2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar clexna kesen var mi ben bugun son clexna vurdum yazmayalim artik dedi.isgillendimde naapsamki ameliyattan nekadar sure once birakiliyorki bu
Hatta sordum dogumdan sonrada kullaniliyormus birsure diye yok dedi
Bilgisi olan var mi ?

Kizlar clexna kesen var mi ben bugun son clexna vurdum yazmayalim artik dedi.isgillendimde naapsamki ameliyattan nekadar sure once birakiliyorki bu
Hatta sordum dogumdan sonrada kullaniliyormus birsure diye yok dedi
Bilgisi olan var mi ?
Bana 37de kesecegiz dedi sanirim yalnis anlamadiysam 36 da olabilir kesinlikle aspirini kesmemiz lazim diye de uyardi. Dogumdan sonra vurulmayi sordum onu biriyle konusacagiz o vurulman gerekir derse vuracaksin dedi. Sanirim kana mi bakilacak test mi yapilacak. Bebekle ilgili sorulardan kendimle ilgili olanlari yalandan dinliyorum. Ama son 2 hafta dedik demekki 36da kesecek .

teşekkürlerrr

Merhaba arkadaslar,kacgundur evdeyım annem geldi ankaradan dun bebegın kıyafetlerını yıkadık ayy cok guzeldı kurusunlar annem utuleyecek cunku ben az ayakta kalınca kasılmam oluyo cok yuruyemıyorum annem amcamlarla beraber 2 hafta once cıddı trafık kazası gecırmısler baba soylememısler annemde cıddı bısey yok ama ayakları bacakları dıkıslı hep kuzenlerımın heryerı kırılmıs mılım farkla kopruden ucuyorlarmıs dunden berı aglıyorum kadın yıne yanıma geldi yardım edıyor kayınvalıdemde bana sormadan dalın deterjan ve yumusatıcı almıs sampuanda dalın almıs onlarla yıkadık artık bez olarak da prıma yenıdogan almıs kadın cook heyecanlı hersyı alıyo gelıyo bugub depend kulotlardan aldım medıum gıydıgım halde kucuk geldı orta boyu bence buyuk boy alın neolur neolmaz ev camasırlardan mis gıbı kokuyo sımdlık ınsallah saglıkla gelırler boyle guzelce koklarız oruc tutanıyorum ama dualarımı ramazanda hıc eksık etmıycem hepımız ıcınn

Büyük boyda büyük gelmez dmi kaç kılosun orta boy gelmedi canm
Bu arada çok geçmiş olsunn

Son düzenleme:
Selam kızlar. Izmirdeki arkadaşlar geçmiş olsun..@Gabby size de geçmiş olsun, Allah korumuş. .1 Aydır ailemin yanındaydım, şimdi yoldayım eve dönüyoruz..Evimi de özledim, son hazırlıkları yapıp doğuma gelcem tekrar ailemin yanına. Alisverisimiz tamamlandı, sadece bi şifonyer alcam bebisime.

Selam canm bnde şifonyer dusunuodum a101den 8 raflı gardrop aldık şifonyer yerıne

Onuda gitti gidiyordan aldim ciksmadigim icin :)
Bu terliklerin bazılarında nette standart diyor onlara cesaret edemedim cok büyük olur diye bazıları numaralîydı bakıyorum ara ara icime sinen
Canım magnezyumu bırakmanda tetiklemistir ve yorgunluk birde fazla su icmediysen hepsi olabilir magnezyumunu al bol su tuket ve dinlen ben hepsini yaptigim halde kurtulamiyorum kasılmalardan sana iyi gelir insallah

Canim cok gecmis olsun Allah beterinden korusun ve acil sifalar versin.
Sende dikkat et kendine canim dinlenmene bak gule gule giysin minnosun kiyafetlerini

Benimdemi iki hafta once kesmis oldu acaba aklima takildi 34-kesti 36 alcakmiii neyse konusayim bunu detaylica

Hayirli aksamlar kizlar dogum kilolarindan konusulmus. Bebeginizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap var orda okumustum arastirmalar sonucu annenin dogumda kilosu nasilsa cocugunu da yaklasik o kilolarda doguruyormus. Ben 2500 civari dogmusum bakalim benim minnak kizim kac kg dogacak. Yarin kontrolum var cok merak ediyorum ne kadar oldu.

Büyük boyda büyük gelmez dmi kaç kılosun orta boy gelmedi canm
Bu arada çok geçmiş olsunn
saol canım suan 73 kıloyum bana az kucuk geldi bılemıyorum belkı benımle ılgılıdır ama buyuk boy daha tahat olur buyuk olmaz dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…