2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben canım malesef o bölgeye ağda yapamıyorum ve normalde ağda kullanmiyorsan eğer hamileyken ağda onermiyor doktorlar acısı doğumu tetikleyebiliyormus benim gibi ağda yaptıramayan lar için
Bende ağda yaptıramııorum da jiletle de bıktım ama mecbur tabi zaten hastanede önlüğü giyince bir teyze geldi jiletle önce hayırdır dedim kontrol var dedi güldü :)) aa dedim ne ayıp bakmak zorundayım dedi temizim ama dedim olsun dedi baktı ve gitti eğer varsa sorun o hallediyormuş :))

Oglumdada kullanmistim simdide aldim.ben memnun kalmistim ayrica alt temizleme pamuguda aldim 1pkt her ihtimale karsi

Evet aynisini banada gelip bakmisti hemsire

ne kadar itici bir şey ya

Valla öyle görecekler diye herhalde temiz olsun isteniyor artık nelerle karşılaşıyorlarsa bende şok olmuştum yine gelir şimdi jiletli teyze :)
Tamam canım cok sagol dusunelim onu icinin yatagini nerden aldin peki bide sallaniyormu fiyati ne kadar cok soru sordum hakkini helal et
yatağım eski oğlumdan kalmıştı, bunu 289 tl ye aldım çok araştırdım fiyatı süper , haşim işcan geçitinde bile yok böyle uygun ürün , hemde kaliteli iki katlı sallanıyorda , ayrıca rica ederim helal olsun

Ay evet suclu gibi hissettim.. bir ara oruclu gibi midem yandi, agridi..
herkes tutup sen tutmayınca öyle oluyor bu ilk benim için :/
ben tutmadım canım çünkü kan vermek için hastaneye gitmiştim aç karnına 7 buçukta kalktım ama doktorum 10 buçukta geldi verdim gittim yemeğe derken 11 oldu bebekte çok vuruyor midem çok bulandı açıkcası. hemde susuz kalmamak lazım diyorlar.Allah affetsin borçlarımızı tutmayı nasip etsin.

Ayy şuan okurken utandım inşallah hazırlıksız yakalanmayız şu doğuma

Valla öyle görecekler diye herhalde temiz olsun isteniyor artık nelerle karşılaşıyorlarsa bende şok olmuştum yine gelir şimdi jiletli teyze :)
Annem 2004 te dogum yaptiginda bile hemsire gelmis bakmis hemde sezeryan olmasina ragmen eldivenleri takmis gelmis oyle anlatinca ben sıkılırım diye yaptirayimda kurtulayim dedim

mayhosmelek Amine Busra hepinizin bebişlerine maşallah ne güzel 2leri geçtiniz 3 e doğru gidiyorsunuz ben 18 gün önce gittiğimde 1400 demişti haftaya gideceğim bakalım bizde 2leri geçtikmi ama tekmeleri beni benden alıyor çok güçlü bir oğlum olacak

Tesekkur ederiz gecmistir tabi o da 2 kgyi. Bende bu hafta karnim sekil degistirdi ve hareketleri guclendi anladim buyudugunu kuzumun

Bugun bebek mideme doğru çıkmış gibi sanki çok sıkıştırıyor yatamıyorum bile ( semsert midemin orası noluyor ben anlamıyorum ya

Netten bak canim benim dedigim net magazasindada var belki fikir olur.tek kotu yani rengi yok fume siyah gibi rengi
Malesef tatlim inan bende icesine hic evden cikamadim ya dr kontrolu oldugu gunlrr mecburi yada nadir 2-3 kez onlada hersey ayni anda olmuyor.aldigim cogu sey netten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…