- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Yok denemedim iyi akıl ettin az biraz yemeye çalışayım. Suda içemedim bi akşam yemek yiyebildim oda çıkarmazsam iyidir
Tesekrr ederiz szde güle güle kullanın canımteşekkür ederim buda tekerlekli ama gizli tekerleri. güle güle kullanın
Evett danacıktı biraz
İnşallah canım benim çok saol. İlk aylarıma geri döndüm resmen. Bide zilli kızım hiç durmuyo maşallah. Karnımda böyleyse doğunca düşünemiyorum :)dene canım iyi gelir inşallah geçer hemen.. su iç ama yudum yudum iyi gelir o da.
2 aylıkmı Allahım yarabbim. Allah bağışlasın ne tatlı o öyle.Şuna bakarmısınız orada 2 aylık maşallah yine böyle danacık olur inşallah çıkmıyor normal yoldan ama olsun
Doğunca hemen büyüyorlar ya şişiyorlar balon gibi :)) bizim tulumların çıtçıtları hemencecik kapanmayıvermişti kaldı hepsi yepisyeni2 aylıkmı Allahım yarabbim. Allah bağışlasın ne tatlı o öyle.
biz kısa süreliğine beraber geldik canım kısmetse doğumdan sonra ayrılıyoruz :)Canim evinizi ayirmayi dusunmuyor musunuz
Yok ben yatak olarak değil ana kucağı gibi evde kullanmak için almayı düşünüyorum.yoksa bence de park yatak en iyisi ben de park yatak aldım zaten6-7 aydan sonra bebekler hem sigmiyor hem de kalkmaya başlıyorlar o yüzden canım. Ben oğluma sepet beşik almıştım 7 aydan sonra yatiramadim park yatak aldım sonra, boşuna almışım gibi oldu.
Ne guzel kilo almis canim.Her hafta boyle kilo alsalar bayagi iyi olur.Ben de agirlastim.Yol yurumeye gelmiyor hic.Saol canım. Artık ciddi anlamda ağırlaştım ve bir gün bir hafta gibi geçiyor gerçekten
İnşallah canım benim çok saol. İlk aylarıma geri döndüm resmen. Bide zilli kızım hiç durmuyo maşallah. Karnımda böyleyse doğunca düşünemiyorum :)
Ne güzel işte kardeşi giyer :)Doğunca hemen büyüyorlar ya şişiyorlar balon gibi :)) bizim tulumların çıtçıtları hemencecik kapanmayıvermişti kaldı hepsi yepisyeni
Ama daha sadece 2050 gramcık. 34 gün var her hafta 200alsa 3 kilo olur inşallah. Yürümek oturmak yatmak hepsi zor geliyor artıkNe guzel kilo almis canim.Her hafta boyle kilo alsalar bayagi iyi olur.Ben de agirlastim.Yol yurumeye gelmiyor hic.
Çok fena olacak hemde. Gece yatarken mesela eşime sarılıyorum arkasından oda arada babasını tekmeliyoya inanabiliyor musun:)Ahh fena olacak desene :)) olsun hareketli olsun ne güzel işte :)
Babayi kiskanmis zilli :)Babama sarilma ben sarilcam diyor :)Çok fena olacak hemde. Gece yatarken mesela eşime sarılıyorum arkasından oda arada babasını tekmeliyoya inanabiliyor musun:)
Kizlar bjsey sorcam sizdede oluyormu ayakalrimda kasinti oluyor kasidikc belirginleşen kucuk kucuk kizarikliklar sinek isirmis gibi ayagimin her yerindeee yok kizamik kuccukken cikarmisim kizamik olsa sadece ayagimda olmaz bide olunca onceden korkum yom nedir sizce
Ilk zamanlar odadan odaya tasimak için de ideal ama degil mi? Park yatak bile.olsa tasimasi zor olur evin içinde6 aydan sonra bebis hareketlenip durmuyormus zaten.
Zaten babasına çok nazlanıyor. Bazen babası karnıma dokununca duruyo onu dinliyor. Bugün eşimle telde konuşuyorduk nstdeyken biranda coştu :)Babayi kiskanmis zilli :)Babama sarilma ben sarilcam diyor :)
Yok canım krem açık kahve karışık desenli.Benim aldığım koyu kahve düz renk.Canım pembe mi bunun rengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?