2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Depresyon benim göbek adım :/ gün içinde bile kaç kez depresyona girip cikiyorum lohusalikta kendimi pek hayal edemiyorum ama yine de dua ediyorum umarim krizsiz geciririm diye. Suanda da dogumda bebegime bisey olurmu korkusu basladi gecistiriyorum ve en ufak seyleri kafama takmaya basladim

Nstde sancidan anlayan arkadaslar bakabilir mi? Doktorum carsamba tekrar nst istedi. O cizgiler bebek tam o cihaza vurunca cikti aslinda ama sancimi bilemedim

Eklentiler

• IMG_20170528_161110.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 67
Bebisin odasina yaptiracagim fonu ve farbelayi sectim.Odasinda zebra vardi.Sadece fon,farbela olacak tul olmayacak.Oyuncaklarda da bunlari begendim,siparis verdim.Tabi renkler erkek bebege uygun olacak.Turuncu maymun perde susu de oluyor.Pembe unicorn 50 cm falan.Digerleri kucuk.Bunlarin disinda bir ya da iki tane pelus alirim.

Eklentiler

• IMG-20170528-WA0014.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 53
Canım benim çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Dediklerinde pekmezi yiyemiyorum 19.haftamda 1 kaşık denedim alerji oldum acile koştum:) haşlama eti hiç denemedim ama suyunun çok yararlı olduğunu duydum bunu denicem. Karpuz daha hiç almadık kocamanlar 2 kişi olunca ziyan oluyo ama napayım iyiyse alayım. Çok saol canım

Kuruyemişi bende kestim yaa alakasi olabilir mi?? Kışın çok yemiştim badem ve anteo fistigi falan, findikta.. birde pekmezim bitti alicam tekrardan..
Bendr çok çok yiyodum bende bilmiyorum alakası olabilir mi ama tekrardan denicem bakalım fark edecek mi. Cumartesi söylerim sana :)

Nstde sancidan anlayan arkadaslar bakabilir mi? Doktorum carsamba tekrar nst istedi. O cizgiler bebek tam o cihaza vurunca cikti aslinda ama sancimi bilemedim
Canım ben ilk nstye girdiğimde 25 ve üstü tehlikeli demişti (makinanın sayacına göre değişebilir ama) en son erken doğum riskim olduğunda 43leri bulmuştu ama rahim uzunluğu çok iyi olduğundan bu tek başına bir anlam ifsde etmez dedi doktorum. Ve üzerinden 5 hafta geçti şükğr

ne kadar güzel 41 kere maşallah oğluşuna

Karpuzu al canim annen,ablanla paylasirsin ziyan olmaz.Duduklu kullansan hemen yaparsin haslama eti.Fisler al o cok guvenli hem de cok kisa zamanda yapiyor.Benim duduklu yaktigima bakma cok kolay kullanmasi.Bebek icin corba yaparken de gerekecek.Pekmezi ben de denemedim.

catterflym adamlar göre göre alışmış tatlım elinden kolundan pek bi farkı yok bacak arasının onlar için. ben doktorumun özellikle erkek olmasını istedim... hiç utanırım gibi şeyler düşünüp ruhunu daraltma.

bebem88 küveti A101 maşrapa ve kova Kemeraltı :) bezini prima Premium care 150 tane falan var sanırım. bornoz havlu takımı içinde kesesi önlüğü bile var albimini marka 90 tl falandı tam bilmiyorum bütün alışverişimizi kayınvalidem yaptı o parasını ödeyecek diye bende pek dikkat etmedim aldım da aldım

aaa bunu ilk defa duydum. benim hastanede camlı bi oda var orada giydiriyorlar üstünü falan. hatta bütün aile izleyebiliyor camın diğer tarafından fotoğraf falan da orda çekiliyormuş.

ben deterjan ve yumuşatıcıyı uni baby aldım. 3 hafta oldu mis mis kokuyor :) ıslak havlu da uni baby ama ilk zamanlar kullanmicaz büyük ihtimal. göğüs pedi de lansinoh aldım

Bakalim carsamba gideyim tekrar gireyim. Dr ne dicek

Ay valla ben hic girmedim depresyona orasi kötu bir yer girmem Sende girme etrafinda seni oraya gonderecekler varsa sen onlari gonder ama sen gitme :))
Aklina dogumda bisi olur mu degilde dogumda bebegimi gorecegim ona kavusacagim ilk ben gorecegim dusuncesini getirsen daha iyi olur. Ne olsun dogumda tatlis bi kizin olacak

Zaten aklimi kurcalamaya baslayinca gidip besige bakiyorum guzel kizim uyucak burda diyorum kiyafetlerine bakiyorum sakinliyorum cok sukur. İnsallah girmeden 40 cikariveririz

Kızlar bugün dışarlardaydım biraz yoruldum sanırım ama aslında sürekli bir koşuşturmanın içinde olduğum için ekstra birşey değildi benim için ama dışarda kasılmalarım başladı eve gelene kadar sıklıkla devam etti, gelip uzanınca rahatladım biraz ama şimdi ayağa kalkınca tekrar başladı, sabah dr kontrolüm var beklemeli mi yoksa dr a gözükmeli miyim bilemedim,
Afedersiniz bağırsaklarım bu ara aşırı çalışıyor diye 3gündür magnezyum almadım, o arttırmış olabilir mi?

hiç almasam sadec ıslak mendılle olmaz mı canım
arkadaşım bundan çok memnun benden e bebekten aldım indirimdeydi. çoğusu bebeğin altını silerken pamukçuk bırakıyormuş bu en iyisiymiş ucuzda üstelik. e bebekten alabilirsin. bundan sonra fotoğraflarla anlatıcam

Doktorların önemsemediğini düşünüyorum böyle şeyleri işte yine de bi çekince oluyo
Ohoooo kıla tüye gelene kadar bize Doğumda ıkınırken büyük tuvaletini kaçırmanın çok normal olduğunu bile söyledi ebe. Utanılacak sıkınılacak durumlar değil bunlar Doğum ekibi herşeye alışkın,işimiz bu demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…