Yok bunu bakırköy de kadir has avm nin içinden aldım, tavsiye ederimNerden aldiniz o.markayı canım ebebek jokerde varmı
Bende ağda yaptıramııorum da jiletle de bıktım ama mecbur tabi zaten hastanede önlüğü giyince bir teyze geldi jiletle önce hayırdır dedim kontrol var dedi güldü :)) aa dedim ne ayıp bakmak zorundayım dedi temizim ama dedim olsun dedi baktı ve gitti eğer varsa sorun o hallediyormuş :))Ben canım malesef o bölgeye ağda yapamıyorum ve normalde ağda kullanmiyorsan eğer hamileyken ağda onermiyor doktorlar acısı doğumu tetikleyebiliyormus benim gibi ağda yaptıramayan lar için
Oglumdada kullanmistim simdide aldim.ben memnun kalmistim ayrica alt temizleme pamuguda aldim 1pkt her ihtimale karsiKızlar depremi hissedenler cok geçmis olsun daha kötüsünden Rabbim hepimizi korusun.
Bu arada agdadan bahsetmıssın canım ben jiletle alıyorum ozel bölgemi artık alamıyorum cunku gobekten görünmüyor ahahahaha rastgele yavasca temızlemeye calsıyorum gobegi olanlar demekki alamıyormuş
Bu arada ben ıslak mendil kullanmayı düsünüyorum uni baby yenıdogan ıslak mendil icin cok iyi yorumlar aldım saf pamuk ve su, alerjen yapmayan bir bilesimi oldugy söyleniyor.siz ne düsünüyorsunuz?
Evet aynisini banada gelip bakmisti hemsireBende ağda yaptıramııorum da jiletle de bıktım ama mecbur tabi zaten hastanede önlüğü giyince bir teyze geldi jiletle önce hayırdır dedim kontrol var dedi güldü :)) aa dedim ne ayıp bakmak zorundayım dedi temizim ama dedim olsun dedi baktı ve gitti eğer varsa sorun o hallediyormuş :))
Orda kanz in falan magazasi var galiba nette goruyorum ordan falanmi.canimYok bunu bakırköy de kadir has avm nin içinden aldım, tavsiye ederim
Bende ağda yaptıramııorum da jiletle de bıktım ama mecbur tabi zaten hastanede önlüğü giyince bir teyze geldi jiletle önce hayırdır dedim kontrol var dedi güldü :)) aa dedim ne ayıp bakmak zorundayım dedi temizim ama dedim olsun dedi baktı ve gitti eğer varsa sorun o hallediyormuş :))
Aynen kanz olması lazım merdivenden çıkınca tam karşıdaki mağaza :)Orda kanz in falan magazasi var galiba nette goruyorum ordan falanmi.canim
Valla öyle görecekler diye herhalde temiz olsun isteniyor artık nelerle karşılaşıyorlarsa bende şok olmuştum yine gelir şimdi jiletli teyze :)ne kadar itici bir şey ya
Tamam canım cok sagol dusunelim onu icinin yatagini nerden aldin peki bide sallaniyormu fiyati ne kadar cok soru sordum hakkini helal etAynen kanz olması lazım merdivenden çıkınca tam karşıdaki mağaza :)
Valla öyle görecekler diye herhalde temiz olsun isteniyor artık nelerle karşılaşıyorlarsa bende şok olmuştum yine gelir şimdi jiletli teyze :)
yatağım eski oğlumdan kalmıştı, bunu 289 tl ye aldım çok araştırdım fiyatı süper , haşim işcan geçitinde bile yok böyle uygun ürün , hemde kaliteli iki katlı sallanıyorda , ayrıca rica ederim helal olsunTamam canım cok sagol dusunelim onu icinin yatagini nerden aldin peki bide sallaniyormu fiyati ne kadar cok soru sordum hakkini helal et
herkes tutup sen tutmayınca öyle oluyor bu ilk benim için :/Ay evet suclu gibi hissettim.. bir ara oruclu gibi midem yandi, agridi..
ben tutmadım canım çünkü kan vermek için hastaneye gitmiştim aç karnına 7 buçukta kalktım ama doktorum 10 buçukta geldi verdim gittim yemeğe derken 11 oldu bebekte çok vuruyor midem çok bulandı açıkcası. hemde susuz kalmamak lazım diyorlar.Allah affetsin borçlarımızı tutmayı nasip etsin.Aynen canım haftaya gidicem insallah baya sorgulucam herşeyi bakalım hayırlısı
Insallah hepimiz güzel kolay dogumlar yapar saglıkla kucagımıza alırız bebislerimizi
Aynen ben de tutmadım ve tuhafım dogru düzgün bisey yemedim ama susadım ne yalan söleyeyim esimle dısardayken bol bol soda su ictim.
Tutan var mı acaba aramızda saglık acısından sakıncalı mı ya da dayanılır gibi mi
Ayy şuan okurken utandımBende ağda yaptıramııorum da jiletle de bıktım ama mecbur tabi zaten hastanede önlüğü giyince bir teyze geldi jiletle önce hayırdır dedim kontrol var dedi güldü :)) aa dedim ne ayıp bakmak zorundayım dedi temizim ama dedim olsun dedi baktı ve gitti eğer varsa sorun o hallediyormuş :))
Annem 2004 te dogum yaptiginda bile hemsire gelmis bakmis hemde sezeryan olmasina ragmen eldivenleri takmis gelmisValla öyle görecekler diye herhalde temiz olsun isteniyor artık nelerle karşılaşıyorlarsa bende şok olmuştum yine gelir şimdi jiletli teyze :)
Biz de kontrole gittik bugünkocaman olmuş oğluşum.2300 gr yüzünü de ilk defa boyle net gördük.tıpkı eşime benziyor.doktor da ayni babasi dedi bir de bal dudak olacak galiba.dolgun dudaklari var dedi doktor bunun dışında herşeyimiz normalmiş.catlamalar basladi ben de yeni yeni.liearac verdi doktor.akıntıları sordum normal dedi.10 gun sonra da tekrar çağırdı bizi
Eki Görüntüle 2000841 Eki Görüntüle 2000841
Şuraya kızinı görmüş mutlu bir anne daha ekleyelim :)) Kızım geriden gelmesine ragmen 2507gram 49cm boyumuzda. Yine yuzunu gostermedi gelenegi bozmadi ama cok az yandan gorduk tek yanagini tombis bir yanak vardi doktor tam ısırmalık dediNst ile de tanıştık bisi demedi demekki hersey yolunda .. Ay cok mutlu oldum kızimın kilosuna. Iki hafta sonra göruş günumüz yine
Tesekkur ederiz gecmistir tabi o da 2 kgyi. Bende bu hafta karnim sekil degistirdi ve hareketleri guclendi anladim buyudugunu kuzumunmayhosmelek Amine Busra hepinizin bebişlerine maşallah ne güzel 2leri geçtiniz 3 e doğru gidiyorsunuz ben 18 gün önce gittiğimde 1400 demişti haftaya gideceğim bakalım bizde 2leri geçtikmi ama tekmeleri beni benden alıyor çok güçlü bir oğlum olacak
Sığamıyorlar artık o yuzden onlarda napcaklarini sasirdiBugun bebek mideme doğru çıkmış gibi sanki çok sıkıştırıyor yatamıyorum bile( semsert midemin orası noluyor ben anlamıyorum ya
Valla öyle galiba dönmeye çalışıyor beni çok sıkıştırıyor midemden alev çıkıyor ilaç da işe yaramadı bu geceSığamıyorlar artık o yuzden onlarda napcaklarini sasirdi
Netten bak canim benim dedigim net magazasindada var belki fikir olur.tek kotu yani rengi yok fume siyah gibi rengiMalesef kendim dolasamiyorum esimi yolluycam gecen haftada bebek arabasi aldi gidip travel sistem eve bir getirdi kocaman bisey belkide digerlerine aliskun oldugumdan bilmiyorum kraft in fit modeli hic biseyi kendi zevkime gore alamadim hep esim ve ailem gidip aldu banada foto attilar ama resimde gormekle kendin gidip bakman farkli oluyor
Oglumdada kullanmistim simdide aldim.ben memnun kalmistim ayrica alt temizleme pamuguda aldim 1pkt her ihtimale karsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?