Güzel canm yok gayet iyi çok yumuşak da değil sertte değil gayet iyiYatak geldi mi arkadasim memnun kaldin mi nasil bastirinca cok yay hissettiriyor mu ? Bizimde yatagmiz eksik bi tane aldim 3 bebekten iade ettim karton gibiydi
Pudra degil bebege yetiskine bile zararli. Cigerlere kacip hastalik kanser falan yapiyor. Allah korusun. Allah su mubarek gunlerde kv ye vicdan ve merhamet versin.Canim o kadar sıkıldı ki kızlar.
Cok sevdigim komsum 4 gun once dogum yaptı bugun banyosunu yaptırrken beni de cagirdi kaynanasi bebege neler neler yaptı ya icim eridi resmen. Sabunla saci kuruyken daha cocugun aglasin diye kafasına sert sert sürttü once sonra cocugu yikarken bi hirpaliyo ki .. En son pudra sürdü cocuga suratina da dokmesin mi eliylede surdu iyice cocuk nefessiz kaldi o kadar uyardim ama dinlemedi bende agla aglaya eve geldim en sonunda dayanamiyotum ben sen iskence ediyosun dedim..
Sonra komsumu sezaryanli kadini yukaru bana göndermiş ogluna söylerim diye korkmus gozunden dusmusum ben falan filan..
Ya insan cocuga nasil kiyar anlamıyorum gercekten
Canim o kadar sıkıldı ki kızlar.
Cok sevdigim komsum 4 gun once dogum yaptı bugun banyosunu yaptırrken beni de cagirdi kaynanasi bebege neler neler yaptı ya icim eridi resmen. Sabunla saci kuruyken daha cocugun aglasin diye kafasına sert sert sürttü once sonra cocugu yikarken bi hirpaliyo ki .. En son pudra sürdü cocuga suratina da dokmesin mi eliylede surdu iyice cocuk nefessiz kaldi o kadar uyardim ama dinlemedi bende agla aglaya eve geldim en sonunda dayanamiyotum ben sen iskence ediyosun dedim..
Sonra komsumu sezaryanli kadini yukaru bana göndermiş ogluna söylerim diye korkmus gozunden dusmusum ben falan filan..
Aynen oyle diyor benden iyi mi bileceksiniz diyor. Ben annesinide anlamiyorum benim yavruma yapsa alirim elinden ne emeklerle geliyor dunyaya onlar emanet bi kere yaAman yarabbim..Bebegin annesi tepkisiz mi kaldi bu duruma.hic bisi o yavrudan daha önemli diil,gerekirse arkadasindan kötü gelin bilmemne diye laf etsinler ,oyle insanlari dokundurtmamak lazim cocuga kaynana maynana.soruncada biz böyle buyuttuk derler.
Benimde yarından itibaren toplamda 3 haftam kalıyor canım. Ama bende zor gidip geliyorum hakikaten son haftalar ciddi zorluyormuş.Günaydın kızlar, buhaftayı saymazsak işyerinde son 3 haftam..zor gidip geliyorum artık
Sen anlatırken bile ben o kadar kötü oldum ki o yavrucuğun annesi niye tepki göstermiyor anlamış değilim. Benim başıma öyle birşey gelse alırım elinden bir daha dokundurtmam bile ne kadar laf ederlerse etsinler...yazık yavrucağa ya bu kadar düşüncesizlik olmaz ki...Canim o kadar sıkıldı ki kızlar.
Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallahTesekr ederiz cnm öyleyse iyi yapmış olursunuz tabi bzde içimzde kalmasın die sonun da aldık sepet beşiği:)) jokerdeknıde odasına koydum yanına a101den dolap aldım bebek odası oldu tam
Evetya öyle alıştımki sanki regli diye bişey yokmuş gibi :) sıkıntısını çekmiceksem her ay dönümünde bende olmıyım:)Ahh ne büyük rahatlıktı dimi :) Bende orkid gecelerden aldım 2 paket gratis de indirimdeydi. Ablam bebeğini sütten kesene kadar adet olmamıştı. İnşllah bende de öyle olur. 2 yıl emzirsem menapoza girmiş gibi olurum artık
Kıyamamya bende çok kötüydüm gece. İnşallah normale dönmüştür sakin bir regli dönemi olurayyy kasilmalarim artti uyuyamadim gece.kanama miktari degisiyormus canim kisiden kisiye
Ben dün instagramdan sipariş verdim canım.Merhaba arkadaşlar babynest alan veya alacak olan var mı ?
Storu,zebrayi kocana cikattirip silebilirsin.Ben de yikayamam.Farbela yeni evlerde kornisi kapayan kartonpiyer yok ya 15 cmlik perdenin ustune kumas.Ben de tul yapmayacagim.Zebra ustune fon,farbela. Bence stor,zebra yapmasan da guneslik tarzi bisi gerek.canım bende isterdim foto paylaşmayı ama tam resim yok.
storun ve zebranın yıkamı olayı olmuyormuş sanırm öyle oluncada ben kullanışsız olur diye düşünüyorum...ben 5 sene önce bel fıtığı ameliyetı oldum bellime yük olacak işler zor gibi geliyor...tül ve fon düşünüyorum ama onun için de bir de ayrıyeten güneşlik mi gerekli?ben 8 sene önce evlendim o zaman yoktu böyle şeyler...şimdilik bilemiyorum...farbela nedir?çok cahil gibi sorular ama böyle dekor işlerindan pek anlamıyorum
sticker bende düşünüyorum evet duvalar da boş...
Babynesti ne yapacaksiniz,gerekli bisi mi?Ben dün instagramdan sipariş verdim canım.
Yatılı gittiğim yere götürürüm bebişim yerini yadırgamaz. Evin içinde salonda falan onda yatar diye düşündüm. Bende ona heveslendim aslında:))Babynesti ne yapacaksiniz,gerekli bisi mi?
Benimki de oyle dedi.Annem hasta yapamaz dedim :)Ben kayinvalideme söyledim torununun mecvlidini sizin evde yapmak istersin belki dedim yok dedi ben yapamam hastayım sen kendi annende yap bizi çağır deditamam dedim bu kadar açık sözlüyüz
Ben canım. 31. haftada doğum pozisyonundaydı bugün kontrolde terse döndüğünü gördük. Banada sezeryan olur dönmezse dedi.
İnşallah benimki deDoktorların dili çok önemli benim de sizle aynı hafta ve makat geliş ama döner dedi sezeryan demedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?