2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma bende netten cok alısveris yaptım birtek terlik ve tacım kaldı oda guzel bir model bulamadım hala

Artik bizimkide demiyor soruyorum evet 5gun var ama saymiyoruz onu biz diyor :) Senin minnoşta bi bakmissin kocaman olmus gittiginde hemen degisiyor bu bıdıklar her hafta degisiyorlar.
Dememesi daha mı iyi diyorum acaba doktorun. Söylese takarım kafama. Ay inşallah canımya geçmedi bana geçen haftadan beri zaman kafama taktım

Kızlar selam... yaylaya gidiyorum akşama geri döneceğim.. sorunsuz gidip geliriz inşallah.. 1.5 saatlik yol. Ayaklarımı uzattım arkama da yastık aldım yola devamm :) hava değişimi olsun dedik çok bunaldım adana sıcağından

Dememesi daha mı iyi diyorum acaba doktorun. Söylese takarım kafama. Ay inşallah canımya geçmedi bana geçen haftadan beri zaman kafama taktım
Takinca degismiyor ben en rahat oldugum ay bu aydi hep iki ay taktim zaman gecmedi bi gittim masallah kilosuna ulasmis. Bencede dememesi en iyisi..
Hic bisi olmaz kiz ben her hafta sonu en az 2 saat yol gidiyorum :) Izmirin her kosesine ayak basiyoruz ne yastik ne ayak uzatma sadece ayakkabi giyme sıkıyor o kadar tadini cikar bol oksijeni al gel

Bu arada takvimimde yazdigi gibi ayaklarda sisme basladi bende kizlar sizde durum ne ?

Gecmis olsun tatlim ben hic duymadim rabbim beterinden korusun
Benim yatak odasinin gardirobu sagolsun en ufak depremde sallaniyor hep ondan hissediyorum esimde diyor ki biz sallanmiyoruz sadece o sallaniyor sanki :) belki size biraz daha uzak kaliyor ondan olabilir mi cunku iyi salladi son depremlere bi baktim sayfa dolu ..
Sagol canim valla korkmaya basladim zaman hizli gecsinde annemler gelsin evde tek kalmam en azindan .

Bu arada takvimimde yazdigi gibi ayaklarda sisme basladi bende kizlar sizde durum ne ?
Ohh bugun dunyanin en guzel utusunu yapacaksin desene..
Benim ayaklar sismedi masallah diyeyim de :) Ayaklarini mumkun oldugunca yukarda tut sarkitma tuz da sislik yapiyor diyorlar ama ben tuzu hic kesmedim :-/

Ayaklarim benimde şişti. Doktor fazla kilo aldigin icin bu sikintilar falan dedi ama ayakta cok kalinca ve sarkitip oturunca oluyor farkettim. Ellerimde uyuşuyor son 10 gundur

Ohh bugun dunyanin en guzel utusunu yapacaksin desene..
Benim ayaklar sismedi masallah diyeyim de :) Ayaklarini mumkun oldugunca yukarda tut sarkitma tuz da sislik yapiyor diyorlar ama ben tuzu hic kesmedim :-/
Aynen mini mini seyler ya cok tatli Bende tuzu kesmedim acikcasi hatta erikle batirip batirip yedim hep dun aksam farkettim corap izi cikmis artik dikkat ederim surda ne kaldi bu arada erik simdi heryerde var diye acik acik yazdim kizlar k.bakmayin

ooo canim siz oyunlara baslamissiniz bile.Evt cok guzel,hepimizde oluyorsa normalde.Benim cevremdekilerde olmamisti ya da soylemediler.Hazirliksizdim bu aksiyona,sasirdim :)

Bende apandist ameliyatı oldum sadece önlük vardı üzerimde. Doktorum erkekti ameliyat hemşiresinin tekide erkekti ve bütün damar yoludur göğsüme cihazları yapıştırmadır vs o yaptı. Sadece ameliyat yerimin açık kalacağını göğsüme ve göbek altıma örtü koyacaklarını söylediler. Ve bu sağlık diyorum arkadaşlar. O an emin olun aklımıza gelmeyecek bebeğimizi düşüneceğiz. Benim tüp bebek doktorumda erkekti. Sonrasında kontroller için birçok bayan doktor gezdik en son eşim özellikle erkek olsun dedi. Çünkü ilk 3 ay alttan muayenede kdın doktordan çok çektim çok canım acıdı. Kesinlikle erkek doktor daha hassas davranıyo

Canım başın saolsun Rabbim bu defa yüzünü güldürsün sana bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…