Sıra kapmak yok herkes zamanında gelsinOyy masallah tombis kizina sende söyleyip söyleyip durma cocugun aklina sokma o vaktinde gelecek niye erken gelsin allah allah :))
Ne kaldi ki şunun şurasında hepimiz artik yavastan siraya gececegiz
maşallah canim tombis olcak kizimiz heralde inşallah böyle güzel devam eder :)
Sıra kapmak yok herkes zamanında gelsin
Bı tasa soğuk su koy ellerini beklet cnmKizlarrrrrr aci biberr dogradim parmaklarim yaniyor feciiii ne yapayimmm yaaa
Süte koyarsan iyi gelir canım acısını alır. Dikkat et sakın yüzüne gözüne falan değme eliniKizlarrrrrr aci biberr dogradim parmaklarim yaniyor feciiii ne yapayimmm yaaa
Ben kayinvalideme söyledim torununun mecvlidini sizin evde yapmak istersin belki dedim yok dedi ben yapamam hastayım sen kendi annende yap bizi çağır dediKocani gordugun an herkesten once sen basla,antremanliyim gecmisten,hemen basliyorum.Yalniz mevlite annemi getirmeyecegim ya da ameliyat olacak mevliti o zamana denk getirecegim.Agirlik ona biniyor.Annemi de ayakta is yaparken gorunce sinirlerim zipliyor.
Yogurt varsa koy elini alir acisini.Kizlarrrrrr aci biberr dogradim parmaklarim yaniyor feciiii ne yapayimmm yaaa
Aynen ya sırayla gelsinler zamaninda gelsinler ballikaymaklinin dedigi gibi cokta gecikmesinlerSıra kapmak yok herkes zamanında gelsin
Bnm bebegm de ters doncegnı sanmıomkızlar kontrolden cıktım. benım bıdık hala tersmiş... aranızda bebeği hala ters duran var mı? sezaryen olursun dedı doktor dönmezse.
son ana kadar dönebilir yazıyo forumda ama bilemedim...Bnm bebegm de ters doncegnı sanmıom
Olmadi o tuzla ovdum olmadi ne zikkim aciymisBı tasa soğuk su koy ellerini beklet cnm
Deneyim canim sagolSüte koyarsan iyi gelir canım acısını alır. Dikkat et sakın yüzüne gözüne falan değme elini
Benimki de ters canim ama zaten sezeryan olacaktim o yuzden cok da sorun degil dedi doktorum ama ben yine de korkuyorum sezeryanda da kafasinin sikismasi gibi bi durum olmaz insallahkızlar kontrolden cıktım. benım bıdık hala tersmiş... aranızda bebeği hala ters duran var mı? sezaryen olursun dedı doktor dönmezse.
Eski insanlar kilolu çocuk daha kolay doğar diyorlar :)Sağol canım inşAllah
abisi çok küçük doğmuştu bu 3200ü geçse diye dua ederken şimdi çok da tontik olmasın diye dua ediyoruz, kilolu olursa normal doğumu zorlayabilir diye fazla almasın istiyoruz
evet..yesilbalon sen egepolde mi doğum yapacaksın cnm
Orası belli olmz tabi canm ama benim bebegm haftalardır bu şekildeson ana kadar dönebilir yazıyo forumda ama bilemedim...
Allah korusun canm nie skıssın ole seler söyleme düşünme bnmde zaten sezeryan olcktı oyızdn dert etmıo m ters olmasını gayet kolayca çıkarrlar m.etme çoğu sezeryan ters olduğu için oluyor zatenBenimki de ters canim ama zaten sezeryan olacaktim o yuzden cok da sorun degil dedi doktorum ama ben yine de korkuyorum sezeryanda da kafasinin sikismasi gibi bi durum olmaz insallah
Sut olmadi bide yogurdu deniyimmmYogurt varsa koy elini alir acisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?