Sancin gecmiyorsa bi git istersen bende de biraz agri oldu bugun ama simdi diktim ayaklari uzaniyorum gectiKızlar bugün dışarlardaydım biraz yoruldum sanırım ama aslında sürekli bir koşuşturmanın içinde olduğum için ekstra birşey değildi benim için ama dışarda kasılmalarım başladı eve gelene kadar sıklıkla devam etti, gelip uzanınca rahatladım biraz ama şimdi ayağa kalkınca tekrar başladı, sabah dr kontrolüm var beklemeli mi yoksa dr a gözükmeli miyim bilemedim,
Afedersiniz bağırsaklarım bu ara aşırı çalışıyor diye 3gündür magnezyum almadım, o arttırmış olabilir mi?
Ay bide o mesele varmis sahi :/Ohoooo kıla tüye gelene kadar bize Doğumda ıkınırken büyük tuvaletini kaçırmanın çok normal olduğunu bile söyledi ebe. Utanılacak sıkınılacak durumlar değil bunlar Doğum ekibi herşeye alışkın,işimiz bu demişti...
teşekkür ederim..Masallah canim,gelisim haftasina uygun gidiyor bebisin.Dogumuna az kalmis.Insallah doguma kadar bir kilo daha aldirirsin tombis tombis dogar :)
Evet bakalım kimin ki önce gelecek :) Ben 12sinde gidicem rapor için mecbur hafta içi İzmir yolları gözüküyor bize. 3.5 olurlar galiba.. Bi selvi boylu da senden geliyor desene.. Son hafta da günde 30gr alıyormuş bebekler en azMasallah kizina ayniyiz sanirim bizimde 2507gram 49 cm gunlerimizde ayni :) Doguma kadar 3u gecerler diye umuyorum artik. Benim sonraki kontrol 10 haziran.
Neden basaramayasin.Fazla kilo almasin da normal dogurayim diye duayi da ilk kez sende duydum :)Annem beni 3.850 yle normal dogumla dogurmus.Ilk bebek bir de.Gerci eskiler guclu:)teşekkür ederim..
ayyy evet az kaldı ama ben hiç doğurmayacakmışım gibi düşünüyorum. hiç doğumu falan aklıma getirmiyorum bile. benle kalacak kızım hep. çok tombiş olmaz da normal doğumu başarabilirim inşallah
Teşekkür ederiz teyzesine kadar güzel 41 kere maşallah oğluşuna
Ooo daha neler duycan bende. Başarırım inşallah olumsuz düşünmemeye hatta hiç düşünmemeye çalışıyorum.Neden basaramayasin.Fazla kilo almasin da normal dogurayim diye duayi da ilk kez sende duydum :)Annem beni 3.850 yle normal dogumla dogurmus.Ilk bebek bir de.Gerci eskiler guclu:)
Simdi nasilsin?Rahatsizlik devam ediyorsa git dr a.En azindan icin rahat eder.Magnezyumu ihmal etme.Bagirsaga etkisini bilmiyorum ama kasiklarim agriyinca dr vermisti.Kasilmaya,agriya iyi geliyor.Kızlar bugün dışarlardaydım biraz yoruldum sanırım ama aslında sürekli bir koşuşturmanın içinde olduğum için ekstra birşey değildi benim için ama dışarda kasılmalarım başladı eve gelene kadar sıklıkla devam etti, gelip uzanınca rahatladım biraz ama şimdi ayağa kalkınca tekrar başladı, sabah dr kontrolüm var beklemeli mi yoksa dr a gözükmeli miyim bilemedim,
Afedersiniz bağırsaklarım bu ara aşırı çalışıyor diye 3gündür magnezyum almadım, o arttırmış olabilir mi?
Masallah:)Kardesinin boyunu merak ettim:)Ooo daha neler duycan bende. Başarırım inşallah olumsuz düşünmemeye hatta hiç düşünmemeye çalışıyorum.3.5kilo gayet normal bence. Annem kardeşimi 4.5 kilo 58cmle normal doğurmuş. Ayyy fenalardayım..
Neee 4.5 kilo 58 cm mi ?Ooo daha neler duycan bende. Başarırım inşallah olumsuz düşünmemeye hatta hiç düşünmemeye çalışıyorum.3.5kilo gayet normal bence. Annem kardeşimi 4.5 kilo 58cmle normal doğurmuş. Ayyy fenalardayım..
Ayy oyle bisi olmasin ya.Gerci lavman yapiyorlarmis,onu da istemem ama.Ohoooo kıla tüye gelene kadar bize Doğumda ıkınırken büyük tuvaletini kaçırmanın çok normal olduğunu bile söyledi ebe. Utanılacak sıkınılacak durumlar değil bunlar Doğum ekibi herşeye alışkın,işimiz bu demişti...
12 hazirana kadar sabret annecim ondan sonra istedigin zaman gelebilirsin diyorum :)) Bakalim artik sirayla doguralim erkenciler olmasin lütfen :)Evet bakalım kimin ki önce gelecek :) Ben 12sinde gidicem rapor için mecbur hafta içi İzmir yolları gözüküyor bize. 3.5 olurlar galiba.. Bi selvi boylu da senden geliyor desene.. Son hafta da günde 30gr alıyormuş bebekler en az
Su yukariya cikan sanci canim 100 u gecmemesi gerekiyormus 100 gecerse vaji muayenesi yapiliyor acilma varmi dogum basladimi diye..Nstde sancidan anlayan arkadaslar bakabilir mi? Doktorum carsamba tekrar nst istedi. O cizgiler bebek tam o cihaza vurunca cikti aslinda ama sancimi bilemedim
Melissa_81 in ikizler 38. haftayi beklese kesin onlar topigin tosuncuklari olurdu.Normal dogum yapanlardan biri olabilir :)Bizimkiler 10 gun once alinacak.12 hazirana kadar sabret annecim ondan sonra istedigin zaman gelebilirsin diyorum :)) Bakalim artik sirayla doguralim erkenciler olmasin lütfen :)
Boylarini poslarini yerim ben onlarin ❤ Bakalim topigin tosuncugu kim olacak.
Aynen ama hic belli olmaz bizimkilerde olabilir gerci ben 3500a raziyim tombis bebek istememMelissa_81 in ikizler 38. haftayi beklese kesin onlar topigin tosuncuklari olurdu.Normal dogum yapanlardan biri olabilir :)Bizimkiler 10 gun once alinacak.
Ben erken doguma gidecegim boyle guldurursen,karnim sarsiliyor :)Neee 4.5 kilo 58 cm mi ?Abuu kiz kardesin az daha dogmazsa askere gidecekmiş Sende kendine inan annen yaptiysa sen hayli hayli yaparsin
3500 olursa cok iyi olur,bakmasi da rahat olur,cok yormaz bizi.Ilk 40 gun 3 saatte bir beslemek yetiyormus.2500 alti olursa 2 saatte bir besleyecegiz.Kardesimin 2400 du o gece 2 saatte bir uyanip emzirdi,cok zorlandi.Aynen ama hic belli olmaz bizimkilerde olabilir gerci ben 3500a raziyim tombis bebek istememNasil tasiyacagim bana yazik :)) Ikizler de uslu uslu bekliyor valla insallah 38i gorecekler
Ama cidden boyu masallah cok buyuk kiloda nasil dogmus .. Gulunce karnini tut :)Ben erken doguma gidecegim boyle guldurursen,karnim sarsiliyor :)
Aynen canim 3500 olursa buyuk rahatlik ama bence erken dogmadigi surece hepimizin en az 3300 olur .3500 olursa cok iyi olur,bakmasi da rahat olur,cok yormaz bizi.Ilk 40 gun 3 saatte bir beslemek yetiyormus.2500 alti olursa 2 saatte bir besleyecegiz.Kardesimin 2400 du o gece 2 saatte bir uyanip emzirdi,cok zorlandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?