MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
O beni kotona götürdü, yazlık pantolon ve bluz aldım. Hem şimdi giyebileceğim hem sonra. Bende onu nike ya da adisdasa götürüp bir şeyler mi alsam diyorum. Ama bunu arada bir yapıyorum zaten. Sürprizli bir şeyler yapmak istiyorum:) Ayın 18i sanırım. Babamlar burda olacak güzel bir yerde akşam yemeği ayarlarım herhalde. Sürpriz olmaz belki ama değişiklik olur. Aklına gelen sürprizli şeyleri benimle paylaşır mısın canım :))Benim eşim de oğlumla birlikte bana hediye aldı anneler gününde, ben de almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum.
Kızlar bende koltukta dumduz sırtustu yatınca bır süre, kalktıgımda cok kotuoluyorım kuyruk sokumumda basından beri agrı var benım malesef
Otobüs değil ama kendi arabamizla yolculuk yapıyorum ben3-3 buçuk saat, ailemin yanına gidip geliyorum, ama artık iyice zor oldu yolculuk, popom çok ağrıyo, daraliyorum.3 hafta sonra yine gitcem doğum yapıp gelcem inşallah.Hanımlar 33. Haftada otobüs yolculuğu yapan var mı. 2 buçuk saat sürüyor yol ama bilemedim. Yolculuk yapan var mı ?
Gecen hafta canim ben her hafta kontrole gidiyorum valla ben yeni doktor degistirmek zorunda kaldim her ikisi de karin cevresi geri bacak boyu kisa diye şak diye yuzumize soylediler hatta et yiyeceksin durmadan proteine yuklen diyordu surekli eski doktorumNe zaman gittiğinde 2100dü canım. Bizimde kağıtta 9 gün geri görünüyor ama doktor hiç geri yada minyon demiyor dedirtmiyorda gayet iyi ve sağlıklı diyor. İnşallah senin gerilikte düzelmiştir tatlım
Tamam canım, gerci çok suprizli bişey olmaz, gömlek ya da tişört alıp oğlumla veririz.O beni kotona götürdü, yazlık pantolon ve bluz aldım. Hem şimdi giyebileceğim hem sonra. Bende onu nike ya da adisdasa götürüp bir şeyler mi alsam diyorum. Ama bunu arada bir yapıyorum zaten. Sürprizli bir şeyler yapmak istiyorum:) Ayın 18i sanırım. Babamlar burda olacak güzel bir yerde akşam yemeği ayarlarım herhalde. Sürpriz olmaz belki ama değişiklik olur. Aklına gelen sürprizli şeyleri benimle paylaşır mısın canım :))
Çatlakların geçmesi için kantaron yağı kullan canım ben ilk hamileliğimde çok çatlamıştım bu defa hiç çatlak kremi almadım sadece kantaron yağı kullanıyorum çatlaklarım artmadı azaldı halbuki ilk hamileliğimde 500 tl den fazla krem parası verdim boşuna vermişimHafif kırmızı olan çatlakları da geçirir mi ki acaba
Canım benim de son kontrolde bacak boyu kısa dedi dr.um şimdi sen kafaya takarsin ama önemli değil dedi.oglun gibi yapılı olmicak dedi..inşallah sorunsuz sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz.Gecen hafta canim ben her hafta kontrole gidiyorum valla ben yeni doktor degistirmek zorunda kaldim her ikisi de karin cevresi geri bacak boyu kisa diye şak diye yuzumize soylediler hatta et yiyeceksin durmadan proteine yuklen diyordu surekli eski doktorum
hadi ya bende kilo almamak için cok tuketmiyorum ama arada kaçırıyorum ayarı :))Bebeğe en çok çikolata kilo aldırıyor denedim oldu:))))
nerdesin cnm sen bende öyle bişey görmedim hic hastane,sağlık ocağı tamamda eczaneyi duymadımBişey sorucam sizin orada da eczaneler öğle tatiline giriyor mu? Doktorum kan değerlerim düşük diye serum verdi hastaneye geldik ama eczaneler öğle tatilinde.12.30-14 .00 arası öğle tatiline giriyorlar.hiç bir yerde böyle bi uygulama görmemiştim ben
alından ölçen omron marka aldım. buhar makinesi düşünmedim.merhaba anneler ,doğum öncesi ateş ölçer ne aldınız bide buhar makinesi tavsiye edermsiniz?
ben braun kulaktan ateş ölçer aldım bebek, çocuk, yetiskin ayarı var denediğim kadarıyla güzelmerhaba anneler ,doğum öncesi ateş ölçer ne aldınız bide buhar makinesi tavsiye edermsiniz?
hangi modelini aldınız pekiben braun kulaktan ateş ölçer aldım bebek, çocuk, yetiskin ayarı var denediğim kadarıyla güzel
13 kilo aldım bari bundan sonra fazla almasam iyi olur demi insallahBende tatlı çok istiyorum sürekli ama frenliyorum kendimi. Anneninde çok kilo alması iyi birşey değil kuzum
bu ara iştahım çok fazla. toplamda 12 kilo aldım. Zayıfım ama doktor 14 kilodan fazla alma demişti. Fazla alacağım ıgb.Hayırlısı artıkKızlar kilo durumunuz nasıl gidiyor ben çok hızlı alıyorum sizdede öyle mi ya 10 gün önce tartılmıştım bu sabah baktım 2 kilo almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?