2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok denemedim iyi akıl ettin az biraz yemeye çalışayım. Suda içemedim bi akşam yemek yiyebildim oda çıkarmazsam iyidir

dene canım iyi gelir inşallah geçer hemen.. su iç ama yudum yudum iyi gelir o da.

Şuna bakarmısınız orada 2 aylık maşallah yine böyle danacık olur inşallah çıkmıyor normal yoldan ama olsun

6-7 aydan sonra bebekler hem sigmiyor hem de kalkmaya başlıyorlar o yüzden canım. Ben oğluma sepet beşik almıştım 7 aydan sonra yatiramadim park yatak aldım sonra, boşuna almışım gibi oldu.
Yok ben yatak olarak değil ana kucağı gibi evde kullanmak için almayı düşünüyorum.yoksa bence de park yatak en iyisi ben de park yatak aldım zaten
Buyuyunce tiny love oturarak da kullanilir diye dusunuyodum ama

İnşallah canım benim çok saol. İlk aylarıma geri döndüm resmen. Bide zilli kızım hiç durmuyo maşallah. Karnımda böyleyse doğunca düşünemiyorum :)

Ahh fena olacak desene :)) olsun hareketli olsun ne güzel işte :)

Ne guzel kilo almis canim.Her hafta boyle kilo alsalar bayagi iyi olur.Ben de agirlastim.Yol yurumeye gelmiyor hic.
Ama daha sadece 2050 gramcık. 34 gün var her hafta 200alsa 3 kilo olur inşallah. Yürümek oturmak yatmak hepsi zor geliyor artık

Canım ayağının tam olarak neresi? Benim güneş alerjim var tam tarif ettiğin gibi kaşınıp kızarıyor nokta nokta çok kaşırsam kanıyor kabarıyor. Sadece elimin üstünde ve ayağımın üstünde oluyor güneş görürse. Güneş yoksa bişey olmuyor. Yaz güneşi özellikle kışın güneş bişey yapmıyor. Güneş kremi sürüyorum çıkmadan çok fayda etti hem kızarıklar geçti hemde kaşıntıyı engelledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…