2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bisey sorcam esimin sirtina bir melhem surdum farmasinin mentollu birseyi elime eldiven takmadan surdum oda ellerimi resmen yakti bebege bir zarari olmaz dimi evham yaptim

Seni boyle olumlu seyler yazarken gormek cok guzel.Kotu bir sey olunca insan hayatin,sevdiklerinin kiymetini anliyor degil mi?Bir daha enerjini hic dusurme.Bak her sey ne kadar guzel :)
kesınlıkle canım bebegımle ılgılı olumsuzluklardan dolayı kotuydum ama annemın ıyı oldugunu gorunce kendime geldim insallah hep guzel seyler olsun hayatımızda bebıslerımızde saglıklı olsun

Kizlar clexna kesen var mi ben bugun son clexna vurdum yazmayalim artik dedi.isgillendimde naapsamki ameliyattan nekadar sure once birakiliyorki bu
Hatta sordum dogumdan sonrada kullaniliyormus birsure diye yok dedi
Bilgisi olan var mi ?
Tatlim bn kizimda clwxane hic kesmedim.sadece son günümden sancim olduğu icin anladim dogum olacağını kendim vurmadim o gün. Dogumdan sonra da kullanmadim.normal dogum yaptım. Kanimin durumu enteresan değildi

Kizlar bisey sorcam esimin sirtina bir melhem surdum farmasinin mentollu birseyi elime eldiven takmadan surdum oda ellerimi resmen yakti bebege bir zarari olmaz dimi evham yaptim
Bol suyla yika canim bende ufak biyere merhem surmustum inanilmaz alerji yapti

Herkese merhaba hayırlı ramazanlar güzel gebisler:) oruç tutamasamda eşimle Sahur yapıyoruz ona destek oluyorum bu şekilde maşallah bebegini gören annelere hepsi de kocaman olmuş darısı bizlere inşallah bende ağız kuruluğu başladı 4 litre su içiyorum ne olacak böyle bilmiyorum hafta ici aclik kan şekerime baktırcam gece bin kere açıyorum buz dolabınin kapağını mutlaka meyve yiyip su içip tekrar uykuya dalıyorum şükür toplam 9 kilo oldu ama sonlara doğru daha çok alınıyormus

Benim sekerimde normal çıktı ama gece oyle bir su iciyorumki anlatamam su degil sanki serbet iciyorum okadar hosuma gidiyor 4 litreden fazla icme demişti ebe abla bu seferde bobreklerde kum oluyormuş

Ozmn bna kesin büyük boy olmalı 178 boy ve şuan 94 kilo oldum
Bende düşünüyorum acaba büyük boyda olmazsa diye bende aynı kilodayom

Ağrı kesici tarzında bir krem canım o... jel hatta.. at kestaneli değil mi? Bir şey yapmaz korkma.. elini bol su ile yıka .. pis yakıyor ilaç ne kadar yıkasanda.. hatta nemlendirici sür acısını alır ya da kantoron ya da zeytinyağı. Ama bir dahakine dikkat et.. ben oğluma bile sürerken ilaç eldiven takıyorum ne olur ne olmaz diye..

Eveeet aynen o kremm icime serin sular serpildi resmen cok.tesekkjr ederim normal bir ilac olsa kafayi yerdim heralde son aylara geldikce insan herseyden cok korkuyor

Eveeet aynen o kremm icime serin sular serpildi resmen cok.tesekkjr ederim normal bir ilac olsa kafayi yerdim heralde son aylara geldikce insan herseyden cok korkuyor

Kesinlikle canım korkuyoruz ilaç vs olunca.. şurda ne kaldı :) yaramaz zaten hepsi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…