2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarrrrrr aci biberr dogradim parmaklarim yaniyor feciiii ne yapayimmm yaaa

Zeytinyağı da sürebilirsin canım alır acısını..

kızlar kontrolden cıktım. benım bıdık hala tersmiş... aranızda bebeği hala ters duran var mı? sezaryen olursun dedı doktor dönmezse.

Makat gelişte benim böceğim de.. sezaryen zaten ama normal durmasını vurduğu yerler açısından tercih ederim :)

Aynen ya sırayla gelsinler zamaninda gelsinler ballikaymaklinin dedigi gibi cokta gecikmesinler
Zaten sirayla gidersek sen hepimizi doguma yolcularsin
Zaten bende onu istiyorum ama geç kalmasıda sıkıntı oluyor oğlum 40 haftayı doldurdu gelmedi bide onun stresini yaşadım sonra da doğumdan kaçtı normal doğum çok istememe rağmen yine kestirdi anasını

kızlar kontrolden cıktım. benım bıdık hala tersmiş... aranızda bebeği hala ters duran var mı? sezaryen olursun dedı doktor dönmezse.
Ben canım. 31. haftada doğum pozisyonundaydı bugün kontrolde terse döndüğünü gördük. Banada sezeryan olur dönmezse dedi.

Kızlar yemek yapmam lazım yufka almam lazım benim artık kalkmam lazım yaa

Yatak odamıza bunu aldık bizde:)Eki Görüntüle 2001553
Cok guzelmis. Biz yatak odamizdan fedakarlik etmeye karar verdik:) Bir sure bebegin odasinda yatacagiz. Kendi yataginda yatsin minik kuzum. Aileleri bizim odada yatiracagiz. Onlar gittiginde esim gecer yatak odasina ben bebisimle yatmaya devam :))

Cok guzelmis. Biz yatak odamizdan fedakarlik etmeye karar verdik:) Bir sure bebegin odasinda yatacagiz. Kendi yataginda yatsin minik kuzum. Aileleri bizim odada yatiracagiz. Onlar gittiginde esim gecer yatak odasina ben bebisimle yatmaya devam :))
Tesekr ederiz cnm öyleyse iyi yapmış olursunuz tabi bzde içimzde kalmasın die sonun da aldık sepet beşiği:)) jokerdeknıde odasına koydum yanına a101den dolap aldım bebek odası oldu tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…