2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Melissa_81 in ikizler 38. haftayi beklese kesin onlar topigin tosuncuklari olurdu.Normal dogum yapanlardan biri olabilir :)Bizimkiler 10 gun once alinacak.
normal mi dr bir dag koyunde yasamami soyluyor bunun icin :)
Allah korusun suyum felan patlamazsa buara ben muhtemelen haziranin ikinci haftasi yaparim dogumu..oyle hissediyorum :))

aaa bunu ilk defa duydum. benim hastanede camlı bi oda var orada giydiriyorlar üstünü falan. hatta bütün aile izleyebiliyor camın diğer tarafından fotoğraf falan da orda çekiliyormuş.

İlk doğumumda öyleydi.. dikilene kadar izledim.. sonra hasta yatağına aldılar kucağıma da verdiler odamıza götürdüler bizi.. çok güzeldi.. umarım bu hastanede de aynısı oluuur :)

Ama cidden boyu masallah cok buyuk kiloda nasil dogmus .. Gulunce karnini tut :)
Aynen canim 3500 olursa buyuk rahatlik ama bence erken dogmadigi surece hepimizin en az 3300 olur .
Bende bu aralar gülmekten çatlıyorum iletileri okurken. Biraz önce gülme sesime eşim uyanıp geldi ne oldu diye.. Allahım bana güç verse de kalkıp iftar için hazırlık yapsammm

Normal dogum yapan birisi tosuncugun annesi olabilir diyor senin icin normal dogurur demiyor :)))
☺normal dogumu duyunca benbiyerimle anliyorum
:))
Teyzemler felan hep normal dogurmus ikizleri onlardan hikayeleri dinledikce beni telaslar sariyor :))
Hakkimizda hayirlisi

Allah korusun suyum felan patlamazsa buara ben muhtemelen haziranin ikinci haftasi yaparim dogumu..oyle hissediyorum :))
Kiz sana normal dogur demedim,normal doguracaklardan biri topugin tosbigi olabilir diyorum ama sen dogursaydin kesin seninkiler olurdu :)30. haftadan beri dogurabilirim diyorsun ya,en son sen dogurucan bence :)Bebislerde 4,5 4,5 9 kilo olur :)36 haftayi bulur senin,ben de oyle hissediyorum.

İnşallah çarşamba çikmaz gene sanci, sagolasin canim. Masallah senin minikler iki kez ruyalarimi yalanci cikardi. Bende 36 da dogurursun diye dusunuyorum ama dururlarsa 38-40 Allah ne verdiyse dursunlar

Hee valla iste hersey şitresten :)) esimde bugunlerde normal mi dogursan diyoda ben normali duyunca bi hos oluyorum.
Sagolsun yavrucuklarim sozumu dinlediler Allaha sukur dr.umda herhafta gittigimde seni alayim alayim diye diye bugunlere geldik hadi yine yirttik diye cikiyoruz herhafta kapidan :))
Ayyy cokk heyecannnliiii :)

Bende bu aralar gülmekten çatlıyorum iletileri okurken. Biraz önce gülme sesime eşim uyanıp geldi ne oldu diye.. Allahım bana güç verse de kalkıp iftar için hazırlık yapsammm
Ben igne saatini bekliyorum bucukta igneyi yapinca kalkacagim hazirliklara baslayacagim. sende hadi bismillah de kalk Ben en cok gece gülüyorum donerken pıt diye kaciyor tabi gece olunca o ses güm diye cıkıyor esim uyaniyor ne oldu diyor hiç bisi yok diyorum ama ben gülmekten uyuyamiyorum sonra

Islak pamuk mendil alcam.peki bebek banyo setini aldin mi canta hediyeli die ama icime sinmedi sen aldin mi.bide kuvet seti alim mi
mustelanın şampuanını alıcam büyük ihtimal daha almadım. küvet seti aldım. küvet a101 kova maşrapa barış bebe kemeraltından. bence almalısın nasıl yıkanacak el kadar bebişler

İnşallah çarşamba çikmaz gene sanci, sagolasin canim. Masallah senin minikler iki kez ruyalarimi yalanci cikardi. Bende 36 da dogurursun diye dusunuyorum ama dururlarsa 38-40 Allah ne verdiyse dursunlar
Evet canim bugunlerde is arkadaslarimda hep ariyor seni ruyamizda goruyoruz diye :)) bakalim haziran gelir insallah bizim icin :)
Bol su ic tatlim adalat verdimi sanci icin vermediyse magnezyumunu duzenli ic birde cok ayakta kalma artik sonlardayiz hepimizin asagi yukari bu tip sikayetleri olacak.bebisler buyuyor sabirsizlaniyor..bende artik surekli odaya girip kiyafetlere bakiyorum koklamak oksamak yetmiyor ne guzel kokuludur onlar kimbilir :))

Kızlar merhaba ben haziran anneleri grubundan birde size bakayım dedim:)son 5 sayfayı okudum
Bebek deterjanı dalan roxy sabun granullu oneririm iki gündür kullanıyrm bebişin eşyalarını yıkadım cok güZel kokuyor ve iyi temizledi :)
Islak mendil uni baby yenidoğan
Pişik kremi sudocrem dediler hep
Bez premıum care fakat paketi hep sarılı beyazlı olsun iki çeşit var çünkü
Şampuan sebamed önerildi
Baby me alt acma bende pamukları cıktı biraz yapısmıs almam bitince
Kendiniz için emici kilot depend alın bimde var suan kullan at pede bile gerek olmaz
Kuvvet masrapa kova bime gelmişti cok once 25 tl fln tuttu takip edin yine gelebilir ya da şuan a 101 de kuvet vardı e broşür indirin tele tüm süper matketlerin brosurlerini görüyorsunuz
Çatlaklar en son ayda oluyormus genelde ben lierac gunde bir sürüyorum N11 de ucuz oluyor birde kantaron yagı
Göğüs ucu için lansinoh sürüyorum arada
Emzirme atleti gerekli oluyormus terlediğimizden
Şimdilik aklıma gelenler bunlar:)
Görüşmek üZere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…