2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım geçmiş olsun bebişler büyüyor artık dün gece bende karın ağrısından kıvrandım resmen. Nasıl uykuya dalmışım bilmiyorum bile. Sırtım ağırıyor bu aralar. Dikkat et kendine. Dinlenmek her derde deva

Ne bileyim herkesinki 2.5u geçti benimle bir olanların benimki yeni 2yi buldu üzüldüm öyle. Ama haklısın sağlıklıya yeterki sağlıklıcada doğsun. Saol canım benim. Rabbim hepimizi sağsalim zamanında evlatlarımıza kavuştursun

Ah canım benim çok geçmiş olsun. Bol bol dnlen hiç kalkma. Kendi doktoruna gitsen görünsen. Haklısın bende kiloyu takıyorum. Şükür yawrularımız iyi

Lierac bende işe yaramadı göğsüm hep çatladı. Mustelanın çatlak öncesi yağına geçtim göbeğimde ve bacağımda hiç yok henüz şükür. Tavsiye ederim. Lierac pul pul dökülüyor ve kaşıntı yapıyor bu arada

Amanın kaçın alpi eli merdaneli geliyor :) napalım topiciğin en minnakları biz kaldık:)

Saol tatlım benim. Haklısın ben çok hareketliyim gün içinde bundan sonra dinlenmeye çalışacağım. Dün gece yine ağrım oldu demekki normal bu zamanlarda artık. Doktor rahim ağzı iyiyse olacak sabredeceksin diyor

Şimdilik kaşıntı olmadı kremden sonra ama bir süre devam edelim bakalım mustela da deneriz olmadı

Doğsunda ye teyzesi :) baksana şundaki güzelliğe
Oyyy maşallah maşallah ne guzel poz vermiş ayy benimkide dogmadan bi resim verse şöyle ya :))
Bende duaya başlayayım belki gösterir bu sefer yüzünü..

Bak annesi sende üzme tatli kızını artık kaç kilo olursa olsun artik son dönemeçteyiz zamaninda gelsinde alır kilosunu zaten

Yan profil sürekli ama teyzesi bir kere tam yüzünü gördük:) doktor diyoki şükredin bunu hiç göremeyenler var :)
Senin prenseste gösterir inşallah annesi
Tamam tamam bundan sonra ona çalışcam dinlencem güzelce beslencem etcem güzel olcak herşey

Ultrason kilosu kesin olmuyor kilosu olan zayif zayif olan kiloluda cikiyor. Hic kiloyu dert etmeyin önemli olan miadinda dogmasi

Valla ya napacaksin Yellu 2 kiloyu.4 kilo ustu bebekte riskli.Allah korusun annede seker problemi olunca kilolu bebek olma ihtimali fazlaymis.3 kilo ustu iyidir,fazlasi riskli olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…