2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne bileyim hazırlıklı olayım diye düşünüyorum teyzesi. Sen 2 hafta aralıkla gittğinde 600gram almıştı demi?
Sandalet mi henüz giyemem ayaklarımı üşütürsem gazdan durulmaz o evde :)

Kesinlikle öyle vallahi. Ay bayan diş doktoru deme fena acısı var bende :) bak sonrasında erkek doktora gittim inanılması güç ama 16 yıldır yaptığı dolgu sapasağlam duruyor:)

Al benden de o kadar valla.. tek bayan doktorum aile hekimim o da cidden aileden gibi çook tatlııı :)

O dediğim avm de taç terlik battaniye zıbın vs pek çok şey var :) sen bir git oraya yatak da vardı park yatağa uygun
Ah bir gidebilsem doktor yatîcaksın diyor korkudan cıkamıyorum sancılarım var hep riske atamıyorum ya netten alıcam yada kardeslerim annem bakıcaklar bikac yere baktılar ben begenmedim onları

Ay ne bileyim hazırlıklı olayım diye düşünüyorum teyzesi. Sen 2 hafta aralıkla gittğinde 600gram almıştı demi?
Sandalet mi henüz giyemem ayaklarımı üşütürsem gazdan durulmaz o evde :)
evet canim iki haftada almis alir alir senin kuzuda alir bak taktiginla kalirsin
Burasi cok sicak canim ya iki uc gundur serinledi yagmur var yoksa feci sicak ben yazin bile corapla gezen bi insanim yoksa :) Aksam sandalet mi giymek donardim burda o bile sicak geliyo :)

Trt belgesel de çok güzel bir belgesel var tam bize göre , 3 farklı kadın

İnşallah alır canım ya. Cumartesi gidicez bakalım zaman geçerse tabi:)
Hamilelikte bende çok sıcaklamaya başladım ama ayaklarım çok hassas. Özellikle ayak bileklerimi üşüttüm anda gaz topluyorum:)

Abla büyük nimet :) bende yok çok eksikliğini hissediyorum. Annem var ama ondan çekinirim. Benim de aynam var napalım çok samimiyiz bu ara

Neden oyle diyorsun,bayagi tombisti.Hafta haftayi tutuyor mu ki?

Son 2 seferdir minnoş bizimki canım. İlk zamanlar hep öndeydi 1 hafta 9 gün. 30uncu haftaya girdik böyle oldu. Yapısal ve ırsi olsa gerek. Bende 2.5 kilo bile yokmuşum doğduğumda
Sen canim guzel proteini al yine,suyunu ic.Aldirabildigin kiloyu aldir gerisini dogunca aldirirsin.Cogu sey genetik ilerliyor da annelerimizde de bizim zamanimizdaki teknoloji,bilinc yoktu.

Sen canim guzel proteini al yine,suyunu ic.Aldirabildigin kiloyu aldir gerisini dogunca aldirirsin.Cogu sey genetik ilerliyor da annelerimizde de bizim zamanimizdaki teknoloji,bilinc yoktu.
Dahada fazla dikkat etmeye başldım zaten. Kuruyemişi kesmiştim tekrar başladım bademe falan. Bol yoğurt kaşar peynir. Bol et tavuk yiyorum. Ama dediğin gibi genetikse ne yesen boş

Son 2 seferdir minnoş bizimki canım. İlk zamanlar hep öndeydi 1 hafta 9 gün. 30uncu haftaya girdik böyle oldu. Yapısal ve ırsi olsa gerek. Bende 2.5 kilo bile yokmuşum doğduğumda
Canım benim de erken doğum riskim var o yüzden bu ara 2 nin üstüne çıkarmaya çalışıyorum bebişimi. Araştırırken bulduklarımı paylaşayım belki faydası olur sizlere de. Günde üç su bardağı süt yada yoğurt ya da her bardak yerine 45 gr peynir. İki kaşık pekmez(sütle uzak saatlerde). Badem fındık ve ceviz. Balık et tavuk. Özellikle haşlama et yemeği içinde patates havuç falan olacak şekilde. Suyu da çok faydalıymış.
Arı sütü var bir de ama ben onu doktoruma sormadan kullanmayı düşünmüyorum siz de kullanmayın derim.
Bir de her yemekten sonra yarım saat sola yatmak gerekiyormuş bebek daha iyi besleniyormuş o şekilde.

Kasılmaları olanlar için de erik ve karpuz çok faydalıymış. Erken doğum riskini azaltıyormuş. Hurma da çok zararlı. Doğumu açılmayı kolaylaştırıyormuş.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar

Peyniri o kadar çok yiyorum ki 4 günde 5 günde 1 kilo bitiyor.. ekmek yiyemediğimden peynirle doyuruyorum karnımı :) karpuzla da iyi gidiyor yalan yok. Kaşar falan karışık tabii :)) hurma canım çok istese de bu yüzden yemiyorum ama 37yi tamamladığımda 1 tane olsun yiyeceğm.. harika bilgilr canım :)

Kız 1 günlüğüne gidip geldiğine değmez zaten 3 saat yollarda geçecek pozantıyamı meydana mı gidiyorsunuz

Dahada fazla dikkat etmeye başldım zaten. Kuruyemişi kesmiştim tekrar başladım bademe falan. Bol yoğurt kaşar peynir. Bol et tavuk yiyorum. Ama dediğin gibi genetikse ne yesen boş
Kuruyemişi bende kestim yaa alakasi olabilir mi?? Kışın çok yemiştim badem ve anteo fistigi falan, findikta.. birde pekmezim bitti alicam tekrardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…