- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
Canım beni de çok rahatsız etti süt sonra bu laktozsuz sütleri denedim hiç sorun yaşamadım. Ve normal sütlere göre daha lezzetli geldi. Denemek istersen aklında bulunsunAa gerçekten mi. Hiç duymamıştım. Dinlenmeyle düzelecekse tamamdır daha yemek hariç kalkmam. Pekmez alerji yapıyor sütte gaz ama yoğurt ve bol peynir kaşar yiyorum
Ateşini düşüremezsen mutlaka acile git canım. Ateş zararlı hamilelikte. Gece eşin mutlaka takip etsin ateşini. Geçmiş olsunSlm kizlar bademcik enfeksyonu geçiriyorum eczabeden ilac aldim agri kesici faln atesimn ciiyo geceleri bebege bi zarari olur mu
Gebelik öncesi onuda denemiştim oda dokunmuştu ama alıcam yarın denicem özellikle en kötü istifra ederim yeterki bebeğime vitamini gitsin. Çok saol cankmCanım beni de çok rahatsız etti süt sonra bu laktozsuz sütleri denedim hiç sorun yaşamadım. Ve normal sütlere göre daha lezzetli geldi. Denemek istersen aklında bulunsun
Ben de bebeğe kilo aldırma besleme derdindeyim canım anlayabiliyorum. Sırf yiyebilmek için çeşit çeşit deniyorum. Cornfleks le süt yiyorum içine de muz doğruyorum. Ama en zor yoğurt yiyorum bugün en son cacık yaptı annemGebelik öncesi onuda denemiştim oda dokunmuştu ama alıcam yarın denicem özellikle en kötü istifra ederim yeterki bebeğime vitamini gitsin. Çok saol cankm
Eczaneden sadece agri kesici ates dusurucu aldim oda hamilelikte alinan bide bogaz icin bi ilac gibi bir şey verdi ama ilac değil recetesiz satılan hafif bir şey ateşim isalhhh ckmaz artik bakalım cikarsa dr a gidecemAteş çok önemli 38i geçmemeliymiş kesinlikle gebelikte. Doktorunuza sormadan eczaneden aldığjnız ilacı kullanmayın
yok düşüyor cabuk bide gece bi kere cikiyo onun disinda bogaz agrisi bas agrisi var halsizlik ter basiyi gunduzleri oyle iste isalhhh gecer çabuk ck sagol canimAteşini düşüremezsen mutlaka acile git canım. Ateş zararlı hamilelikte. Gece eşin mutlaka takip etsin ateşini. Geçmiş olsun
Canim dr gerilik var dedi mi?Gerilik ile zayiflik farkli seyler diye biliyorum. Gerilikte bas,bacak,kemik yapisi,organ islevleri esas aliniyor diye biliyorum.Kiloyla da ilgisi var ama sen de zayif dogmussun,genetik olabilir.Aa gerçekten mi. Hiç duymamıştım. Dinlenmeyle düzelecekse tamamdır daha yemek hariç kalkmam. Pekmez alerji yapıyor sütte gaz ama yoğurt ve bol peynir kaşar yiyorum
Ne guzel canim,biz de burada beceriksiz ,normal dogum yaptirmayi beceremeyen,her firsatta normal dogumun risklerini anlatan beceriksiz Turk doktorlarina emanetiz.Kiymetini bil valla.Iyi geceler kızlar.. inşaallah herkes iyidir.. sayfalar birikmiş geriye dönük henüz okuyamadım.. temizlik, bebişin odası, kıyafetlerı, ütü derken canım çıktı.. yalnızlık ne zormuş yaaa.. herşeyi kendim yapmak zorunda kaldım.. eşim sağolsun yardım ediyor..her kendimi yalnız hissettiğimde, 6 ay sonra kızıma kardeşler yapmaya karar veriyorum.. :) bugün doğum için hastanede görüşmemiz vardı.. doğum yapacağım hastane kesinlikle sezeryan doğum yapmıyor.. son ana kadar ters bişey gitmediği sürece normal doğum.. kafasının aşağı yada yukarıda olması, poposunun üzerinde olması bunların hiçbiri engel değilmiş.. ama normal doğum sancılarını azaltmak içi PDA yapıyorlarmış sanırım epidural anestezi, normal doğumu bu şekilde gerçekleşiyormuş.. hamileliğimde diş eti kanamaları ve vucudumda en küçük darbelerde morarmalar olunca, pda benim için riskli olabilirmiş.. başka bir hastaneye sevk ettiler.. kan testi yaptıracağım ve buna göre doğumum şekillenecek.. amaben hala anlamadım diş eti kanaması neden bu kadar önemli..ayyy bu arada yarın prensesimi göreceğim.. kuzuuumm benimle birlikte çoooook yoruldu o da..
Sakin ol canım sizin bu Adana'da bebek mevlüdü yok mu? Veya bebek çeyizi yapmaz mı babanneler merak ettim bizimkinin hiçbir şey umrunda değil sanki onun torunu olmayacak gibi davranıyor bu akşam iftara geldiler bana normal gibi davranıyor sanırım hamile olduğumu hala idrak edemediSıcak canım hava nasıl çıkcaksın ki
Okurken sinirlerim zıpladı resmenn !! Valla çok pis müdehale edip alırdım çocuğu ben yıkardım.. bebek mi yıkamış hamur mu yoğurmuş!! Ben bilirim diyen ve böyle bilinçsiz cahillere o kadar sinir oluyorum kii... pudra ben dahi kullanmıyorum ki bebeğe kullanayım.. ayrıca ciddi riskli bir şey yani.. sabunu elinde köpürtüp sürse ölür sanki.. aynısını ona da yapmalı gıcık şey! Bana dediler burada adetmiş bebeği tuzlamak dedim hayır tuzlatmam tuzlamam da.. kv gelmedi bile banyosuna çağırmadım kendim yıkadım annemle.. gözü parlak olsun diye limon damlatılırmışmış..... dedim ben sana bi damlatayım bak önce nasıl gözüne bıçak saplanmış gibi oluyor.. o minnacık bebeğe yaptırmam dedim.. onu da yaptırmadım.. annesi nasıl susmuş nasıl sessiz kalmış anlayamadım valla. Açıkçası kv de olsa uygun bi dille anlatınca lafı sokarak sesi çıkmıyor.. şimdi bana bir şey diyemiyor. Anlamıyorum bebeğe sert uygulayınca eline ne geçiyor.. ay sinir oldum çok uzun oldu kusura bakma..
Benim bebiş geri çıktığında benim dr.um da eğer gerilik artarsa istirahat vericem dedi, şükür ki artmadi azaldı, ben yemek çamaşır harici pek bişey yapmıyorum, temizliğe her hafta kadın alıyorum, ütüyü de eşim ütücüye veriyor.Bugun yemek yaptım, biraz toparliyim dedim, dün gece memleketten geldik valizleri yerlestirdim, bebişin kiyafetlerini yıkamak üzere hazırladım, oğlumu yıkadım pilim bitti.sirtim ve belim çok ağrıyor biraz iş yapınca. Yıkama ütüleme kaldı. Bi de soobeden çekmece düzenleyici aldım oğlumun dolap ve cekmecesini duzenlicem, sifonyer alınca bebişin kiyafetlerini yerlestircem, yavaş yavaş yapcam ama gözümde büyüyor.Aa gerçekten mi. Hiç duymamıştım. Dinlenmeyle düzelecekse tamamdır daha yemek hariç kalkmam. Pekmez alerji yapıyor sütte gaz ama yoğurt ve bol peynir kaşar yiyorum
Ben de süt içemiyordum çok gaz yapıyor diye.sonra nesguikle denedim gaz yapmadı. Her gece yatmadan önce nesguikli süt içiyorum. Nesguik kilo aldiriyormus bebeğe, bir forumda okumustum. Hem de sütü sevmiyorum, nesguikle iyi oluyor..Gebelik öncesi onuda denemiştim oda dokunmuştu ama alıcam yarın denicem özellikle en kötü istifra ederim yeterki bebeğime vitamini gitsin. Çok saol cankm
Canım benim ilk hamileliğimde ayaklarım ve bacaklarım çok kaşınıyordu sadece akşamları oluyordu gündüz birşey yoktu doktorum olabilir ılık suyla yıka veya duş al demişti her gece duş alıyordum geçiyordu bu hamileliğimde henüz yok çok şükür ama kafaya takma çok kaşıyıp yara falan yapma az kaldı bunların hepsi geçecek yakındaBenimde arada oluyor zaten kasidikca cikiyor kizarikliklar ortaya cok kasirsamda kucuk kabuk bagliyor okadar ama sadece ayagimda
Canım geçmiş olsun ama gelişim geriliği yoksa kiloya çok takılma ya daha 1 ayın var 3ün üstüne çıkar hem o doğsun annesi ona kilo aldırırSelam anneler bugün yine kötü birgündü. Dün geceden beri aralıklarla kasık ağrım ve kasılmalarım vardı. Sabah mide bulantısıda başladı üzerine istifra. Acil doktorumuza gittik. Tahliller temiz nstde ağrı var yine 50lerin üzerine çıktı ama rahim boyu uzun olduğu için sorun yok dedi. 3 gün takip edeceğim tekrar kusma bulantı ishal olursa gideceğim. Kızım 1 haftada 210gram almış ama yine minnoş yine minnoş. 2050gram 43 cm olmuş. Görüşümüz yine 2 hafta sonra püff
Benimki de hep sağda duruyor dengemi altüst etti ve daha 2 ayım var nasıl geçecek bilmiyorum karnım çok gergin ve eski ameliyat yerim patlayıp oradan fırlayacakmış gibi geliyor çok kiloda aldım baskı ve ağırlıktan dolayı öne çekiyor saçma sapan yürüyorum yaAyy bir ayım kaldı artık çabuk geçse :/ bebiş sürekli solda duruyor karnım yamuk bir tepe gibi , o kadar baskı varki aşağıda ağırlık var taşıyamoyorum bacaklarımı kapatamıyorum sanki çok çok zorlanıyorum ve bir ay nasıl geçecek bilmiyorum, en son gittiğimde kilosu fazla değil normal ama kemikli bir çocuk kemikleri iri dedi ondan mıdır acaba
Canim atletri,camasirlari,nevresimleri,cocugun kiyafetlerini de veriyor musun utucuye?Eve gelip almiyor mu?Sanirim utu paketi kullanmiyorsun.Benim bebiş geri çıktığında benim dr.um da eğer gerilik artarsa istirahat vericem dedi, şükür ki artmadi azaldı, ben yemek çamaşır harici pek bişey yapmıyorum, temizliğe her hafta kadın alıyorum, ütüyü de eşim ütücüye veriyor.Bugun yemek yaptım, biraz toparliyim dedim, dün gece memleketten geldik valizleri yerlestirdim, bebişin kiyafetlerini yıkamak üzere hazırladım, oğlumu yıkadım pilim bitti.sirtim ve belim çok ağrıyor biraz iş yapınca. Yıkama ütüleme kaldı. Bi de soobeden çekmece düzenleyici aldım oğlumun dolap ve cekmecesini duzenlicem, sifonyer alınca bebişin kiyafetlerini yerlestircem, yavaş yavaş yapcam ama gözümde büyüyor.
Maşallah senin paşaya benim oğlum 3 yaşında daha yeni 13,5-14 arası oldu :)Benim oğlum bir yaşında 12 kiloydu :)
Yok canım sadece eşim gömlek ve pantolonlarini veriyor, gerisini ben hallediyorum.Canim atletri,camasirlari,nevresimleri,cocugun kiyafetlerini de veriyor musun utucuye?Eve gelip almiyor mu?Sanirim utu paketi kullanmiyorsun.
Ben de oyle yapayim bundan sonra.30 parca ayda iki servis 70 lira.Yalniz gomlekleri iki hafta nasil bekletirim bilemedim.Yok canım sadece eşim gömlek ve pantolonlarini veriyor, gerisini ben hallediyorum.
Ben bir iki haftadir yiyorum hala dogurmadim:)Kizlar kacinci haftadan itibaren hurma yemeye baslayacaksiniz?
Tamam canım alacağım bazı şeyleri ordan almayı düşünüyorum.yatış yastığı emzirme yastığı falan.sorun yaşamam inşallah :)Hepsiburada guvenilir bi sitedir aldigim tum urunlerde sikinti yasamadim.sobee nin kendi magzasinda da o fiyata indirumde gormustum yakinlarda varsa gidip bakabilirsin
Bize halamiz aldi canim. Titresimi,sallanmasi,muzigi var.Gaz icin,kolik bebekler icin iyiymis tek kotu yani o kadar para veriyorsun 6 ay kullaniyorsun.Bebis tontik olursa daha az kullanilur.9 kilo tasiyor max.Isim bitince tutumluanne de satarim.
Kızlar benim baktığım tiny love 3 in 1 diye geçiyo. O da 18kg kadar kullanılabilir diyo ama kullanılmaz mı yoksa ?Bu da kademeli canım, oturtulabilir.senin içine hangisi sinerse onu al ama dedigim gibi bana kısa süre kullanılacağı için tiny love pahalı geldi.
Kıyamam ya. Bende senden farklı değilim yoğurdu en fazla cacıkla yiyorum nadiren sade yoğurt şeklinde yiyebiliyorum. Dediğin mantıklı bende nesguik ve cornfleksle deneyeyimBen de bebeğe kilo aldırma besleme derdindeyim canım anlayabiliyorum. Sırf yiyebilmek için çeşit çeşit deniyorum. Cornfleks le süt yiyorum içine de muz doğruyorum. Ama en zor yoğurt yiyorum bugün en son cacık yaptı annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?