2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım doktoruna görün mutlaka bize de haber ver inşallah sıkıntı yoktur

Geçmiş olsun canım, kendini yorma dinlen, inşallah tekrarlamaz..Sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra besler kilo aldiririz kuzulara..

Komsum gecen sene hamileligi boyunca toplam 25 kilo hurma yedi. Ve erken falan da dogurmadi. Ben ozmaan bilmiyordum hurmanim etkisini ama simdi sasiriyorum. Ben de ramazanla basladim yemeye

Sagol canim

Kizlar simdi goz doktorundan geldim. Miyopun iki turu varmis. Benimkinde normal dogumun yuzde 98 sıkıntı olmayacagini soyledi. Gebe oldugum icin damlayla bakmadi. Yuzde yuz emin olmak icin universite arastirma hastanesine git istersen dedi. Ama bana sorarsan sıkıntı yok dedi. Doktoruma anlatacagim boyle. Uni.ye git derse o zaman giderim. Yuzde 1 yuzde 2 risk her seyde var. Giz sorununu atlattik cok şükür. Insallah diger sartlar da uygun olursa normal dusunuyorum:))

Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum bizim kalple ilgili hic bir anomali gorulmedigi halde bi onceki kontrolde doktorumuz bu haftalarda fetal eko cekimi iyi olur diyerek fetal eko onerdi.. gittigim hastane zaten biraz pahali bir hastane ankara da hrs ye gidiyorum belki bileniniz vardir fetal ekoyu sorduk 375 lira dediler cok yaptirmak istemiyorum sizce ne yapmaliyim durup dururken fetal eko cektiren var midir acaba gerekli mi

Komsum gecen sene hamileligi boyunca toplam 25 kilo hurma yedi. Ve erken falan da dogurmadi. Ben ozmaan bilmiyordum hurmanim etkisini ama simdi sasiriyorum. Ben de ramazanla basladim yemeye
Erken dogum riski olan birine belki etkisi vardir da sirf hurma yuzunden normal zamanda doguracak biri de erken dogurmaz.

Bizim doktor yuzuyle hic ilgilenmiyor. Olcuyor, suyuna plesentasına bakıyor, iyi diyor gönderiyor. 1 ay sonra bulusacagiz insallah kızımla. O zaman bol bol gorur koklarim di mi :)))

Ay hic uzulme canim benimki de 2100du en son ben de takmiyorum artik kilosunu ben 4.5 dogmusum minicik bi kadinim ablam 2.5 masallahi var.bi tek bacak boyu uzuyor beni 2 hafta geri cikiyor bakalim yarin gorus gunumuz hayirlisi boyu uzasin yeter diyorum kilodan gectim.

Canım bende ankaradayım senden de biraz öndeyim hafta olarak. Ama doktorum bana böyle bir şey önermedi. Burada arkadaşlardan da duymadım. Biraz para tuzağı gibi geldi tabi sıkıntı görmediyse bence çektirmeden önce başka bir doktora daha görün.

Ben de duymadim boyle bisey hayir bi slklntldan bahsetmedi vok sukur hic bi zaman hatta baska bi doktorda da olmak uzere iki kez ayrintili ultrason cekinmistim onlarda da soylenmemisti yaptirmamayi dusunuyorum ben de zaten Allah korusun bisey yoktur insaallah zaten bana da para tuzagi gibi geldi kimseden duymadim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…