- 21 Mart 2012
- 788
- 118
- 323
Okadar tatli kasiniyor ki tesekkur ederim insallah saglikla sihhatle aliriz kucagimiza bebislerimiziCanım benim ilk hamileliğimde ayaklarım ve bacaklarım çok kaşınıyordu sadece akşamları oluyordu gündüz birşey yoktu doktorum olabilir ılık suyla yıka veya duş al demişti her gece duş alıyordum geçiyordu bu hamileliğimde henüz yok çok şükür ama kafaya takma çok kaşıyıp yara falan yapma az kaldı bunların hepsi geçecek yakında
Benim sadece ayaklarimin uzerinde oluyor oda bileklerim sisince ve asiri tatli kasiniyor kasidikca minik minik kkzariyor okadar gunes olasada olmasadaCanım ayağının tam olarak neresi? Benim güneş alerjim var tam tarif ettiğin gibi kaşınıp kızarıyor nokta nokta çok kaşırsam kanıyor kabarıyor. Sadece elimin üstünde ve ayağımın üstünde oluyor güneş görürse. Güneş yoksa bişey olmuyor. Yaz güneşi özellikle kışın güneş bişey yapmıyor. Güneş kremi sürüyorum çıkmadan çok fayda etti hem kızarıklar geçti hemde kaşıntıyı engelledi
17 olur diyorsun yaniAynıyız canım çok değil merak etme. En fazla 17ile tamamlarız
Komsum gecen sene hamileligi boyunca toplam 25 kilo hurma yedi. Ve erken falan da dogurmadi. Ben ozmaan bilmiyordum hurmanim etkisini ama simdi sasiriyorum. Ben de ramazanla basladim yemeye
Maksimumu söyledm kız her hafta 1 kilo alsak bile maksimum 17. Ki her hafta bi kilo almam ben17 olur diyorsun yanihadi hayırlısı
Bencede haftada 1 kilo fazla bebeklerimizi kucağımiza alalım da diyete gireriz :)Maksimumu söyledm kız her hafta 1 kilo alsak bile maksimum 17. Ki her hafta bi kilo almam ben
3 kiloyla kapatırız bence ne dersin :) ben 4.ayda başlamayı düşünüyorum diyetisyenimle görüştüm bile şimdiden:)Bencede haftada 1 kilo fazla bebeklerimizi kucağımiza alalım da diyete gireriz :)
Neden dumduz yatiyorsun,yan yat.Iki aydir hic duz yatmadim,yatamiyorum,agri giriyor.Kızlar bende koltukta dumduz sırtustu yatınca bır süre, kalktıgımda cok kotuoluyorım kuyruk sokumumda basından beri agrı var benım malesef
Bana ilk doğumumda ilk gün hasta bezi takmışlardı, sonda çıkarıldıktan sonra doktorum ameliyat yerinin terlemesini istemediğini bebek bezi kullanmamın daha iyi olduğunu söyleyip hasta bezini çıkarttırmıştı, ilk gece de bebeğimin bezlerinden kullanmıştım, sonra da kotexin gece pediyle devam ettim 42 gün sürmüştü kanamamHiç görmemiştim bi bakayım. Ben kotexin gecesini birde ayrıca ultra kanatlı uzununu aldım yetmezmi ki acaba. Ay korktum şimdi uzunca zamandır adet olmayınca :)
Kantoron cok guclu bir yag.Dr erken doguma neden olabilir diyor.Iki farkli dr da ayni seyi dedi.Aktar da kantoron icin cok guclu,arada bir kullan dedi.7. tup lieraci aldim.Bir tup bir ay yetiyor.8. tupu de alirim,dogumdan sonra da kullanmak lazmmis bir sure ama asil kantoronu dogumdan sonra kullanacagim.Haritaya donen basenlerimi duzeltir mi bilmem tabi.
Çatlakların geçmesi için kantaron yağı kullan canım ben ilk hamileliğimde çok çatlamıştım bu defa hiç çatlak kremi almadım sadece kantaron yağı kullanıyorum çatlaklarım artmadı azaldı halbuki ilk hamileliğimde 500 tl den fazla krem parası verdim boşuna vermişim
Braun alindan temassiz olcer,wevel in makattan olcerini aldim.Bir de eczaneden manuel civalilardan alaccagim.Allah korusun ates olayindan korkuyorum.Buhar makinesi alacaksan iyi arastir canim,mikrop bakteri tasiyabiliyormus filtresinde.Klimayi bile dr denilen seriden aldim.Bakterileri yasatmiyormus.Sanirim nem azaldikca cay makinesini calistirip nemi dengeleyecegim eski usul.merhaba anneler ,doğum öncesi ateş ölçer ne aldınız bide buhar makinesi tavsiye edermsiniz?
Acaba 40 i çıktığı an başlasak sutumuz kesilir mi ? Bende diyetisyen e gidiyordum devlet hastanesine ama o kadar kötü ki aşağılıyor sürekli benk sesini yukselterek konuşuyor..ilk gittiğimde bot vardı ayağında havalar ısındı spor giydim gittim ne kadar saçma ya böyle şey mi olur dedi bağırdı ilk başta hangi ayakkabı varsa onunla gelmek zorundasın böyle değerlendiremem seni dedi .3 kiloyla kapatırız bence ne dersin :) ben 4.ayda başlamayı düşünüyorum diyetisyenimle görüştüm bile şimdiden:)
Gözün aydınnn. Hep iyi haberler alalım inşallahMerhaba anneler bugun oğluşu gördüm daha doğrusu göremedim çünkü ayak parmağını emiyordu yüzünü kapatmıştı nasıl tatlı tatlı emiyordu maşallah 3 kilo üzerini gördük boyumuzda uzun olacak inşallah bende şeker var diyordm ama doktor bugun bir test yaptı normal çoktı bebek şekerden etkilenmemiş dedi içim rahat etti suyu da iyi dedi genetik olabilit kilosu dedi 4 üzeri doğar büyük ihtimal dedi çatı muayenesine göre bakarız doğum şekline dedi. 4100 normal doğum yaptırdıgım hastalar var dedi.bizden haberler böyle.
Ay ayak parmagini mi emiyordu :) Tam topidik olmus annesi masallah.Merhaba anneler bugun oğluşu gördüm daha doğrusu göremedim çünkü ayak parmağını emiyordu yüzünü kapatmıştı nasıl tatlı tatlı emiyordu maşallah 3 kilo üzerini gördük boyumuzda uzun olacak inşallah bende şeker var diyordm ama doktor bugun bir test yaptı normal çoktı bebek şekerden etkilenmemiş dedi içim rahat etti suyu da iyi dedi genetik olabilit kilosu dedi 4 üzeri doğar büyük ihtimal dedi çatı muayenesine göre bakarız doğum şekline dedi. 4100 normal doğum yaptırdıgım hastalar var dedi.bizden haberler böyle.
Kaç haftaliksınız ? 4 kilo normal olursa ne güzel ama her doktor yapmaz heraldrMerhaba anneler bugun oğluşu gördüm daha doğrusu göremedim çünkü ayak parmağını emiyordu yüzünü kapatmıştı nasıl tatlı tatlı emiyordu maşallah 3 kilo üzerini gördük boyumuzda uzun olacak inşallah bende şeker var diyordm ama doktor bugun bir test yaptı normal çoktı bebek şekerden etkilenmemiş dedi içim rahat etti suyu da iyi dedi genetik olabilit kilosu dedi 4 üzeri doğar büyük ihtimal dedi çatı muayenesine göre bakarız doğum şekline dedi. 4100 normal doğum yaptırdıgım hastalar var dedi.bizden haberler böyle.
Ne mal doktorlar var ya saçını başını yolasım geldi bir öğretmen olarak.Acaba 40 i çıktığı an başlasak sutumuz kesilir mi ? Bende diyetisyen e gidiyordum devlet hastanesine ama o kadar kötü ki aşağılıyor sürekli benk sesini yukselterek konuşuyor..ilk gittiğimde bot vardı ayağında havalar ısındı spor giydim gittim ne kadar saçma ya böyle şey mi olur dedi bağırdı ilk başta hangi ayakkabı varsa onunla gelmek zorundasın böyle değerlendiremem seni dedi .söylemediniz bana böyle bir şey dedim söylemem gerekmiyor düşündeydin dedi .. bende gitmiyorum artık o yüzden aklıma takılanları da soramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?