- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Kizlar clexna kesen var mi ben bugun son clexna vurdum yazmayalim artik dedi.isgillendimde naapsamki ameliyattan nekadar sure once birakiliyorki bu
Hatta sordum dogumdan sonrada kullaniliyormus birsure diye yok dedi
Bilgisi olan var mi ?
Maşallah çınara ne güzel kilo almıs insallah en kısa zamanda annesinin sütúnüde icerde sifa olur onaIyi aksamlar annisler.okuyorum ama yazamıyor um buraya.bi yorgunluk çöktü iyice üstüme.2 saatr bir sut sag yormaya basladi benibugun cinarimizi gormeye gittik 1360 gr olmus iki gunde 140 gr almış cok sasirdik.henuz süt verilmiyor bi kere denendi bagirsaklarinda sorun olmus damardab besleniyor.malesef hala agzindan hortumla nefes aliyor bi an cok mutlu oluyorum gorunce sonra hortumlari görünce de cok kotu oluyorum sezeryanda bende hazırlıksız yakalandım acil ambulansla gitmistim zaten.hemşirelere dedim ben uygun degilim dedim hic önemli degil dediler.zatrn ameliyathanede hicbirseyi umursamiyotsunuz inanin bebisinizin aglamasini duyunca hele birde görünce hicbirsey umrunuzda olmuyor
Canim dayanamıyorum ya şu iç Cise git derken ellErim kuruyor yikamaktan ben bir bardak su ile gün bitiren insandim kendime inanamıyorum bazenBenim sekerimde normal çıktı ama gece oyle bir su iciyorumki anlatamam su degil sanki serbet iciyorum okadar hosuma gidiyor 4 litreden fazla icme demişti ebe abla bu seferde bobreklerde kum oluyormuş
Aynen tuvalete gitmekten uyku neydi unuttum hemde uzun suredir nerdeyse hamile oldugumdan beri saat basi kalkiyorum gecen nst de kadinin biri dioki ya dio gece 3 defa tuvalete kalkiyorum uyku falan kalmadi ayy dedim kac 3 resmen sabaha kadar saat basi uyanıyorum galiba alistim artik zorlanmiyorum bosver bol bebislerimizede iyi geliuormus 4 litreyi gecme ama bobrekler yoruldukca kum olusumu oluyormusCanim dayanamıyorum ya şu iç Cise git derken ellErim kuruyor yikamaktan ben bir bardak su ile gün bitiren insandim kendime inanamıyorum bazen
Valla canım benim saatte 3 kez kalktığım oluyor dediğin gibi bende gebelik başından beri uykusuzum bebeğim için dayaniyorum suya gelince zaten suyum sınırda benim azalma vardı ama ağiz kuruluğu endiselendiriyor beni o kadar yoksa içimdeki yangın ancak buz gibi sularla geçiyor kasimdan beri dolaptan şu içiyorum benAynen tuvalete gitmekten uyku neydi unuttum hemde uzun suredir nerdeyse hamile oldugumdan beri saat basi kalkiyorum gecen nst de kadinin biri dioki ya dio gece 3 defa tuvalete kalkiyorum uyku falan kalmadi ayy dedim kac 3 resmen sabaha kadar saat basi uyanıyorum galiba alistim artik zorlanmiyorum bosver bol bebislerimizede iyi geliuormus 4 litreyi gecme ama bobrekler yoruldukca kum olusumu oluyormus
Biraz hizli vermissin kiloyu.Beslenmene dikkat et canim.Kaslarin erimesin.Enerjiye cok ihtiyacin olacak.Sut sagma makinesini hastaneden mi kiraladin,hangi marka kullaniyorsun,sut sagmak kac dakika suruyor?Insallah canim 9 gün gecti bilegündüzleri iki saate bir sagiyorum geceleri bi kere kalkiyorum valla sagmazsam akiyo zaten gogus pedi almıştım cok isime yaradi.sut saklama posetleri ile buzluklukta depoluyorum üstüne saati tarihi yaziyorum.kendimdem sut performansi beklemiyordum 64 ile dogum yaptim 9 gunde 52 ye düştüm.
Odanin fotosunu koysana,bakalim bir.Ikisinde de renk katabilirsin.arkadaşlar bi fikir istiyorum...kızım var 4 yaşında şimdi oğlum olacak sağlıcakla...öğle olunca da ranza yaptırdık...parlak beyaz yaptırdım sadelik olsun diye...şimdi perde ve halısı kaldı kararsızım perde de mi renk katmalıyım yoksa halıda mı ...perdeyi de öyle çocuk resimli filan düşünmüyorum...siz nasıl yaptınız fikir olsun diye foto paylaşırsanız sevinirim....bir de boş alanın ölçüleri 1.60 a 4 m öyle olunca da halı yerine yolluk türü mü olmalı offff kafamda deli sorular
Haliyi nasil alacaksin?Polyomid mi yoksa makine halisi mi?Perdeyi tul,fon,farbela,stor,zebra nasil yaptiracaksin,hangilerini istiyorsun?arkadaşlar bi fikir istiyorum...kızım var 4 yaşında şimdi oğlum olacak sağlıcakla...öğle olunca da ranza yaptırdık...parlak beyaz yaptırdım sadelik olsun diye...şimdi perde ve halısı kaldı kararsızım perde de mi renk katmalıyım yoksa halıda mı ...perdeyi de öyle çocuk resimli filan düşünmüyorum...siz nasıl yaptınız fikir olsun diye foto paylaşırsanız sevinirim....bir de boş alanın ölçüleri 1.60 a 4 m öyle olunca da halı yerine yolluk türü mü olmalı offff kafamda deli sorular
Evet canim vardi bir sure coraspin kullandom biraktim tek clexna donmustum onu birak diyince aklim karistikan pıhtılaşması var mıydı sende canım? bana doktor coraspin i 32de keseceğiz, clexane ı doğumdan 1 gün önce dedi. coraspini iki gün daha içip bırakacağım.
Kiloyu sadece göbekten almıştım canım zayıfım normalde 49 ile hamile kalmıştımBiraz hizli vermissin kiloyu.Beslenmene dikkat et canim.Kaslarin erimesin.Enerjiye cok ihtiyacin olacak.Sut sagma makinesini hastaneden mi kiraladin,hangi marka kullaniyorsun,sut sagmak kac dakika suruyor?
Ben oda yapmadım kızıma şimdilik ama fikir verebilirim.ranza sadeymis hali ve perde ile renk katabilirsin.Hali düz renkler var şimdi kendinden çizgili gibi duruyor ben yatak odama aldım öyle olabilir. Fon yaptiracaksan rengini halıya uydurabilirsin.Hali olsa yolluk yerine daha iyi bence çocuk odası çünkü, çocuklar yere oturup oynayabilirler..arkadaşlar bi fikir istiyorum...kızım var 4 yaşında şimdi oğlum olacak sağlıcakla...öğle olunca da ranza yaptırdık...parlak beyaz yaptırdım sadelik olsun diye...şimdi perde ve halısı kaldı kararsızım perde de mi renk katmalıyım yoksa halıda mı ...perdeyi de öyle çocuk resimli filan düşünmüyorum...siz nasıl yaptınız fikir olsun diye foto paylaşırsanız sevinirim....bir de boş alanın ölçüleri 1.60 a 4 m öyle olunca da halı yerine yolluk türü mü olmalı offff kafamda deli sorular
Sut sagmak da zor iyi ki makineler var da sut kesilmiyor.Kiloyu sadece göbekten almıştım canım zayıfım normalde 49 ile hamile kalmıştımmakineyi ablamdan aldim mendela markasi elektriklibide chicconun manuel almıştım ikisini ayni anda sagiyorum yoksa cok vakit aliyor.hastanede hemşire 20 ile 30 dk arasi dedi ben 20 de birakiyorum bazen biter gelmezse daha erken bırakıyorum
Canim anlattigin kombinasyona biz hakim degiliz,dengeleri nasil bilelim.Simdi bir sey denir yaparsin evde huzurun bozulur.Ben senin yerinde olsam ufaktan esime cok yorgunum kalkamiyorum diye baslardim,evde de devamli yorgunum,sancim var diye soylenirdim.Zaten bu benim icin gercek.Bu arada sana masallah.Allah dagina gore kar veriyor demek.Ben annemin yanina geldim,yatiyorum baska bisi yapmiyorum.kızlar size bişey danışmak istiyorum.
ben kv ile birlikte yaşıyorum. evde tek oruç tutmayan benim. sahuru ben hazırlıyorum iftarıda aynı şekilde şuana kadar dert etmedim eşim için bi hazırlık yapan yok benden başka çünkü üzülüyorum ona kaynanam biraz yemek yapmayı fln sevmez. arkadaşlarımdan biri bana sen iyi misin kızım dinlenme zamanın senin fln dedi benim ağrım vs bişeyim yok gayet iyiyim şuan ama sizce napmalıyım? kayınpeder de var evde :) bazen salaklık yapabiliyorum asıl kafaya takmam gereken bişey mi bu boş boşuna stres yapmıyım.
ya benim iyi olup olmamamdan ziyade onların düşünüp düşünmeme kısmı beni çelişkide bıraktı beni iyi gördükleri için sesleri çıkmıyor herhalde zaten kimi duysam erken doğum yapıyor acaba diyorum ben anlamıyomuyum yorulduğumu. hiç yapmama taraftarı değilim tabikide ama kafam karıştı. teşekkür ederim canım sağol.Canim anlattigin kombinasyona biz hakim degiliz,dengeleri nasil bilelim.Simdi bir sey denir yaparsin evde huzurun bozulur.Ben senin yerinde olsam ufaktan esime cok yorgunum kalkamiyorum diye baslardim,evde de devamli yorgunum,sancim var diye soylenirdim.Zaten bu benim icin gercek.Bu arada sana masallah.Allah dagina gore kar veriyor demek.Ben annemin yanina geldim,yatiyorum baska bisi yapmiyorum.
Ben düdüklü kullanma özürlüyüm. Teknoloji ne varsa bende o yok:) korkuyorum ve beceremiyorum düdüklüde birşey pişirmeye :) ama anneme rica edeceğim yapsın. Karğuzuda dedğin gibi onlarla yarım yarım paylaşayım.Karpuzu al canim annen,ablanla paylasirsin ziyan olmaz.Duduklu kullansan hemen yaparsin haslama eti.Fisler al o cok guvenli hem de cok kisa zamanda yapiyor.Benim duduklu yaktigima bakma cok kolay kullanmasi.Bebek icin corba yaparken de gerekecek.Pekmezi ben de denemedim.
Koş annesi koş:) anaları gibi zeki olsunlarYicem bende hem beyin gelisimine faydasi olur kuruyemişçiye koşayim ben yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?