2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aa gerçekten mi. Hiç duymamıştım. Dinlenmeyle düzelecekse tamamdır daha yemek hariç kalkmam. Pekmez alerji yapıyor sütte gaz ama yoğurt ve bol peynir kaşar yiyorum
Canım beni de çok rahatsız etti süt sonra bu laktozsuz sütleri denedim hiç sorun yaşamadım. Ve normal sütlere göre daha lezzetli geldi. Denemek istersen aklında bulunsun

Slm kizlar bademcik enfeksyonu geçiriyorum eczabeden ilac aldim agri kesici faln atesimn ciiyo geceleri bebege bi zarari olur mu
Ateşini düşüremezsen mutlaka acile git canım. Ateş zararlı hamilelikte. Gece eşin mutlaka takip etsin ateşini. Geçmiş olsun

Canım beni de çok rahatsız etti süt sonra bu laktozsuz sütleri denedim hiç sorun yaşamadım. Ve normal sütlere göre daha lezzetli geldi. Denemek istersen aklında bulunsun
Gebelik öncesi onuda denemiştim oda dokunmuştu ama alıcam yarın denicem özellikle en kötü istifra ederim yeterki bebeğime vitamini gitsin. Çok saol cankm

Gebelik öncesi onuda denemiştim oda dokunmuştu ama alıcam yarın denicem özellikle en kötü istifra ederim yeterki bebeğime vitamini gitsin. Çok saol cankm
Ben de bebeğe kilo aldırma besleme derdindeyim canım anlayabiliyorum. Sırf yiyebilmek için çeşit çeşit deniyorum. Cornfleks le süt yiyorum içine de muz doğruyorum. Ama en zor yoğurt yiyorum bugün en son cacık yaptı annem

Ateş çok önemli 38i geçmemeliymiş kesinlikle gebelikte. Doktorunuza sormadan eczaneden aldığjnız ilacı kullanmayın
Eczaneden sadece agri kesici ates dusurucu aldim oda hamilelikte alinan bide bogaz icin bi ilac gibi bir şey verdi ama ilac değil recetesiz satılan hafif bir şey ateşim isalhhh ckmaz artik bakalım cikarsa dr a gidecem
Ateşini düşüremezsen mutlaka acile git canım. Ateş zararlı hamilelikte. Gece eşin mutlaka takip etsin ateşini. Geçmiş olsun
yok düşüyor cabuk bide gece bi kere cikiyo onun disinda bogaz agrisi bas agrisi var halsizlik ter basiyi gunduzleri oyle iste isalhhh gecer çabuk ck sagol canim

Aa gerçekten mi. Hiç duymamıştım. Dinlenmeyle düzelecekse tamamdır daha yemek hariç kalkmam. Pekmez alerji yapıyor sütte gaz ama yoğurt ve bol peynir kaşar yiyorum
Canim dr gerilik var dedi mi?Gerilik ile zayiflik farkli seyler diye biliyorum. Gerilikte bas,bacak,kemik yapisi,organ islevleri esas aliniyor diye biliyorum.Kiloyla da ilgisi var ama sen de zayif dogmussun,genetik olabilir.

Reactions: SGd
Ne guzel canim,biz de burada beceriksiz ,normal dogum yaptirmayi beceremeyen,her firsatta normal dogumun risklerini anlatan beceriksiz Turk doktorlarina emanetiz.Kiymetini bil valla.

Sakin ol canım sizin bu Adana'da bebek mevlüdü yok mu? Veya bebek çeyizi yapmaz mı babanneler merak ettim bizimkinin hiçbir şey umrunda değil sanki onun torunu olmayacak gibi davranıyor bu akşam iftara geldiler bana normal gibi davranıyor sanırım hamile olduğumu hala idrak edemedi

Benim bebiş geri çıktığında benim dr.um da eğer gerilik artarsa istirahat vericem dedi, şükür ki artmadi azaldı, ben yemek çamaşır harici pek bişey yapmıyorum, temizliğe her hafta kadın alıyorum, ütüyü de eşim ütücüye veriyor.Bugun yemek yaptım, biraz toparliyim dedim, dün gece memleketten geldik valizleri yerlestirdim, bebişin kiyafetlerini yıkamak üzere hazırladım, oğlumu yıkadım pilim bitti.sirtim ve belim çok ağrıyor biraz iş yapınca. Yıkama ütüleme kaldı. Bi de soobeden çekmece düzenleyici aldım oğlumun dolap ve cekmecesini duzenlicem, sifonyer alınca bebişin kiyafetlerini yerlestircem, yavaş yavaş yapcam ama gözümde büyüyor.

Ben de süt içemiyordum çok gaz yapıyor diye.sonra nesguikle denedim gaz yapmadı. Her gece yatmadan önce nesguikli süt içiyorum. Nesguik kilo aldiriyormus bebeğe, bir forumda okumustum. Hem de sütü sevmiyorum, nesguikle iyi oluyor..

Benimde arada oluyor zaten kasidikca cikiyor kizarikliklar ortaya cok kasirsamda kucuk kabuk bagliyor okadar ama sadece ayagimda
Canım benim ilk hamileliğimde ayaklarım ve bacaklarım çok kaşınıyordu sadece akşamları oluyordu gündüz birşey yoktu doktorum olabilir ılık suyla yıka veya duş al demişti her gece duş alıyordum geçiyordu bu hamileliğimde henüz yok çok şükür ama kafaya takma çok kaşıyıp yara falan yapma az kaldı bunların hepsi geçecek yakında

Canım geçmiş olsun ama gelişim geriliği yoksa kiloya çok takılma ya daha 1 ayın var 3ün üstüne çıkar hem o doğsun annesi ona kilo aldırır

Benimki de hep sağda duruyor dengemi altüst etti ve daha 2 ayım var nasıl geçecek bilmiyorum karnım çok gergin ve eski ameliyat yerim patlayıp oradan fırlayacakmış gibi geliyor çok kiloda aldım baskı ve ağırlıktan dolayı öne çekiyor saçma sapan yürüyorum ya

Canim atletri,camasirlari,nevresimleri,cocugun kiyafetlerini de veriyor musun utucuye?Eve gelip almiyor mu?Sanirim utu paketi kullanmiyorsun.

Canim atletri,camasirlari,nevresimleri,cocugun kiyafetlerini de veriyor musun utucuye?Eve gelip almiyor mu?Sanirim utu paketi kullanmiyorsun.
Yok canım sadece eşim gömlek ve pantolonlarini veriyor, gerisini ben hallediyorum.

Yok canım sadece eşim gömlek ve pantolonlarini veriyor, gerisini ben hallediyorum.
Ben de oyle yapayim bundan sonra.30 parca ayda iki servis 70 lira.Yalniz gomlekleri iki hafta nasil bekletirim bilemedim.
Kizlar kacinci haftadan itibaren hurma yemeye baslayacaksiniz?
Ben bir iki haftadir yiyorum hala dogurmadim:)

Hepsiburada guvenilir bi sitedir aldigim tum urunlerde sikinti yasamadim.sobee nin kendi magzasinda da o fiyata indirumde gormustum yakinlarda varsa gidip bakabilirsin
Tamam canım alacağım bazı şeyleri ordan almayı düşünüyorum.yatış yastığı emzirme yastığı falan.sorun yaşamam inşallah :)
Bize halamiz aldi canim. Titresimi,sallanmasi,muzigi var.Gaz icin,kolik bebekler icin iyiymis tek kotu yani o kadar para veriyorsun 6 ay kullaniyorsun.Bebis tontik olursa daha az kullanilur.9 kilo tasiyor max.Isim bitince tutumluanne de satarim.

Bu da kademeli canım, oturtulabilir.senin içine hangisi sinerse onu al ama dedigim gibi bana kısa süre kullanılacağı için tiny love pahalı geldi.
Kızlar benim baktığım tiny love 3 in 1 diye geçiyo. O da 18kg kadar kullanılabilir diyo ama kullanılmaz mı yoksa ?

Kıyamam ya. Bende senden farklı değilim yoğurdu en fazla cacıkla yiyorum nadiren sade yoğurt şeklinde yiyebiliyorum. Dediğin mantıklı bende nesguik ve cornfleksle deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…