2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim eşim de oğlumla birlikte bana hediye aldı anneler gününde, ben de almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum.
O beni kotona götürdü, yazlık pantolon ve bluz aldım. Hem şimdi giyebileceğim hem sonra. Bende onu nike ya da adisdasa götürüp bir şeyler mi alsam diyorum. Ama bunu arada bir yapıyorum zaten. Sürprizli bir şeyler yapmak istiyorum:) Ayın 18i sanırım. Babamlar burda olacak güzel bir yerde akşam yemeği ayarlarım herhalde. Sürpriz olmaz belki ama değişiklik olur. Aklına gelen sürprizli şeyleri benimle paylaşır mısın canım :))

Kızlar bende koltukta dumduz sırtustu yatınca bır süre, kalktıgımda cok kotuoluyorım kuyruk sokumumda basından beri agrı var benım malesef

Hanımlar 33. Haftada otobüs yolculuğu yapan var mı. 2 buçuk saat sürüyor yol ama bilemedim. Yolculuk yapan var mı ?

Hanımlar 33. Haftada otobüs yolculuğu yapan var mı. 2 buçuk saat sürüyor yol ama bilemedim. Yolculuk yapan var mı ?
Otobüs değil ama kendi arabamizla yolculuk yapıyorum ben3-3 buçuk saat, ailemin yanına gidip geliyorum, ama artık iyice zor oldu yolculuk, popom çok ağrıyo, daraliyorum.3 hafta sonra yine gitcem doğum yapıp gelcem inşallah.

Gecen hafta canim ben her hafta kontrole gidiyorum valla ben yeni doktor degistirmek zorunda kaldim her ikisi de karin cevresi geri bacak boyu kisa diye şak diye yuzumize soylediler hatta et yiyeceksin durmadan proteine yuklen diyordu surekli eski doktorum

Tamam canım, gerci çok suprizli bişey olmaz, gömlek ya da tişört alıp oğlumla veririz.

1. Hafif kırmızı olan çatlakları da geçirir mi ki acaba
    Çatlakların geçmesi için kantaron yağı kullan canım ben ilk hamileliğimde çok çatlamıştım bu defa hiç çatlak kremi almadım sadece kantaron yağı kullanıyorum çatlaklarım artmadı azaldı halbuki ilk hamileliğimde 500 tl den fazla krem parası verdim boşuna vermişim

Canım benim de son kontrolde bacak boyu kısa dedi dr.um şimdi sen kafaya takarsin ama önemli değil dedi.oglun gibi yapılı olmicak dedi..inşallah sorunsuz sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz.

merhaba anneler ,doğum öncesi ateş ölçer ne aldınız bide buhar makinesi tavsiye edermsiniz?

nerdesin cnm sen bende öyle bişey görmedim hic hastane,sağlık ocağı tamamda eczaneyi duymadım

Kızlar kilo durumunuz nasıl gidiyor ben çok hızlı alıyorum sizdede öyle mi ya 10 gün önce tartılmıştım bu sabah baktım 2 kilo almışım

[QU OTE="ozgemua, post: 51575781, member: 419790"]merhaba anneler ,doğum öncesi ateş ölçer ne aldınız bide buhar makinesi tavsiye edermsiniz?[/QUOTE]
Ben chicco nun koltuk altından ölçenini aldım. Oğlumda da öyle kullanmıştım. Buhar makinesi almadım.

[QU OT dalvanos, post: 51575897, member: 551600"]Kızlar kilo durumunuz nasıl gidiyor ben çok hızlı alıyorum sizdede öyle mi ya 10 gün önce tartılmıştım bu sabah baktım 2 kilo almışım [/QUOTE]
Ben 7kilo aldım. Dr.um iyi dedi.5 haftada 2 kilo almıştım. Ama özel bişey yapmıyorum. Yiyorum baya..

Kızlar kilo durumunuz nasıl gidiyor ben çok hızlı alıyorum sizdede öyle mi ya 10 gün önce tartılmıştım bu sabah baktım 2 kilo almışım
bu ara iştahım çok fazla. toplamda 12 kilo aldım. Zayıfım ama doktor 14 kilodan fazla alma demişti. Fazla alacağım ıgb.Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…