Çok geçmiş olsun canım doktoruna görün mutlaka bize de haber ver inşallah sıkıntı yokturSelamlar. Evde internet yok okuyamiyorum pek herkes iyidir inşallah. Dün kanamam oldu bu sefer baya panik yaptım eşimi çagırdım agladım. Acilde nstde sanci cikmadi, muayenede plasenta falan sikintisi yoktu. Acildeki dr tanidigim dr degildi neden kanama olurki bu hafta da dedi durdu. Egitim arastirma hastanesine gitmemi önerdi. Rahim agzi nasil dedigimde de alttan bakilir ona isterse ebe baksin dedi bende istemedim.. benim gibi olan var mı hâla neden oluyor anlamiyorum. Ne guzel keyfim yerinde kizimin günlüğüne yazdım sonra bi baktim ki kanamam olmuş. Peçeteye sildikçe de epey geldi.. artık kilosunuda takmıcam. Ben strese girince hiç hareket etmedi hastaneye varana kadar dahada korktum. Sonra eve geldik kipir kipir.. saglikla doğsun başka bisey istemiyorum iki hafta daha istiyorum kilosunuda takmicam sizlerde takmayin arkadaslar saglikli olsun gerisi boş..
Geçmiş olsun canım, kendini yorma dinlen, inşallah tekrarlamaz..Sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra besler kilo aldiririz kuzulara..Selamlar. Evde internet yok okuyamiyorum pek herkes iyidir inşallah. Dün kanamam oldu bu sefer baya panik yaptım eşimi çagırdım agladım. Acilde nstde sanci cikmadi, muayenede plasenta falan sikintisi yoktu. Acildeki dr tanidigim dr degildi neden kanama olurki bu hafta da dedi durdu. Egitim arastirma hastanesine gitmemi önerdi. Rahim agzi nasil dedigimde de alttan bakilir ona isterse ebe baksin dedi bende istemedim.. benim gibi olan var mı hâla neden oluyor anlamiyorum. Ne guzel keyfim yerinde kizimin günlüğüne yazdım sonra bi baktim ki kanamam olmuş. Peçeteye sildikçe de epey geldi.. artık kilosunuda takmıcam. Ben strese girince hiç hareket etmedi hastaneye varana kadar dahada korktum. Sonra eve geldik kipir kipir.. saglikla doğsun başka bisey istemiyorum iki hafta daha istiyorum kilosunuda takmicam sizlerde takmayin arkadaslar saglikli olsun gerisi boş..
Evet iç bacaklarıma bende sürüyorum korkudan o yüzden :) göğüsleri örteriz haklısın karnışımız çatlamaskn yeterIc bacaklarin catlamasi daha da garip olmus.Gogusler normal canim.Zaten bikini giysen bile orter catlaklari.
Sen yinede dikkat et canım:)Bana da aldırdı çocuğa da :)
Çok daha neti var bir önceki kontrolde :) teşekkür ederiz canımOyy maşallah baya baya vesikalık olmuş bu çok nett ne güzel , ben hiç görmedim daha ya off
Ay yeyin kızım yeyin teyzeleri :) güzelliği de zayıflığı da anasına çekmiş:)Ayyy yerim onu, fındık fıstık olmuş bu kız. Bu ne güzellik böyle. Ne güzel ilerde albümünde bunlara bakabilir, ben taa annemin karnında bile çok güzeldim der
Komsum gecen sene hamileligi boyunca toplam 25 kilo hurma yedi. Ve erken falan da dogurmadi. Ben ozmaan bilmiyordum hurmanim etkisini ama simdi sasiriyorum. Ben de ramazanla basladim yemeyeGünaydın arkadaşlar, bi kaç sayfa geride hurma ile ilgili bir arkadaş soru sormuştu. Bulamadığım için alıntı yapamadım. Ben yaklaşık 2 aydır her gün 1-2 adet hurma yiyorum 36. haftadan sonra da 4-5 taneye çıkarırım diye düşünüyorum tabi sezeryan olmazsam. Hurmadan dolayı ben doğurmadıysam merak etmeyin abartmamak şartıyla yemek zararlı değil. Aksine 1 bardak süt ve 3 adet hurma günde almanız gereken tüm besin değerlerini neredeyse karşılıyormuş diye okumuştum bir yerde.
Sagol canimGünaydın arkadaşlar, bi kaç sayfa geride hurma ile ilgili bir arkadaş soru sormuştu. Bulamadığım için alıntı yapamadım. Ben yaklaşık 2 aydır her gün 1-2 adet hurma yiyorum 36. haftadan sonra da 4-5 taneye çıkarırım diye düşünüyorum tabi sezeryan olmazsam. Hurmadan dolayı ben doğurmadıysam merak etmeyin abartmamak şartıyla yemek zararlı değil. Aksine 1 bardak süt ve 3 adet hurma günde almanız gereken tüm besin değerlerini neredeyse karşılıyormuş diye okumuştum bir yerde.
Maşallah bebişine canım çok tatlı, bana da dr.um her gittiğimde böyle resim veriyor, albümüne koycam..Doğsunda ye teyzesi :) baksana şundaki güzelliğe
Olsun canim,insani sevdigine de nazari degermis.Ben instagramda falan bebisin cicilerini paylasinca esim kiziyor.O benden daha siki.İlkkez paylaştım kız :) teyzelerinin nazarı değmez ya :) bizdede öyle derlerde dayanamayabilirim :)
Erken dogum riski olan birine belki etkisi vardir da sirf hurma yuzunden normal zamanda doguracak biri de erken dogurmaz.Komsum gecen sene hamileligi boyunca toplam 25 kilo hurma yedi. Ve erken falan da dogurmadi. Ben ozmaan bilmiyordum hurmanim etkisini ama simdi sasiriyorum. Ben de ramazanla basladim yemeye
Ay hic uzulme canim benimki de 2100du en son ben de takmiyorum artik kilosunu ben 4.5 dogmusum minicik bi kadinim ablam 2.5 masallahi var.bi tek bacak boyu uzuyor beni 2 hafta geri cikiyor bakalim yarin gorus gunumuz hayirlisi boyu uzasin yeter diyorum kilodan gectim.Ne bileyim herkesinki 2.5u geçti benimle bir olanların benimki yeni 2yi buldu üzüldüm öyle. Ama haklısın sağlıklıya yeterki sağlıklıcada doğsun. Saol canım benim. Rabbim hepimizi sağsalim zamanında evlatlarımıza kavuştursun
Canım bende ankaradayım senden de biraz öndeyim hafta olarak. Ama doktorum bana böyle bir şey önermedi. Burada arkadaşlardan da duymadım. Biraz para tuzağı gibi geldi tabi sıkıntı görmediyse bence çektirmeden önce başka bir doktora daha görün.Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum bizim kalple ilgili hic bir anomali gorulmedigi halde bi onceki kontrolde doktorumuz bu haftalarda fetal eko cekimi iyi olur diyerek fetal eko onerdi.. gittigim hastane zaten biraz pahali bir hastane ankara da hrs ye gidiyorum belki bileniniz vardir fetal ekoyu sorduk 375 lira dediler cok yaptirmak istemiyorum sizce ne yapmaliyim durup dururken fetal eko cektiren var midir acaba gerekli mi
Ben de duymadim boyle bisey hayir bi slklntldan bahsetmedi vok sukur hic bi zaman hatta baska bi doktorda da olmak uzere iki kez ayrintili ultrason cekinmistim onlarda da soylenmemisti yaptirmamayi dusunuyorum ben de zaten Allah korusun bisey yoktur insaallah zaten bana da para tuzagi gibi geldi kimseden duymadim cunkuCanım bende ankaradayım senden de biraz öndeyim hafta olarak. Ama doktorum bana böyle bir şey önermedi. Burada arkadaşlardan da duymadım. Biraz para tuzağı gibi geldi tabi sıkıntı görmediyse bence çektirmeden önce başka bir doktora daha görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?