2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Vatanseverr canım Eşin yardım etmek istiyorsa yapabileceği şeyleri söyle, yapsın. Mesela salata yapsın,sofraya kurup kaldırsın.Kayınvaliden yardım etmiyor diye de üzme kendini.Beklenti içine girip karşılık görmemek iş yapmaktan daha zor. Allah sağlık vermiş Allaha hamdet ve kendini çok yorup yıpratmadan yap işlerini.Allah bilir ya sevabın çoğunu sen kazanırsın böylece belki.Allah kolaylık versin canım

K.v anlayissizmis ben olsam yapmazdim karnım burnumdayken ama tabi sana bisey diyemem.Bu arada eşinin de seni düşünmesi lazım, annesine onun demesi lazım, tabiki kimsenin lafiyla huzurunu bozma. Eşine uygun bir dille soyleyebilirsin.

Allah hayırlı uzun ömürler versin bebeğine ve anne babasına.Bebeğin nasıl canım.İnşallah sağlıkta tez zamanda evinize gidersin küçük kızınla[/QUOTE]

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Rabbim hayırlı uzun ömürler versin. Küçük kızın nasıl canım?İnşallah tez zamanda evinize gelir bebişin sağlıkla

Yapmazdim dedim yanlış anlaşılmasın Allah rızası için yapardım ama yapamazdim çünkü biraz ayakta durunca belim ağrıyor, bir de ben kendi k.v ile aramdaki ilişkiye göre konuştum. Bana ve bebeğime yorgunluktan bişey olsa Üzülmez , üstüne de alınmaz benim yüzümden diye.Bence kendini düşün, sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez.

Günaydın kızlar, güzel haftalar. .Gece eve geldik 1 aydan sonra. .Sabah bacağıma kramp girdi ilk defa bu hamileliğimde, başka odada yatiyordum ah ah derken eşim koştu ne oldu diye, kramp girdi dedim, bakcakti ellettirmedim çok aciyodu.Allahtan kısa sürdü de rahatladım.

Vatanseverr hic kalbini karartma kendini iyi hissetigin surece yap. Seni doldurusa getiren arkadaslarini da görme duyma huzurunu bozacak seylere hic kalkisma. Sonucta sen yasiyorsun o evde senden iyi kimse taniyamaz onlari biz ne desek yalnis yönlendiririz seni cunku..
Alisilmislik ta varsa yapmazsan laf olur bos yere gerginlik olur ne geregi var esin icin allah rizasi icin yap sen kaybetmezsin

Kızlar 36 haftadan merhaba :) yorucu bir sınav maratonı bitti şimdi hazırlık zamanı inşallah fakat sanki son zamanlar daha uzun gelecekmiş gibi geliyor :) heyecan dorukta.
Ayyy 36 yı görünce çok heyecanlandım uzun geçecek zaman kalmamışki haziran ortasında gelir seninki siz 1 aylık olunca benim kuzum da olur hayırlısıyla

Günaydin kızlar. Is yerinde (bugunu saymazsak) son 3.5 günüm.
Hastane çantasi hazirlamak yerine hafta sonu lamba süsledim. Daha astirmak nasip olmadi.kocadan hayir yok babami bekliyorum tamirat isleri icin:))
Kendileri ilk keçe deneyimim bu arada. fikir olsun diye atayim dedim. Yaparken kizim kucagimda aglarken "ay bak burda ay varmis yildiz varmis gözleri varmis" diye diye susturdugumu hayal ettim:))

Canım şu geniş yolluklar varya odana göre onlardan kestir tülüde resimli falan almasanda cıvıl cıvıl birşey al çocuk odası olduğu belli olsun bide duvarlara sticker yapıştır çok güzel oluyor

Rabbim bu bebeğini ve bundan sonrakileri sağ salim kavuştursun canım.Cennete yolladığın bebeğin de anne babasının cennet öncüsü olsun

Ya işte ben normal zamanda bile kv ve kp e hizmet etmek zoruma gidiyor çünkü ben yapıyorum akşam eşim gelince ay çok yoruldum vm temizlik yaptım falan diye acindiriyor kendini sinir oluyorum ama Allah için yapıyorum diye düşününce içim rahat ediyor üzme kendi ni bebeğine az kaldı:)

Son düzenleme:
Ayyy 36 yı görünce çok heyecanlandım uzun geçecek zaman kalmamışki haziran ortasında gelir seninki siz 1 aylık olunca benim kuzum da olur hayırlısıyla
Cnm inşallah 36 haftaya gelince sende anlarsın bu bekleyişin uzadığını bir gün bir hafta gibi geliyor sabırsızım galiba inşallah haziran ortasında gelir heyecanla bekliyoruz. İnşallah hepimiz sag salim alırız kucağımıza minikleri

Kızlar bugün burada öyle bir hava var ki buharlaşacak gibiyim.. bankada işim vardı gittim geldim ama boğuluyorum sanki.. duş alacağım dinlenince hemen yapamadım yoruldum ama var ya benn temmuz ayında napcam yaaa

Kızlar bugün burada öyle bir hava var ki buharlaşacak gibiyim.. bankada işim vardı gittim geldim ama boğuluyorum sanki.. duş alacağım dinlenince hemen yapamadım yoruldum ama var ya benn temmuz ayında napcam yaaa
Ahh kıyamam yaa evden çıkmazsn cnm bı sure evde serin bi ortam yaratmaya bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…