Oddan odaya taşımak için aldım ben de canım. Oğlumdan kalma park yatak var, onu yatak odasında kullanıcam. Park yatak taşınmaz canım, hem geniş hem ağır olur.Ilk zamanlar odadan odaya tasimak için de ideal ama degil mi? Park yatak bile.olsa tasimasi zor olur evin içinde
Hepsiburada guvenilir bi sitedir aldigim tum urunlerde sikinti yasamadim.sobee nin kendi magzasinda da o fiyata indirumde gormustum yakinlarda varsa gidip bakabilirsinCanim bazi seyler bu tarz sitelerde cok uygun oluyor.emzirme yastığı falan bakmıştım da,çok daha uygundu.peki orjinallikleri falan doğru mu acaba? Ben nedense hiç guvenemiyorum da
Ayy benim yengemlerde tuzlar bebekleri ama ben yaptırmam, bi de kafasının iki yanından tutup sallarlar boynu uzun olsun diye.onlar yaparken ben bakamıyorum bile.tabi ben bebeğime yaptırmadım bunda da yaptırmam.Beni tuzlamış babaannem heryerim kızarıp yanmış resmen annem de cahilmiş yaptırmış işte he terim kokmaz cidden ama onun yüzünden olduğunu sanmıyorum
Bize halamiz aldi canim. Titresimi,sallanmasi,muzigi var.Gaz icin,kolik bebekler icin iyiymis tek kotu yani o kadar para veriyorsun 6 ay kullaniyorsun.Bebis tontik olursa daha az kullanilur.9 kilo tasiyor max.Isim bitince tutumluanne de satarim.Ilk zamanlar odadan odaya tasimak için de ideal ama degil mi? Park yatak bile.olsa tasimasi zor olur evin içinde
Anladim canim cok sağol bizimde Haziran 20 gibi olucak nasipse. ozaman odanın icini kendimiz suslucez normalde kontrole hastaneye gitmediğim için neyle karsilascagini bilmiyor insankapı süsleniyormuş. fotoğraf çekimi varmış. doğuma başka fotoğrafçı giremiyormuş. ama doğumhane dışında 2. bi fotoğrafçıyla daha anlaşacağım ben ne olur ne olmaz. evet aynı zamana denk gelebiliriz. ama benim inş bayramdan sonra olur doktora dedim biz kızımla anlaştık 1 temmuz da doğacak diye. sizin erkekse eğer denk gelebiliriz.
Bu da kademeli canım, oturtulabilir.senin içine hangisi sinerse onu al ama dedigim gibi bana kısa süre kullanılacağı için tiny love pahalı geldi.Yok ben yatak olarak değil ana kucağı gibi evde kullanmak için almayı düşünüyorum.yoksa bence de park yatak en iyisi ben de park yatak aldım zaten
Buyuyunce tiny love oturarak da kullanilir diye dusunuyodum ama
Geç kalmıssın yaptırmak için ama bse olmaz steril bi yerde doğum yapcksan eger31 haftalık hamileyim tetanoz aşısı yaptırmadım bi sakıncası olurmu yada şimdi yaptırabilirmiyim ?
Hadi ya iyi demişsin:)) bakalım ne yapacaksınız:)Benimki de oyle dedi.Annem hasta yapamaz dedim :)
Yapılır diye biliyorum. Eski doktorum bebek ne kadsr büyükse okadar geç yaptırman iyidir demişti. Sağlık ocağındakilerle görüş31 haftalık hamileyim tetanoz aşısı yaptırmadım bi sakıncası olurmu yada şimdi yaptırabilirmiyim ?
Aa gerçekten mi. Hiç duymamıştım. Dinlenmeyle düzelecekse tamamdır daha yemek hariç kalkmam. Pekmez alerji yapıyor sütte gaz ama yoğurt ve bol peynir kaşar yiyorum
Omega 3 içtin mi hiç hamilelikte öneriliyor ben baya kullandım bu ara bıraktım ceviz fıstık badem fındık bunlarda işe yarar tabi dinlenme de lazımAa gerçekten mi. Hiç duymamıştım. Dinlenmeyle düzelecekse tamamdır daha yemek hariç kalkmam. Pekmez alerji yapıyor sütte gaz ama yoğurt ve bol peynir kaşar yiyorum
2.5aydır kullanıyorum omega3 ama çerezleri bırakmıştım. Başladım yine yawaştsn. Dediğinşz gibi bol bol dinleneyim bariOmega 3 içtin mi hiç hamilelikte öneriliyor ben baya kullandım bu ara bıraktım ceviz fıstık badem fındık bunlarda işe yarar tabi dinlenme de lazım
Ateş çok önemli 38i geçmemeliymiş kesinlikle gebelikte. Doktorunuza sormadan eczaneden aldığjnız ilacı kullanmayınSlm kizlar bademcik enfeksyonu geçiriyorum eczabeden ilac aldim agri kesici faln atesimn ciiyo geceleri bebege bi zarari olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?