Medicalpark mı orası?aaa bunu ilk defa duydum. benim hastanede camlı bi oda var orada giydiriyorlar üstünü falan. hatta bütün aile izleyebiliyor camın diğer tarafından fotoğraf falan da orda çekiliyormuş.
Bizede haber et tatlımBakalim carsamba gideyim tekrar gireyim. Dr ne dicek
Bende akşam dışarıdaydım biraz yürüdüm eve geldim 11 de o saatten bu saatten aralıklarla şiddetli kasık ağrım olduKızlar bugün dışarlardaydım biraz yoruldum sanırım ama aslında sürekli bir koşuşturmanın içinde olduğum için ekstra birşey değildi benim için ama dışarda kasılmalarım başladı eve gelene kadar sıklıkla devam etti, gelip uzanınca rahatladım biraz ama şimdi ayağa kalkınca tekrar başladı, sabah dr kontrolüm var beklemeli mi yoksa dr a gözükmeli miyim bilemedim,
Afedersiniz bağırsaklarım bu ara aşırı çalışıyor diye 3gündür magnezyum almadım, o arttırmış olabilir mi?
Onlarında sevapları na ortak oluyorsun sende öyle düşün. Kendini iyi hissediyorsan sırf Allah için yap .kızlar size bişey danışmak istiyorum.
ben kv ile birlikte yaşıyorum. evde tek oruç tutmayan benim. sahuru ben hazırlıyorum iftarıda aynı şekilde şuana kadar dert etmedim eşim için bi hazırlık yapan yok benden başka çünkü üzülüyorum ona kaynanam biraz yemek yapmayı fln sevmez. arkadaşlarımdan biri bana sen iyi misin kızım dinlenme zamanın senin fln dedi benim ağrım vs bişeyim yok gayet iyiyim şuan ama sizce napmalıyım? kayınpeder de var evde :) bazen salaklık yapabiliyorum asıl kafaya takmam gereken bişey mi bu boş boşuna stres yapmıyım.
Bnde netten set halinde alim diyorummustelanın şampuanını alıcam büyük ihtimal daha almadım. küvet seti aldım. küvet a101 kova maşrapa barış bebe kemeraltından. bence almalısın nasıl yıkanacak el kadar bebişler
Lohusa pedi nasıl birşeymiş canımy?Kizlar ben large aldim 99.um suan giydim oldu zaten gobege denk gelen kisimi cekmeyiz altimizda kalir birde lohusa pedi alin kanamaya gore oda konulabilirmis
Ebebekten Almistim canim orkidin daha kaliniLohusa pedi nasıl birşeymiş canımy?
Hiç görmemiştim bi bakayım. Ben kotexin gecesini birde ayrıca ultra kanatlı uzununu aldım yetmezmi ki acaba. Ay korktum şimdi uzunca zamandır adet olmayınca :)Ebebekten Almistim canim orkidin daha kalini
Evet canim vardi bir sure coraspin kullandom biraktim tek clexna donmustum onu birak diyince aklim karisti
yorgunum vs iyi değilim demem gerek bunlara galiba :) eşim gelip salatayı vs masaya koyar ztn pek bişi bilmez öyle yardım ediyim mi gibi davranır ama benim ondan beklentim yok kaynanam bi kafasını uzatsa baksa naptın dese iyi olur herhalde teşekkğr ederm canımBen de yemek yapıyorum sadece masa kur topla bulaşık işi eşimde çoğunu o yapıyor gerçekten tezgahta çok zorlanıyorum ama görüyor yani kendi istiyor yapmak, siz de evde bir sürü insansınıZ kaynanan da varmış kendi demesi lazım kalkma kızım diye ama işte herkes bir değil tabi sen zorlandığını belli et en azından
ben zaten Allah için yapıyorum yoksa kimseye değdiğini düşünmüyorum kimse bana yarın ya kızım o kadar yptın hakkını helal et demicek zorundaymışım gibi Allah büyük napalım teşekkür ederim canımOnlarında sevapları na ortak oluyorsun sende öyle düşün. Kendini iyi hissediyorsan sırf Allah için yap .
Pıhtılaşman çok değilse belki ondan demiştir canım. Bildiğim kadarıyla 12 saat etki ediyor clexane. İçin rahat etmesi için doktora neden buraktırdığını sorabilirsin açıklar herhalde. Bende coraspini neden bıraktığımı soracağım mesela. Galiba belli bir haftadan sonra bebeklerimizi etkileyebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?