2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ise yariyor.Gobek,kalca,goguse suruyordum olmadi.Basenlerin catlayabilecegi aklima gelmemisti.Suemedigim basenlerin catlamis.Koca gobegin catlamayip basenlerin catlamasi garip oldu.

Kızımı bende 3 haziran günü göreceğim.. çok özledim.. bizim bebeğin kilosuda yaşıtlarına göre fazla gidiyor..ben herşeyi normal olsun istiyorum..kilolu bebek iyi değil bence..bakalım bu hafta kaç kg gelecek boyu ne oldu..sağlıklı sıhhatli olsunlarda..önemli olan akıl, ruh ve beden sağlığı gerisi boş kızlar bence..

Ise yariyor.Gobek,kalca,goguse suruyordum olmadi.Basenlerin catlayabilecegi aklima gelmemisti.Suemedigim basenlerin catlamis.Koca gobegin catlamayip basenlerin catlamasi garip oldu.
İç bacaklarına da sürmeyi unutma. Ablamda ilk gebeliğinde oralara sürmeyi unutmuş oralar çatlamış:) benimde koca göbek çatlamadı göğüsler harita oldu:)

Size de il bebeğe kilo aldiran şeyler, bir kere en basta et, illa pirzola olmasi şart değil 4-5 köfte yemeğe koyduğumuz kiyma et. Peynirin her turu, sut yerine yoğurt, çiğ badem günde 10 tane ve yumurta en önemlisi günde yiyebilirsiniz 2-3 tane, her tur pişirme yöntemi olur.sekerli şeyler yememeye gayret, Bol su ve sebze, diyetisyen listesi denendi onaylandı üstelik ikiz bebekler.

İç bacaklarına da sürmeyi unutma. Ablamda ilk gebeliğinde oralara sürmeyi unutmuş oralar çatlamış:) benimde koca göbek çatlamadı göğüsler harita oldu:)
Ic bacaklarin catlamasi daha da garip olmus.Gogusler normal canim.Zaten bikini giysen bile orter catlaklari.

Canım cok gecmis olsun neyseki sıkıntı yok sen kanamalar geciriyorsun hep her hamilelik farklı bazîlarında bu kanama olayi 9ay devam ediyor korkma allahin izniyle az kaldı

Huyları kurusun ne deyim kafama taktığım yok zaten sadece ne desem bizim burada yok öyle şeyler diyor kv hatta benim kendi düğünümde bile sadece bizim tarafta düğün oldu benimkiler 500 kişilik solonu doldurdu kocamın taraftan 40 kişi ancak geldi onlarında 20si arkadaşlarımızdı sanırım insanlarla uğraşmak istemiyorlar veya kimsenin birşeyine gitmedikleri için kimse gelmeyecek diye cemiyet yapmaktan kaçıyorlar bende sünnet yapmayacağım hastanede kestirip eve getirip bi Kur'an okuruz yapçak birşey yok kimsede merak yok gelecek insanda yok zaten bana kalsa gidip memlekette yaparım ama onuda kocam istemiyo sen kocasız dul kadınmısın babanın evinde çocuklarını sünnet ettirecen demişti bende uzatmamıştım

Tırnakları oluştu bebişlerin kendini çizebilir diyor bendeki takvimde , bu sabah da sütçü zili çalınca ödüm koptu zıpladım yataktan yavaş yatıp kalkmakmlazım bu çizilme işi doğru çünkü oğlum doğduğunda göbeğinde yüzünde çizikler vardı neyin nesi olduğunu anlamamıştım şimdi çözdüm

Bi süre yatış şeklinde daha sonra oturma şeklinde kullanılacağı için öyle diyodur, öyle diyosa kullanılabilir.

Günaydın arkadaşlar, bi kaç sayfa geride hurma ile ilgili bir arkadaş soru sormuştu. Bulamadığım için alıntı yapamadım. Ben yaklaşık 2 aydır her gün 1-2 adet hurma yiyorum 36. haftadan sonra da 4-5 taneye çıkarırım diye düşünüyorum tabi sezeryan olmazsam. Hurmadan dolayı ben doğurmadıysam merak etmeyin abartmamak şartıyla yemek zararlı değil. Aksine 1 bardak süt ve 3 adet hurma günde almanız gereken tüm besin değerlerini neredeyse karşılıyormuş diye okumuştum bir yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…