Ay ne bileyim hazırlıklı olayım diye düşünüyorum teyzesi. Sen 2 hafta aralıkla gittğinde 600gram almıştı demi?Ayy neler dusunuyor kiz oyle dusunme aklindan at onlari niye minnak dogacakmis daha bir suru zaman var. Ben benimki hayatta 3kiloyu bulmaz derken bak nasil kilo almis masallah seninde alirZaten saglikli olmalari yeter kiloda neymis
Ben hala 36 giyiyorum ama biraz yuruyunce sıkiyor gerci uzunnn zamandir sandalet giydigim icin rahatim :)
Kesinlikle öyle vallahi. Ay bayan diş doktoru deme fena acısı var bende :) bak sonrasında erkek doktora gittim inanılması güç ama 16 yıldır yaptığı dolgu sapasağlam duruyor:)
Ah bir gidebilsem doktor yatîcaksın diyor korkudan cıkamıyorum sancılarım var hep riske atamıyorum ya netten alıcam yada kardeslerim annem bakıcaklar bikac yere baktılar ben begenmedim onlarıO dediğim avm de taç terlik battaniye zıbın vs pek çok şey var :) sen bir git oraya yatak da vardı park yatağa uygun
Bu terliklerin bazılarında nette standart diyor onlara cesaret edemedim cok büyük olur diye bazıları numaralîydı bakıyorum ara ara icime sinen bisey olursa alıcamOnuda gitti gidiyordan aldim ciksmadigim icin :)
evet canim iki haftada almis alir alir senin kuzuda alir bak taktiginla kalirsinAy ne bileyim hazırlıklı olayım diye düşünüyorum teyzesi. Sen 2 hafta aralıkla gittğinde 600gram almıştı demi?
Sandalet mi henüz giyemem ayaklarımı üşütürsem gazdan durulmaz o evde :)
:)) benimde öyle sanırım tek bayan aile hekimim ve sağlık ocağındaki ebe :)Al benden de o kadar valla.. tek bayan doktorum aile hekimim o da cidden aileden gibi çook tatlııı :)
İnşallah alır canım ya. Cumartesi gidicez bakalım zaman geçerse tabi:)evet canim iki haftada almis alir alir senin kuzuda alir bak taktiginla kalirsin
Burasi cok sicak canim ya iki uc gundur serinledi yagmur var yoksa feci sicak ben yazin bile corapla gezen bi insanim yoksa :) Aksam sandalet mi giymek donardim burda o bile sicak geliyo :)
Abla büyük nimet :) bende yok çok eksikliğini hissediyorum. Annem var ama ondan çekinirim. Benim de aynam var napalımCanım küçük görümcem hemşirelik okuyo ve bu dönem doğumhanede stajını yapıyor. Bende hazırlıksız yakalanırım diye korkuyorum dedim neler neler geliyor aklın durur dedi bana. Takmayın o yüzden. Ben ağdaya gidiyorum ama hazırlıksız yakalanırsam hastane tuwaletinde 2 dk alırım ya da ablama falan aldırırım
Neden oyle diyorsun,bayagi tombisti.Hafta haftayi tutuyor mu ki?Bende 1 haftadır takıyorum işte ondan geçmedi zaman. Ama dedğin gibi taktımda birşey değişecek minnak olacak demekki kuzum. Bu gittiğimden sonra birkez daha giderim baktım minnoş bişey bikaç parça prematüre kıyafet alırım kızıma napim
Ahahaha ha ayna ha abla kız :) bende hiç yaptıramam çekinirm diyodumda doktora öyle görünmektense :)Abla büyük nimet :) bende yok çok eksikliğini hissediyorum. Annem var ama ondan çekinirim. Benim de aynam var napalımçok samimiyiz bu ara
Son 2 seferdir minnoş bizimki canım. İlk zamanlar hep öndeydi 1 hafta 9 gün. 30uncu haftaya girdik böyle oldu. Yapısal ve ırsi olsa gerek. Bende 2.5 kilo bile yokmuşum doğduğumdaNeden oyle diyorsun,bayagi tombisti.Hafta haftayi tutuyor mu ki?
Sen canim guzel proteini al yine,suyunu ic.Aldirabildigin kiloyu aldir gerisini dogunca aldirirsin.Cogu sey genetik ilerliyor da annelerimizde de bizim zamanimizdaki teknoloji,bilinc yoktu.Son 2 seferdir minnoş bizimki canım. İlk zamanlar hep öndeydi 1 hafta 9 gün. 30uncu haftaya girdik böyle oldu. Yapısal ve ırsi olsa gerek. Bende 2.5 kilo bile yokmuşum doğduğumda
Dahada fazla dikkat etmeye başldım zaten. Kuruyemişi kesmiştim tekrar başladım bademe falan. Bol yoğurt kaşar peynir. Bol et tavuk yiyorum. Ama dediğin gibi genetikse ne yesen boşSen canim guzel proteini al yine,suyunu ic.Aldirabildigin kiloyu aldir gerisini dogunca aldirirsin.Cogu sey genetik ilerliyor da annelerimizde de bizim zamanimizdaki teknoloji,bilinc yoktu.
Canım benim de erken doğum riskim var o yüzden bu ara 2 nin üstüne çıkarmaya çalışıyorum bebişimi. Araştırırken bulduklarımı paylaşayım belki faydası olur sizlere de. Günde üç su bardağı süt yada yoğurt ya da her bardak yerine 45 gr peynir. İki kaşık pekmez(sütle uzak saatlerde). Badem fındık ve ceviz. Balık et tavuk. Özellikle haşlama et yemeği içinde patates havuç falan olacak şekilde. Suyu da çok faydalıymış.Son 2 seferdir minnoş bizimki canım. İlk zamanlar hep öndeydi 1 hafta 9 gün. 30uncu haftaya girdik böyle oldu. Yapısal ve ırsi olsa gerek. Bende 2.5 kilo bile yokmuşum doğduğumda
Canım benim de erken doğum riskim var o yüzden bu ara 2 nin üstüne çıkarmaya çalışıyorum bebişimi. Araştırırken bulduklarımı paylaşayım belki faydası olur sizlere de. Günde üç su bardağı süt yada yoğurt ya da her bardak yerine 45 gr peynir. İki kaşık pekmez(sütle uzak saatlerde). Badem fındık ve ceviz. Balık et tavuk. Özellikle haşlama et yemeği içinde patates havuç falan olacak şekilde. Suyu da çok faydalıymış.
Arı sütü var bir de ama ben onu doktoruma sormadan kullanmayı düşünmüyorum siz de kullanmayın derim.
Bir de her yemekten sonra yarım saat sola yatmak gerekiyormuş bebek daha iyi besleniyormuş o şekilde.
Kasılmaları olanlar için de erik ve karpuz çok faydalıymış. Erken doğum riskini azaltıyormuş. Hurma da çok zararlı. Doğumu açılmayı kolaylaştırıyormuş.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar
Kız 1 günlüğüne gidip geldiğine değmez zaten 3 saat yollarda geçecek pozantıyamı meydana mı gidiyorsunuzKızlar selam... yaylaya gidiyorum akşama geri döneceğim.. sorunsuz gidip geliriz inşallah.. 1.5 saatlik yol. Ayaklarımı uzattım arkama da yastık aldım yola devamm :) hava değişimi olsun dedik çok bunaldım adana sıcağından
Kız 1 günlüğüne gidip geldiğine değmez zaten 3 saat yollarda geçecek pozantıyamı meydana mı gidiyorsunuz
Kuruyemişi bende kestim yaa alakasi olabilir mi?? Kışın çok yemiştim badem ve anteo fistigi falan, findikta.. birde pekmezim bitti alicam tekrardan..Dahada fazla dikkat etmeye başldım zaten. Kuruyemişi kesmiştim tekrar başladım bademe falan. Bol yoğurt kaşar peynir. Bol et tavuk yiyorum. Ama dediğin gibi genetikse ne yesen boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?