- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Bebeğe mi aldırıyor emin misinBebeğe en çok çikolata kilo aldırıyor denedim oldu:))))
Çikolata aksine anneye kilo aldırıyomuş öyle duydum bendeBebeğe en çok çikolata kilo aldırıyor denedim oldu:))))
Haklısınız işte ama bu psikolojiyle olumlu yanından bakamadımUltrason kilosu kesin olmuyor kilosu olan zayif zayif olan kiloluda cikiyor. Hic kiloyu dert etmeyin önemli olan miadinda dogmasi
Ise yariyor.Gobek,kalca,goguse suruyordum olmadi.Basenlerin catlayabilecegi aklima gelmemisti.Suemedigim basenlerin catlamis.Koca gobegin catlamayip basenlerin catlamasi garip oldu.:) teşekkürler teyzesi.şimdiye kadar yağ kullandım hep.ilk zamanlar aktardan aldım.sonra karnım biraz çıkınca palmers kakao yağı kullandım.sonra hindistan cevizi yağına geçtim.çatlaklar yeni olmaya başladı şimdiye kadar hiç yoktuİnşallah liearac işe yarar
Şükür şeker problemim yok. Bende duymuştum dediğini. 3ü bulsun yeter teyzesiValla ya napacaksin Yellu 2 kiloyu.4 kilo ustu bebekte riskli.Allah korusun annede seker problemi olunca kilolu bebek olma ihtimali fazlaymis.3 kilo ustu iyidir,fazlasi riskli olabilir.
İç bacaklarına da sürmeyi unutma. Ablamda ilk gebeliğinde oralara sürmeyi unutmuş oralar çatlamış:) benimde koca göbek çatlamadı göğüsler harita oldu:)Ise yariyor.Gobek,kalca,goguse suruyordum olmadi.Basenlerin catlayabilecegi aklima gelmemisti.Suemedigim basenlerin catlamis.Koca gobegin catlamayip basenlerin catlamasi garip oldu.
O dudaklar ne tatliymis oyle.Masallah kuzuna.Cok fotosunu koyma.40 ina kadar sosyal medyaya foto koymam.Bize nazar cabuk deger:)Doğsunda ye teyzesi :) baksana şundaki güzelliğe
Ic bacaklarin catlamasi daha da garip olmus.Gogusler normal canim.Zaten bikini giysen bile orter catlaklari.İç bacaklarına da sürmeyi unutma. Ablamda ilk gebeliğinde oralara sürmeyi unutmuş oralar çatlamış:) benimde koca göbek çatlamadı göğüsler harita oldu:)
Canım cok gecmis olsun neyseki sıkıntı yok sen kanamalar geciriyorsun hep her hamilelik farklı bazîlarında bu kanama olayi 9ay devam ediyor korkma allahin izniyle az kaldıSelamlar. Evde internet yok okuyamiyorum pek herkes iyidir inşallah. Dün kanamam oldu bu sefer baya panik yaptım eşimi çagırdım agladım. Acilde nstde sanci cikmadi, muayenede plasenta falan sikintisi yoktu. Acildeki dr tanidigim dr degildi neden kanama olurki bu hafta da dedi durdu. Egitim arastirma hastanesine gitmemi önerdi. Rahim agzi nasil dedigimde de alttan bakilir ona isterse ebe baksin dedi bende istemedim.. benim gibi olan var mı hâla neden oluyor anlamiyorum. Ne guzel keyfim yerinde kizimin günlüğüne yazdım sonra bi baktim ki kanamam olmuş. Peçeteye sildikçe de epey geldi.. artık kilosunuda takmıcam. Ben strese girince hiç hareket etmedi hastaneye varana kadar dahada korktum. Sonra eve geldik kipir kipir.. saglikla doğsun başka bisey istemiyorum iki hafta daha istiyorum kilosunuda takmicam sizlerde takmayin arkadaslar saglikli olsun gerisi boş..
Bana da 2 kat aldırıyorBebeğe mi aldırıyor emin misin
Bana da aldırdı çocuğa da :)Çikolata aksine anneye kilo aldırıyomuş öyle duydum bende
Huyları kurusun ne deyim kafama taktığım yok zaten sadece ne desem bizim burada yok öyle şeyler diyor kv hatta benim kendi düğünümde bile sadece bizim tarafta düğün oldu benimkiler 500 kişilik solonu doldurdu kocamın taraftan 40 kişi ancak geldi onlarında 20si arkadaşlarımızdı sanırım insanlarla uğraşmak istemiyorlar veya kimsenin birşeyine gitmedikleri için kimse gelmeyecek diye cemiyet yapmaktan kaçıyorlar bende sünnet yapmayacağım hastanede kestirip eve getirip bi Kur'an okuruz yapçak birşey yok kimsede merak yok gelecek insanda yok zaten bana kalsa gidip memlekette yaparım ama onuda kocam istemiyo sen kocasız dul kadınmısın babanın evinde çocuklarını sünnet ettirecen demişti bende uzatmamıştımValla canım mevlüt yapmadım oğlumda gıcık olduğumdan sadece evde anneme Yasin falan okuttum o şekilde. Babaannemiz doğumda bize pike takımı yaptırdı bebek için, battaniye hem aldı hem ördü, künyesini taktı hepsi bu :)) buna çeyiz denmez herhalde. Şimdi de sabun bezi yapmış bir de boncuklu bir yelek yaptırmış hepsi bu:)) mevlüt yapacaktım aslında ama doğumda onlardan bebeğin kendi amca ve halası hariç 3 - 4 kişi anca geldi.. bende dedim doğuma gelmeyen mevlüde hiç gelmesin dedim yapmadım.. aannem evde okudu ablamlarla o şekilde yaptık.. sünnette de aynı şekilde.. sinir oldum yapmadım.. sanki ilk çocuğum değil de 10. Çocuğum gibi davrandıkları için eşim de sinir oldu şimdi gidip gelmiyoruz görüşmüyoruz hiçbiriyle.. yani normaller canım.. benim eltim hayırlı olsun bile demedi bu hamileliğmde düşün.. zaten görüşmüyorum . Kv ameliyat olunca mecbur görüşüldü o kadar . Adanalılar o konuda rahatına düşkün hepsi olmasa da.. neyse ki tam adanalı değilim bir yanım balıkesirkurtarıyorum ordan takma yani.. hatta bana bayramda yaylaya gelin dedi.. dedim imkansız 36 -37 haftalık olcam gelemem dedim. Hep bana diyebliyorlar
Oyy maşallah baya baya vesikalık olmuş bu çok nett ne güzel , ben hiç görmedim daha ya offDoğsunda ye teyzesi :) baksana şundaki güzelliğe
Ayyy yerim onu, fındık fıstık olmuş bu kız. Bu ne güzellik böyle. Ne güzel ilerde albümünde bunlara bakabilir, ben taa annemin karnında bile çok güzeldim derDoğsunda ye teyzesi :) baksana şundaki güzelliğe
Bi süre yatış şeklinde daha sonra oturma şeklinde kullanılacağı için öyle diyodur, öyle diyosa kullanılabilir.Tamam canım alacağım bazı şeyleri ordan almayı düşünüyorum.yatış yastığı emzirme yastığı falan.sorun yaşamam inşallah :)
Kızlar benim baktığım tiny love 3 in 1 diye geçiyo. O da 18kg kadar kullanılabilir diyo ama kullanılmaz mı yoksa ?
İlkkez paylaştım kız :) teyzelerinin nazarı değmez ya :) bizdede öyle derlerde dayanamayabilirim :)O dudaklar ne tatliymis oyle.Masallah kuzuna.Cok fotosunu koyma.40 ina kadar sosyal medyaya foto koymam.Bize nazar cabuk deger:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?