2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben deterjan omo aldım bebekler için. Yunuşatıcı için erken.. 2 aylık falan olsun önce bi :) zaten deterjanlar da mis gibi kokuyor ekstra kokuya gerek yok :) bakım seti çantası almadım.. sırt çantası aldım. Hatta biraz abartıp dağcı çantası aldım 2 çocuk benim eşyalar bezi maması biberonu termosu derken bana anca yeter zaten aşağısı kurtarmaz ilkten kalan bebek çantam da var gerekli olursa kullanırım. ıslak mendil uni baby saf pamuk var onu aldım.. göbişi düştükten sonra kakalarda popoyu yıkarım :)

Uc hafta once 1440 gr 37 cmydi canim 2242 gr 44 cm olmus.Asil buyudukleri donem bu.Seninki de 2 yi gecmistir.Yalniz karnimdaki hareketleri kiyafetten belli oluyor.Karnim oynayip duruyor.Su icince ayaklari cirpip seviniyor.Soda icince karnimin bir tarafina toplanip kasiliyor,icirmiyor yani.Bu kadar hissetmem suyum azaldigi icin mi acaba?

Valla öyle görecekler diye herhalde temiz olsun isteniyor artık nelerle karşılaşıyorlarsa bende şok olmuştum yine gelir şimdi jiletli teyze :)

Sana jiletle gelmiş,
Teyze geldi herkesi çıkardı işimiz var diye cebinden traş makinası çıkarınca ben şok Rutin olarak kontrol etmek zorundalarmış

Bence büyüdükleri için canım güçlendikleri için daha net hissediyoruz, bizde babayla videoya çekiyoruz sürekli dışardan o kadar belli ki hareketler bir popo şişiriyor bir dirsek ittiriyor

Buarada kızlar ben Fatih Medical Parkta Doğum yapmıştım oğlumda, tüm ekip bayandı, sadece anestezi uzmanım erkekti, sırtımdan iğneyi yaptı ve hep baş tarafımda kalıp benimle ilgilendi, önde perde vardı zaten, yani gören olmadı beni ilk Doğumda
İkinciye de öyle olur diye düşünüyorum

Bana yapamadı ama gezdiğine göre yapıyor sanırım
Aynen o sabah iki saat uğraşıp tertemiz etmiştim çok zor oluyor ama ben kuaföre de gidemiyorum ağda için falan mecbur venüse devam :) venüsü götürcem oraya teyzeye sende bundan al derim artık:) daha rahat sonuçta

Günaydın kizlaaar yokmu bugün doğuran ay nelerde varmış öyle jiletci teyzeler falan
Jilet kullanacaklar için tavsiyem jilet venüs kullanin cooook güzel bisey o kadınlar için ben n11den sipariş veriyorum özellikle venüs 5 embrace yeşil olan. Üzerinde jel olduğu için çok rahat ve hızlı bi şekilde işinizi bitirirsiniz

Seninki rahat olmus.Fatih te olmasinin bir etkisi de olmustur:)

Masallah canim,gelisim haftasina uygun gidiyor bebisin.Dogumuna az kalmis.Insallah doguma kadar bir kilo daha aldirirsin tombis tombis dogar :)

Bende orıç tutmuyorum ve kendimi cok tuhaf hisediyorum.. rabbim tutanların orucunu kabul etsin.
Anam ne öyle jiletçi kadın falan ilk defa duyuyorum. Ben geçen yıl sezeryan oldum ağdamı yapıp gitmiştim. Ameliyathanedede hem kadın hem erkek vardı kalabalıktı baya tabi ben cok utanıyordum ama yapacak bişey yok gördüler herşeyi:) zaten stresten heyecandan ona cok odaklanamıyorsun

Masallah kizina ayniyiz sanirim bizimde 2507gram 49 cm gunlerimizde ayni :) Doguma kadar 3u gecerler diye umuyorum artik. Benim sonraki kontrol 10 haziran.

Günaydin herkese sabaha kadar sallandik durduk.. Uykumu hic alamadim simdide kizim icin uyandim mecburen kahvalti yapayim diye.
Jiletci teyzeler makinali ablalar ne oluyo ne kadar onur kirici birsey ay bana gelirlerse terslerim valla guzel bir dille sorsalar tamamda acil gitmissin oda tamam ama yoksa gunun belli sen pis gitmissen oda onun essekligi der gecersin.
Ağdaya Ayna ikilisine bi sure daha devam

Cok tesekkür ederim canım

Yok ya bence büyüdükleri için bu kadar çok hissediyoruz akşam bizde oyun oynadık ayağına dokunuyorum hemen kaçırıyor tekrar dokunuyorum orada da kaçırıyor biraz böyle devam ettik sonra sinirlendi hızlı hızlı tekmeleme ye başladı çok güzeldi özleyeceğiz bu günleri

Ay canım ya ne oluyor o tarafa böyle allah beterinden korusun insallah

İlk hamileliğimde de bundada elmi ayakmı tekmelerini hiç anlamıyorum.. neresini vuruyor hiç anlamış değilim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…