37 e kadar dursnda nzmn glrse glsn bnm ki ben 20 hazıran istyom ama bakalmBende 10Ay dogurmak istemiyorum 38den once gelmesin.
21 haziran olsun da bari anan seni kadir gecesimi doğurdu dediklerinde evet desin :)))37 e kadar dursnda nzmn glrse glsn bnm ki ben 20 hazıran istyom ama bakalm
:)) mantıklı keskee ole dogsaa21 haziran olsun da bari anan seni kadir gecesimi doğurdu dediklerinde evet desin :)))
Bana 37de kesecegiz dedi sanirim yalnis anlamadiysam 36 da olabilir kesinlikle aspirini kesmemiz lazim diye de uyardi. Dogumdan sonra vurulmayi sordum onu biriyle konusacagiz o vurulman gerekir derse vuracaksin dedi. Sanirim kana mi bakilacak test mi yapilacak. Bebekle ilgili sorulardan kendimle ilgili olanlari yalandan dinliyorum. Ama son 2 hafta dedik demekki 36da kesecek .Kizlar clexna kesen var mi ben bugun son clexna vurdum yazmayalim artik dedi.isgillendimde naapsamki ameliyattan nekadar sure once birakiliyorki bu
Hatta sordum dogumdan sonrada kullaniliyormus birsure diye yok dedi
Bilgisi olan var mi ?
teşekkürlerrrKızlar merhaba ben haziran anneleri grubundan birde size bakayım dedim:)son 5 sayfayı okudum
Bebek deterjanı dalan roxy sabun granullu oneririm iki gündür kullanıyrm bebişin eşyalarını yıkadım cok güZel kokuyor ve iyi temizledi :)
Islak mendil uni baby yenidoğan
Pişik kremi sudocrem dediler hep
Bez premıum care fakat paketi hep sarılı beyazlı olsun iki çeşit var çünkü
Şampuan sebamed önerildi
Baby me alt acma bende pamukları cıktı biraz yapısmıs almam bitince
Kendiniz için emici kilot depend alın bimde var suan kullan at pede bile gerek olmaz
Kuvvet masrapa kova bime gelmişti cok once 25 tl fln tuttu takip edin yine gelebilir ya da şuan a 101 de kuvet vardı e broşür indirin tele tüm süper matketlerin brosurlerini görüyorsunuz
Çatlaklar en son ayda oluyormus genelde ben lierac gunde bir sürüyorum N11 de ucuz oluyor birde kantaron yagı
Göğüs ucu için lansinoh sürüyorum arada
Emzirme atleti gerekli oluyormus terlediğimizden
Şimdilik aklıma gelenler bunlar:)
Görüşmek üZere
Büyük boyda büyük gelmez dmi kaç kılosun orta boy gelmedi canmMerhaba arkadaslar,kacgundur evdeyım annem geldi ankaradan dun bebegın kıyafetlerını yıkadık ayy cok guzeldı kurusunlar annem utuleyecek cunku ben az ayakta kalınca kasılmam oluyo cok yuruyemıyorum annem amcamlarla beraber 2 hafta once cıddı trafık kazası gecırmısler baba soylememısler annemde cıddı bısey yok ama ayakları bacakları dıkıslı hep kuzenlerımın heryerı kırılmıs mılım farkla kopruden ucuyorlarmıs dunden berı aglıyorum kadın yıne yanıma geldi yardım edıyor kayınvalıdemde bana sormadan dalın deterjan ve yumusatıcı almıs sampuanda dalın almıs onlarla yıkadık artık bez olarak da prıma yenıdogan almıs kadın cook heyecanlı hersyı alıyo gelıyo bugub depend kulotlardan aldım medıum gıydıgım halde kucuk geldı orta boyu bence buyuk boy alın neolur neolmaz ev camasırlardan mis gıbı kokuyo sımdlık ınsallah saglıkla gelırler boyle guzelce koklarız oruc tutanıyorum ama dualarımı ramazanda hıc eksık etmıycem hepımız ıcınn
Selam canm bnde şifonyer dusunuodum a101den 8 raflı gardrop aldık şifonyer yerıneSelam kızlar. Izmirdeki arkadaşlar geçmiş olsun..@Gabby size de geçmiş olsun, Allah korumuş. .1 Aydır ailemin yanındaydım, şimdi yoldayım eve dönüyoruz..Evimi de özledim, son hazırlıkları yapıp doğuma gelcem tekrar ailemin yanına. Alisverisimiz tamamlandı, sadece bi şifonyer alcam bebisime.
Bu terliklerin bazılarında nette standart diyor onlara cesaret edemedim cok büyük olur diye bazıları numaralîydı bakıyorum ara ara icime sinenOnuda gitti gidiyordan aldim ciksmadigim icin :)
Canım magnezyumu bırakmanda tetiklemistir ve yorgunluk birde fazla su icmediysen hepsi olabilir magnezyumunu al bol su tuket ve dinlen ben hepsini yaptigim halde kurtulamiyorum kasılmalardan sana iyi gelir insallahKızlar bugün dışarlardaydım biraz yoruldum sanırım ama aslında sürekli bir koşuşturmanın içinde olduğum için ekstra birşey değildi benim için ama dışarda kasılmalarım başladı eve gelene kadar sıklıkla devam etti, gelip uzanınca rahatladım biraz ama şimdi ayağa kalkınca tekrar başladı, sabah dr kontrolüm var beklemeli mi yoksa dr a gözükmeli miyim bilemedim,
Afedersiniz bağırsaklarım bu ara aşırı çalışıyor diye 3gündür magnezyum almadım, o arttırmış olabilir mi?
Ikizler burcu olur,bicir bicir.Bir konusmaya baslar susmaz :)Kizlara iyi olur :)21 haziran olsun da bari anan seni kadir gecesimi doğurdu dediklerinde evet desin :)))
Canim cok gecmis olsun Allah beterinden korusun ve acil sifalar versin.Merhaba arkadaslar,kacgundur evdeyım annem geldi ankaradan dun bebegın kıyafetlerını yıkadık ayy cok guzeldı kurusunlar annem utuleyecek cunku ben az ayakta kalınca kasılmam oluyo cok yuruyemıyorum annem amcamlarla beraber 2 hafta once cıddı trafık kazası gecırmısler baba soylememısler annemde cıddı bısey yok ama ayakları bacakları dıkıslı hep kuzenlerımın heryerı kırılmıs mılım farkla kopruden ucuyorlarmıs dunden berı aglıyorum kadın yıne yanıma geldi yardım edıyor kayınvalıdemde bana sormadan dalın deterjan ve yumusatıcı almıs sampuanda dalın almıs onlarla yıkadık artık bez olarak da prıma yenıdogan almıs kadın cook heyecanlı hersyı alıyo gelıyo bugub depend kulotlardan aldım medıum gıydıgım halde kucuk geldı orta boyu bence buyuk boy alın neolur neolmaz ev camasırlardan mis gıbı kokuyo sımdlık ınsallah saglıkla gelırler boyle guzelce koklarız oruc tutanıyorum ama dualarımı ramazanda hıc eksık etmıycem hepımız ıcınn
Kızlar doğum için gecen cuma doktra sordum uç hafta sonra gün vercklermş bana
Benimdemi iki hafta once kesmis oldu acaba aklima takildi 34-kesti 36 alcakmiii neyse konusayim bunu detaylicaBana 37de kesecegiz dedi sanirim yalnis anlamadiysam 36 da olabilir kesinlikle aspirini kesmemiz lazim diye de uyardi. Dogumdan sonra vurulmayi sordum onu biriyle konusacagiz o vurulman gerekir derse vuracaksin dedi. Sanirim kana mi bakilacak test mi yapilacak. Bebekle ilgili sorulardan kendimle ilgili olanlari yalandan dinliyorum. Ama son 2 hafta dedik demekki 36da kesecek .
Senin var daha dur bakalm heleAhh ahh bi de bana verse günü
saol canım suan 73 kıloyum bana az kucuk geldi bılemıyorum belkı benımle ılgılıdır ama buyuk boy daha tahat olur buyuk olmaz dıye dusunuyorumBüyük boyda büyük gelmez dmi kaç kılosun orta boy gelmedi canm
Bu arada çok geçmiş olsunn
Senin var daha dur bakalm hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?