2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim o kadar sıkıldı ki kızlar.
Cok sevdigim komsum 4 gun once dogum yaptı bugun banyosunu yaptırrken beni de cagirdi kaynanasi bebege neler neler yaptı ya icim eridi resmen. Sabunla saci kuruyken daha cocugun aglasin diye kafasına sert sert sürttü once sonra cocugu yikarken bi hirpaliyo ki .. En son pudra sürdü cocuga suratina da dokmesin mi eliylede surdu iyice cocuk nefessiz kaldi o kadar uyardim ama dinlemedi bende agla aglaya eve geldim en sonunda dayanamiyotum ben sen iskence ediyosun dedim..
Sonra komsumu sezaryanli kadini yukaru bana göndermiş ogluna söylerim diye korkmus gozunden dusmusum ben falan filan..
Ya insan cocuga nasil kiyar anlamıyorum gercekten

Pudra degil bebege yetiskine bile zararli. Cigerlere kacip hastalik kanser falan yapiyor. Allah korusun. Allah su mubarek gunlerde kv ye vicdan ve merhamet versin.

Aman yarabbim..Bebegin annesi tepkisiz mi kaldi bu duruma.hic bisi o yavrudan daha önemli diil,gerekirse arkadasindan kötü gelin bilmemne diye laf etsinler ,oyle insanlari dokundurtmamak lazim cocuga kaynana maynana.soruncada biz böyle buyuttuk derler.

Aynen oyle diyor benden iyi mi bileceksiniz diyor. Ben annesinide anlamiyorum benim yavruma yapsa alirim elinden ne emeklerle geliyor dunyaya onlar emanet bi kere ya

Sen anlatırken bile ben o kadar kötü oldum ki o yavrucuğun annesi niye tepki göstermiyor anlamış değilim. Benim başıma öyle birşey gelse alırım elinden bir daha dokundurtmam bile ne kadar laf ederlerse etsinler...yazık yavrucağa ya bu kadar düşüncesizlik olmaz ki...

Tesekr ederiz cnm öyleyse iyi yapmış olursunuz tabi bzde içimzde kalmasın die sonun da aldık sepet beşiği:)) jokerdeknıde odasına koydum yanına a101den dolap aldım bebek odası oldu tam
Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

Evetya öyle alıştımki sanki regli diye bişey yokmuş gibi :) sıkıntısını çekmiceksem her ay dönümünde bende olmıyım:)

Arkadaşlar cevap yazan herkese çook teşekkür ederim alıntı yaptım herkese ama kaydolmamış çıkmadı kusura bakmayın.
hayatım boyunca çok asi haksızlığa gelemeyen bi insandım annem babam bile bana saygı duyardı bişey derken yaparken. şimdi içime kapandım 1 buçuk yıllık evliyim henüz ama karakterim kişiliğim değişti hep eşim için kimseyi kırmadım üzmedim saf gibi beraber geldim gerçi doğumdan sonra gidiyoruz kısa süreliğine gelmiştik. beni kimse sevmiyo sevmek zorunda da değil tabiki eşimle ufacık bi sıkıntımda bile baba evine dönsem beni arayıp soracaklarını noldu kızım ne derdin vardı diceklerine inanmıyorum. Normalde gaza gelen bi insan değilim ama haketmedikleri için aklımdan geçirdim zaten eşim benim yanımda olmasa bu evlilik yürümezdi benlik bişey değil çünkü. Onlara hizmet ederken aklıma ailem geliyor okul bitti çalıştım bi çaydan fazlasını yapamadım onlara keşke yapsaydım diyorum. Neyse herşeyin bi mükafatı var kalbimi bozmak istemiyorum herkese çok teşekkür ederim. he şunuda söylemeden geçemicem insan olarak herkes iyi olabilir ama kv sana hiçbi zaman kızı mualemesi göstermez çünkü değilsin :)

Storu,zebrayi kocana cikattirip silebilirsin.Ben de yikayamam.Farbela yeni evlerde kornisi kapayan kartonpiyer yok ya 15 cmlik perdenin ustune kumas.Ben de tul yapmayacagim.Zebra ustune fon,farbela. Bence stor,zebra yapmasan da guneslik tarzi bisi gerek.

Babynest bana çok gereksiz geliyo dışarı götüremezsin kocaman evin içinde de ser battaniyeyi koltuğa yatır diye düşünüyorum :)

Doktorların dili çok önemli benim de sizle aynı hafta ve makat geliş ama döner dedi sezeryan demedi :)
İnşallah benimki de normal doğumu çok istiyorum sezeryan düşüncesi bile tansiyonumu yükseltmeye yetiyor. Kesin konuşmadı ama kilosu arttığı için dönemeyebilir yeri de daraldı artık dedi. Hayırlısı artık nasibimizde ne varsa onu yaşayalım. Önemli olan bir yerden sonra bebişin de bizimde iyi olmamız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…