K.v anlayissizmis ben olsam yapmazdim karnım burnumdayken ama tabi sana bisey diyemem.Bu arada eşinin de seni düşünmesi lazım, annesine onun demesi lazım, tabiki kimsenin lafiyla huzurunu bozma. Eşine uygun bir dille soyleyebilirsin.kızlar size bişey danışmak istiyorum.
ben kv ile birlikte yaşıyorum. evde tek oruç tutmayan benim. sahuru ben hazırlıyorum iftarıda aynı şekilde şuana kadar dert etmedim eşim için bi hazırlık yapan yok benden başka çünkü üzülüyorum ona kaynanam biraz yemek yapmayı fln sevmez. arkadaşlarımdan biri bana sen iyi misin kızım dinlenme zamanın senin fln dedi benim ağrım vs bişeyim yok gayet iyiyim şuan ama sizce napmalıyım? kayınpeder de var evde :) bazen salaklık yapabiliyorum asıl kafaya takmam gereken bişey mi bu boş boşuna stres yapmıyım.
Allah hayırlı uzun ömürler versin bebeğine ve anne babasına.Bebeğin nasıl canım.İnşallah sağlıkta tez zamanda evinize gidersin küçük kızınla[/QUOTE]Toplu alıntı yapamadım kızlar az önce görmeye gittim normalde 35+5günlüktü apansit ameliyat derken geri düşmüş crf denen enfeksiyon yükseliyor ameliyat olduğum hastane dikkat etmiyordu kadın doğumcum cıkıp yanına gelmemi istedi carsamba perşembe hafif sancı toplanma vardı değer yükselince riske atmayalım dedi enfeksiyon kapabilir bebek diye sabah suni sancı verildi 7 gibi biraz ağrı yaptı zor geçti 3 te 10 cm acıklık oldu 15:02 de odadan cıktım 15:20 de bebek olmustu nefes alısverişleri hızlı cok küvezde erken doğduğu icin serumla besleniyormus şekeri dengelenmesi için suan sadece süt sağma yapıcam ama daha süt ememicekmiş 2550 gram 47 cm boydu hemen ayaklandım biraz ağrım var ama apansit ağrısı 10 cm bi kesikti bugünleri atlatalım dündede safrakesesinde taş çıktı bakalım hayırlısıyla biz atlattık erken olsada buna şükür inşallah çabucak toparlanır
Geçmiş olsun Rabbim hayırlı uzun ömürler versin. Küçük kızın nasıl canım?İnşallah tez zamanda evinize gelir bebişin sağlıklaToplu alıntı yapamadım kızlar az önce görmeye gittim normalde 35+5günlüktü apansit ameliyat derken geri düşmüş crf denen enfeksiyon yükseliyor ameliyat olduğum hastane dikkat etmiyordu kadın doğumcum cıkıp yanına gelmemi istedi carsamba perşembe hafif sancı toplanma vardı değer yükselince riske atmayalım dedi enfeksiyon kapabilir bebek diye sabah suni sancı verildi 7 gibi biraz ağrı yaptı zor geçti 3 te 10 cm acıklık oldu 15:02 de odadan cıktım 15:20 de bebek olmustu nefes alısverişleri hızlı cok küvezde erken doğduğu icin serumla besleniyormus şekeri dengelenmesi için suan sadece süt sağma yapıcam ama daha süt ememicekmiş 2550 gram 47 cm boydu hemen ayaklandım biraz ağrım var ama apansit ağrısı 10 cm bi kesikti bugünleri atlatalım dündede safrakesesinde taş çıktı bakalım hayırlısıyla biz atlattık erken olsada buna şükür inşallah çabucak toparlanır
Yapmazdim dedim yanlış anlaşılmasın Allah rızası için yapardım ama yapamazdim çünkü biraz ayakta durunca belim ağrıyor, bir de ben kendi k.v ile aramdaki ilişkiye göre konuştum. Bana ve bebeğime yorgunluktan bişey olsa Üzülmez , üstüne de alınmaz benim yüzümden diye.Bence kendini düşün, sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez.kızlar size bişey danışmak istiyorum.
ben kv ile birlikte yaşıyorum. evde tek oruç tutmayan benim. sahuru ben hazırlıyorum iftarıda aynı şekilde şuana kadar dert etmedim eşim için bi hazırlık yapan yok benden başka çünkü üzülüyorum ona kaynanam biraz yemek yapmayı fln sevmez. arkadaşlarımdan biri bana sen iyi misin kızım dinlenme zamanın senin fln dedi benim ağrım vs bişeyim yok gayet iyiyim şuan ama sizce napmalıyım? kayınpeder de var evde :) bazen salaklık yapabiliyorum asıl kafaya takmam gereken bişey mi bu boş boşuna stres yapmıyım.
Ayyy 36 yı görünce çok heyecanlandım uzun geçecek zaman kalmamışki haziran ortasında gelir seninki siz 1 aylık olunca benim kuzum da olur hayırlısıylaKızlar 36 haftadan merhaba :) yorucu bir sınav maratonı bitti şimdi hazırlık zamanı inşallah fakat sanki son zamanlar daha uzun gelecekmiş gibi geliyor :) heyecan dorukta.
Canım şu geniş yolluklar varya odana göre onlardan kestir tülüde resimli falan almasanda cıvıl cıvıl birşey al çocuk odası olduğu belli olsun bide duvarlara sticker yapıştır çok güzel oluyorarkadaşlar bi fikir istiyorum...kızım var 4 yaşında şimdi oğlum olacak sağlıcakla...öğle olunca da ranza yaptırdık...parlak beyaz yaptırdım sadelik olsun diye...şimdi perde ve halısı kaldı kararsızım perde de mi renk katmalıyım yoksa halıda mı ...perdeyi de öyle çocuk resimli filan düşünmüyorum...siz nasıl yaptınız fikir olsun diye foto paylaşırsanız sevinirim....bir de boş alanın ölçüleri 1.60 a 4 m öyle olunca da halı yerine yolluk türü mü olmalı offff kafamda deli sorular
Rabbim bu bebeğini ve bundan sonrakileri sağ salim kavuştursun canım.Cennete yolladığın bebeğin de anne babasının cennet öncüsü olsunCanm normlde oradamı gıydırıolar bebeği bnm bebegm kalp hastasıydı müdahale edildi hemen kuvez sevk falan tabi sonu kotu bitti16 gün yaşayabildi ameliyatta etrmıstık ama rabbim kızımı bağışlar inş bana yanımda gıydırckler kuzumu
Ya işte ben normal zamanda bile kv ve kp e hizmet etmek zoruma gidiyor çünkü ben yapıyorum akşam eşim gelince ay çok yoruldum vm temizlik yaptım falan diye acindiriyor kendini sinir oluyorum ama Allah için yapıyorum diye düşününce içim rahat ediyor üzme kendi ni bebeğine az kaldı:)yorgunum vs iyi değilim demem gerek bunlara galiba :) eşim gelip salatayı vs masaya koyar ztn pek bişi bilmez öyle yardım ediyim mi gibi davranır ama benim ondan beklentim yok kaynanam bi kafasını uzatsa baksa naptın dese iyi olur herhalde teşekkğr ederm canım
ben zaten Allah için yapıyorum yoksa kimseye değdiğini düşünmüyorum kimse bana yarın ya kızım o kadar yptın hakkını helal et demicek zorundaymışım gibi Allah büyük napalım teşekkür ederim canım
Cnm inşallah 36 haftaya gelince sende anlarsın bu bekleyişin uzadığını bir gün bir hafta gibi geliyor sabırsızım galiba inşallah haziran ortasında gelir heyecanla bekliyoruz. İnşallah hepimiz sag salim alırız kucağımıza minikleriAyyy 36 yı görünce çok heyecanlandım uzun geçecek zaman kalmamışki haziran ortasında gelir seninki siz 1 aylık olunca benim kuzum da olur hayırlısıyla
depend dimi. peki bunu kullandığımzda orkid falan gerekmiyor dimi. bezlenmiş gibi mi oluyoruz acaba. bilemedimmmOzmn bna kesin büyük boy olmalı 178 boy ve şuan 94 kilo oldum
depend dimi. peki bunu kullandığımzda orkid falan gerekmiyor dimi. bezlenmiş gibi mi oluyoruz acaba. bilemedimmm[/QUOTE
İçi bezlıymıs canm öyle duydum bende onu gıyıyormussun külot gbıymıs ağ kısmı bezlıymıs
Aminn ağzına sağlık çok saol cnm Rabbm şuan hamile olan herksn bebegını kucağına versn inşallah...Rabbim bu bebeğini ve bundan sonrakileri sağ salim kavuştursun canım.Cennete yolladığın bebeğin de anne babasının cennet öncüsü olsun
www.google.com.tr/search?q=depend+emici+kulot&client=ms-unknown&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwin07OqzpTUAhWlNpoKHeu0AgkQ_AUICSgB&biw=360&bih=512#imgrc=ph3OSIAtKCXBXMdepend dimi. peki bunu kullandığımzda orkid falan gerekmiyor dimi. bezlenmiş gibi mi oluyoruz acaba. bilemedimmm
Ahh kıyamam yaa evden çıkmazsn cnm bı sure evde serin bi ortam yaratmaya bakarsınKızlar bugün burada öyle bir hava var ki buharlaşacak gibiyim.. bankada işim vardı gittim geldim ama boğuluyorum sanki.. duş alacağım dinlenince hemen yapamadım yoruldumama var ya benn temmuz ayında napcam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?