Depresyon benim göbek adım :/ gün içinde bile kaç kez depresyona girip cikiyorumGobek kol vs tamamda bikini bölgesi icin böyle birsey soylerse insan utanir yahu ne kotu durum. Tabiki acil gitmissem yapacak bisi yok ki dedigin gibi acil durumda gitmeden jilet kurtarici olur. Cok acil donemler atlattim ama hepte tedbirimi aldim gittim. Bakalim dogum sonrasi anlatiriz insallah. Topigimiz burda neler yasadik paylasiriz
En cok lohusa depresyonu kimler yasayacak nasil atlatacagiz onu merak ediyorum :)
Bu arada sagol canim olacaga care yok korkuyorum sallaninca haliyle ama geciyor sonra uzatmiyorum korkumu :)
Canım benim çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Dediklerinde pekmezi yiyemiyorum 19.haftamda 1 kaşık denedim alerji oldum acile koştum:) haşlama eti hiç denemedim ama suyunun çok yararlı olduğunu duydum bunu denicem. Karpuz daha hiç almadık kocamanlar 2 kişi olunca ziyan oluyo ama napayım iyiyse alayım. Çok saol canımCanım benim de erken doğum riskim var o yüzden bu ara 2 nin üstüne çıkarmaya çalışıyorum bebişimi. Araştırırken bulduklarımı paylaşayım belki faydası olur sizlere de. Günde üç su bardağı süt yada yoğurt ya da her bardak yerine 45 gr peynir. İki kaşık pekmez(sütle uzak saatlerde). Badem fındık ve ceviz. Balık et tavuk. Özellikle haşlama et yemeği içinde patates havuç falan olacak şekilde. Suyu da çok faydalıymış.
Arı sütü var bir de ama ben onu doktoruma sormadan kullanmayı düşünmüyorum siz de kullanmayın derim.
Bir de her yemekten sonra yarım saat sola yatmak gerekiyormuş bebek daha iyi besleniyormuş o şekilde.
Kasılmaları olanlar için de erik ve karpuz çok faydalıymış. Erken doğum riskini azaltıyormuş. Hurma da çok zararlı. Doğumu açılmayı kolaylaştırıyormuş.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar
Bendr çok çok yiyodum bende bilmiyorum alakası olabilir mi ama tekrardan denicem bakalım fark edecek mi. Cumartesi söylerim sana :)Kuruyemişi bende kestim yaa alakasi olabilir mi?? Kışın çok yemiştim badem ve anteo fistigi falan, findikta.. birde pekmezim bitti alicam tekrardan..
Canım ben ilk nstye girdiğimde 25 ve üstü tehlikeli demişti (makinanın sayacına göre değişebilir ama) en son erken doğum riskim olduğunda 43leri bulmuştu ama rahim uzunluğu çok iyi olduğundan bu tek başına bir anlam ifsde etmez dedi doktorum. Ve üzerinden 5 hafta geçti şükğrNstde sancidan anlayan arkadaslar bakabilir mi? Doktorum carsamba tekrar nst istedi. O cizgiler bebek tam o cihaza vurunca cikti aslinda ama sancimi bilemedim
ne kadar güzel 41 kere maşallah oğluşunaBiz de kontrole gittik bugünkocaman olmuş oğluşum.2300 gr yüzünü de ilk defa boyle net gördük.tıpkı eşime benziyor.doktor da ayni babasi dedi bir de bal dudak olacak galiba.dolgun dudaklari var dedi doktor bunun dışında herşeyimiz normalmiş.catlamalar basladi ben de yeni yeni.liearac verdi doktor.akıntıları sordum normal dedi.10 gun sonra da tekrar çağırdı bizi
Eki Görüntüle 2000841 Eki Görüntüle 2000841
Karpuzu al canim annen,ablanla paylasirsin ziyan olmaz.Duduklu kullansan hemen yaparsin haslama eti.Fisler al o cok guvenli hem de cok kisa zamanda yapiyor.Benim duduklu yaktigima bakma cok kolay kullanmasi.Bebek icin corba yaparken de gerekecek.Pekmezi ben de denemedim.Canım benim çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Dediklerinde pekmezi yiyemiyorum 19.haftamda 1 kaşık denedim alerji oldum acile koştum:) haşlama eti hiç denemedim ama suyunun çok yararlı olduğunu duydum bunu denicem. Karpuz daha hiç almadık kocamanlar 2 kişi olunca ziyan oluyo ama napayım iyiyse alayım. Çok saol canım
Yicem bende hem beyin gelisimine faydasi olur kuruyemişçiye koşayim ben yarinBendr çok çok yiyodum bende bilmiyorum alakası olabilir mi ama tekrardan denicem bakalım fark edecek mi. Cumartesi söylerim sana :)
aaa bunu ilk defa duydum. benim hastanede camlı bi oda var orada giydiriyorlar üstünü falan. hatta bütün aile izleyebiliyor camın diğer tarafından fotoğraf falan da orda çekiliyormuş.Canım benim başın sağolsun.. Allah acılarını yaşatmasın tekrar.. evladını sana bağışlasın..benim doğum yaptığım hastanede yanımda giydirdiler canım.. her anını izleyebildim. Bu hastanem farklı uygulamaları bilmiyorum ama umarım yanımda giydirirler yine..
ben deterjan ve yumuşatıcıyı uni baby aldım. 3 hafta oldu mis mis kokuyor :) ıslak havlu da uni baby ama ilk zamanlar kullanmicaz büyük ihtimal. göğüs pedi de lansinoh aldımTsekkurler kizlar izmirdeyim ve depremde izmirde oldu bez icin karar verdim ama kuvet seti bornoz takimi daha karar vermedim uni baby markadi hakkinda ne dusunuyorsunuz.camasr yumusatici deterjani ve ıslak havlu bezi almayı düşünüyorum bide bakim seti cantasi var mi fikri olann..
Bakalim carsamba gideyim tekrar gireyim. Dr ne dicekCanım ben ilk nstye girdiğimde 25 ve üstü tehlikeli demişti (makinanın sayacına göre değişebilir ama) en son erken doğum riskim olduğunda 43leri bulmuştu ama rahim uzunluğu çok iyi olduğundan bu tek başına bir anlam ifsde etmez dedi doktorum. Ve üzerinden 5 hafta geçti şükğr
Ay valla ben hic girmedim depresyona orasi kötu bir yer girmemDepresyon benim göbek adım :/ gün içinde bile kaç kez depresyona girip cikiyorumlohusalikta kendimi pek hayal edemiyorum ama yine de dua ediyorum umarim krizsiz geciririm diye. Suanda da dogumda bebegime bisey olurmu korkusu basladi gecistiriyorum ve en ufak seyleri kafama takmaya basladim
uni baby yenidoğanNeden yumusatici kullanmiyrsunz 7ni islak havlu yazio du. Unibaby ıslak mendil diye yazanimi almaliyim...
Zaten aklimi kurcalamaya baslayinca gidip besige bakiyorum guzel kizim uyucak burda diyorum kiyafetlerine bakiyorum sakinliyorum cok sukur. İnsallah girmeden 40 cikariveririzAy valla ben hic girmedim depresyona orasi kötu bir yer girmemSende girme etrafinda seni oraya gonderecekler varsa sen onlari gonder ama sen gitme :))
Aklina dogumda bisi olur mu degilde dogumda bebegimi gorecegim ona kavusacagim ilk ben gorecegim dusuncesini getirsen daha iyi olur. Ne olsun dogumda tatlis bi kizin olacak
arkadaşım bundan çok memnun benden e bebekten aldım indirimdeydi. çoğusu bebeğin altını silerken pamukçuk bırakıyormuş bu en iyisiymiş ucuzda üstelik. e bebekten alabilirsin. bundan sonra fotoğraflarla anlatıcamhiç almasam sadec ıslak mendılle olmaz mı canım
Ohoooo kıla tüye gelene kadar bize Doğumda ıkınırken büyük tuvaletini kaçırmanın çok normal olduğunu bile söyledi ebe. Utanılacak sıkınılacak durumlar değil bunlar Doğum ekibi herşeye alışkın,işimiz bu demişti...Doktorların önemsemediğini düşünüyorum böyle şeyleri işte yine de bi çekince oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?