2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayrlı olsun canım ikinci resimdeki beşik mı ilk resmdkmi

Biz doktordan geldik cok sukur. Bebisimin herseyi yolunda 44 cm 2220 gr olmus doktor boyle devam ederse 3.5 ve 3.7 kg arasinda dogar dedi. Her kontrolde yuzunu gosteren yaramaz kizim arkasini donmus hic bakmadi kulagini gorduk sadece. Tek kotu yani 2 hafta once dogum pozisyonundaydi bu sefer makat gelisine donmus. Kilo arttigi icin tekrar donmeyebilir sezeryan olabilirsin dedi. Dua edin banada insallah doner zira ben normal dogumu com istiyorum. Sezeryan olursa da 39. Haftada alacakmis yani 7temmuz gozukuyor dogum. bizden haberler boyle. Benimde bu aralar sancilarim artti ozellikle geceleri altta baski hissediyorum. Dr normal dedi kaburga ve o kisimda agrilarin artik olacak artacak da dedi

Kocani gordugun an herkesten once sen basla,antremanliyim gecmisten,hemen basliyorum.Yalniz mevlite annemi getirmeyecegim ya da ameliyat olacak mevliti o zamana denk getirecegim.Agirlik ona biniyor.Annemi de ayakta is yaparken gorunce sinirlerim zipliyor.

Anldım güzel olur canım bnde beşiği jokedeki agashı besıktn aldım gormussundr blki
biz ilk onu alcaktık agashi beyazdı hatta sonra bunu bulmuş annemler çok beğendik eski beşikleri anımsattı 60 120 yaptırdık ama bakalım nasıl olucak kullanışı . güle güle büyüsün bebişler içinde

Göğüs uçlarım cok acıyor şimdiden sanki jiletle kesilmiş gıbı dayanamıyorum acaba lansınoh alsam ıyı gelirmi kullanan varmı şuan?
Iyi gelecegini dusunuyorum canim. Ben de 1 ay once falan kasirken ucunu yolmus bulundum. Camasir degdiginde felaket agriordum 1 kere surdum lansinoh u ve gecti. Insallah senin acini da gecirir.

İnşallah canm bzmkide o boyutta gayet kullanışlı olur m.etme evet eski tip besklerden olmuş jokerdeknınde alt kısmı öyle andırıo sznkine:) güle güle buyusunler içinde inşallah bn içine ortapedk yatak aldım uykus seti üstüne de tül cibinlik aldık cnm

Odanin fotosunu koysana,bakalim bir.Ikisinde de renk katabilirsin.
canım bende isterdim foto paylaşmayı ama tam resim yok.

Haliyi nasil alacaksin?Polyomid mi yoksa makine halisi mi?Perdeyi tul,fon,farbela,stor,zebra nasil yaptiracaksin,hangilerini istiyorsun?
storun ve zebranın yıkamı olayı olmuyormuş sanırm öyle oluncada ben kullanışsız olur diye düşünüyorum...ben 5 sene önce bel fıtığı ameliyetı oldum bellime yük olacak işler zor gibi geliyor...tül ve fon düşünüyorum ama onun için de bir de ayrıyeten güneşlik mi gerekli?ben 8 sene önce evlendim o zaman yoktu böyle şeyler...şimdilik bilemiyorum...farbela nedir?çok cahil gibi sorular ama böyle dekor işlerindan pek anlamıyorum

Canım şu geniş yolluklar varya odana göre onlardan kestir tülüde resimli falan almasanda cıvıl cıvıl birşey al çocuk odası olduğu belli olsun bide duvarlara sticker yapıştır çok güzel oluyor
sticker bende düşünüyorum evet duvalar da boş...

Bime duvar seti gelmiş aldım ben prensesli:)

çocuk odalarında turuncu renk yaratıcılığı arttıyormuş ya da gökkuşağı gibi tullerden ama gökkuşağı unisex olur mu bilemedim

Vatanseverr sana fikir olsun diye değil de şimdilerde biizm tayin işi var belki denk gelip okumuşsundur...eşimin ailesi benim durumu mu hiç düşünmeden eşimin memlekete dönmesi için 9 aydır kafamızı yediler ben durmadan ağladım nasıl olur diye...artık tercih vakti geldi bende dedim doğum sonrası çok zor geçiyor 2 ay daha ev taşımam dedim taşınsam belki evi yerleleştiremedn doğum olacak ve ben rezil bi lohusalık yaşayacağım....bunları anlattım eşime oda ailesi ile konuşup o arayı buldu....kimse seni düşünmüyor hiç beklenti yapma eşin ve senin aranda olacak şeyler evin durumu ve kendine göre nasıl olması gerekiyorsa eşinle konuş...sanırım kvden elini herşeyden çekmiş ama sen eğer sıkıntı çekiyorsan elini çekersen ya ortalık karışacak işin çoğalacak yada kvden kendine düşeni bilip işe girişecek....

Canım eğer seni çok yıpratmıyorsa bence yap sonuçta kocan için yapıyorsun kendinede boşuna stres yapmamış olursun böylece vakit geçmiş olur eğer kv olmasa yapmayacakmıydın ama kendine dikkat et çok yorma planlı olarak erken başla dinlen yani sen işini bilirsin senin yaptığın aptallık değil kv nin yaptığı ayıp olsun kimsenin fitnesinide kafaya takma huzurunu bozma

Maşallah bebişine.İnşallah doğum pozisyonuna döner de kesisiz dikişsiz kolay bir normal doğum yaparsın canım.Kendim için de böyle dua ediyorum sana da dua ettim şimdi

maşallah canim tombis olcak kizimiz heralde inşallah böyle güzel devam eder :)

cok güzel olmuş ellerine sağlık

maşallah kızına inşallah istediğin gibi olur dönebilir hiç belli olmaz

Maşallah bebişine.İnşallah doğum pozisyonuna döner de kesisiz dikişsiz kolay bir normal doğum yaparsın canım.Kendim için de böyle dua ediyorum sana da dua ettim şimdi
Amin canım çok sağolasın hepimizin doğumları çok kolay geçsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…