Canm netten baktım şimdi zeytinyağıyla ovmak iyi glrmiş bide şekerli suda iyice yıka yazıorSut olmadi bide yogurdu deniyimmm
Icine yatak aldin mi canim?Anldım güzel olur canım bnde beşiği jokedeki agashı besıktn aldım gormussundr blki
Bir iki damla ayçiçek veya zeytin yağıyla bir iki dakika ov canım.sonra yıkaKizlarrrrrr aci biberr dogradim parmaklarim yaniyor feciiii ne yapayimmm yaaa
Yatagi hangi marka aldiniz? Besik ayni ama yatak begenemiyoruz:))Canm netten baktım şimdi zeytinyağıyla ovmak iyi glrmiş bide şekerli suda iyice yıka yazıor
Kız kardeşim sezeryana 4 gün kala dönmüş, . Annemi sezeryandan kurtarmış. 3.400 gr civarı bir bebek bile son hafta dönebiliyor demekki. Dönme ihtimali hep var.son ana kadar dönebilir yazıyo forumda ama bilemedim...
Limonu kes ellerine sür tüm acıyı alır asit-baz nötürleme yaniKizlarrrrrr aci biberr dogradim parmaklarim yaniyor feciiii ne yapayimmm yaaa
Kizlarrrrrr aci biberr dogradim parmaklarim yaniyor feciiii ne yapayimmm yaaa
kızlar kontrolden cıktım. benım bıdık hala tersmiş... aranızda bebeği hala ters duran var mı? sezaryen olursun dedı doktor dönmezse.
Zaten bende onu istiyorum ama geç kalmasıda sıkıntı oluyor oğlum 40 haftayı doldurdu gelmedi bide onun stresini yaşadım sonra da doğumdan kaçtı normal doğum çok istememe rağmen yine kestirdi anasınıAynen ya sırayla gelsinler zamaninda gelsinler ballikaymaklinin dedigi gibi cokta gecikmesinler
Zaten sirayla gidersek sen hepimizi doguma yolcularsin
https://www.google.com.tr/search?q=...&ved=0ahUKEwid7d3ti5XUAhWkA8AKHUS9CJ4QgjYIvgMYatagi hangi marka aldiniz? Besik ayni ama yatak begenemiyoruz:))
Ful ortapedık aldık canmIcine yatak aldin mi canim?
Ben canım. 31. haftada doğum pozisyonundaydı bugün kontrolde terse döndüğünü gördük. Banada sezeryan olur dönmezse dedi.kızlar kontrolden cıktım. benım bıdık hala tersmiş... aranızda bebeği hala ters duran var mı? sezaryen olursun dedı doktor dönmezse.
Süper bnde beyaz sepet aldım :) tekerlekli bnmkideEki Görüntüle 2001542 Eki Görüntüle 2001543 Bizim beşiğimizde böyle 8 aya kadar kullanılıyormuş. Hep istiyordum içimde kalmasın diye aldımm :)
575tl ye aldık. Tamamen doğal ve eko teks belgeli.
Sade beyazndan aldım canm :)Cok sagol canim:)
Cok guzelmis. Biz yatak odamizdan fedakarlik etmeye karar verdik:) Bir sure bebegin odasinda yatacagiz. Kendi yataginda yatsin minik kuzum. Aileleri bizim odada yatiracagiz. Onlar gittiginde esim gecer yatak odasina ben bebisimle yatmaya devam :))Yatak odamıza bunu aldık bizde:)Eki Görüntüle 2001553
Yatak geldi mi arkadasim memnun kaldin mi nasil bastirinca cok yay hissettiriyor mu ? Bizimde yatagmiz eksik bi tane aldim e bebekten iade ettim karton gibiydi
Tesekr ederiz cnm öyleyse iyi yapmış olursunuz tabi bzde içimzde kalmasın die sonun da aldık sepet beşiği:)) jokerdeknıde odasına koydum yanına a101den dolap aldım bebek odası oldu tamCok guzelmis. Biz yatak odamizdan fedakarlik etmeye karar verdik:) Bir sure bebegin odasinda yatacagiz. Kendi yataginda yatsin minik kuzum. Aileleri bizim odada yatiracagiz. Onlar gittiginde esim gecer yatak odasina ben bebisimle yatmaya devam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?