2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Okadar tatli kasiniyor ki tesekkur ederim insallah saglikla sihhatle aliriz kucagimiza bebislerimizi

Benim sadece ayaklarimin uzerinde oluyor oda bileklerim sisince ve asiri tatli kasiniyor kasidikca minik minik kkzariyor okadar gunes olasada olmasada

Komsum gecen sene hamileligi boyunca toplam 25 kilo hurma yedi. Ve erken falan da dogurmadi. Ben ozmaan bilmiyordum hurmanim etkisini ama simdi sasiriyorum. Ben de ramazanla basladim yemeye

Bende ramazanla başladımm.. Sadece iftarda bir tane hurma yemek istiyorum belki doğuma az kala arttiririm şimdilik günde bir hurma

bazen karnımın altından tutup yukarı kaldırasım geliyor....sanırım doğum kanalına girdiğinden çok baskı yapıyor.....:)
kilo konuşuluyor sanırm geçen 68 görmüştüm dün akşam baktım 70 olmuşum çok şaşırdım....sanırım gene 16 ile bitireceğim...36 olmuşum haftada bi kilo alsam tmm...sağlıcakla gelsinler...kiloların hiç birisi kalmıyor

ya ANAKUCAĞI alan var mı aranızda ben cok heveslendim yorumları okuyunca çok işe yaradığını duydum ama biraz pahalı geldi bazıları sizler ne düşünüyorsunuz?

Hiç görmemiştim bi bakayım. Ben kotexin gecesini birde ayrıca ultra kanatlı uzununu aldım yetmezmi ki acaba. Ay korktum şimdi uzunca zamandır adet olmayınca :)
Bana ilk doğumumda ilk gün hasta bezi takmışlardı, sonda çıkarıldıktan sonra doktorum ameliyat yerinin terlemesini istemediğini bebek bezi kullanmamın daha iyi olduğunu söyleyip hasta bezini çıkarttırmıştı, ilk gece de bebeğimin bezlerinden kullanmıştım, sonra da kotexin gece pediyle devam ettim 42 gün sürmüştü kanamam Şimdi yine yanıma kotex aldım yeterli olacaktır bebek beziyle birlikte diye düşünüyorum, normal regl kanaması yoğunluğunda oluyor zaten.

Kantoron cok guclu bir yag.Dr erken doguma neden olabilir diyor.Iki farkli dr da ayni seyi dedi.Aktar da kantoron icin cok guclu,arada bir kullan dedi.7. tup lieraci aldim.Bir tup bir ay yetiyor.8. tupu de alirim,dogumdan sonra da kullanmak lazmmis bir sure ama asil kantoronu dogumdan sonra kullanacagim.Haritaya donen basenlerimi duzeltir mi bilmem tabi.

merhaba anneler ,doğum öncesi ateş ölçer ne aldınız bide buhar makinesi tavsiye edermsiniz?
Braun alindan temassiz olcer,wevel in makattan olcerini aldim.Bir de eczaneden manuel civalilardan alaccagim.Allah korusun ates olayindan korkuyorum.Buhar makinesi alacaksan iyi arastir canim,mikrop bakteri tasiyabiliyormus filtresinde.Klimayi bile dr denilen seriden aldim.Bakterileri yasatmiyormus.Sanirim nem azaldikca cay makinesini calistirip nemi dengeleyecegim eski usul.

Merhaba anneler bugun oğluşu gördüm daha doğrusu göremedim çünkü ayak parmağını emiyordu yüzünü kapatmıştı nasıl tatlı tatlı emiyordu maşallah 3 kilo üzerini gördük boyumuzda uzun olacak inşallah bende şeker var diyordm ama doktor bugun bir test yaptı normal çoktı bebek şekerden etkilenmemiş dedi içim rahat etti suyu da iyi dedi genetik olabilit kilosu dedi 4 üzeri doğar büyük ihtimal dedi çatı muayenesine göre bakarız doğum şekline dedi. 4100 normal doğum yaptırdıgım hastalar var dedi.bizden haberler böyle.

3 kiloyla kapatırız bence ne dersin :) ben 4.ayda başlamayı düşünüyorum diyetisyenimle görüştüm bile şimdiden:)
Acaba 40 i çıktığı an başlasak sutumuz kesilir mi ? Bende diyetisyen e gidiyordum devlet hastanesine ama o kadar kötü ki aşağılıyor sürekli benk sesini yukselterek konuşuyor..ilk gittiğimde bot vardı ayağında havalar ısındı spor giydim gittim ne kadar saçma ya böyle şey mi olur dedi bağırdı ilk başta hangi ayakkabı varsa onunla gelmek zorundasın böyle değerlendiremem seni dedi .söylemediniz bana böyle bir şey dedim söylemem gerekmiyor düşündeydin dedi .. bende gitmiyorum artık o yüzden aklıma takılanları da soramıyorum

Gözün aydınnn. Hep iyi haberler alalım inşallah

Ay ayak parmagini mi emiyordu :) Tam topidik olmus annesi masallah.

Kaç haftaliksınız ? 4 kilo normal olursa ne güzel ama her doktor yapmaz heraldr

Ne mal doktorlar var ya saçını başını yolasım geldi bir öğretmen olarak.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Nemrut insanlardan uzak tutsun inşallah.

ya ANAKUCAĞI alan var mı aranızda ben cok heveslendim yorumları okuyunca çok işe yaradığını duydum ama biraz pahalı geldi bazıları sizler ne düşünüyorsunuz?
Ben aldım soobe den soo baby,250 tl.şu an indirimde yakında bitecekti indirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…