2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim dr gerilik var dedi mi?Gerilik ile zayiflik farkli seyler diye biliyorum. Gerilikte bas,bacak,kemik yapisi,organ islevleri esas aliniyor diye biliyorum.Kiloyla da ilgisi var ama sen de zayif dogmussun,genetik olabilir.
Doktorum telaşlandırmamak için herşey yolunda beklenen grafiğin ortasında diyor ama verdği grafik sayfasında 9 gün falan geri görünüyor. Doktor ne minyon olcak dediğinde evet dedi ne de gerilik var dedi. Dediğin gibi anasına çekcek

Doktor hiçbirşey önermedi bilemiyorumki bende anlamadım. Hatta telkin etmek için yoo minyon değil dedi kaç kere. Sen dikkat et ama istirahat verdiyse özellikle dikkat et. Herşey olur yapılır

Bende tek yapımlık nesguik almıştım laktozsuz süt alayım yarında deneyeyim bende. Çok saol tatlım

Gunaydin kızlar eşim icin sahura kalkıyorum sanırım bu ay uyku düzenim bozulucak kalktiktan sonra bidaha zor uyuyorum ya

Ayy maaşallah paşaya nasıl güzel bişey bu yerim tosbik yanaklarını ben de lierac kullanıyırum canım vücudum çatlağa çok müsait olduğu halde hiç çatlamadım henüz çok şükür kaşıntı oluyor özellikle kremi sürdükten sonra ama alerji değil. Onun dışında ekstra yağlar kullanmanı da öneririm

Aldırmaz mı yeterki sağlıklı olsun. Alır demi 2 kilo daha ya
Kız sen çocuğu 4ün üstünde falan doğurmayı düşünüyon ama zaten kendin küçüksün taşıyamazsın o kadar olsa. 2 kiloda neymiş 1 kilo daha alsın 3ün üstüne çıksın yeter sonrasını doğduktan sonra halledersin sen hem daha 1 aydan fazla var içini ferah tut üzme teyzişimizi. Dua et Rabbim en iyisini verir.

Gunaydin kızlar eşim icin sahura kalkıyorum sanırım bu ay uyku düzenim bozulucak kalktiktan sonra bidaha zor uyuyorum ya
Ben kalkamazsam kocam aç kalmasın diye uyumuyorum 3 buçukta yatıyorum ama sabahta oğlum uyandırıyor gündüzleri hiç uyku uyuyamazdım 3 gün oldu oğlumu uyutunca bende öğle uykusu uyuyorum sanırım yeni alışkanlık ediniyorum :)

Selamlar. Evde internet yok okuyamiyorum pek herkes iyidir inşallah. Dün kanamam oldu bu sefer baya panik yaptım eşimi çagırdım agladım. Acilde nstde sanci cikmadi, muayenede plasenta falan sikintisi yoktu. Acildeki dr tanidigim dr degildi neden kanama olurki bu hafta da dedi durdu. Egitim arastirma hastanesine gitmemi önerdi. Rahim agzi nasil dedigimde de alttan bakilir ona isterse ebe baksin dedi bende istemedim.. benim gibi olan var mı hâla neden oluyor anlamiyorum. Ne guzel keyfim yerinde kizimin günlüğüne yazdım sonra bi baktim ki kanamam olmuş. Peçeteye sildikçe de epey geldi.. artık kilosunuda takmıcam. Ben strese girince hiç hareket etmedi hastaneye varana kadar dahada korktum. Sonra eve geldik kipir kipir.. saglikla doğsun başka bisey istemiyorum iki hafta daha istiyorum kilosunuda takmicam sizlerde takmayin arkadaslar saglikli olsun gerisi boş..

benim de sebepsiz kanamalarim oldu, oluyor. hiçbir şey demiyor doktor. bebek hareketliyse tamamdır. ayağını uzat yat, gerisi Allah'a emanet... geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım bu haftalarda neden oluyor acaba kendini yoruyormusun ayaklarını uzat dinlen birazdaha sabır az kaldı

Valla canım yine de hassaas cildi için o tuzlu su bile zararlı.. tehlikeye atma bebeği bence..

Kendi doktorun ne dedi peki canım? Belki de bir damarla falan alakalıdır

Valla canım mevlüt yapmadım oğlumda gıcık olduğumdan sadece evde anneme Yasin falan okuttum o şekilde. Babaannemiz doğumda bize pike takımı yaptırdı bebek için, battaniye hem aldı hem ördü, künyesini taktı hepsi bu :)) buna çeyiz denmez herhalde. Şimdi de sabun bezi yapmış bir de boncuklu bir yelek yaptırmış hepsi bu:)) mevlüt yapacaktım aslında ama doğumda onlardan bebeğin kendi amca ve halası hariç 3 - 4 kişi anca geldi.. bende dedim doğuma gelmeyen mevlüde hiç gelmesin dedim yapmadım.. aannem evde okudu ablamlarla o şekilde yaptık.. sünnette de aynı şekilde.. sinir oldum yapmadım.. sanki ilk çocuğum değil de 10. Çocuğum gibi davrandıkları için eşim de sinir oldu şimdi gidip gelmiyoruz görüşmüyoruz hiçbiriyle.. yani normaller canım.. benim eltim hayırlı olsun bile demedi bu hamileliğmde düşün.. zaten görüşmüyorum . Kv ameliyat olunca mecbur görüşüldü o kadar . Adanalılar o konuda rahatına düşkün hepsi olmasa da.. neyse ki tam adanalı değilim bir yanım balıkesir kurtarıyorum ordan takma yani.. hatta bana bayramda yaylaya gelin dedi.. dedim imkansız 36 -37 haftalık olcam gelemem dedim. Hep bana diyebliyorlar

Aynen bu ay biraz bunyeler sarsabilir aslında gece uykusu coook önemli ama neyse bakalm vakit hızlı geçiyor zaten bugün ramazanın dördüncü gunune gelmisiz bileee

Canm geçmiş olsun sanırım sen bundan sonra hep yatarak gecirsen daha iyi olucak hic iş yapma sadece yat keyfine bak neyseki bebek iyi moralini bozma

Benimde yarından itibaren toplamda 3 haftam kalıyor canım. Ama bende zor gidip geliyorum hakikaten son haftalar ciddi zorluyormuş.

aynen canım dün bir ara bayılacak gibi oldum, hemen nazar duası okumaya başladım..kolonya dökündüm camları açtım ferahladım şükür..

:) teşekkürler teyzesi.şimdiye kadar yağ kullandım hep.ilk zamanlar aktardan aldım.sonra karnım biraz çıkınca palmers kakao yağı kullandım.sonra hindistan cevizi yağına geçtim.çatlaklar yeni olmaya başladı şimdiye kadar hiç yoktu İnşallah liearac işe yarar

Amine Busra geçmiş olsun canim.. Cidden sende Y Yellu da cok takiyorsunuz kilosuna kiz zayif dogsun ne olacak bi kere daha bir ay var son ay alir bebekler kiloyu..
Bende taktim taktim bisi degismedi sonra bi gittim masallah kilosunu güzelce almiş..
Ki o haftada en salladigim haftaydi artik etten midem bulandi diye yemedim bile..

Gelisim geriligi yoksa icinizi ferah tutun bu minnoslar dogunca taşıyamiyorum artik cok kilo aldi diye yakinirsaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…