Canm normlde oradamı gıydırıolar bebeği bnm bebegm kalp hastasıydı müdahale edildi hemen kuvez sevk falan tabi sonu kotu bittiBen daha önce ameliyat geçirdiğimden hatta narkozdan ayıkırken zorluk yaşadığımdan dolayı kollarımı bağlamıştı doktoraçamadım ama tepedeki lambalar var ya baktım görebilir miyim acaba diye de görmedim bebeği gördüken sonra da umrumda olmadı durup onu giydirmelerini izledm :)
Canm normlde oradamı gıydırıolar bebeği bnm bebegm kalp hastasıydı müdahale edildi hemen kuvez sevk falan tabi sonu kotu bitti16 gün yaşayabildi ameliyatta etrmıstık ama rabbim kızımı bağışlar inş bana yanımda gıydırckler kuzumu
Saol cnm Amiinn Allah kmseye yasatmasn çok zor .. İnşallah gönlünce olur canm yanında gıydırrler gene kuzunuCanım benim başın sağolsun.. Allah acılarını yaşatmasın tekrar.. evladını sana bağışlasın..benim doğum yaptığım hastanede yanımda giydirdiler canım.. her anını izleyebildim. Bu hastanem farklı uygulamaları bilmiyorum ama umarım yanımda giydirirler yine..
Canim zaten ben kimsenin dedigini gormuyorum duymuyorum bilmiyorum herkes kendi yasamali herkeste ayni sey olmaz bazisi sirf kork diye abartip anlatir herseyi..Al_pi ben geçn sene sezeryan oldum bayan da vardı içlerinde zaten önünü kapatıyolar bse gormuosun cnm o an onları düşünüp utanmzsın zaten seninle konusuolar kestıklerni diktiklrni anlamıosun bile
Onlara gore sen siradansim canim :) Bizim icin ilk onlar icin elli milyoncu kisisinTobe tobe.Doguma kocam olmadan girmem o zaman.
Saol cnm Amiinn Allah kmseye yasatmasn çok zor .. İnşallah gönlünce olur canm yanında gıydırrler gene kuzunu
Camasir yumusatici cogu kisi kullanmadi sanirim. Ben dalin aldim sampuan, deterjan, yumusatici, ama yikarken yumusatici kullanmadim camasirlarda.. islak mendil unibaby aldim bu sulu mendil olanlardan..Tsekkurler kizlar izmirdeyim ve depremde izmirde oldu bez icin karar verdim ama kuvet seti bornoz takimi daha karar vermedim uni baby markadi hakkinda ne dusunuyorsunuz.camasr yumusatici deterjani ve islak havlu bezi almayi dusunuyorum bide bakim seti cantasi var mi fikri olann..
Kızlar sezeryanda yine bir derece, normal dogum olursa erkek doktorumun onunde kasar mıyım kendimi ıkınırken dogururken vs rahat davranabilir miyim diye düsünüyorum ama dediginiz gibi gelen geçen görüyor gibi bir ortam oluyorsa o zaman bir kere daha düsüncem. Ben bayan bir doktor ve yanında ebe ile düsündügüm icin oyle daha rahat olcagıma krar vermistim ama hic bilgim yokmuş gerçekten...
Bende jilet kullaniyodum ama artik mumkun degil hem tertemiz oldu agdaylaKızlar depremi hissedenler cok geçmis olsun daha kötüsünden Rabbim hepimizi korusun.
Bu arada agdadan bahsetmıssın canım ben jiletle alıyorum ozel bölgemi artık alamıyorum cunku gobekten görünmüyor ahahahaha rastgele yavasca temızlemeye calsıyorum gobegi olanlar demekki alamıyormuş
Bu arada ben ıslak mendil kullanmayı düsünüyorum uni baby yenıdogan ıslak mendil icin cok iyi yorumlar aldım saf pamuk ve su, alerjen yapmayan bir bilesimi oldugy söyleniyor.siz ne düsünüyorsunuz?
nasıl gidiyor anneler oruç tutmuyorum kendimi tuhaf hissettim bugün çok Allah kabul etsin tutanları..
Aynen canım haftaya gidicem insallah baya sorgulucam herşeyi bakalım hayırlısıbence bunları da konuşup öğren derim...benım kızımda doğum başlayana kadar sadece bayanlar vardı başı görününce dr geldi...doğum bitti anestezici geldi ve benim çok yırtılma olduğundan tamamen bayılttılar ve dikişlerim oldu...yani onu diyeceğim her dr normal doğuma girmiyor sanırım ve son dakka gelmişti çocuğun başı gelmişti zaten..konuş drla yada ebelerle derim....
kızımda çok güzel anılar biriktirdim inşallah bunda da öyle olur....kont 34 gitmiştik şimdi eşim karneleri verince gidelim diyor o zaman da 37 oluyor...laf anlatamıyorum inşallah pişman olmayız....
Aynen ben de tutmadım ve tuhafım dogru düzgün bisey yemedim ama susadım ne yalan söleyeyim esimle dısardayken bol bol soda su ictim.nasıl gidiyor anneler oruç tutmuyorum kendimi tuhaf hissettim bugün çok Allah kabul etsin tutanları..
Maşallah çok tatlı :) bu oglan.Biz de kontrole gittik bugünkocaman olmuş oğluşum.2300 gr yüzünü de ilk defa boyle net gördük.tıpkı eşime benziyor.doktor da ayni babasi dedi bir de bal dudak olacak galiba.dolgun dudaklari var dedi doktor bunun dışında herşeyimiz normalmiş.catlamalar basladi ben de yeni yeni.liearac verdi doktor.akıntıları sordum normal dedi.10 gun sonra da tekrar çağırdı bizi
Eki Görüntüle 2000841 Eki Görüntüle 2000841
Cnm kilosu boyu süper masallah, saglikla gelsin prenses.Şuraya kızinı görmüş mutlu bir anne daha ekleyelim :)) Kızım geriden gelmesine ragmen 2507gram 49cm boyumuzda. Yine yuzunu gostermedi gelenegi bozmadi ama cok az yandan gorduk tek yanagini tombis bir yanak vardi doktor tam ısırmalık dediNst ile de tanıştık bisi demedi demekki hersey yolunda .. Ay cok mutlu oldum kızimın kilosuna. Iki hafta sonra göruş günumüz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?