2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canim tombis olcak kizimiz heralde inşallah böyle güzel devam eder :)

Sağol canım inşAllah
abisi çok küçük doğmuştu bu 3200ü geçse diye dua ederken şimdi çok da tontik olmasın diye dua ediyoruz, kilolu olursa normal doğumu zorlayabilir diye fazla almasın istiyoruz

Kizlarrrrrr aci biberr dogradim parmaklarim yaniyor feciiii ne yapayimmm yaaa

Ben kayinvalideme söyledim torununun mecvlidini sizin evde yapmak istersin belki dedim yok dedi ben yapamam hastayım sen kendi annende yap bizi çağır dedi tamam dedim bu kadar açık sözlüyüz

kızlar kontrolden cıktım. benım bıdık hala tersmiş... aranızda bebeği hala ters duran var mı? sezaryen olursun dedı doktor dönmezse.
Benimki de ters canim ama zaten sezeryan olacaktim o yuzden cok da sorun degil dedi doktorum ama ben yine de korkuyorum sezeryanda da kafasinin sikismasi gibi bi durum olmaz insallah

Benimki de ters canim ama zaten sezeryan olacaktim o yuzden cok da sorun degil dedi doktorum ama ben yine de korkuyorum sezeryanda da kafasinin sikismasi gibi bi durum olmaz insallah
Allah korusun canm nie skıssın ole seler söyleme düşünme bnmde zaten sezeryan olcktı oyızdn dert etmıo m ters olmasını gayet kolayca çıkarrlar m.etme çoğu sezeryan ters olduğu için oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…