2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk zamanlar odadan odaya tasimak için de ideal ama degil mi? Park yatak bile.olsa tasimasi zor olur evin içinde
Oddan odaya taşımak için aldım ben de canım. Oğlumdan kalma park yatak var, onu yatak odasında kullanıcam. Park yatak taşınmaz canım, hem geniş hem ağır olur.

31 haftalık hamileyim tetanoz aşısı yaptırmadım bi sakıncası olurmu yada şimdi yaptırabilirmiyim ?

Canim bazi seyler bu tarz sitelerde cok uygun oluyor.emzirme yastığı falan bakmıştım da,çok daha uygundu.peki orjinallikleri falan doğru mu acaba? Ben nedense hiç guvenemiyorum da
Hepsiburada guvenilir bi sitedir aldigim tum urunlerde sikinti yasamadim.sobee nin kendi magzasinda da o fiyata indirumde gormustum yakinlarda varsa gidip bakabilirsin

Beni tuzlamış babaannem heryerim kızarıp yanmış resmen annem de cahilmiş yaptırmış işte he terim kokmaz cidden ama onun yüzünden olduğunu sanmıyorum
Ayy benim yengemlerde tuzlar bebekleri ama ben yaptırmam, bi de kafasının iki yanından tutup sallarlar boynu uzun olsun diye.onlar yaparken ben bakamıyorum bile.tabi ben bebeğime yaptırmadım bunda da yaptırmam.

Ilk zamanlar odadan odaya tasimak için de ideal ama degil mi? Park yatak bile.olsa tasimasi zor olur evin içinde
Bize halamiz aldi canim. Titresimi,sallanmasi,muzigi var.Gaz icin,kolik bebekler icin iyiymis tek kotu yani o kadar para veriyorsun 6 ay kullaniyorsun.Bebis tontik olursa daha az kullanilur.9 kilo tasiyor max.Isim bitince tutumluanne de satarim.

Anladim canim cok sağol bizimde Haziran 20 gibi olucak nasipse. ozaman odanın icini kendimiz suslucez normalde kontrole hastaneye gitmediğim için neyle karsilascagini bilmiyor insan

Yok ben yatak olarak değil ana kucağı gibi evde kullanmak için almayı düşünüyorum.yoksa bence de park yatak en iyisi ben de park yatak aldım zaten
Buyuyunce tiny love oturarak da kullanilir diye dusunuyodum ama
Bu da kademeli canım, oturtulabilir.senin içine hangisi sinerse onu al ama dedigim gibi bana kısa süre kullanılacağı için tiny love pahalı geldi.

31 haftalık hamileyim tetanoz aşısı yaptırmadım bi sakıncası olurmu yada şimdi yaptırabilirmiyim ?
Yapılır diye biliyorum. Eski doktorum bebek ne kadsr büyükse okadar geç yaptırman iyidir demişti. Sağlık ocağındakilerle görüş

Y Yellu canim benim bebiste geriydi doktor evde cok hareketlimisin dedi hic durmuyordum dinlen dedi ve düzeldi arayi kapattik sende biraz dinlen bence. bulantilarin gecerse pekmez ye ve sütü bol ic

Y Yellu canim benim bebiste geriydi doktor evde cok hareketlimisin dedi hic durmuyordum dinlen dedi ve düzeldi arayi kapattik sende biraz dinlen bence. bulantilarin gecerse pekmez ye ve sütü bol ic
Aa gerçekten mi. Hiç duymamıştım. Dinlenmeyle düzelecekse tamamdır daha yemek hariç kalkmam. Pekmez alerji yapıyor sütte gaz ama yoğurt ve bol peynir kaşar yiyorum

Kızlar ben bebişimi tuzlamayı düşünüyorum. Ama öyle eski usül tuza bulamayacağım. üzerinden birkaç sefer tuzla karıştırılmış su dökeceğim. Anama nasıl yapacağız öğren gel dedim. Kızım eskide kaldı onlar dedi ama ben ille öğren dedim. Ne bileyim bazı şeyleri seviyorum ben bebişime yapmak istiyorum:))

Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nejat Narlı, bebek tuzlamanın bebeklerde ölüme kadar gidebilen tehlikeli bir işlem olduğunu bildiriyor ve sözlerine şöyle devam ediyor: (Anadolu'da yeni doğmuş bebekler tuz ve zeytinyağı ile ovulup, koltuk altı ve kasık dahil tüm vücutlarına tuz sürülmektedir. Fakat bu yöntemle bebeğin cildi tarafından emilen aşırı miktarda tuz, ciddi ve hayatı tehdit eden hipernatremiye (kanda tuz oranının yükselmesi) yol açabilmektedir. Yeni doğan savunmasız bebeğin vücuduna sürülen tuz, sıvı kaybına neden oluyor. Bu sebepten dolayı bebekler ölebilir. Bebeklerin tuzlanmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum.)

Uzmanlar ayrıca, tuzlanan bebeklerde önemli miktar su kaybı ve kanda tuz oranının yükselmesine bağlı olarak havale geçirme, tansiyon yükselmesine bağlı beyin kanaması, böbrek yetmezliği gibi ciddi sağlık sorunlarının ortaya çıkabileceğini bildiriyorlar.

not doktora danışmadan bebeğinizi asla tuzlamayın.

Aa gerçekten mi. Hiç duymamıştım. Dinlenmeyle düzelecekse tamamdır daha yemek hariç kalkmam. Pekmez alerji yapıyor sütte gaz ama yoğurt ve bol peynir kaşar yiyorum
Omega 3 içtin mi hiç hamilelikte öneriliyor ben baya kullandım bu ara bıraktım ceviz fıstık badem fındık bunlarda işe yarar tabi dinlenme de lazım

Slm kizlar bademcik enfeksyonu geçiriyorum eczabeden ilac aldim agri kesici faln atesimn ciiyo geceleri bebege bi zarari olur mu

Omega 3 içtin mi hiç hamilelikte öneriliyor ben baya kullandım bu ara bıraktım ceviz fıstık badem fındık bunlarda işe yarar tabi dinlenme de lazım
2.5aydır kullanıyorum omega3 ama çerezleri bırakmıştım. Başladım yine yawaştsn. Dediğinşz gibi bol bol dinleneyim bari

Iyi geceler kızlar.. inşaallah herkes iyidir.. sayfalar birikmiş geriye dönük henüz okuyamadım.. temizlik, bebişin odası, kıyafetlerı, ütü derken canım çıktı.. yalnızlık ne zormuş yaaa.. herşeyi kendim yapmak zorunda kaldım.. eşim sağolsun yardım ediyor..her kendimi yalnız hissettiğimde, 6 ay sonra kızıma kardeşler yapmaya karar veriyorum.. :) bugün doğum için hastanede görüşmemiz vardı.. doğum yapacağım hastane kesinlikle sezeryan doğum yapmıyor.. son ana kadar ters bişey gitmediği sürece normal doğum.. kafasının aşağı yada yukarıda olması, poposunun üzerinde olması bunların hiçbiri engel değilmiş.. ama normal doğum sancılarını azaltmak içi PDA yapıyorlarmış sanırım epidural anestezi, normal doğumu bu şekilde gerçekleşiyormuş.. hamileliğimde diş eti kanamaları ve vucudumda en küçük darbelerde morarmalar olunca, pda benim için riskli olabilirmiş.. başka bir hastaneye sevk ettiler.. kan testi yaptıracağım ve buna göre doğumum şekillenecek.. amaben hala anlamadım diş eti kanaması neden bu kadar önemli..ayyy bu arada yarın prensesimi göreceğim.. kuzuuumm benimle birlikte çoooook yoruldu o da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…