- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Bişey sorucam sizin orada da eczaneler öğle tatiline giriyor mu? Doktorum kan değerlerim düşük diye serum verdi hastaneye geldik ama eczaneler öğle tatilinde.12.30-14 .00 arası öğle tatiline giriyorlar.hiç bir yerde böyle bi uygulama görmemiştim ben
maşallahDoğsunda ye teyzesi :) baksana şundaki güzelliğe
Otobüs değil ama kendi arabamizla yolculuk yapıyorum ben3-3 buçuk saat, ailemin yanına gidip geliyorum, ama artık iyice zor oldu yolculuk, popom çok ağrıyo, daraliyorum.3 hafta sonra yine gitcem doğum yapıp gelcem inşallah.
toplam 9 kilo aldımKızlar kilo durumunuz nasıl gidiyor ben çok hızlı alıyorum sizdede öyle mi ya 10 gün önce tartılmıştım bu sabah baktım 2 kilo almışım
Ben de 2 hafta sonra istanbuldan Aydın'a gidicem ailemin yanına kendi arabamızla ama yine de çok zor olacak eminimHanımlar 33. Haftada otobüs yolculuğu yapan var mı. 2 buçuk saat sürüyor yol ama bilemedim. Yolculuk yapan var mı ?
Seni gidi seni madem biliyon daha ne.. Hııııı kızdırma biziBunun canlı örneğini yeğenimde yaşadım ve yaşıorumda işte ama gelde benim psikolojime anlat :)
Biz de bunu aldıkKızlar bende weewell marka ateş ölçer aldım. Arkadaşım da kullanılıyor çok memnun.Eki Görüntüle 2002306
Ben kizima özel almadim chicconun koltuk altindan ölçen almiştım kendime onu kullanacagim. Kışında bogazım cok kurudugu icin buhar makinasi almistim yazin degilde kışın kalorifer yandigi icin cok lazim oluyor buhar makinasi ben cok faydasini gordum. Simdide kızima kullanacagim insallah..merhaba anneler ,doğum öncesi ateş ölçer ne aldınız bide buhar makinesi tavsiye edermsiniz?
Sende bizim kervandasın yani minnoş annesi olaraktan :) ay ablamın doktoruda öyleydi ozamanlar çok iyi doktor ilgili falan gibi geliyodu bana ama kurban olayım kendi doktoruma. Hiç üzücü birşey söylemiyorGecen hafta canim ben her hafta kontrole gidiyorum valla ben yeni doktor degistirmek zorunda kaldim her ikisi de karin cevresi geri bacak boyu kisa diye şak diye yuzumize soylediler hatta et yiyeceksin durmadan proteine yuklen diyordu surekli eski doktorum
Ateş ölçer sordum bugün doktora normal ateş olcerlerden al dedi temassız iyi değilmişmerhaba anneler ,doğum öncesi ateş ölçer ne aldınız bide buhar makinesi tavsiye edermsiniz?
Benim toplamda 12.5 kilo hala. Bir haftada 600gram almışım 210gramını kızım almış zaten. Doktor süper kilo almamışsın bu hafta dediKızlar kilo durumunuz nasıl gidiyor ben çok hızlı alıyorum sizdede öyle mi ya 10 gün önce tartılmıştım bu sabah baktım 2 kilo almışım
Kaçıncı haftandaydın canım13 kilo aldım bari bundan sonra fazla almasam iyi olur demi insallah
Saol tatlım :) çok bal bunlar yamaşallahbenim kız gibi bal dudaklı
Canım bana da ilk 2 ay koltukaltından rahat ölçebilirsin dedi onun için koltuk altı aldım Kraft marka. Ama sonrası için bebekler pek yerinde durmuyor kulaktan rahat ölçemezsin ondan dolayı temassız ölçenlerden al dedi. Bende ikisinden de aldım. Ayrıca gebe okuluna da gittim orda da aynı şeyi söylediler.Ateş ölçer sordum bugün doktora normal ateş olcerlerden al dedi temassız iyi değilmiş
34 bitti 35 teyim daha var 5 haftaKaçıncı haftandaydın canım
Hamile kafasıyla psikolojim kabullenmiyo napimSeni gidi seni madem biliyon daha ne.. Hııııı kızdırma bizi
Doğru hiç durmuyorlar ilk normal alalim da sonra bakarız:)Canım bana da ilk 2 ay koltukaltından rahat ölçebilirsin dedi onun için koltuk altı aldım Kraft marka. Ama sonrası için bebekler pek yerinde durmuyor kulaktan rahat ölçemezsin ondan dolayı temassız ölçenlerden al dedi. Bende ikisinden de aldım. Ayrıca gebe okuluna da gittim orda da aynı şeyi söylediler.
Aynıyız canım çok değil merak etme. En fazla 17ile tamamlarız34 bitti 35 teyim daha var 5 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?