Banada 39 u bıkac gün gcnce yapıoz dediler yaaSezaryen diye sordum 38de falan mı olur diye ... beklicezzz dedi.. Adana sıcağında beklemesi zor ama hadi bakalım
tesekkur ederim canım allah korudu gercekten bugunlerde oyle herseye uzulup takıyodum ama allah aılemı korusun baska bısey ıstemıyorum kendı geldım az benım de sanırım hep dınlenmem gerek yoksa erkenden gelcek benımki hepımızın bebısleri o gusel gıysılerını gule guke gıysınlerCanim cok gecmis olsun Allah beterinden korusun ve acil sifalar versin.
Sende dikkat et kendine canim dinlenmene bak gule gule giysin minnosun kiyafetlerini
Ozmn bna kesin büyük boy olmalı 178 boy ve şuan 94 kilo oldumsaol canım suan 73 kıloyum bana az kucuk geldi bılemıyorum belkı benımle ılgılıdır ama buyuk boy daha tahat olur buyuk olmaz dıye dusunuyorum
Banada 39 u bıkac gün gcnce yapıoz dediler yaa
Evet 1gun 1 hftya bedelmiş bu dünyaya goreSinyal verirse o zaman yoksa bekletecek. 10 gün önce de alabiliriz ama 1 gün bile önemli dedi anne karnında dedi..
Annenlere gecmis olsun canim,cok uzuldum.Allah korumus.Kv de supermis.Ben de ortaboy aldim dependi.Denemedim.Eve gidince bir deneyeyim.Merhaba arkadaslar,kacgundur evdeyım annem geldi ankaradan dun bebegın kıyafetlerını yıkadık ayy cok guzeldı kurusunlar annem utuleyecek cunku ben az ayakta kalınca kasılmam oluyo cok yuruyemıyorum annem amcamlarla beraber 2 hafta once cıddı trafık kazası gecırmısler baba soylememısler annemde cıddı bısey yok ama ayakları bacakları dıkıslı hep kuzenlerımın heryerı kırılmıs mılım farkla kopruden ucuyorlarmıs dunden berı aglıyorum kadın yıne yanıma geldi yardım edıyor kayınvalıdemde bana sormadan dalın deterjan ve yumusatıcı almıs sampuanda dalın almıs onlarla yıkadık artık bez olarak da prıma yenıdogan almıs kadın cook heyecanlı hersyı alıyo gelıyo bugub depend kulotlardan aldım medıum gıydıgım halde kucuk geldı orta boyu bence buyuk boy alın neolur neolmaz ev camasırlardan mis gıbı kok uyo sımdlık ınsallah saglıkla gelırler boyle guzelce koklarız oruc tutanıyorum ama dualarımı ramazanda hıc eksık etmıycem hepımız ıcınn
masallah uzun boylusun canım sen sakın orta boy alma ozman :))Ozmn bna kesin büyük boy olmalı 178 boy ve şuan 94 kilo oldum
saol canım allah korudu evet kayınvalıdem cok farklı bı ınsan herseyını aldı cok ıyı bı kadın allah razı olsun ondan dependıde dene ben cunku olmazsa buyuk boy alcaktm olmadı yenıden alırsın ama benım popom cok bıyudu ondandırAnnenlere gecmis olsun canim,cok uzuldum.Allah korumus.Kv de supermis.Ben de ortaboy aldim dependi.Denemedim.Eve gidince bir deneyeyim.
Aynen canmmasallah uzun boylusun canım sen sakın orta boy alma ozman :))
Cok gecmis olsun canın iyiki onemli birseyleri yok anne iste ne olursa olun yine kosup geliyor sende üzme kendiniMerhaba arkadaslar,kacgundur evdeyım annem geldi ankaradan dun bebegın kıyafetlerını yıkadık ayy cok guzeldı kurusunlar annem utuleyecek cunku ben az ayakta kalınca kasılmam oluyo cok yuruyemıyorum annem amcamlarla beraber 2 hafta once cıddı trafık kazası gecırmısler baba soylememısler annemde cıddı bısey yok ama ayakları bacakları dıkıslı hep kuzenlerımın heryerı kırılmıs mılım farkla kopruden ucuyorlarmıs dunden berı aglıyorum kadın yıne yanıma geldi yardım edıyor kayınvalıdemde bana sormadan dalın deterjan ve yumusatıcı almıs sampuanda dalın almıs onlarla yıkadık artık bez olarak da prıma yenıdogan almıs kadın cook heyecanlı hersyı alıyo gelıyo bugub depend kulotlardan aldım medıum gıydıgım halde kucuk geldı orta boyu bence buyuk boy alın neolur neolmaz ev camasırlardan mis gıbı kokuyo sımdlık ınsallah saglıkla gelırler boyle guzelce koklarız oruc tutanıyorum ama dualarımı ramazanda hıc eksık etmıycem hepımız ıcınn
Seni boyle olumlu seyler yazarken gormek cok guzel.Kotu bir sey olunca insan hayatin,sevdiklerinin kiymetini anliyor degil mi?Bir daha enerjini hic dusurme.Bak her sey ne kadar guzel :)saol canım allah korudu evet kayınvalıdem cok farklı bı ınsan herseyını aldı cok ıyı bı kadın allah razı olsun ondan dependıde dene ben cunku olmazsa buyuk boy alcaktm olmadı yenıden alırsın ama benım popom cok bıyudu ondandır
Canim bu donemde boyle gececek,az sabir.Sen simdi sutlerini sagip depoluyor musun?Gecede mi kalkiyorsun?Iyi aksamlar annisler.okuyorum ama yazamıyor um buraya.bi yorgunluk çöktü iyice üstüme.2 saatr bir sut sag yormaya basladi benibugun cinarimizi gormeye gittik 1360 gr olmus iki gunde 140 gr almış cok sasirdik.henuz süt verilmiyor bi kere denendi bagirsaklarinda sorun olmus damardab besleniyor.malesef hala agzindan hortumla nefes aliyor bi an cok mutlu oluyorum gorunce sonra hortumlari görünce de cok kotu oluyorum sezeryanda bende hazırlıksız yakalandım acil ambulansla gitmistim zaten.hemşirelere dedim ben uygun degilim dedim hic önemli degil dediler.zatrn ameliyathanede hicbirseyi umursamiyotsunuz inanin bebisinizin aglamasini duyunca hele birde görünce hicbirsey umrunuzda olmuyor
Canım ben adorede beyaz beş cekmeceli beğendim, 265 tl.tekzenden onu almayı düşünüyorum. Sonra yatak odasında da kullanabilirim, yatak odam da beyaz.Selam canm bnde şifonyer dusunuodum a101den 8 raflı gardrop aldık şifonyer yerıne
Anladm cnm iyi ozmn:)Canım ben adorede beyaz beş cekmeceli beğendim, 265 tl.tekzenden onu almayı düşünüyorum. Sonra yatak odasında da kullanabilirim, yatak odam da beyaz.
Insallah canim 9 gün gecti bileCanim bu donemde boyle gececek,az sabir.Sen simdi sutlerini sagip depoluyor musun?Gecede mi kalkiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?