Doktorum telaşlandırmamak için herşey yolunda beklenen grafiğin ortasında diyor ama verdği grafik sayfasında 9 gün falan geri görünüyor. Doktor ne minyon olcak dediğinde evet dedi ne de gerilik var dedi. Dediğin gibi anasına çekcekCanim dr gerilik var dedi mi?Gerilik ile zayiflik farkli seyler diye biliyorum. Gerilikte bas,bacak,kemik yapisi,organ islevleri esas aliniyor diye biliyorum.Kiloyla da ilgisi var ama sen de zayif dogmussun,genetik olabilir.
Doktor hiçbirşey önermedi bilemiyorumki bende anlamadım. Hatta telkin etmek için yoo minyon değil dedi kaç kere. Sen dikkat et ama istirahat verdiyse özellikle dikkat et. Herşey olur yapılırBenim bebiş geri çıktığında benim dr.um da eğer gerilik artarsa istirahat vericem dedi, şükür ki artmadi azaldı, ben yemek çamaşır harici pek bişey yapmıyorum, temizliğe her hafta kadın alıyorum, ütüyü de eşim ütücüye veriyor.Bugun yemek yaptım, biraz toparliyim dedim, dün gece memleketten geldik valizleri yerlestirdim, bebişin kiyafetlerini yıkamak üzere hazırladım, oğlumu yıkadım pilim bitti.sirtim ve belim çok ağrıyor biraz iş yapınca. Yıkama ütüleme kaldı. Bi de soobeden çekmece düzenleyici aldım oğlumun dolap ve cekmecesini duzenlicem, sifonyer alınca bebişin kiyafetlerini yerlestircem, yavaş yavaş yapcam ama gözümde büyüyor.
Bende tek yapımlık nesguik almıştım laktozsuz süt alayım yarında deneyeyim bende. Çok saol tatlımBen de süt içemiyordum çok gaz yapıyor diye.sonra nesguikle denedim gaz yapmadı. Her gece yatmadan önce nesguikli süt içiyorum. Nesguik kilo aldiriyormus bebeğe, bir forumda okumustum. Hem de sütü sevmiyorum, nesguikle iyi oluyor..
Aldırmaz mı yeterki sağlıklı olsun. Alır demi 2 kilo daha yaCanım geçmiş olsun ama gelişim geriliği yoksa kiloya çok takılma ya daha 1 ayın var 3ün üstüne çıkar hem o doğsun annesi ona kilo aldırır
Ayy maaşallah paşaya nasıl güzel bişey bu yerim tosbik yanaklarınıBiz de kontrole gittik bugünkocaman olmuş oğluşum.2300 gr yüzünü de ilk defa boyle net gördük.tıpkı eşime benziyor.doktor da ayni babasi dedi bir de bal dudak olacak galiba.dolgun dudaklari var dedi doktor bunun dışında herşeyimiz normalmiş.catlamalar basladi ben de yeni yeni.liearac verdi doktor.akıntıları sordum normal dedi.10 gun sonra da tekrar çağırdı bizi
Eki Görüntüle 2000841 Eki Görüntüle 2000841
Kız sen çocuğu 4ün üstünde falan doğurmayı düşünüyon ama zaten kendin küçüksün taşıyamazsın o kadar olsa. 2 kiloda neymiş 1 kilo daha alsın 3ün üstüne çıksın yeter sonrasını doğduktan sonra halledersin sen hem daha 1 aydan fazla var içini ferah tut üzme teyzişimizi. Dua et Rabbim en iyisini verir.Aldırmaz mı yeterki sağlıklı olsun. Alır demi 2 kilo daha ya
Ben kalkamazsam kocam aç kalmasın diye uyumuyorum 3 buçukta yatıyorum ama sabahta oğlum uyandırıyor gündüzleri hiç uyku uyuyamazdım 3 gün oldu oğlumu uyutunca bende öğle uykusu uyuyorum sanırım yeni alışkanlık ediniyorum :)Gunaydin kızlar eşim icin sahura kalkıyorum sanırım bu ay uyku düzenim bozulucak kalktiktan sonra bidaha zor uyuyorum ya
benim de sebepsiz kanamalarim oldu, oluyor. hiçbir şey demiyor doktor. bebek hareketliyse tamamdır. ayağını uzat yat, gerisi Allah'a emanet... geçmiş olsun.Selamlar. Evde internet yok okuyamiyorum pek herkes iyidir inşallah. Dün kanamam oldu bu sefer baya panik yaptım eşimi çagırdım agladım. Acilde nstde sanci cikmadi, muayenede plasenta falan sikintisi yoktu. Acildeki dr tanidigim dr degildi neden kanama olurki bu hafta da dedi durdu. Egitim arastirma hastanesine gitmemi önerdi. Rahim agzi nasil dedigimde de alttan bakilir ona isterse ebe baksin dedi bende istemedim.. benim gibi olan var mı hâla neden oluyor anlamiyorum. Ne guzel keyfim yerinde kizimin günlüğüne yazdım sonra bi baktim ki kanamam olmuş. Peçeteye sildikçe de epey geldi.. artık kilosunuda takmıcam. Ben strese girince hiç hareket etmedi hastaneye varana kadar dahada korktum. Sonra eve geldik kipir kipir.. saglikla doğsun başka bisey istemiyorum iki hafta daha istiyorum kilosunuda takmicam sizlerde takmayin arkadaslar saglikli olsun gerisi boş..
Çok fena olacak hemde. Gece yatarken mesela eşime sarılıyorum arkasından oda arada babasını tekmeliyoya inanabiliyor musun:)
geçmiş olsun canım bu haftalarda neden oluyor acaba kendini yoruyormusun ayaklarını uzat dinlen birazdaha sabır az kaldıSelamlar. Evde internet yok okuyamiyorum pek herkes iyidir inşallah. Dün kanamam oldu bu sefer baya panik yaptım eşimi çagırdım agladım. Acilde nstde sanci cikmadi, muayenede plasenta falan sikintisi yoktu. Acildeki dr tanidigim dr degildi neden kanama olurki bu hafta da dedi durdu. Egitim arastirma hastanesine gitmemi önerdi. Rahim agzi nasil dedigimde de alttan bakilir ona isterse ebe baksin dedi bende istemedim.. benim gibi olan var mı hâla neden oluyor anlamiyorum. Ne guzel keyfim yerinde kizimin günlüğüne yazdım sonra bi baktim ki kanamam olmuş. Peçeteye sildikçe de epey geldi.. artık kilosunuda takmıcam. Ben strese girince hiç hareket etmedi hastaneye varana kadar dahada korktum. Sonra eve geldik kipir kipir.. saglikla doğsun başka bisey istemiyorum iki hafta daha istiyorum kilosunuda takmicam sizlerde takmayin arkadaslar saglikli olsun gerisi boş..
Kızlar ben bebişimi tuzlamayı düşünüyorum. Ama öyle eski usül tuza bulamayacağım. üzerinden birkaç sefer tuzla karıştırılmış su dökeceğim. Anama nasıl yapacağız öğren gel dedim. Kızım eskide kaldı onlar dedi ama ben ille öğren dedim. Ne bileyim bazı şeyleri seviyorum ben bebişime yapmak istiyorum:))
Selamlar. Evde internet yok okuyamiyorum pek herkes iyidir inşallah. Dün kanamam oldu bu sefer baya panik yaptım eşimi çagırdım agladım. Acilde nstde sanci cikmadi, muayenede plasenta falan sikintisi yoktu. Acildeki dr tanidigim dr degildi neden kanama olurki bu hafta da dedi durdu. Egitim arastirma hastanesine gitmemi önerdi. Rahim agzi nasil dedigimde de alttan bakilir ona isterse ebe baksin dedi bende istemedim.. benim gibi olan var mı hâla neden oluyor anlamiyorum. Ne guzel keyfim yerinde kizimin günlüğüne yazdım sonra bi baktim ki kanamam olmuş. Peçeteye sildikçe de epey geldi.. artık kilosunuda takmıcam. Ben strese girince hiç hareket etmedi hastaneye varana kadar dahada korktum. Sonra eve geldik kipir kipir.. saglikla doğsun başka bisey istemiyorum iki hafta daha istiyorum kilosunuda takmicam sizlerde takmayin arkadaslar saglikli olsun gerisi boş..
Sakin ol canım sizin bu Adana'da bebek mevlüdü yok mu? Veya bebek çeyizi yapmaz mı babanneler merak ettim bizimkinin hiçbir şey umrunda değil sanki onun torunu olmayacak gibi davranıyor bu akşam iftara geldiler bana normal gibi davranıyor sanırım hamile olduğumu hala idrak edemedi
Ben kalkamazsam kocam aç kalmasın diye uyumuyorum 3 buçukta yatıyorum ama sabahta oğlum uyandırıyor gündüzleri hiç uyku uyuyamazdım 3 gün oldu oğlumu uyutunca bende öğle uykusu uyuyorum sanırım yeni alışkanlık ediniyorum :)
Selamlar. Evde internet yok okuyamiyorum pek herkes iyidir inşallah. Dün kanamam oldu bu sefer baya panik yaptım eşimi çagırdım agladım. Acilde nstde sanci cikmadi, muayenede plasenta falan sikintisi yoktu. Acildeki dr tanidigim dr degildi neden kanama olurki bu hafta da dedi durdu. Egitim arastirma hastanesine gitmemi önerdi. Rahim agzi nasil dedigimde de alttan bakilir ona isterse ebe baksin dedi bende istemedim.. benim gibi olan var mı hâla neden oluyor anlamiyorum. Ne guzel keyfim yerinde kizimin günlüğüne yazdım sonra bi baktim ki kanamam olmuş. Peçeteye sildikçe de epey geldi.. artık kilosunuda takmıcam. Ben strese girince hiç hareket etmedi hastaneye varana kadar dahada korktum. Sonra eve geldik kipir kipir.. saglikla doğsun başka bisey istemiyorum iki hafta daha istiyorum kilosunuda takmicam sizlerde takmayin arkadaslar saglikli olsun gerisi boş..
Benimde yarından itibaren toplamda 3 haftam kalıyor canım. Ama bende zor gidip geliyorum hakikaten son haftalar ciddi zorluyormuş.
benimde öyle canım 16 haziran son günüm
:) teşekkürler teyzesi.şimdiye kadar yağ kullandım hep.ilk zamanlar aktardan aldım.sonra karnım biraz çıkınca palmers kakao yağı kullandım.sonra hindistan cevizi yağına geçtim.çatlaklar yeni olmaya başladı şimdiye kadar hiç yoktuAyy maaşallah paşaya nasıl güzel bişey bu yerim tosbik yanaklarınıben de lierac kullanıyırum canım vücudum çatlağa çok müsait olduğu halde hiç çatlamadım henüz çok şükür kaşıntı oluyor özellikle kremi sürdükten sonra ama alerji değil. Onun dışında ekstra yağlar kullanmanı da öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?