2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende akşam dışarıdaydım biraz yürüdüm eve geldim 11 de o saatten bu saatten aralıklarla şiddetli kasık ağrım oldu üşüttüm mü diyodum gazımda var. Birkaç gündür bendede ishal durumu var çok olmasada bende napsam bilemedim

Onlarında sevapları na ortak oluyorsun sende öyle düşün. Kendini iyi hissediyorsan sırf Allah için yap .

mustelanın şampuanını alıcam büyük ihtimal daha almadım. küvet seti aldım. küvet a101 kova maşrapa barış bebe kemeraltından. bence almalısın nasıl yıkanacak el kadar bebişler
Bnde netten set halinde alim diyorum

Evet canim vardi bir sure coraspin kullandom biraktim tek clexna donmustum onu birak diyince aklim karisti

Pıhtılaşman çok değilse belki ondan demiştir canım. Bildiğim kadarıyla 12 saat etki ediyor clexane. İçin rahat etmesi için doktora neden buraktırdığını sorabilirsin açıklar herhalde. Bende coraspini neden bıraktığımı soracağım mesela. Galiba belli bir haftadan sonra bebeklerimizi etkileyebiliyor

Kizlar gunaydin 4 den beri uyanigiz kizimla uykumuz kactı bide 7 de kalkip ise gitcez nasil gecicek bugun bakalim

yorgunum vs iyi değilim demem gerek bunlara galiba :) eşim gelip salatayı vs masaya koyar ztn pek bişi bilmez öyle yardım ediyim mi gibi davranır ama benim ondan beklentim yok kaynanam bi kafasını uzatsa baksa naptın dese iyi olur herhalde teşekkğr ederm canım
Onlarında sevapları na ortak oluyorsun sende öyle düşün. Kendini iyi hissediyorsan sırf Allah için yap .
ben zaten Allah için yapıyorum yoksa kimseye değdiğini düşünmüyorum kimse bana yarın ya kızım o kadar yptın hakkını helal et demicek zorundaymışım gibi Allah büyük napalım teşekkür ederim canım

Günaydın kızlar, güzel bir hafta olsun

Canım coraspirin kanı iğneden daha fazla sulandırıyormuş, erken doğum vs olurda acil müdahele etmeleri gerekirse diyerekten daha erken bıraktırıyorlar. Sadece iğneyle devam ediyorlar tedaviye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…