- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Gecmis olsun canim,kendini strese sokmamaya calis.Annem sinir sikismasindan dolayi ellerinden,bileginden ameliyat olmustu.Orada da jilet cikarip koldaki tuyleri alalim demisler,tuy olmayinca da gerek yokmus demisler.Sanirim ameliyatlarda rutin bir uygulama.Ben de bir aksilik olmazsa temiz gidecegim icin kontrol,bakma gibi bir seyi kabul etmem ama ani bir durumda da napacaksin mecbur.Annemin elleri problemli yanlislikla dograyabilir:)Esimden istesem yapar da o halde gorulmeye tahammul edemem,gelsin jiletci teyze :)Günaydin herkese sabaha kadar sallandik durduk.. Uykumu hic alamadim simdide kizim icin uyandim mecburen kahvalti yapayim diye.
Jiletci teyzeler makinali ablalar ne oluyo ne kadar onur kirici birsey ay bana gelirlerse terslerim valla guzel bir dille sorsalar tamamda acil gitmissin oda tamam ama yoksa gunun belli sen pis gitmissen oda onun essekligi der gecersin.
Ağdaya Ayna ikilisine bi sure daha devam
Ben şükürler olsun 15-16 yıldır ağdaya gidiyorum ve hamilelikte de çok faydasını gördüm :) ama en son cuma gittim çok acıdı çok hassaslaşmış heryerimizBende jilet kullaniyodum ama artik mumkun degil hem tertemiz oldu agdayla
Canım küçük görümcem hemşirelik okuyo ve bu dönem doğumhanede stajını yapıyor. Bende hazırlıksız yakalanırım diye korkuyorum dedim neler neler geliyor aklın durur dedi bana. Takmayın o yüzden. Ben ağdaya gidiyorum ama hazırlıksız yakalanırsam hastane tuwaletinde 2 dk alırım ya da ablama falan aldırırımAynen. Bizim alışkın olmadığımız onlarınsa bin beterini gördüğü bir durumdur bence. Sonuçta önemli olan imkanlar dahilinde temiz gitmek bence.
Gobek kol vs tamamda bikini bölgesi icin böyle birsey soylerse insan utanir yahu ne kotu durum. Tabiki acil gitmissem yapacak bisi yok ki dedigin gibi acil durumda gitmeden jilet kurtarici olur. Cok acil donemler atlattim ama hepte tedbirimi aldim gittim. Bakalim dogum sonrasi anlatiriz insallah. Topigimiz burda neler yasadik paylasirizGecmis olsun canim,kendini strese sokmamaya calis.Annem sinir sikismasindan dolayi ellerinden,bileginden ameliyat olmustu.Orada da jilet cikarip koldaki tuyleri alalim demisler,tuy olmayinca da gerek yokmus demisler.Sanirim ameliyatlarda rutin bir uygulama.Ben de bir aksilik olmazsa temiz gidecegim icin kontrol,bakma gibi bir seyi kabul etmem ama ani bir durumda da napacaksin mecbur.Annemin elleri problemli yanlislikla dograyabilir:)Esimden istesem yapar da o halde gorulmeye tahammul edemem,gelsin jiletci teyze :)
Ya bana ayakta kalma yat dediği için bi garip oldum . Ama iyiyim vardım oturuyorum:)Takinca degismiyor ben en rahat oldugum ay bu aydi hep iki ay taktim zaman gecmedi bi gittim masallah kilosuna ulasmis. Bencede dememesi en iyisi..
Hic bisi olmaz kiz ben her hafta sonu en az 2 saat yol gidiyorum :) Izmirin her kosesine ayak basiyoruz ne yastik ne ayak uzatma sadece ayakkabi giyme sıkıyor o kadar tadini cikar bol oksijeni al gel
Bende apandist ameliyatı oldum sadece önlük vardı üzerimde. Doktorum erkekti ameliyat hemşiresinin tekide erkekti ve bütün damar yoludur göğsüme cihazları yapıştırmadır vs o yaptı. Sadece ameliyat yerimin açık kalacağını göğsüme ve göbek altıma örtü koyacaklarını söylediler. Ve bu sağlık diyorum arkadaşlar. O an emin olun aklımıza gelmeyecek bebeğimizi düşüneceğiz. Benim tüp bebek doktorumda erkekti. Sonrasında kontroller için birçok bayan doktor gezdik en son eşim özellikle erkek olsun dedi. Çünkü ilk 3 ay alttan muayenede kdın doktordan çok çektim çok canım acıdı. Kesinlikle erkek doktor daha hassas davranıyo
Amiinn inşallah çok saol cnm hepmz sagsalim kavusalm inşallahhCanım başın saolsunRabbim bu defa yüzünü güldürsün sana bağışlasın inşallah
Bende 1 haftadır takıyorum işte ondan geçmedi zaman. Ama dedğin gibi taktımda birşey değişecek minnak olacak demekki kuzum. Bu gittiğimden sonra birkez daha giderim baktım minnoş bişey bikaç parça prematüre kıyafet alırım kızıma napimTakinca degismiyor ben en rahat oldugum ay bu aydi hep iki ay taktim zaman gecmedi bi gittim masallah kilosuna ulasmis. Bencede dememesi en iyisi..
Hic bisi olmaz kiz ben her hafta sonu en az 2 saat yol gidiyorum :) Izmirin her kosesine ayak basiyoruz ne yastik ne ayak uzatma sadece ayakkabi giyme sıkıyor o kadar tadini cikar bol oksijeni al gel
Ay ayakkabı sıkması demişsin bu arada. Benim 36 numara olan minnoş ayaklarım bir şişti öyle komiklerkiTakinca degismiyor ben en rahat oldugum ay bu aydi hep iki ay taktim zaman gecmedi bi gittim masallah kilosuna ulasmis. Bencede dememesi en iyisi..
Ah ah el deme 1 aydan fazladır uyuşuyor ama son 2 haftadır öyle acıyorki sızlıyorlar. Bi uyanıyorum parmaklarımı kapatamıyorumAyaklarim benimde şişti. Doktor fazla kilo aldigin icin bu sikintilar falan dedi ama ayakta cok kalinca ve sarkitip oturunca oluyor farkettim. Ellerimde uyuşuyor son 10 gundur
Kesnlikle öyle yani sağlık için büyüklerimiz bile erkek doktora görünüyorlar yeri geliyorda. Bunu düşünecek olsak ozaman sağlık sektöründe erkek hiç çalışmasındı :)Ya bana ayakta kalma yat dediği için bi garip oldum . Ama iyiyim vardım oturuyorum:)
Aynen katılıyorum canım.. sağlıkta böyle bir şey düşünmem. Sonuçta işlerini yapıyorlar başka amaçları yok
Kesnlikle öyle yani sağlık için büyüklerimiz bile erkek doktora görünüyorlar yeri geliyorda. Bunu düşünecek olsak ozaman sağlık sektöründe erkek hiç çalışmasındı :)
Kızlar bime çok güzel duvar dekarasyon seti gelmiş bn dün aldım prensesli
Çizgifilmli vardı böle karakterler o olablr bak ortak:)Evet gördüm bende.. oğlum istedi de almadım açıkçası.. hem erkek hem kız odası olacak hangi birini yapıştırayım
Çizgifilmli vardı böle karakterler o olablr bak ortak:)
Anladm cnm valla bnmde aklımda çok vardı duvara sus yapayım die dun sans eseri bimde görünce alıverdm hemen:)Kalmamıştı canım onlardan bizim burada.. kız için bile yoktu :)
Anladm cnm valla bnmde aklımda çok vardı duvara sus yapayım die dun sans eseri bimde görünce alıverdm hemen:)
Teşekkür ederizzİyi yapmışsın canım güle güle kullansın :))
Ayy neler dusunuyor kiz oyle dusunme aklindan at onlari niye minnak dogacakmis daha bir suru zaman var. Ben benimki hayatta 3kiloyu bulmaz derken bak nasil kilo almis masallah seninde alirBende 1 haftadır takıyorum işte ondan geçmedi zaman. Ama dedğin gibi taktımda birşey değişecek minnak olacak demekki kuzum. Bu gittiğimden sonra birkez daha giderim baktım minnoş bişey bikaç parça prematüre kıyafet alırım kızıma napim
Ben hala 36 giyiyorum ama biraz yuruyunce sıkiyor gerci uzunnn zamandir sandalet giydigim icin rahatim :)Ay ayakkabı sıkması demişsin bu arada. Benim 36 numara olan minnoş ayaklarım bir şişti öyle komiklerkiannemler falan inanamıyo tombiş tombiş 37sıkmaya başladı bizide
Kesinlikle öyle vallahi. Ay bayan diş doktoru deme fena acısı var bende :) bak sonrasında erkek doktora gittim inanılması güç ama 16 yıldır yaptığı dolgu sapasağlam duruyor:)Doğrusonuçta bazı bayan doktorlar erkekler kadar narin olmuyor ne yazık ki.. diş konusunda bile:)) doktor sonuçta yani adam meraklı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?