Canım geçmiş olsun, göz doktorundan onayı aldın neyseki. istediğin gibi kolay bir normal doğum olur umarım.Kizlar simdi goz doktorundan geldim. Miyopun iki turu varmis. Benimkinde normal dogumun yuzde 98 sıkıntı olmayacagini soyledi. Gebe oldugum icin damlayla bakmadi. Yuzde yuz emin olmak icin universite arastirma hastanesine git istersen dedi. Ama bana sorarsan sıkıntı yok dedi. Doktoruma anlatacagim boyle. Uni.ye git derse o zaman giderim. Yuzde 1 yuzde 2 risk her seyde var. Giz sorununu atlattik cok şükür. Insallah diger sartlar da uygun olursa normal dusunuyorum:))
Hafif kırmızı olan çatlakları da geçirir mi ki acabaIse yariyor.Gobek,kalca,goguse suruyordum olmadi.Basenlerin catlayabilecegi aklima gelmemisti.Suemedigim basenlerin catlamis.Koca gobegin catlamayip basenlerin catlamasi garip oldu.
Amin inşallah canım. Hepimiz zamanında sağlıklı bir şekilde doğumlarımızı yapalım. Mutluluklarımızı paylaşalım inş.çCanım geçmiş olsun, göz doktorundan onayı aldın neyseki. istediğin gibi kolay bir normal doğum olur umarım.
Ben hakiki zeytinyağı kullanıyorum 6 aydan beri haftada bi kez yetiyo son zamanlarda haftada ikiye çıkardım goguse de sürmek çok ıyimis doğum sonrası yarayı engelliyo mus bilgin olsun :)Bilmiyorum canim umarim gecirir,ben basenlere surmeye basladim.Arada kantoronda surerim.
Ya zaten yemicem bundan sonra dayanamıyorum çok canım istiyor tatlı şeyler ama sabretmek lazımSen yinede dikkat et canım:)
Yağı sürdükten sonra bir bez veya kağıt havluyla mı kapatıyorsun o bölgeyi? Ben badem yağı sürüyordum yetmiyor artık zeytinyağına başlayacağım.Ben hakiki zeytinyağı kullanıyorum 6 aydan beri haftada bi kez yetiyo son zamanlarda haftada ikiye çıkardım goguse de sürmek çok ıyimis doğum sonrası yarayı engelliyo mus bilgin olsun :)
Huyları kurusun ne deyim kafama taktığım yok zaten sadece ne desem bizim burada yok öyle şeyler diyor kv hatta benim kendi düğünümde bile sadece bizim tarafta düğün oldu benimkiler 500 kişilik solonu doldurdu kocamın taraftan 40 kişi ancak geldi onlarında 20si arkadaşlarımızdı sanırım insanlarla uğraşmak istemiyorlar veya kimsenin birşeyine gitmedikleri için kimse gelmeyecek diye cemiyet yapmaktan kaçıyorlar bende sünnet yapmayacağım hastanede kestirip eve getirip bi Kur'an okuruz yapçak birşey yok kimsede merak yok gelecek insanda yok zaten bana kalsa gidip memlekette yaparım ama onuda kocam istemiyo sen kocasız dul kadınmısın babanın evinde çocuklarını sünnet ettirecen demişti bende uzatmamıştım
Çok saol canım benim. Bizimde birikti baya. Tek bitanecik tüm yüzü var diğerleri hep böyle :) saolsun doktorumuz baya uğraşıyor yüz fotosu yakalamak için:)Maşallah bebişine canım çok tatlı, bana da dr.um her gittiğimde böyle resim veriyor, albümüne koycam..
Biz 40dolmadan foto paylaşma konusunu hiç konuşmadık daha eşimle ne düşüniyor bilmiyorum valla:) ama cicileri paylaşmaya bişi demiyor:)Olsun canim,insani sevdigine de nazari degermis.Ben instagramda falan bebisin cicilerini paylasinca esim kiziyor.O benden daha siki.
Ne zaman gittiğinde 2100dü canım. Bizimde kağıtta 9 gün geri görünüyor ama doktor hiç geri yada minyon demiyor dedirtmiyorda gayet iyi ve sağlıklı diyor. İnşallah senin gerilikte düzelmiştir tatlımAy hic uzulme canim benimki de 2100du en son ben de takmiyorum artik kilosunu ben 4.5 dogmusum minicik bi kadinim ablam 2.5 masallahi var.bi tek bacak boyu uzuyor beni 2 hafta geri cikiyor bakalim yarin gorus gunumuz hayirlisi boyu uzasin yeter diyorum kilodan gectim.
Bende tatlı çok istiyorum sürekli ama frenliyorum kendimi. Anneninde çok kilo alması iyi birşey değil kuzumYa zaten yemicem bundan sonra dayanamıyorum çok canım istiyor tatlı şeyler ama sabretmek lazım
Benim de oyle.Cok hareket etmeyince kaslar zayifladi sanirim.Yuruyunce belim agriyor,bacaklarimda da hamlama agrisi oluyor.Napalim 1,5 ay gecsin,ondsn sonra bakariz.Slm kızlar nasilsiniz çok nete giremiyorum nasıl gidiyor hamilelik bende bel ağrısı aetti bugun 32 haftalik oldum Dr dan geliyorum kontrolüm vardı bebis 2 kilo olmuş sizce nasıl gelişimi sizinde beliniz çok agriyo mu ben biraz yürüsem belim kopacak gibi
Maşallah bebişine gelişimi iyi..Benim de belim ağrıyor, dün yemek yaptım ufak tefek iş yaptım sırtım ve belim kopuyor şu an. Bende bel fıtığı var onun etkisimi bilmiyorum.Slm kızlar nasilsiniz çok nete giremiyorum nasıl gidiyor hamilelik bende bel ağrısı aetti bugun 32 haftalik oldum Dr dan geliyorum kontrolüm vardı bebis 2 kilo olmuş sizce nasıl gelişimi sizinde beliniz çok agriyo mu ben biraz yürüsem belim kopacak gibi
Benim de oyle.Cok hareket etmeyince kaslar zayifladi sanirim.Yuruyunce belim agriyor,bacaklarimda da hamlama agrisi oluyor.Napalim 1,5 ay gecsin,ondsn sonra bakariz.
Maşallah bebişine gelişimi iyi..Benim de belim ağrıyor, dün yemek yaptım ufak tefek iş yaptım sırtım ve belim kopuyor şu an. Bende bel fıtığı var onun etkisimi bilmiyorum.
Benim de oyle.Cok hareket etmeyince kaslar zayifladi sanirim.Yuruyunce belim agriyor,bacaklarimda da hamlama agrisi oluyor.Napalim 1,5 ay gecsin,ondsn sonra bakariz.
Maşallah bebişine gelişimi iyi..Benim de belim ağrıyor, dün yemek yaptım ufak tefek iş yaptım sırtım ve belim kopuyor şu an. Bende bel fıtığı var onun etkisimi bilmiyorum.
Benim eşim de oğlumla birlikte bana hediye aldı anneler gününde, ben de almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum.Eşimin doğum günü yaklaştı. Parfüm istemişti onu aldım. Babalar günü hediyesi almayı düşünüyor musunuz? O bana anneler gününde aldı. Karşılığını vermek lazım şimdi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?