2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ee kocani gorunce sen basla cok yoruldum,soyle oldum,boyle oldum diye.Firsat birakma diyecegim de iste benim annem de uzun yillar kv,kb bakti.Biz ayni evdeydik.Boyle durumlarda direk tuylerim diken diken oluyor cok zor oldugunu biliyorum.Bir sekilde pasiflestiriliyorsun,sesin cikmiyor.Annemin de cikmazdi.Biz buyuyunce annemi korumaya basladik,o zamanlar ev savas alaniydi.Su an bile bir ortamda hep annemi koruma pozisyonundayiz,oyle olmasa bile.Nasil icimize islemisse.Sanki kadina bir sey yapacaklar.Annem de herkese alttan alir,kizinca napayim kizim yaratilisim oyle diyor,bir sey diyemiyorum.Zor,cocuk icin de zor.Ezilen anne cocuga agresif karakter veriyor cunku hep koruma psikolojisinde oluyorsun.

Hiç görmemiştim bi bakayım. Ben kotexin gecesini birde ayrıca ultra kanatlı uzununu aldım yetmezmi ki acaba. Ay korktum şimdi uzunca zamandır adet olmayınca :)
Ahh ne büyük rahatlıktı dimi :) Bende orkid gecelerden aldım 2 paket gratis de indirimdeydi. Ablam bebeğini sütten kesene kadar adet olmamıştı. İnşllah bende de öyle olur. 2 yıl emzirsem menapoza girmiş gibi olurum artık

Canım coraspin kanîmızı sulandırdıgı icin dogumda kanamayı durduramazlar diye kesiyorlar ben gecen hastaneye yattigimda baska hastaneye sevk ettiler beni benum hastanede yer yoktu ordaki doktor coraspin kullandigimi duyunca bana bunu soylemediler bilsem seni hastaneye kabul etmezdim 1hafta icinde bisey olsa sana mudahale edemem ben dedi

Canım coraspin kanîmızı sulandırdıgı icin dogumda kanamayı durduramazlar diye kesiyorlar ben gecen hastaneye yattigimda baska hastaneye sevk ettiler beni benum hastanede yer yoktu ordaki doktor coraspin kullandigimi duyunca bana bunu soylemediler bilsem seni hastaneye kabul etmezdim 1hafta icinde bisey olsa sana mudahale edemem ben dedi

ayyy kasilmalarim artti uyuyamadim gece.kanama miktari degisiyormus canim kisiden kisiye
Hiç görmemiştim bi bakayım. Ben kotexin gecesini birde ayrıca ultra kanatlı uzununu aldım yetmezmi ki acaba. Ay korktum şimdi uzunca zamandır adet olmayınca :)

Evet canim suphem kalmasin yarin gidip soracagim.canim coraspin 1 haftalik bir kan sulandirma etkisine sahipmis.clexna gunluk onu ben 2'3 ay oluyo birakali tek ogne kullaniyordum

Benimde annem hala babannem ler le yaşıyor 25 30 yılda beri babannemde hep annemi babama kotuluyordu babamda inanıyordu annemde hep susup ağlıyordu ya normalde bende fırsat vermem ama nasıl oluyorsa daha ben eşimle yanlız kalmadan o konuya giriyor ne olduğunu anlamıyorum kalıyorum öyle. Ya onlarında kızı var kızlarına böyle davranılinca gel kızım sen onlara mecbur değilsin falan diyorlar aslında empati yapmaları lazım

Cok guzel olmUS canim ellerine saglik :)

Biz dr dan geldik kızlar,
Haberler iyi çok şükür, yüzünü göstermeyen kaymağım aynen devam ediyor, 2790gr olmuş eşi suyu hepsi iyiymiş, yanlız yüzü ön taraftaymış o yüzden sağına yatıp sıkıştırma dedi sola yatmalıymışım dayanabildiğim kadarıyla,
Kasılmalarımdan dolayı tedirgin gitmiştim kontrole ama artık normal olduğunu rahmimin kendini hazırladığını anlattı, kendi dr ımız bayram tatilinde olmayacağı için her hangi bir durumda 2.opsiyon olarak bu dr a gelmiştik öyle sevdik ki kadını sarılıp öpesim geldi
Çok dr değiştirmek güzel birşey değil tabii ama gittiğim 2dr da öyle iyi ki MaŞAllah, bu kız zamanını beklerse ikisi arasında seçim yapmak zor olacak

Oyy masallah tombis kizina sende söyleyip söyleyip durma cocugun aklina sokma o vaktinde gelecek niye erken gelsin allah allah :))
Ne kaldi ki şunun şurasında hepimiz artik yavastan siraya gececegiz

Ahh kıyamam yaa evden çıkmazsn cnm bı sure evde serin bi ortam yaratmaya bakarsın

Evlerin içi iyi canım kapı pencere açık mis gibi.. ama malum adana daha da beter olcak havalar oğlum evde sıkılıyor artık okula götüremediğimden.. öğlenci olduğu için tam bu saatte gitmek zorundaydık. Kitaplar konular bitti ister gelin ister gelmeyin dediği için gitmiyorum.. artık akşam serininde gezdiririm maymunumu.. sabahta felaket artık..

Oyy masallah tombis kizina sende söyleyip söyleyip durma cocugun aklina sokma o vaktinde gelecek niye erken gelsin allah allah :))
Ne kaldi ki şunun şurasında hepimiz artik yavastan siraya gececegiz

Evet evet alpicim dr da öyle dedi babamıza bu kız uslu uslu duruyor anneniz heyecanlı dedi
Ya ama napiyim ilkinde acil olunca şok olmuştum bunda kendimi her ihtimale hazırlıyorum
Hayırla sırayla sağlıkla gelsin tüm kuzular

Kızlar kasılma içinde tek tek etiketleyemedim çok teşekkür ediyorum yorumlar için, yalancı sancılar artık olacak dedi dr, sola yatıp bacakları karına doğru çekip dinlenince, hafif ılık duş alınca rahatlatacaktır dedi gerçek sancı olduğunda düzenli olarak artış gösterirmiş

Göğüs uçlarım cok acıyor şimdiden sanki jiletle kesilmiş gıbı dayanamıyorum acaba lansınoh alsam ıyı gelirmi kullanan varmı şuan?

kızlar hafta sonu keseleri bitirdim sonunda lavanta almayı unutmuşum sadece elyaf doldurdum bende beşikte bunu aldık çok hoşuma gitti ama acaba kullanışlı olur mu ki ilerde yatak almadım daha siz ne önerirsiniz kararsız kaldık beşiğin üstüne de cibinlik gibi şeyden yapıcam böyle bohem çocuk odaları çok hoşuma gidiyor ama daha oda yapmıcam biraz büysün borçlar bitsin de ilk işim odasını yapmak :)

Eklentiler

• 18788378_10154571926114599_121881988_n.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 93
  • 12e9d29643e0b792e7079f9e91194585.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 94
  • 18816957_10154571926119599_375463594_n.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…