- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Merhaba arkadaşlar babynest alan veya alacak olan var mı ?
Şanslısın gerçekten. Çok iyi denk gitmiş senin durumlar.[/QKuzenler saolsun:)) Düğün sezonuna gelince bebiş böyle oldu. Biri düğünden sonra gelecek. Biri doğumdan sonra düğüne gidecek:))
Kızlar yemek yapmam lazım yufka almam lazım benim artık kalkmam lazım yaa
Canim o kadar sıkıldı ki kızlar.
Cok sevdigim komsum 4 gun once dogum yaptı bugun banyosunu yaptırrken beni de cagirdi kaynanasi bebege neler neler yaptı ya icim eridi resmen. Sabunla saci kuruyken daha cocugun aglasin diye kafasına sert sert sürttü once sonra cocugu yikarken bi hirpaliyo ki .. En son pudra sürdü cocuga suratina da dokmesin mi eliylede surdu iyice cocuk nefessiz kaldi o kadar uyardim ama dinlemedi bende agla aglaya eve geldim en sonunda dayanamiyotum ben sen iskence ediyosun dedim..
Sonra komsumu sezaryanli kadini yukaru bana göndermiş ogluna söylerim diye korkmus gozunden dusmusum ben falan filan..
Ya insan cocuga nasil kiyar anlamıyorum gercekten
Cok korkunc hic yapmasin daha iyi yazik sebiyeCanim o kadar sıkıldı ki kızlar.
Cok sevdigim komsum 4 gun once dogum yaptı bugun banyosunu yaptırrken beni de cagirdi kaynanasi bebege neler neler yaptı ya icim eridi resmen. Sabunla saci kuruyken daha cocugun aglasin diye kafasına sert sert sürttü once sonra cocugu yikarken bi hirpaliyo ki .. En son pudra sürdü cocuga suratina da dokmesin mi eliylede surdu iyice cocuk nefessiz kaldi o kadar uyardim ama dinlemedi bende agla aglaya eve geldim en sonunda dayanamiyotum ben sen iskence ediyosun dedim..
Sonra komsumu sezaryanli kadini yukaru bana göndermiş ogluna söylerim diye korkmus gozunden dusmusum ben falan filan..
Ya insan cocuga nasil kiyar anlamıyorum gercekten
bende orda yapicam nasipse doktorumun anlaşması orayla varmış belki aynı zamana denk gelir:) biz disardan olduğumuz için pek bilgim yok fotoğraf çekimi oda süslemesi falan varmıevet..
peki ya sen? :)
Benim kvlerde uzaktan gelecekler benide derdi sardi offfKvlerden konuşulunca beni de derin bir düşünce sardı. Normalde yurt dışındalar doğum için gelecekler. Kendi annem zaten bayramdan sonra gelecek yanıma. Düğünden beridir de kv ile görüşmedik gelemediler 2 yıldır Türkiyeye. O yüzden toplasanız 1 hafta filan beraber kalmışızdır. Acaba sıkıntı çıkar mı lohusa kafasıyla nasıl bir ortam yaşayacağım.Şimdiden stresi sardı
Amiinn cumlemizin inşallahh canmRabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
Cnm maşallah senin aramızda 6 gün var ve hep haftalarımızda bebeğin kiloları aynı 35 haftada da benim oğlum 2790 idi doktor kilosu ile ilgili birşey dedi mi? Sende şeker var mı bende var ondan mı kilosu böyle diye cnm sıkılıyor.Biz dr dan geldik kızlar,
Haberler iyi çok şükür, yüzünü göstermeyen kaymağım aynen devam ediyor, 2790gr olmuşeşi suyu hepsi iyiymiş, yanlız yüzü ön taraftaymış o yüzden sağına yatıp sıkıştırma dedi sola yatmalıymışım dayanabildiğim kadarıyla,
Kasılmalarımdan dolayı tedirgin gitmiştim kontrole ama artık normal olduğunu rahmimin kendini hazırladığını anlattı, kendi dr ımız bayram tatilinde olmayacağı için her hangi bir durumda 2.opsiyon olarak bu dr a gelmiştik öyle sevdik ki kadını sarılıp öpesim geldi
Çok dr değiştirmek güzel birşey değil tabii ama gittiğim 2dr da öyle iyi ki MaŞAllah, bu kız zamanını beklerse ikisi arasında seçim yapmak zor olacak
Cnm maşallah senin aramızda 6 gün var ve hep haftalarımızda bebeğin kiloları aynı 35 haftada da benim oğlum 2790 idi doktor kilosu ile ilgili birşey dedi mi? Sende şeker var mı bende var ondan mı kilosu böyle diye cnm sıkılıyor.
Kesinlikle ama korkudan sesini cikaramadi kadin gözleri doldu bakti oyle. Ama anne dedigin korkmamali bnce evladina kendini siper etmeli..Sen anlatırken bile ben o kadar kötü oldum ki o yavrucuğun annesi niye tepki göstermiyor anlamış değilim. Benim başıma öyle birşey gelse alırım elinden bir daha dokundurtmam bile ne kadar laf ederlerse etsinler...yazık yavrucağa ya bu kadar düşüncesizlik olmaz ki...
yaaa döner umarım. sezaryen hiç istemiyormBen canım. 31. haftada doğum pozisyonundaydı bugün kontrolde terse döndüğünü gördük. Banada sezeryan olur dönmezse dedi.
Cnm arkadaşın bebegi hafta döndü sürekli yürüyüş birde secde pozisyonunda durmuş resmen döndüğünü hissettim dedi.İnşallah benimki denormal doğumu çok istiyorum sezeryan düşüncesi bile tansiyonumu yükseltmeye yetiyor. Kesin konuşmadı ama kilosu arttığı için dönemeyebilir yeri de daraldı artık dedi. Hayırlısı artık nasibimizde ne varsa onu yaşayalım. Önemli olan bir yerden sonra bebişin de bizimde iyi olmamız.
Kesinlikle ama korkudan sesini cikaramadi kadin gözleri doldu bakti oyle. Ama anne dedigin korkmamali bnce evladina kendini siper etmeli..
Icimi okudun resmen . kendi canlari cok nazik tabi... Annesini bende anlamadım ben bile aglafim kac saat kendime gelemedim..Sıcak canım hava nasıl çıkcaksın ki
Okurken sinirlerim zıpladı resmenn !! Valla çok pis müdehale edip alırdım çocuğu ben yıkardım.. bebek mi yıkamış hamur mu yoğurmuş!! Ben bilirim diyen ve böyle bilinçsiz cahillere o kadar sinir oluyorum kii... pudra ben dahi kullanmıyorum ki bebeğe kullanayım.. ayrıca ciddi riskli bir şey yani.. sabunu elinde köpürtüp sürse ölür sanki.. aynısını ona da yapmalı gıcık şey! Bana dediler burada adetmiş bebeği tuzlamak dedim hayır tuzlatmam tuzlamam da.. kv gelmedi bile banyosuna çağırmadım kendim yıkadım annemle.. gözü parlak olsun diye limon damlatılırmışmış..... dedim ben sana bi damlatayım bak önce nasıl gözüne bıçak saplanmış gibi oluyor.. o minnacık bebeğe yaptırmam dedim.. onu da yaptırmadım.. annesi nasıl susmuş nasıl sessiz kalmış anlayamadım valla. Açıkçası kv de olsa uygun bi dille anlatınca lafı sokarak sesi çıkmıyor.. şimdi bana bir şey diyemiyor. Anlamıyorum bebeğe sert uygulayınca eline ne geçiyor.. ay sinir oldum çok uzun oldu kusura bakma..
Evet ipleri kimsenin eline vermemek gerek kesinlikle annesinden iyi kimse düşünemez sonuçtaYa günah ya nekadar üzüldüm, belki arkadaşın da lohusa psikolojisinden tam tersi tepki gösterip ses çıkartamamıştır,
Ben normalde çok ılımlı ve saygılı bir gelinim, kayınvalidem de uyumludur iyiyizdir ama Doğum zamanı ve sonraları büyütürken hiç bir şeye karıştırmadım, hatta kalplerini kırdığım bile oldu maalesef, ama duruşunuz baştan net olmayınca bildikleri gibi yapmak istiyorlar, ve ne yazık ki her bildikleri doğru olmuyor, en basitini anlatayım koktu diye oğluma 3aylıkken lahmacun tattırmışlar haberim bile yok sabaha çocuk alerji dökmüş, çok çok kızdım ve çok üzüldüm ama tepkimi net belli ettim şimdi oğlum 4yaşonda ve onda bile olsa bunu yedirelim mi diye sorarlar bana, tabii bu kendi anne babam için de geçerli
Canım ben de baby plus ya da tiny love düşünüyordum ama gerçekten çok pahalı, 6 ay için 500 tl çok geldi.Sonra biz soobe den baktık ve aldık, tiny love ye çok benziyor yarı fiyatına ,250tlye aldık.Ben de babynest dusundum basta ama sanki ev tipi ana kucaklari salonda falan uyumak icin daha mantikli geldi hem sallanir hem muzikli olmasi sebebiyle.ancak henuz onu da alamadim cunku bi turlu karar veremiyorum en cok tiny love i begendim ama cok pahali geldi nerdeyse besik fiyati.daha uygun muzikli ve kademeli varsa bildiginiz soyleyin lutfen beni de bu dertten kurtarin
Babynests diye bir sayfadan aldım instagramdan. Doğumu ailemin yanında yapacağım için yanımda yatırmak için kullanışlı olur diye aldım. Ayrıca anne baba yanında bebek daha güvenli bir şekilde uyuyor ezilmesine engel oluyorMerhaba arkadaşlar babynest alan veya alacak olan var mı ?
Canım ben fotodakini aldım daha doğrusu büyük teyzesi hediye aldı. Çokgüzel. Hepsi buradadan pembesini 240a aldıkBen de babynest dusundum basta ama sanki ev tipi ana kucaklari salonda falan uyumak icin daha mantikli geldi hem sallanir hem muzikli olmasi sebebiyle.ancak henuz onu da alamadim cunku bi turlu karar veremiyorum en cok tiny love i begendim ama cok pahali geldi nerdeyse besik fiyati.daha uygun muzikli ve kademeli varsa bildiginiz soyleyin lutfen beni de bu dertten kurtarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?