2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok gecmis olsun Allah beterinden korusun ve acil sifalar versin.
Sende dikkat et kendine canim dinlenmene bak gule gule giysin minnosun kiyafetlerini
tesekkur ederim canım allah korudu gercekten bugunlerde oyle herseye uzulup takıyodum ama allah aılemı korusun baska bısey ıstemıyorum kendı geldım az benım de sanırım hep dınlenmem gerek yoksa erkenden gelcek benımki hepımızın bebısleri o gusel gıysılerını gule guke gıysınler

Annenlere gecmis olsun canim,cok uzuldum.Allah korumus.Kv de supermis.Ben de ortaboy aldim dependi.Denemedim.Eve gidince bir deneyeyim.

Annenlere gecmis olsun canim,cok uzuldum.Allah korumus.Kv de supermis.Ben de ortaboy aldim dependi.Denemedim.Eve gidince bir deneyeyim.
saol canım allah korudu evet kayınvalıdem cok farklı bı ınsan herseyını aldı cok ıyı bı kadın allah razı olsun ondan dependıde dene ben cunku olmazsa buyuk boy alcaktm olmadı yenıden alırsın ama benım popom cok bıyudu ondandır

Cok gecmis olsun canın iyiki onemli birseyleri yok anne iste ne olursa olun yine kosup geliyor sende üzme kendini

Iyi aksamlar annisler.okuyorum ama yazamıyor um buraya.bi yorgunluk çöktü iyice üstüme.2 saatr bir sut sag yormaya basladi benibugun cinarimizi gormeye gittik 1360 gr olmus iki gunde 140 gr almış cok sasirdik.henuz süt verilmiyor bi kere denendi bagirsaklarinda sorun olmus damardab besleniyor.malesef hala agzindan hortumla nefes aliyor bi an cok mutlu oluyorum gorunce sonra hortumlari görünce de cok kotu oluyorum sezeryanda bende hazırlıksız yakalandım acil ambulansla gitmistim zaten.hemşirelere dedim ben uygun degilim dedim hic önemli degil dediler.zatrn ameliyathanede hicbirseyi umursamiyotsunuz inanin bebisinizin aglamasini duyunca hele birde görünce hicbirsey umrunuzda olmuyor

Seni boyle olumlu seyler yazarken gormek cok guzel.Kotu bir sey olunca insan hayatin,sevdiklerinin kiymetini anliyor degil mi?Bir daha enerjini hic dusurme.Bak her sey ne kadar guzel :)

Canim bu donemde boyle gececek,az sabir.Sen simdi sutlerini sagip depoluyor musun?Gecede mi kalkiyorsun?

Bu arada doğum konuşulmus, oğlumda epidural sezeryan oldum.Amelitathanede erkek de vardı kadın da ama inanın o an heyecan ve korkudan hiç utanma yaşamadım. Sağ saglim bebeğimi kucağıma alayım diye düşündüm. .Anestezi uzmanı başımda bekliyordu erkekti..Bu arada dr.um bana igneyi doğumdan 24 saat önce birakicaz dedi.coraspin de elinde az varsa bitir daha içme dedi.

Canim bu donemde boyle gececek,az sabir.Sen simdi sutlerini sagip depoluyor musun?Gecede mi kalkiyorsun?
Insallah canim 9 gün gecti bilegündüzleri iki saate bir sagiyorum geceleri bi kere kalkiyorum valla sagmazsam akiyo zaten gogus pedi almıştım cok isime yaradi.sut saklama posetleri ile buzluklukta depoluyorum üstüne saati tarihi yaziyorum.kendimdem sut performansi beklemiyordum 64 ile dogum yaptim 9 gunde 52 ye düştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…