- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Ben dün instagramdan sipariş verdim canım.
Bende almadım. Tiny love ana kucağı var evin içinde onda uyuturum diye düşünüyorum. O olunca da babynest gereksiz geldi.Merhaba arkadaşlar babynest alan veya alacak olan var mı ?
İnstagramda babynests sitesi http://babynests.com/Nerden siparis ettin canım hangi sayfa? Bende alacağım
Canim evinizi ayirmayi dusunmuyor musunuzArkadaşlar cevap yazan herkese çook teşekkür ederim alıntı yaptım herkese ama kaydolmamış çıkmadı kusura bakmayın.
hayatım boyunca çok asi haksızlığa gelemeyen bi insandım annem babam bile bana saygı duyardı bişey derken yaparken. şimdi içime kapandım 1 buçuk yıllık evliyim henüz ama karakterim kişiliğim değişti hep eşim için kimseyi kırmadım üzmedim saf gibi beraber geldim gerçi doğumdan sonra gidiyoruz kısa süreliğine gelmiştik. beni kimse sevmiyo sevmek zorunda da değil tabiki eşimle ufacık bi sıkıntımda bile baba evine dönsem beni arayıp soracaklarını noldu kızım ne derdin vardı diceklerine inanmıyorum. Normalde gaza gelen bi insan değilim ama haketmedikleri için aklımdan geçirdim zaten eşim benim yanımda olmasa bu evlilik yürümezdi benlik bişey değil çünkü. Onlara hizmet ederken aklıma ailem geliyor okul bitti çalıştım bi çaydan fazlasını yapamadım onlara keşke yapsaydım diyorum. Neyse herşeyin bi mükafatı var kalbimi bozmak istemiyorum herkese çok teşekkür ederim. he şunuda söylemeden geçemicem insan olarak herkes iyi olabilir ama kv sana hiçbi zaman kızı mualemesi göstermez çünkü değilsin :)
Ana kucağı almak istiyoruz ama bana pahalı geldi. Alacağız inşallah kullanışlı oluyormuş. İlk bebek olunca hevesleniyor alıveriyor insan :) Kiradayım diye oda almadım ıvır zıvır alıyorum işte böyle:)))Bende almadım. Tiny love ana kucağı var evin içinde onda uyuturum diye düşünüyorum. O olunca da babynest gereksiz geldi.
Soobede vardı yanlış hatırlamıyorsam. Tiny love ın neredeyse birebir aynısı fiyatı da250-300tl civarındaydı Markası da soo baby di. Onu da bi inceleyebilirsinBen de babynest dusundum basta ama sanki ev tipi ana kucaklari salonda falan uyumak icin daha mantikli geldi hem sallanir hem muzikli olmasi sebebiyle.ancak henuz onu da alamadim cunku bi turlu karar veremiyorum en cok tiny love i begendim ama cok pahali geldi nerdeyse besik fiyati.daha uygun muzikli ve kademeli varsa bildiginiz soyleyin lutfen beni de bu dertten kurtarin
Hepsiburadada indirme girmişBen de babynest dusundum basta ama sanki ev tipi ana kucaklari salonda falan uyumak icin daha mantikli geldi hem sallanir hem muzikli olmasi sebebiyle.ancak henuz onu da alamadim cunku bi turlu karar veremiyorum en cok tiny love i begendim ama cok pahali geldi nerdeyse besik fiyati.daha uygun muzikli ve kademeli varsa bildiginiz soyleyin lutfen beni de bu dertten kurtarin
Ben almadım canım ama teyzem heveslenmiş dikiyor sağolsun :) ben çok kullanacağımı düşünmüyorum açıkcası. Beşik anne yanı oluyor. Onun dışında da ana kucağı aldım. Nereye gidersem götürürm evde. En azından sallanıyor da. Gereksiz gibi geldi bana ama belki kullanmadığım için bilmiyorumdurMerhaba arkadaşlar babynest alan veya alacak olan var mı ?
Şimdiden bunları düşünüp kendini ve bebişini strese sokma. Akışına bırak. Azıcık ben söyleniyorum yüzüne, azıcık o bana söyleniyor, geçinip gidiyoruz:)) Ne koca arada kalıyor ne arkamızdan dedikodu yapıyoruz.Kvlerden konuşulunca beni de derin bir düşünce sardı. Normalde yurt dışındalar doğum için gelecekler. Kendi annem zaten bayramdan sonra gelecek yanıma. Düğünden beridir de kv ile görüşmedik gelemediler 2 yıldır Türkiyeye. O yüzden toplasanız 1 hafta filan beraber kalmışızdır. Acaba sıkıntı çıkar mı lohusa kafasıyla nasıl bir ortam yaşayacağım.Şimdiden stresi sardı
Bize de babaannesi hediye etti canım. Kısa kullanımlı birşey olduğu için hediye olmasa ben almayacaktımMerhaba arkadaşlar babynest alan veya alacak olan var mı ?
Canım dediğin modeli bilmediğim için fiyat olarak ne civarda birşey bakıyorsun bilmiyorum. Ben nunanın ana kucağını aldım. İndirimli fiyatı 500 civarı ebebekte. Ama çok kullanışlı. 60 kg kadar kullanılabiliyor. Büyüyünce tv koltuğu falan olur ya da kardeşlere kalır :) müzikli ya da elektronik değil kendi kendine sallanıyor ama sürekli sallamak gerekmiyormuş. Ben elektrikli olmamasını beğendim açıkcası. Bir de kullananlar çok memnun öğle uykularında yemek yedirirken uyuturken falan hep kullanmışlar. bir de ailem başka şehirde giderken götürürüm rahat olur diye düşünüyorum. Bütçene uygun mudur bilmiyorum bize de anneanne hediye aldı malum bisürü şeye harcama yapıyoruz bu dönemde :)Ben de babynest dusundum basta ama sanki ev tipi ana kucaklari salonda falan uyumak icin daha mantikli geldi hem sallanir hem muzikli olmasi sebebiyle.ancak henuz onu da alamadim cunku bi turlu karar veremiyorum en cok tiny love i begendim ama cok pahali geldi nerdeyse besik fiyati.daha uygun muzikli ve kademeli varsa bildiginiz soyleyin lutfen beni de bu dertten kurtarin
Birlikte fazla vakit geçirmeyince tereddüte düşüyorum işte. Normalde telefondan filan çok iyi anlaşıyoruz. Bir de bizimkiler de burada olacak . İki aile ilk defa bu kadar uzun bir araya gelecek.Biraz da ondan endişeliyim. Hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah sıkıntısız atlatırız.Şimdiden bunları düşünüp kendini ve bebişini strese sokma. Akışına bırak. Azıcık ben söyleniyorum yüzüne, azıcık o bana söyleniyor, geçinip gidiyoruz:)) Ne koca arada kalıyor ne arkamızdan dedikodu yapıyoruz.
Benim şansıma birlikte en fazla iki üç gün kalacaklar. İkisini eşit şekilde çalıştıracağım:)) Şaka bir yana annemler 10-15 Haziran gb gelecekler. Doğumdan sonra gidecekler. Kv doğumdan bir iki gün önce gelecek fındık zamanına kadar kalacak. 15gün falan yapıyormuş o da. Annemlere onlar gidince haber veririm isterseniz tekrar gelirsiniz dedim. Benimki şans oldu. Benimkiler anlayışlı sağolsunlar . Kayınpederim ben doğumdan iki üç gün sonra geleyim ev çok kalabalık olmasın demiş. Düşünceli adam yaa. Çok seviyorum.Birlikte fazla vakit geçirmeyince tereddüte düşüyorum işte. Normalde telefondan filan çok iyi anlaşıyoruz. Bir de bizimkiler de burada olacak . İki aile ilk defa bu kadar uzun bir araya gelecek.Biraz da ondan endişeliyim. Hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah sıkıntısız atlatırız.
Eski insanlar kilolu çocuk daha kolay doğar diyorlar :)
Şanslısın gerçekten. Çok iyi denk gitmiş senin durumlar.Benim şansıma birlikte en fazla iki üç gün kalacaklar. İkisini eşit şekilde çalıştıracağım:)) Şaka bir yana annemler 10-15 Haziran gb gelecekler. Doğumdan sonra gidecekler. Kv doğumdan bir iki gün önce gelecek fındık zamanına kadar kalacak. 15gün falan yapıyormuş o da. Annemlere onlar gidince haber veririm isterseniz tekrar gelirsiniz dedim. Benimki şans oldu. Benimkiler anlayışlı sağolsunlar . Kayınpederim ben doğumdan iki üç gün sonra geleyim ev çok kalabalık olmasın demiş. Düşünceli adam yaa. Çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?