- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Benim epilasyonda cok incelmisti ozel bolge.Jilet suremedim o yuzden.Zaten tuy cikan tek yer orasi kaldi.Diger yerler cimbizla toplanacak kadar.Agda da canimi yakiyor,uyusturucu krem suruyorum.Dr a soracagim unutuyorum hep.Umarim bebise zararli degildir.Gerci 3 kez agda yaptim hamilelik boyunca.Dogumdan bir hafta once bir kez daha yaptiririm,yeter.Bende jilet kullaniyodum ama artik mumkun degil hem tertemiz oldu agdayla
Benim epilasyonda cok incelmisti ozel bolge.Jilet suremedim o yuzden.Zaten tuy cikan tek yer orasi kaldi.Diger yerler cimbizla toplanacak kadar.Agda da canimi yakiyor,uyusturucu krem suruyorum.Dr a soracagim unutuyorum hep.Umarim bebise zararli degildir.Gerci 3 kez agda yaptim hamilelik boyunca.Dogumdan bir hafta once bir kez daha yaptiririm,yeter.
Neden erkek olacak ki doğumda? Erkek ebe den mi bahsediyorsun ? Hiç duymamıştım?Dogumhanede 6-7kisi oluyormus ve geneli erkekmis. Sadece doktor erkek diye degistireceksen memnun oldugun bir doktoru birakma derim. Bunu duydugumdan beri doktorla anlasmama baktim.
Çok teşekkür ederiz teyzesi : )Maşallah çok tatlı :) bu oglan.
Ben varım canım. Mecbur öyle olacak çünkü erken doğum riskim var ve doktorum ağdayı yasakladı.Doğuma giderken bile jilet kullanacaklar var mı benim gibi? Ağdaya gidemem kendim de yapamıyorum sorun olur mu ki utanıyorum ama napim ya sonuçta pis gitmicem sadece ağdalı olmıcak..
Ben varım canım. Mecbur öyle olacak çünkü erken doğum riskim var ve doktorum ağdayı yasakladı.
Daha önceden lazere başlamıştım hamilelikten dolayı yarım kaldı ama allahtan biraz azalmıştı. Epilasyon aletinin traş başlığıyla idare ediyorumjilet de göremediğim için korktum kullanmaya. Mümkün olduğunca temiz tutuyorum ama ağda kadar mükemmel de olmayacak.
BennDoğuma giderken bile jilet kullanacaklar var mı benim gibi? Ağdaya gidemem kendim de yapamıyorum sorun olur mu ki utanıyorum ama napim ya sonuçta pis gitmicem sadece ağdalı olmıcak..
Aynen. Bizim alışkın olmadığımız onlarınsa bin beterini gördüğü bir durumdur bence. Sonuçta önemli olan imkanlar dahilinde temiz gitmek bence.Doktorların önemsemediğini düşünüyorum böyle şeyleri işte yine de bi çekince oluyo
Hiç çeknmem ben sonuçta bnm vücudum kmse laf edemezDoktorların önemsemediğini düşünüyorum böyle şeyleri işte yine de bi çekince oluyo
Anlatanlardan duydum canim. En basiti anestezist bile erkekdemisti arkadas. Ikinde cok erkek var doye tamamen baygin sezeryan yaptirmus. Ikincide bebegin dogumuna sahit olmak icin taakmadim erkek olmasini demisti. Sadece alt bolgeyo uyusturmuslaryine sezeryan olmus. Cok guzel birduyguydu demisti. Ordan aklimda kaldi.Neden erkek olacak ki doğumda? Erkek ebe den mi bahsediyorsun ? Hiç duymamıştım?
Aynen bnmde uykumda çok geliyor tüm gece deliksz uyuyorum bı uyanyrum sabah :)Kizlar ben bu ara yine cok uyumaya basladim. Gece gunduz demeden uykum geldiginde vuruyorum kafayi yatiyorum. Esim evdeyken sıkıntı yok da ocakta yemek falan varken uyursam diye cok korkuyorum. Vucut uykusuz aylar icin guc biriktiriyor herhalde:))
Sen yine ayaklardan korkuyorsun. Benim oğlumun kafası sol göğsümün dibinde ve acayip nefes darlığı çekiyorum. Ayaklar desen kasıklarımda en yoğun kıpırtıyı o kısımda yaşıyorum. Ters bebeği taşımak daha zormuş 3. Çocukta da bunu öğrenmiş oldum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlat isteyen her kuluna da bizler gibi nasip etsin inşallah.Bugün bebişleri gören tüm annelerin gözü aydın. Ne kadar güzel bir duygu yavrularımızdan haber alabilmek... Doğumlar yaklaşıyor, gece rüyalarımda yeni doğmuş bebekler görüyorum artık.oğlumun ayakları sağ göğsümün altından çıkacak diye korkuyorum. Bu bebekler daha orda ne kadar büyüyebilirler sıkış tepiş yazık
Evet ters bebek daha zor olabilir. Ben çok sıkışırsam ayağına değiyorum azıcık "hooop topla bakalım ayakları" diyorum . Sen başına birşey yapamazsın malesef. Eller ama aşağı tarafları kurcalıyor ona ben de birşey yapamıyorum.Sen yine ayaklardan korkuyorsun. Benim oğlumun kafası sol göğsümün dibinde ve acayip nefes darlığı çekiyorum. Ayaklar desen kasıklarımda en yoğun kıpırtıyı o kısımda yaşıyorum. Ters bebeği taşımak daha zormuş 3. Çocukta da bunu öğrenmiş oldum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlat isteyen her kuluna da bizler gibi nasip etsin inşallah.
Doğuma giderken bile jilet kullanacaklar var mı benim gibi? Ağdaya gidemem kendim de yapamıyorum sorun olur mu ki utanıyorum ama napim ya sonuçta pis gitmicem sadece ağdalı olmıcak..
Nerden aldiniz o.markayı canım ebebek jokerde varmıEski park yatağımız krafttı bu sefer babymax aldık çok güzel kaliteli ürün
Kesinlikle doktor erkek diye bırakmayın dogumhanede erkek doluydu benim hepsinin yanında heryerimi acip batikonlamislardi benim utanmisim zaten soguk tir tir titriyordum bir yandan sonra bayilttilar zaten herkes heryerinizi goruyor ama bazi hastanelerde butun ameliyarhane bayan oluyormus oyleyse o ayriDogumhanede 6-7kisi oluyormus ve geneli erkekmis. Sadece doktor erkek diye degistireceksen memnun oldugun bir doktoru birakma derim. Bunu duydugumdan beri doktorla anlasmama baktim.
Malesef kendim dolasamiyorum esimi yolluycam gecen haftada bebek arabasi aldi gidip travel sistem eve bir getirdi kocaman bisey belkide digerlerine aliskun oldugumdan bilmiyorum kraft in fit modeli hic biseyi kendi zevkime gore alamadim hep esim ve ailem gidip aldu banada foto attilar ama resimde gormekle kendin gidip bakman farkli oluyorCanim ebebekte var markasini net hatirlamiyorum amaa bir tarafi alt acma bir tarafinda anakucagi var digerlerinin icine gore hem daha genis hemde daha saglam duruyor hersey var titredim melodi vs 700-800 civari fiyati uzun sure idare edebilecek bir yataga benziyor.bakabilecek gibiysen yakindan gormeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?