2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet hasta bezi oluyormuş ilk gün akşama kadar. Sonra yeter diye düşündüm bende kotex gece ve ayrıca ultra uzun aldım. Teşekkür ederim bilgi için

Gözün aydın canım maşallah bebişine kocaman olmuş. Şekerinde çıkmamış bebekte etkilenmemiş oh daha neolsun. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize

Diyetisyenim 40ı çıkar çıkmaz başladı ama ben henüz 40 günde düzenimi oluşturabileceğimi düşünmüyorum. Sonuçta uyku yeme düzenimiz değişecek. Birde 4 aya kızımda büyür alışkanlıkları oluşur birbirimize alışırız. Ayakkabılı ölçüm olmazki. Benim diyetisyenim çorabı bile çıkartıyor. Birde hep sabah gidiyodum bi ara akşam gittim bikere aynı şekilde değerlendirmedi. Sabah ve akşam arasında bile 1kilo rahat farkediyor

Masallah canim tospik geliyor desene :)

Ayakkabiyla olctu hep beni. Peki süt kesilmesi olmazmış demi ? Bazıları tatlı yemezsen sütün olmaz diyor o konuda ne dedi

Gaviscon kullaniyorumda doktora danışmadan sıkıntı olurmu

Bütün hamilelere verilen bir ilaç gaviscon.. sıkıntı olmaz. Ben rennie duo kullandım bir ara iyi geldi .. şimdi yasaklarım çok olduğundan yanmayı geçtim açım sürekli :) rennie tablette almıştım o da iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…