2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nöbetçi değilse evet 12.30 - 13.30 Arası giriyor tatile.

Doktorumu aradım şimdi. Yapabilirsin dedi tabiki ayaklar sisiyo sırt agriyo ama iyi geçer inşallah bakalim

merhaba anneler ,doğum öncesi ateş ölçer ne aldınız bide buhar makinesi tavsiye edermsiniz?
Ben kizima özel almadim chicconun koltuk altindan ölçen almiştım kendime onu kullanacagim. Kışında bogazım cok kurudugu icin buhar makinasi almistim yazin degilde kışın kalorifer yandigi icin cok lazim oluyor buhar makinasi ben cok faydasini gordum. Simdide kızima kullanacagim insallah..

Sende bizim kervandasın yani minnoş annesi olaraktan :) ay ablamın doktoruda öyleydi ozamanlar çok iyi doktor ilgili falan gibi geliyodu bana ama kurban olayım kendi doktoruma. Hiç üzücü birşey söylemiyor

Kızlar kilo durumunuz nasıl gidiyor ben çok hızlı alıyorum sizdede öyle mi ya 10 gün önce tartılmıştım bu sabah baktım 2 kilo almışım
Benim toplamda 12.5 kilo hala. Bir haftada 600gram almışım 210gramını kızım almış zaten. Doktor süper kilo almamışsın bu hafta dedi

Ateş ölçer sordum bugün doktora normal ateş olcerlerden al dedi temassız iyi değilmiş
Canım bana da ilk 2 ay koltukaltından rahat ölçebilirsin dedi onun için koltuk altı aldım Kraft marka. Ama sonrası için bebekler pek yerinde durmuyor kulaktan rahat ölçemezsin ondan dolayı temassız ölçenlerden al dedi. Bende ikisinden de aldım. Ayrıca gebe okuluna da gittim orda da aynı şeyi söylediler.

Doğru hiç durmuyorlar ilk normal alalim da sonra bakarız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…