Hayrlı olsun canım ikinci resimdeki beşik mı ilk resmdkmikızlar hafta sonu keseleri bitirdim sonunda lavanta almayı unutmuşum sadece elyaf doldurdum bende beşikte bunu aldık çok hoşuma gitti ama acaba kullanışlı olur mu ki ilerde yatak almadım daha siz ne önerirsiniz kararsız kaldık beşiğin üstüne de cibinlik gibi şeyden yapıcam böyle bohem çocuk odaları çok hoşuma gidiyor ama daha oda yapmıcam biraz büysün borçlar bitsin de ilk işim odasını yapmak :)
ahşap olan canım bizim ki oda olan fotoğrfta kı çadır gibi birşey var ondan beşiğin üstüne yapayım diyorumHayrlı olsun canım ikinci resimdeki beşik mı ilk resmdkmi
Anldım güzel olur canım bnde beşiği jokedeki agashı besıktn aldım gormussundr blkiahşap olan canım bizim ki oda olan fotoğrfta kı çadır gibi birşey var ondan beşiğin üstüne yapayım diyorum
Kocani gordugun an herkesten once sen basla,antremanliyim gecmisten,hemen basliyorum.Yalniz mevlite annemi getirmeyecegim ya da ameliyat olacak mevliti o zamana denk getirecegim.Agirlik ona biniyor.Annemi de ayakta is yaparken gorunce sinirlerim zipliyor.Benimde annem hala babannem ler le yaşıyor 25 30 yılda beri babannemde hep annemi babama kotuluyordu babamda inanıyordu annemde hep susup ağlıyordu ya normalde bende fırsat vermem ama nasıl oluyorsa daha ben eşimle yanlız kalmadan o konuya giriyor ne olduğunu anlamıyorum kalıyorum öyle. Ya onlarında kızı var kızlarına böyle davranılinca gel kızım sen onlara mecbur değilsin falan diyorlar aslında empati yapmaları lazım
biz ilk onu alcaktık agashi beyazdı hatta sonra bunu bulmuş annemler çok beğendik eski beşikleri anımsattı 60 120 yaptırdık ama bakalım nasıl olucak kullanışı . güle güle büyüsün bebişler içindeAnldım güzel olur canım bnde beşiği jokedeki agashı besıktn aldım gormussundr blki
Iyi gelecegini dusunuyorum canim. Ben de 1 ay once falan kasirken ucunu yolmus bulundum. Camasir degdiginde felaket agriordum 1 kere surdum lansinoh u ve gecti. Insallah senin acini da gecirir.Göğüs uçlarım cok acıyor şimdiden sanki jiletle kesilmiş gıbı dayanamıyorum acaba lansınoh alsam ıyı gelirmi kullanan varmı şuan?
İnşallah canm bzmkide o boyutta gayet kullanışlı olur m.etme evet eski tip besklerden olmuş jokerdeknınde alt kısmı öyle andırıo sznkine:) güle güle buyusunler içinde inşallah bn içine ortapedk yatak aldım uykus seti üstüne de tül cibinlik aldık cnmbiz ilk onu alcaktık agashi beyazdı hatta sonra bunu bulmuş annemler çok beğendik eski beşikleri anımsattı 60 120 yaptırdık ama bakalım nasıl olucak kullanışı . güle güle büyüsün bebişler içinde
canım bende isterdim foto paylaşmayı ama tam resim yok.Odanin fotosunu koysana,bakalim bir.Ikisinde de renk katabilirsin.
storun ve zebranın yıkamı olayı olmuyormuş sanırm öyle oluncada ben kullanışsız olur diye düşünüyorum...ben 5 sene önce bel fıtığı ameliyetı oldum bellime yük olacak işler zor gibi geliyor...tül ve fon düşünüyorum ama onun için de bir de ayrıyeten güneşlik mi gerekli?ben 8 sene önce evlendim o zaman yoktu böyle şeyler...şimdilik bilemiyorum...farbela nedir?çok cahil gibi sorular ama böyle dekor işlerindan pek anlamıyorumHaliyi nasil alacaksin?Polyomid mi yoksa makine halisi mi?Perdeyi tul,fon,farbela,stor,zebra nasil yaptiracaksin,hangilerini istiyorsun?
Ben oda yapmadım kızıma şimdilik ama fikir verebilirim.ranza sadeymis hali ve perde ile renk katabilirsin.Hali düz renkler var şimdi kendinden çizgili gibi duruyor ben yatak odama aldım öyle olabilir. Fon yaptiracaksan rengini halıya uydurabilirsin.Hali olsa yolluk yerine daha iyi bence çocuk odası çünkü, çocuklar yere oturup oynayabilirler..
sticker bende düşünüyorum evet duvalar da boş...Canım şu geniş yolluklar varya odana göre onlardan kestir tülüde resimli falan almasanda cıvıl cıvıl birşey al çocuk odası olduğu belli olsun bide duvarlara sticker yapıştır çok güzel oluyor
Bime duvar seti gelmiş aldım ben prensesli:)canım bende isterdim foto paylaşmayı ama tam resim yok.
storun ve zebranın yıkamı olayı olmuyormuş sanırm öyle oluncada ben kullanışsız olur diye düşünüyorum...ben 5 sene önce bel fıtığı ameliyetı oldum bellime yük olacak işler zor gibi geliyor...tül ve fon düşünüyorum ama onun için de bir de ayrıyeten güneşlik mi gerekli?ben 8 sene önce evlendim o zaman yoktu böyle şeyler...şimdilik bilemiyorum...farbela nedir?çok cahil gibi sorular ama böyle dekor işlerindan pek anlamıyorum
sticker bende düşünüyorum evet duvalar da boş...
çocuk odalarında turuncu renk yaratıcılığı arttıyormuş ya da gökkuşağı gibi tullerden ama gökkuşağı unisex olur mu bilemedimcanım bende isterdim foto paylaşmayı ama tam resim yok.
storun ve zebranın yıkamı olayı olmuyormuş sanırm öyle oluncada ben kullanışsız olur diye düşünüyorum...ben 5 sene önce bel fıtığı ameliyetı oldum bellime yük olacak işler zor gibi geliyor...tül ve fon düşünüyorum ama onun için de bir de ayrıyeten güneşlik mi gerekli?ben 8 sene önce evlendim o zaman yoktu böyle şeyler...şimdilik bilemiyorum...farbela nedir?çok cahil gibi sorular ama böyle dekor işlerindan pek anlamıyorum
sticker bende düşünüyorum evet duvalar da boş...
Canım eğer seni çok yıpratmıyorsa bence yap sonuçta kocan için yapıyorsun kendinede boşuna stres yapmamış olursun böylece vakit geçmiş olur eğer kv olmasa yapmayacakmıydın ama kendine dikkat et çok yorma planlı olarak erken başla dinlen yani sen işini bilirsin senin yaptığın aptallık değil kv nin yaptığı ayıp olsun kimsenin fitnesinide kafaya takma huzurunu bozmakızlar size bişey danışmak istiyorum.
ben kv ile birlikte yaşıyorum. evde tek oruç tutmayan benim. sahuru ben hazırlıyorum iftarıda aynı şekilde şuana kadar dert etmedim eşim için bi hazırlık yapan yok benden başka çünkü üzülüyorum ona kaynanam biraz yemek yapmayı fln sevmez. arkadaşlarımdan biri bana sen iyi misin kızım dinlenme zamanın senin fln dedi benim ağrım vs bişeyim yok gayet iyiyim şuan ama sizce napmalıyım? kayınpeder de var evde :) bazen salaklık yapabiliyorum asıl kafaya takmam gereken bişey mi bu boş boşuna stres yapmıyım.
Maşallah bebişine.İnşallah doğum pozisyonuna döner de kesisiz dikişsiz kolay bir normal doğum yaparsın canım.Kendim için de böyle dua ediyorum sana da dua ettim şimdiBiz doktordan geldik cok sukur. Bebisimin herseyi yolunda 44 cm 2220 gr olmus doktor boyle devam ederse 3.5 ve 3.7 kg arasinda dogar dedi. Her kontrolde yuzunu gosteren yaramaz kizim arkasini donmus hic bakmadi kulagini gorduk sadece. Tek kotu yani 2 hafta once dogum pozisyonundaydi bu sefer makat gelisine donmus. Kilo arttigi icin tekrar donmeyebilir sezeryan olabilirsin dedi. Dua edin banada insallah doner zira ben normal dogumu com istiyorum. Sezeryan olursa da 39. Haftada alacakmis yani 7temmuz gozukuyor dogum. bizden haberler boyle. Benimde bu aralar sancilarim artti ozellikle geceleri altta baski hissediyorum. Dr normal dedi kaburga ve o kisimda agrilarin artik olacak artacak da dedi
maşallah canim tombis olcak kizimiz heralde inşallah böyle güzel devam eder :)Biz dr dan geldik kızlar,
Haberler iyi çok şükür, yüzünü göstermeyen kaymağım aynen devam ediyor, 2790gr olmuşeşi suyu hepsi iyiymiş, yanlız yüzü ön taraftaymış o yüzden sağına yatıp sıkıştırma dedi sola yatmalıymışım dayanabildiğim kadarıyla,
Kasılmalarımdan dolayı tedirgin gitmiştim kontrole ama artık normal olduğunu rahmimin kendini hazırladığını anlattı, kendi dr ımız bayram tatilinde olmayacağı için her hangi bir durumda 2.opsiyon olarak bu dr a gelmiştik öyle sevdik ki kadını sarılıp öpesim geldi
Çok dr değiştirmek güzel birşey değil tabii ama gittiğim 2dr da öyle iyi ki MaŞAllah, bu kız zamanını beklerse ikisi arasında seçim yapmak zor olacak
cok güzel olmuş ellerine sağlıkGünaydin kızlar. Is yerinde (bugunu saymazsak) son 3.5 günüm.
Hastane çantasi hazirlamak yerine hafta sonu lamba süsledim. Daha astirmak nasip olmadi.kocadan hayir yok babami bekliyorum tamirat isleri icin:))
Kendileri ilk keçe deneyimim bu arada. fikir olsun diye atayim dedim. Yaparken kizim kucagimda aglarken "ay bak burda ay varmis yildiz varmis gözleri varmis" diye diye susturdugumu hayal ettim:))Eki Görüntüle 2001420
maşallah kızına inşallah istediğin gibi olur dönebilir hiç belli olmazBiz doktordan geldik cok sukur. Bebisimin herseyi yolunda 44 cm 2220 gr olmus doktor boyle devam ederse 3.5 ve 3.7 kg arasinda dogar dedi. Her kontrolde yuzunu gosteren yaramaz kizim arkasini donmus hic bakmadi kulagini gorduk sadece. Tek kotu yani 2 hafta once dogum pozisyonundaydi bu sefer makat gelisine donmus. Kilo arttigi icin tekrar donmeyebilir sezeryan olabilirsin dedi. Dua edin banada insallah doner zira ben normal dogumu com istiyorum. Sezeryan olursa da 39. Haftada alacakmis yani 7temmuz gozukuyor dogum. bizden haberler boyle. Benimde bu aralar sancilarim artti ozellikle geceleri altta baski hissediyorum. Dr normal dedi kaburga ve o kisimda agrilarin artik olacak artacak da dedi
AmMaşallah bebişine.İnşallah doğum pozisyonuna döner de kesisiz dikişsiz kolay bir normal doğum yaparsın canım.Kendim için de böyle dua ediyorum sana da dua ettim şimdi
İnşallah dr biraz olumsuz konuştu ama hayırlısımaşallah kızına inşallah istediğin gibi olur dönebilir hiç belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?