- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
Tatlım geçmiş olsun bebişler büyüyor artık dün gece bende karın ağrısından kıvrandım resmen. Nasıl uykuya dalmışım bilmiyorum bile. Sırtım ağırıyor bu aralar. Dikkat et kendine. Dinlenmek her derde devaSelam anneler bugün yine kötü birgündü. Dün geceden beri aralıklarla kasık ağrım ve kasılmalarım vardı. Sabah mide bulantısıda başladı üzerine istifra. Acil doktorumuza gittik. Tahliller temiz nstde ağrı var yine 50lerin üzerine çıktı ama rahim boyu uzun olduğu için sorun yok dedi. 3 gün takip edeceğim tekrar kusma bulantı ishal olursa gideceğim. Kızım 1 haftada 210gram almış ama yine minnoş yine minnoş. 2050gram 43 cm olmuş. Görüşümüz yine 2 hafta sonra püff
Ne bileyim herkesinki 2.5u geçti benimle bir olanların benimki yeni 2yi buldu üzüldüm öyle. Ama haklısın sağlıklıya yeterki sağlıklıcada doğsun. Saol canım benim. Rabbim hepimizi sağsalim zamanında evlatlarımıza kavuştursunKız sen çocuğu 4ün üstünde falan doğurmayı düşünüyon ama zaten kendin küçüksün taşıyamazsın o kadar olsa. 2 kiloda neymiş 1 kilo daha alsın 3ün üstüne çıksın yeter sonrasını doğduktan sonra halledersin sen hem daha 1 aydan fazla var içini ferah tut üzme teyzişimizi. Dua et Rabbim en iyisini verir.
Ah canım benim çok geçmiş olsun. Bol bol dnlen hiç kalkma. Kendi doktoruna gitsen görünsen. Haklısın bende kiloyu takıyorum. Şükür yawrularımız iyiSelamlar. Evde internet yok okuyamiyorum pek herkes iyidir inşallah. Dün kanamam oldu bu sefer baya panik yaptım eşimi çagırdım agladım. Acilde nstde sanci cikmadi, muayenede plasenta falan sikintisi yoktu. Acildeki dr tanidigim dr degildi neden kanama olurki bu hafta da dedi durdu. Egitim arastirma hastanesine gitmemi önerdi. Rahim agzi nasil dedigimde de alttan bakilir ona isterse ebe baksin dedi bende istemedim.. benim gibi olan var mı hâla neden oluyor anlamiyorum. Ne guzel keyfim yerinde kizimin günlüğüne yazdım sonra bi baktim ki kanamam olmuş. Peçeteye sildikçe de epey geldi.. artık kilosunuda takmıcam. Ben strese girince hiç hareket etmedi hastaneye varana kadar dahada korktum. Sonra eve geldik kipir kipir.. saglikla doğsun başka bisey istemiyorum iki hafta daha istiyorum kilosunuda takmicam sizlerde takmayin arkadaslar saglikli olsun gerisi boş..
Ah ah sorma vallahi şimdiden kıskanıyor bizi büyüyünce yandık:)Babam benim diyor sana şimdiden desene yandın :)))
Lierac bende işe yaramadı göğsüm hep çatladı. Mustelanın çatlak öncesi yağına geçtim göbeğimde ve bacağımda hiç yok henüz şükür. Tavsiye ederim. Lierac pul pul dökülüyor ve kaşıntı yapıyor bu arada:) teşekkürler teyzesi.şimdiye kadar yağ kullandım hep.ilk zamanlar aktardan aldım.sonra karnım biraz çıkınca palmers kakao yağı kullandım.sonra hindistan cevizi yağına geçtim.çatlaklar yeni olmaya başladı şimdiye kadar hiç yoktuİnşallah liearac işe yarar
Amanın kaçın alpi eli merdaneli geliyor :) napalım topiciğin en minnakları biz kaldık:)@balinmaz geçmiş olsun canim.. Cidden sende Y Yellu da cok takiyorsunuz kilosuna kiz zayif dogsun ne olacak bi kere daha bir ay var son ay alir bebekler kiloyu..
Bende taktim taktim bisi degismedi sonra bi gittim masallah kilosunu güzelce almiş..
Ki o haftada en salladigim haftaydi artik etten midem bulandi diye yemedim bile..
Gelisim geriligi yoksa icinizi ferah tutun bu minnoslar dogunca taşıyamiyorum artik cok kilo aldi diye yakinirsaniz
Saol tatlım benim. Haklısın ben çok hareketliyim gün içinde bundan sonra dinlenmeye çalışacağım. Dün gece yine ağrım oldu demekki normal bu zamanlarda artık. Doktor rahim ağzı iyiyse olacak sabredeceksin diyorTatlım geçmiş olsun bebişler büyüyor artık dün gece bende karın ağrısından kıvrandım resmen. Nasıl uykuya dalmışım bilmiyorum bile. Sırtım ağırıyor bu aralar. Dikkat et kendine. Dinlenmek her derde deva
Bunun canlı örneğini yeğenimde yaşadım ve yaşıorumda işte ama gelde benim psikolojime anlat :)
Ben yerim senin minnak kızinı yaaaAmanın kaçın alpi eli merdaneli geliyor :) napalım topiciğin en minnakları biz kaldık:)
Şimdilik kaşıntı olmadı kremden sonra ama bir süre devam edelim bakalım mustela da deneriz olmadıLierac bende işe yaramadı göğsüm hep çatladı. Mustelanın çatlak öncesi yağına geçtim göbeğimde ve bacağımda hiç yok henüz şükür. Tavsiye ederim. Lierac pul pul dökülüyor ve kaşıntı yapıyor bu arada
Doğsunda ye teyzesi :) baksana şundaki güzelliğeBen yerim senin minnak kızinı yaaa
Oyyy maşallah maşallah ne guzel poz vermiş ayy benimkide dogmadan bi resim verse şöyle ya :))Doğsunda ye teyzesi :) baksana şundaki güzelliğe
İnşallah olmaz canım bende kuruluk yaptı çünkü :)Şimdilik kaşıntı olmadı kremden sonra ama bir süre devam edelim bakalım mustela da deneriz olmadı
Yan profil sürekli ama teyzesi bir kere tam yüzünü gördük:) doktor diyoki şükredin bunu hiç göremeyenler var :)Oyyy maşallah maşallah ne guzel poz vermiş ayy benimkide dogmadan bi resim verse şöyle ya :))
Bende duaya başlayayım belki gösterir bu sefer yüzünü..
Bak annesi sende üzme tatli kızını artık kaç kilo olursa olsun artik son dönemeçteyiz zamaninda gelsinde alır kilosunu zaten
Ultrason kilosu kesin olmuyor kilosu olan zayif zayif olan kiloluda cikiyor. Hic kiloyu dert etmeyin önemli olan miadinda dogmasiNe bileyim herkesinki 2.5u geçti benimle bir olanların benimki yeni 2yi buldu üzüldüm öyle. Ama haklısın sağlıklıya yeterki sağlıklıcada doğsun. Saol canım benim. Rabbim hepimizi sağsalim zamanında evlatlarımıza kavuştursun
Fakat bu yanlis doktorunuza deseniz kizar bile, şekerli şeylerden alinan kilo zararli ve riskli, bebekte hipoglisemi nedeni. Zayif olsun saglikli olsun.Bebeğe en çok çikolata kilo aldırıyor denedim oldu:))))
Valla ya napacaksin Yellu 2 kiloyu.4 kilo ustu bebekte riskli.Allah korusun annede seker problemi olunca kilolu bebek olma ihtimali fazlaymis.3 kilo ustu iyidir,fazlasi riskli olabilir.Kız sen çocuğu 4ün üstünde falan doğurmayı düşünüyon ama zaten kendin küçüksün taşıyamazsın o kadar olsa. 2 kiloda neymiş 1 kilo daha alsın 3ün üstüne çıksın yeter sonrasını doğduktan sonra halledersin sen hem daha 1 aydan fazla var içini ferah tut üzme teyzişimizi. Dua et Rabbim en iyisini verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?