2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun, göz doktorundan onayı aldın neyseki. istediğin gibi kolay bir normal doğum olur umarım.

Slm kızlar nasilsiniz çok nete giremiyorum nasıl gidiyor hamilelik bende bel ağrısı aetti bugun 32 haftalik oldum Dr dan geliyorum kontrolüm vardı bebis 2 kilo olmuş sizce nasıl gelişimi sizinde beliniz çok agriyo mu ben biraz yürüsem belim kopacak gibi

Canım geçmiş olsun, göz doktorundan onayı aldın neyseki. istediğin gibi kolay bir normal doğum olur umarım.
Amin inşallah canım. Hepimiz zamanında sağlıklı bir şekilde doğumlarımızı yapalım. Mutluluklarımızı paylaşalım inş.ç

Ben hakiki zeytinyağı kullanıyorum 6 aydan beri haftada bi kez yetiyo son zamanlarda haftada ikiye çıkardım goguse de sürmek çok ıyimis doğum sonrası yarayı engelliyo mus bilgin olsun :)
Yağı sürdükten sonra bir bez veya kağıt havluyla mı kapatıyorsun o bölgeyi? Ben badem yağı sürüyordum yetmiyor artık zeytinyağına başlayacağım.

Aynen canım.. boşver gitsin.. şimdi adanalılarında farklı kozanmış karaisalıymış bilmem ne derken adetleri de değişik. Boşver eğlence vs de lazım değil sünnet için. Duasını oku tamam.. yaptın mı yemeğe gelen oluyor ama.. yemekli yapcam de bakalım sana yemek kalmaz huyları hakkaten kurusun yani..çok gördüm burda tanımadığı halde sırf yemek yemek için cenaze evine gideni.. öyle abes insanlar var . Hiçç sıkma canını takma boşverrr... bu dünyaya bir daha gelemiyoruz istediğini yap

Maşallah bebişine canım çok tatlı, bana da dr.um her gittiğimde böyle resim veriyor, albümüne koycam..
Çok saol canım benim. Bizimde birikti baya. Tek bitanecik tüm yüzü var diğerleri hep böyle :) saolsun doktorumuz baya uğraşıyor yüz fotosu yakalamak için:)

Olsun canim,insani sevdigine de nazari degermis.Ben instagramda falan bebisin cicilerini paylasinca esim kiziyor.O benden daha siki.
Biz 40dolmadan foto paylaşma konusunu hiç konuşmadık daha eşimle ne düşüniyor bilmiyorum valla:) ama cicileri paylaşmaya bişi demiyor:)

Ne zaman gittiğinde 2100dü canım. Bizimde kağıtta 9 gün geri görünüyor ama doktor hiç geri yada minyon demiyor dedirtmiyorda gayet iyi ve sağlıklı diyor. İnşallah senin gerilikte düzelmiştir tatlım

Eşimin doğum günü yaklaştı. Parfüm istemişti onu aldım. Babalar günü hediyesi almayı düşünüyor musunuz? O bana anneler gününde aldı. Karşılığını vermek lazım şimdi:))

Bişey sorucam sizin orada da eczaneler öğle tatiline giriyor mu? Doktorum kan değerlerim düşük diye serum verdi hastaneye geldik ama eczaneler öğle tatilinde.12.30-14 .00 arası öğle tatiline giriyorlar.hiç bir yerde böyle bi uygulama görmemiştim ben

Benim de oyle.Cok hareket etmeyince kaslar zayifladi sanirim.Yuruyunce belim agriyor,bacaklarimda da hamlama agrisi oluyor.Napalim 1,5 ay gecsin,ondsn sonra bakariz.

Maşallah bebişine gelişimi iyi..Benim de belim ağrıyor, dün yemek yaptım ufak tefek iş yaptım sırtım ve belim kopuyor şu an. Bende bel fıtığı var onun etkisimi bilmiyorum.

Benim de oyle.Cok hareket etmeyince kaslar zayifladi sanirim.Yuruyunce belim agriyor,bacaklarimda da hamlama agrisi oluyor.Napalim 1,5 ay gecsin,ondsn sonra bakariz.

Maşallah bebişine gelişimi iyi..Benim de belim ağrıyor, dün yemek yaptım ufak tefek iş yaptım sırtım ve belim kopuyor şu an. Bende bel fıtığı var onun etkisimi bilmiyorum.

demek ki son aylar bel baya bi ağrıyo benim bide sabahları kahvaltı hazırlayacak halim bile kalmıyo geçen hafta bayıldım tansiyonum düştü sanırım uyanır uyanmaz bişey yemezsem bayılıyorum az kaldı artık hayırlısıyla kucağımıza alırız inş bebeğimizi

demek ki son aylar bel baya bi ağrıyo benim bide sabahları kahvaltı hazırlayacak halim bile kalmıyo geçen hafta bayıldım tansiyonum düştü sanırım uyanır uyanmaz bişey yemezsem bayılıyorum az kaldı artık hayırlısıyla kucağımıza alırız inş bebeğimizi

Eşimin doğum günü yaklaştı. Parfüm istemişti onu aldım. Babalar günü hediyesi almayı düşünüyor musunuz? O bana anneler gününde aldı. Karşılığını vermek lazım şimdi:))
Benim eşim de oğlumla birlikte bana hediye aldı anneler gününde, ben de almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…