6 aydan sonra bebis hareketlenip durmuyormus zaten.Ben de tiny love düşünüyorum da ilk 6 ay mi kullaniliyo sadece ?
Geçmiş olsun canım. Benim de Karnım acıyor, hapşurmak işkence. Dr.a sordum normal dedi.Selam anneler bugün yine kötü birgündü. Dün geceden beri aralıklarla kasık ağrım ve kasılmalarım vardı. Sabah mide bulantısıda başladı üzerine istifra. Acil doktorumuza gittik. Tahliller temiz nstde ağrı var yine 50lerin üzerine çıktı ama rahim boyu uzun olduğu için sorun yok dedi. 3 gün takip edeceğim tekrar kusma bulantı ishal olursa gideceğim. Kızım 1 haftada 210gram almış ama yine minnoş yine minnoş. 2050gram 43 cm olmuş. Görüşümüz yine 2 hafta sonra püff
Canım pembe mi bunun rengiEki Görüntüle 2001687 Benim aldığım bu, indirimde şu an, indirimdeyken aldık. Benimki koyu rengi, bu renk istedim ama yoktu, ellerinde 1 tane kalmıştı onu aldım. Indirim yakında bitiyor, almak isteyen arkadaşlar kaçırmayın derim.
Bu mu soo baby mi daha kullanisli acabaCanım ben fotodakini aldım daha doğrusu büyük teyzesi hediye aldı. Çokgüzel. Hepsi buradadan pembesini 240a aldık
benim kv de bebegi tuzlamak istedigini söyledi. Biz istemeyince de 'kiz cocugu kokarsa gorurum sizi' dedi. :) Herkes bir şeyler söyleyip talep edebilir ama son söz anne babanin olmali.
Selam anneler bugün yine kötü birgündü. Dün geceden beri aralıklarla kasık ağrım ve kasılmalarım vardı. Sabah mide bulantısıda başladı üzerine istifra. Acil doktorumuza gittik. Tahliller temiz nstde ağrı var yine 50lerin üzerine çıktı ama rahim boyu uzun olduğu için sorun yok dedi. 3 gün takip edeceğim tekrar kusma bulantı ishal olursa gideceğim. Kızım 1 haftada 210gram almış ama yine minnoş yine minnoş. 2050gram 43 cm olmuş. Görüşümüz yine 2 hafta sonra püff
Saol canım. Artık ciddi anlamda ağırlaştım ve bir gün bir hafta gibi geçiyor gerçektenGeçmiş olsun canım. Benim de Karnım acıyor, hapşurmak işkence. Dr.a sordum normal dedi.
Bilemiyorum soo baybi yi bu 13 kiloya kadar taşıyor 2 yaşına kdar kullanılır yaniBu mu soo baby mi daha kullanisli acaba
Beni tuzlamış babaannem heryerim kızarıp yanmış resmen annem de cahilmiş yaptırmış işte he terim kokmaz cidden ama onun yüzünden olduğunu sanmıyorum
Saol canım benim. Dinlenmek pek mümkün olmuyorya. Hiç alışık değilim yemek çamaşır bulaşık ütü hep kendim yapıyorum. Gece eşim için sahurada kalkıyorum. Çok yoruldum sanırım son günlerde. Yediklerinden olmuştur dedi. Şuandads bulantım var geçmek bilmedigeçmiş olsun canım .. bolca uzan ve dinlen.. kasılmaların başka geçiş yolu pek yok.. ayakta kalmamaya çalış.. bulantı acaba yediklerinle mi alakalı oldu ki ??
Benim oğlum bir yaşında 12 kiloydu :)Bilemiyorum soo baybi yi bu 13 kiloya kadar taşıyor 2 yaşına kdar kullanılır yani
Saol canım benim. Dinlenmek pek mümkün olmuyorya. Hiç alışık değilim yemek çamaşır bulaşık ütü hep kendim yapıyorum. Gece eşim için sahurada kalkıyorum. Çok yoruldum sanırım son günlerde. Yediklerinden olmuştur dedi. Şuandads bulantım var geçmek bilmedi
Evet o laf et için faln söylenmiş olsa gerek yada balık içindir :))) bizim millet yanlış anlamışahh kıyamam yaaa... Allah korumuş resmen..malum tuzlama bebeği öldürebiliyor bile günümüzde de hala yapan insanlar var ya anlamış değiilim doktorlar bu kadar bağırırken yapmayın diye.. hadi geçmiş zamanları anlarım yapılmış bilinmemiş vs. ama şimdikileri anlayamıyorum ... tuzlayım kokma derler sen ondan değildir tabii ki :)
Hey maşallah ciddimisin :)) sen 1-1.5yaşına kadar kullanabilirdin ancakBenim oğlum bir yaşında 12 kiloydu :)
Benim oğlum bir yaşında 12 kiloydu :)
Yok denemedim iyi akıl ettin az biraz yemeye çalışayım. Suda içemedim bi akşam yemek yiyebildim oda çıkarmazsam iyidircanım dinlene dinlene yapacaksın.. bir şekilde dinlenmen gerekli.. leblebi falan denedin mi bulantın için canım .. ?
Evet o laf et için faln söylenmiş olsa gerek yada balık içindir :))) bizim millet yanlış anlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?