2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de civilde bundan vardı, baktık ama beğenmedik, ayağını sabitlediginde bile ellediginde diğer tarafa gidiyor, çok kalteli gelmedi.

Hepsiburadada indirme girmiş
Soo Baby İkisi Bir Arada Ana Kucağı - Khaki- 250 tl
Canim bazi seyler bu tarz sitelerde cok uygun oluyor.emzirme yastığı falan bakmıştım da,çok daha uygundu.peki orjinallikleri falan doğru mu acaba? Ben nedense hiç guvenemiyorum da

hiçbir fikrim yok canım. benim arada ayağımın altı kaşınıyor, kızarıklık falan yok. baharattan olduğunu fark ettim baharatı tümden kestim. sadece tuz atıyorum yemeklere. doktoruna danışsan iyi olur.

Bende 5 kilo aldım toplamda bende eşimde yapılıdır genetik olabilir şekerim çok yüksek çıkmıyor ama bazen sınırları zorluyor ne bileyim bebeği etkiler şekeri olur diye korktum yarın yine gidicem doktora bakalım ne dicek aslında çok severim kilolu doğan bebişleri sağlıkla gelsinler inşallah kuzular.

Canım alerji olmuş olabilirsin zamanında banada oldu cildiyeyr yönlendirdi doktorum krem ve ilaçla 3/4 güne bişey kalmadı. Safra-karaciğer enzimlerine falanda baktırdı doktorum temizdi şükür

Canım alerji olmuş olabilirsin zamanında banada oldu cildiyeyr yönlendirdi doktorum krem ve ilaçla 3/4 güne bişey kalmadı. Safra-karaciğer enzimlerine falanda baktırdı doktorum temizdi şükür
tesekkur ederim korkulacak bisey yok yani

Canım ben de baby plus ya da tiny love düşünüyordum ama gerçekten çok pahalı, 6 ay için 500 tl çok geldi.Sonra biz soobe den baktık ve aldık, tiny love ye çok benziyor yarı fiyatına ,250tlye aldık.
Ben de tiny love düşünüyorum da ilk 6 ay mi kullaniliyo sadece ?

Benimde arada oluyor zaten kasidikca cikiyor kizarikliklar ortaya cok kasirsamda kucuk kabuk bagliyor okadar ama sadece ayagimda

bende orda yapicam nasipse doktorumun anlaşması orayla varmış belki aynı zamana denk gelir:) biz disardan olduğumuz için pek bilgim yok fotoğraf çekimi oda süslemesi falan varmı
kapı süsleniyormuş. fotoğraf çekimi varmış. doğuma başka fotoğrafçı giremiyormuş. ama doğumhane dışında 2. bi fotoğrafçıyla daha anlaşacağım ben ne olur ne olmaz. evet aynı zamana denk gelebiliriz. ama benim inş bayramdan sonra olur doktora dedim biz kızımla anlaştık 1 temmuz da doğacak diye. sizin erkekse eğer denk gelebiliriz.

Merhaba anneler maşallah 3 bebeğimiz doğdu inşallah sıra vaktiyle hepimizde
Lagusa pedi konusuna değinmek isterim ilk doğumum normalde ve ilk 3 gün falan hasta bezi taktım normal pedler hiç işe yaramaz aşırı bı kanama oluyor adet oluyormuş gibi değil ama sezeryandada olmuyormuş bu kanama sezeryan olacaklar pedle gecistirebilir

Birde bacak arası ağrısından söz edilmiş benim ilkinde olmadı ama bunda çok var 2 aydır falan fena kalsiyum magnezyum kullanıyorum ama hiç fayda etmedi birde bu hamileliğimde çok kasilmam oluyor ilkinde bu kadar olmuyordu ilki tam vaktinde geldi acaba diyorum bu erkenmi gelicek hayırlısı bakalım ay başına randevu alicam rutin kontrol için

Kızlar uzun süre ev tipi anakucagı baktım.sonra bir kac arkadasım pusetlerın ana ıucagının yanı oto koltuguda gecen ana kucagında bebeklerın cok rahat ettıgını söyledi anne krnındakı pozisyonu aldıgı icin bir tek orda mısıl mısıl uyuyor diyen oldu.benim de concord marka gayet kaliteli ana kucagım var onu evde de kullanmayı düsünüyorum.ev tipi ana kucakları tiny love da dahil bana cok kalitesiz geldi kumasları cok dandik o kadar para musamba gibi seylere verilmez begendiklerimde cok pahalıydı 4 moms nuna vs dolyosıyla ben almıcam

Merhaba arkadaşlar babynest alan veya alacak olan var mı ?

Babynest ben de alıcam hatta süslü birşey yaptırıp mevlütte onunla cıkarmayı düsünüyorum.hem fiyatı uygun hem de yumusacık yatagının ıcıne bile babynestle koyabilioyorsun anne yanına koy koltuga koy cok pratik bence

Ben de tiny love düşünüyorum da ilk 6 ay mi kullaniliyo sadece ?
6-7 aydan sonra bebekler hem sigmiyor hem de kalkmaya başlıyorlar o yüzden canım. Ben oğluma sepet beşik almıştım 7 aydan sonra yatiramadim park yatak aldım sonra, boşuna almışım gibi oldu.

benim kv de bebegi tuzlamak istedigini söyledi. Biz istemeyince de 'kiz cocugu kokarsa gorurum sizi' dedi. :) Herkes bir şeyler söyleyip talep edebilir ama son söz anne babanin olmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…