- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Tsekkurler kizlar izmirdeyim ve depremde izmirde oldu bez icin karar verdim ama kuvet seti bornoz takimi daha karar vermedim uni baby markadi hakkinda ne dusunuyorsunuz.camasr yumusatici deterjani ve islak havlu bezi almayi dusunuyorum bide bakim seti cantasi var mi fikri olann..
Uc hafta once 1440 gr 37 cmydi canim 2242 gr 44 cm olmus.Asil buyudukleri donem bu.Seninki de 2 yi gecmistir.Yalniz karnimdaki hareketleri kiyafetten belli oluyor.Karnim oynayip duruyor.Su icince ayaklari cirpip seviniyor.Soda icince karnimin bir tarafina toplanip kasiliyor,icirmiyor yani.Bu kadar hissetmem suyum azaldigi icin mi acaba?mayhosmelek @balinmaz hepinizin bebişlerine maşallah ne güzel 2leri geçtiniz 3 e doğru gidiyorsunuz ben 18 gün önce gittiğimde 1400 demişti haftaya gideceğim bakalım bizde 2leri geçtikmi ama tekmeleri beni benden alıyor çok güçlü bir oğlum olacak
Valla öyle görecekler diye herhalde temiz olsun isteniyor artık nelerle karşılaşıyorlarsa bende şok olmuştum yine gelir şimdi jiletli teyze :)
Uc hafta once 1440 gr 37 cmydi canim 2242 gr 44 cm olmus.Asil buyudukleri donem bu.Seninki de 2 yi gecmistir.Yalniz karnimdaki hareketleri kiyafetten belli oluyor.Karnim oynayip duruyor.Su icince ayaklari cirpip seviniyor.Soda icince karnimin bir tarafina toplanip kasiliyor,icirmiyor yani.Bu kadar hissetmem suyum azaldigi icin mi acaba?
Traş makinası mıonunla olur mu hiç o iş :))
Aynen o sabah iki saat uğraşıp tertemiz etmiştim çok zor oluyor ama ben kuaföre de gidemiyorum ağda için falan mecbur venüse devam :) venüsü götürcem oraya teyzeye sende bundan al derim artık:) daha rahat sonuçta
Bana yapamadı ama gezdiğine göre yapıyor sanırım
Seninki rahat olmus.Fatih te olmasinin bir etkisi de olmustur:)Buarada kızlar ben Fatih Medical Parkta Doğum yapmıştım oğlumda, tüm ekip bayandı, sadece anestezi uzmanım erkekti, sırtımdan iğneyi yaptı ve hep baş tarafımda kalıp benimle ilgilendi, önde perde vardı zaten, yani gören olmadı beni ilk Doğumda
İkinciye de öyle olur diye düşünüyorum
Masallah canim,gelisim haftasina uygun gidiyor bebisin.Dogumuna az kalmis.Insallah doguma kadar bir kilo daha aldirirsin tombis tombis dogar :)Günaydın tatlı anneler....
Biz dün doktora gittik 2500gr ve 47 cm. Doktor selvi boylu olacak dedi.
12sinde rapor almak için tekrar gideceğiz. 19unda da doğum şekliyle alakalı konuşacakmışız.
Bizde ki haberler böyle sizlerde nasıl?
Masallah kizina ayniyiz sanirim bizimde 2507gram 49 cm gunlerimizde ayni :) Doguma kadar 3u gecerler diye umuyorum artik. Benim sonraki kontrol 10 haziran.Günaydın tatlı anneler....
Biz dün doktora gittik 2500gr ve 47 cm. Doktor selvi boylu olacak dedi.
12sinde rapor almak için tekrar gideceğiz. 19unda da doğum şekliyle alakalı konuşacakmışız.
Bizde ki haberler böyle sizlerde nasıl?
Cok tesekkür ederim canımyatağım eski oğlumdan kalmıştı, bunu 289 tl ye aldım çok araştırdım fiyatı süper , haşim işcan geçitinde bile yok böyle uygun ürün , hemde kaliteli iki katlı sallanıyorda , ayrıca rica ederim helal olsun
Yok ya bence büyüdükleri için bu kadar çok hissediyoruz akşam bizde oyun oynadık ayağına dokunuyorum hemen kaçırıyor tekrar dokunuyorum orada da kaçırıyor biraz böyle devam ettik sonra sinirlendi hızlı hızlı tekmeleme ye başladı çok güzeldi özleyeceğiz bu günleriUc hafta once 1440 gr 37 cmydi canim 2242 gr 44 cm olmus.Asil buyudukleri donem bu.Seninki de 2 yi gecmistir.Yalniz karnimdaki hareketleri kiyafetten belli oluyor.Karnim oynayip duruyor.Su icince ayaklari cirpip seviniyor.Soda icince karnimin bir tarafina toplanip kasiliyor,icirmiyor yani.Bu kadar hissetmem suyum azaldigi icin mi acaba?
Ay canım ya ne oluyor o tarafa böyle allah beterinden korusun insallahGünaydin herkese sabaha kadar sallandik durduk.. Uykumu hic alamadim simdide kizim icin uyandim mecburen kahvalti yapayim diye.
Jiletci teyzeler makinali ablalar ne oluyo ne kadar onur kirici birsey ay bana gelirlerse terslerim valla guzel bir dille sorsalar tamamda acil gitmissin oda tamam ama yoksa gunun belli sen pis gitmissen oda onun essekligi der gecersin.
Ağdaya Ayna ikilisine bi sure daha devam
İlk hamileliğimde de bundada elmi ayakmı tekmelerini hiç anlamıyorum.. neresini vuruyor hiç anlamış değilim:)Yok ya bence büyüdükleri için bu kadar çok hissediyoruz akşam bizde oyun oynadık ayağına dokunuyorum hemen kaçırıyor tekrar dokunuyorum orada da kaçırıyor biraz böyle devam ettik sonra sinirlendi hızlı hızlı tekmeleme ye başladı çok güzeldi özleyeceğiz bu günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?