2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam anneler bugün yine kötü birgündü. Dün geceden beri aralıklarla kasık ağrım ve kasılmalarım vardı. Sabah mide bulantısıda başladı üzerine istifra. Acil doktorumuza gittik. Tahliller temiz nstde ağrı var yine 50lerin üzerine çıktı ama rahim boyu uzun olduğu için sorun yok dedi. 3 gün takip edeceğim tekrar kusma bulantı ishal olursa gideceğim. Kızım 1 haftada 210gram almış ama yine minnoş yine minnoş. 2050gram 43 cm olmuş. Görüşümüz yine 2 hafta sonra püff

Geçmiş olsun canım. Benim de Karnım acıyor, hapşurmak işkence. Dr.a sordum normal dedi.

benim kv de bebegi tuzlamak istedigini söyledi. Biz istemeyince de 'kiz cocugu kokarsa gorurum sizi' dedi. :) Herkes bir şeyler söyleyip talep edebilir ama son söz anne babanin olmali.

evet ısrar etmek anlamsız.. anne baba olarak bizlerin karar vermesi gerekli kesinlikle... bizim anne babalarımız olmaları o hakka sahip oldukları anlamına asla gelmiyor ama biz büyüyüz biliriz cahilsiniz mantığı ile ilerlemeye çalışıyorlar umduklarını bulamadıklarında ise yok yere üzülüp bozuluyorlar.. maalesef çoğunluk böyle..bizler geleceğin anneanneleri babaanneleri olarak umarım böyle hatalar yapmayız demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.. tuzlamaya gelince eğer tuzlananlar kokmuyorsa hepsinin çiçek bahçesi gibi kokması lazım.. bazen diyorum parfüm denen bir şey var diye ama yok otobüs falan çürümüş balık gibi kokuyor

geçmiş olsun canım .. bolca uzan ve dinlen.. kasılmaların başka geçiş yolu pek yok.. ayakta kalmamaya çalış.. bulantı acaba yediklerinle mi alakalı oldu ki ??

Beni tuzlamış babaannem heryerim kızarıp yanmış resmen annem de cahilmiş yaptırmış işte he terim kokmaz cidden ama onun yüzünden olduğunu sanmıyorum

Ayy bir ayım kaldı artık çabuk geçse :/ bebiş sürekli solda duruyor karnım yamuk bir tepe gibi , o kadar baskı varki aşağıda ağırlık var taşıyamoyorum bacaklarımı kapatamıyorum sanki çok çok zorlanıyorum ve bir ay nasıl geçecek bilmiyorum, en son gittiğimde kilosu fazla değil normal ama kemikli bir çocuk kemikleri iri dedi ondan mıdır acaba

Beni tuzlamış babaannem heryerim kızarıp yanmış resmen annem de cahilmiş yaptırmış işte he terim kokmaz cidden ama onun yüzünden olduğunu sanmıyorum

ahh kıyamam yaaa... Allah korumuş resmen.. malum tuzlama bebeği öldürebiliyor bile günümüzde de hala yapan insanlar var ya anlamış değiilim doktorlar bu kadar bağırırken yapmayın diye.. hadi geçmiş zamanları anlarım yapılmış bilinmemiş vs. ama şimdikileri anlayamıyorum ... tuzlayım kokma derler sen ondan değildir tabii ki :)

geçmiş olsun canım .. bolca uzan ve dinlen.. kasılmaların başka geçiş yolu pek yok.. ayakta kalmamaya çalış.. bulantı acaba yediklerinle mi alakalı oldu ki ??
Saol canım benim. Dinlenmek pek mümkün olmuyorya. Hiç alışık değilim yemek çamaşır bulaşık ütü hep kendim yapıyorum. Gece eşim için sahurada kalkıyorum. Çok yoruldum sanırım son günlerde. Yediklerinden olmuştur dedi. Şuandads bulantım var geçmek bilmedi

canım dinlene dinlene yapacaksın.. bir şekilde dinlenmen gerekli.. leblebi falan denedin mi bulantın için canım .. ?

Evet o laf et için faln söylenmiş olsa gerek yada balık içindir :))) bizim millet yanlış anlamış

canım dinlene dinlene yapacaksın.. bir şekilde dinlenmen gerekli.. leblebi falan denedin mi bulantın için canım .. ?
Yok denemedim iyi akıl ettin az biraz yemeye çalışayım. Suda içemedim bi akşam yemek yiyebildim oda çıkarmazsam iyidir

Evet o laf et için faln söylenmiş olsa gerek yada balık içindir :))) bizim millet yanlış anlamış

kesinlikleeee anneannem benim tuzlatmamış hiçbirimizi balık mı onlar diyip çıkışmış babaanneme iyi ki de yaptırmamış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…