Melissa_81 in ikizler 38. haftayi beklese kesin onlar topigin tosuncuklari olurdu.Normal dogum yapanlardan biri olabilir :)Bizimkiler 10 gun once alinacak.
Normal dogum yapan birisi tosuncugun annesi olabilir diyor senin icin normal dogurur demiyor :)))normal mi dr bir dag koyunde yasamami soyluyor bunun icin :)
Allah korusun suyum felan patlamazsa buara ben muhtemelen haziranin ikinci haftasi yaparim dogumu..oyle hissediyorum :))
1.75. Bizde herkes uzun boylu maşallahMasallah:)Kardesinin boyunu merak ettim:)
Evet 15 günde geç doğmuş ablasının kuzusu... Gerçi fıstık gibi veteriner hatun.. Büyüdü ama hala gözümde küçücükNeee 4.5 kilo 58 cm mi ?Abuu kiz kardesin az daha dogmazsa askere gidecekmiş Sende kendine inan annen yaptiysa sen hayli hayli yaparsin
aaa bunu ilk defa duydum. benim hastanede camlı bi oda var orada giydiriyorlar üstünü falan. hatta bütün aile izleyebiliyor camın diğer tarafından fotoğraf falan da orda çekiliyormuş.
Bende bu aralar gülmekten çatlıyorum iletileri okurken. Biraz önce gülme sesime eşim uyanıp geldi ne oldu diye.. Allahım bana güç verse de kalkıp iftar için hazırlık yapsammmAma cidden boyu masallah cok buyuk kiloda nasil dogmus .. Gulunce karnini tut :)
Aynen canim 3500 olursa buyuk rahatlik ama bence erken dogmadigi surece hepimizin en az 3300 olur .
☺normal dogumu duyunca benNormal dogum yapan birisi tosuncugun annesi olabilir diyor senin icin normal dogurur demiyor :)))
Kiz sana normal dogur demedim,normal doguracaklardan biri topugin tosbigi olabilir diyorum ama sen dogursaydin kesin seninkiler olurdu :)30. haftadan beri dogurabilirim diyorsun ya,en son sen dogurucan bence :)Bebislerde 4,5 4,5 9 kilo olur :)36 haftayi bulur senin,ben de oyle hissediyorum.normal mi dr bir dag koyunde yasamami soyluyor bunun icin :)
Allah korusun suyum felan patlamazsa buara ben muhtemelen haziranin ikinci haftasi yaparim dogumu..oyle hissediyorum :))
Islak pamuk mendil alcam.peki bebek banyo setini aldin mi canta hediyeli die ama icime sinmedi sen aldin mi.bide kuvet seti alim miuni baby yenidoğanEki Görüntüle 2001243
15 gun gec dogdugu icin oyle olmus o :)58 cm ye 1.85 boy bekliyordum.175 normalmis:) Ee yani ben 48 cm dogmusum 170 im simdi :)1.75. Bizde herkes uzun boylu maşallaheşimde 1.90.. Kızım ne olur bilemiyorum. Sporcu ana babanın çocuğu... Menajeri olcam kızımın
İnşallah çarşamba çikmaz gene sanci, sagolasin canim. Masallah senin minikler iki kez ruyalarimi yalanci cikardi. Bende 36 da dogurursun diye dusunuyorum ama dururlarsa 38-40 Allah ne verdiyse dursunlarnormal mi dr bir dag koyunde yasamami soyluyor bunun icin :)
Hee valla iste hersey şitresten :)) esimde bugunlerde normal mi dogursan diyoda ben normali duyunca bi hos oluyorum.Kiz sana normal dogur demedim,normal doguracaklardan biri topugin tosbigi olabilir diyorum ama sen dogursaydin kesin seninkiler olurdu :)30. haftadan beri dogurabilirim diyorsun ya,en son sen dogurucan bence :)Bebislerde 4,5 4,5 9 kilo olur :)36 haftayi bulur senin,ben de oyle hissediyorum.
Ben igne saatini bekliyorum bucukta igneyi yapinca kalkacagim hazirliklara baslayacagim. sende hadi bismillah de kalkBende bu aralar gülmekten çatlıyorum iletileri okurken. Biraz önce gülme sesime eşim uyanıp geldi ne oldu diye.. Allahım bana güç verse de kalkıp iftar için hazırlık yapsammm
mustelanın şampuanını alıcam büyük ihtimal daha almadım. küvet seti aldım. küvet a101 kova maşrapa barış bebe kemeraltından. bence almalısın nasıl yıkanacak el kadar bebişlerIslak pamuk mendil alcam.peki bebek banyo setini aldin mi canta hediyeli die ama icime sinmedi sen aldin mi.bide kuvet seti alim mi
Benimde iki haft sonra kontrol kesin gunu verir bizimde :) Zaten 3 hafta sonra vermzse gununu dogum yapacaksinKızlar doğum için gecen cuma doktra sordum uç hafta sonra gün vercklermş bana
Ahaha bncede uç haftaya dogurcm gbi :) ayın 9 unda gtcm kntrle bakalmBenimde iki haft sonra kontrol kesin gunu verir bizimde :) Zaten 3 hafta sonra vermzse gununu dogum yapacaksin
Evet canim bugunlerde is arkadaslarimda hep ariyor seni ruyamizda goruyoruz diye :)) bakalim haziran gelir insallah bizim icin :)İnşallah çarşamba çikmaz gene sanci, sagolasin canim. Masallah senin minikler iki kez ruyalarimi yalanci cikardi. Bende 36 da dogurursun diye dusunuyorum ama dururlarsa 38-40 Allah ne verdiyse dursunlar
Bende 10Ahaha bncede uç haftaya dogurcm gbi :) ayın 9 unda gtcm kntrle bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?