Evet hasta bezi oluyormuş ilk gün akşama kadar. Sonra yeter diye düşündüm bende kotex gece ve ayrıca ultra uzun aldım. Teşekkür ederim bilgi içinBana ilk doğumumda ilk gün hasta bezi takmışlardı, sonda çıkarıldıktan sonra doktorum ameliyat yerinin terlemesini istemediğini bebek bezi kullanmamın daha iyi olduğunu söyleyip hasta bezini çıkarttırmıştı, ilk gece de bebeğimin bezlerinden kullanmıştım, sonra da kotexin gece pediyle devam ettim 42 gün sürmüştü kanamamŞimdi yine yanıma kotex aldım yeterli olacaktır bebek beziyle birlikte diye düşünüyorum, normal regl kanaması yoğunluğunda oluyor zaten.
Aynini bana da doktor dediAteş ölçer sordum bugün doktora normal ateş olcerlerden al dedi temassız iyi değilmiş
35+3 üz cnm bu doktor yaptırıyor 2 hafta sonra çatı muayenesi yapınca belli olur dedi bakalım hayırlısıKaç haftaliksınız ? 4 kilo normal olursa ne güzel ama her doktor yapmaz heraldr
Gözün aydın canım maşallah bebişine kocaman olmuş. Şekerinde çıkmamış bebekte etkilenmemiş oh daha neolsun. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimizeMerhaba anneler bugun oğluşu gördüm daha doğrusu göremedim çünkü ayak parmağını emiyordu yüzünü kapatmıştı nasıl tatlı tatlı emiyordu maşallah 3 kilo üzerini gördük boyumuzda uzun olacak inşallah bende şeker var diyordm ama doktor bugun bir test yaptı normal çoktı bebek şekerden etkilenmemiş dedi içim rahat etti suyu da iyi dedi genetik olabilit kilosu dedi 4 üzeri doğar büyük ihtimal dedi çatı muayenesine göre bakarız doğum şekline dedi. 4100 normal doğum yaptırdıgım hastalar var dedi.bizden haberler böyle.
Giyin at külot, içinde ped var ben aldim e bebekten.Lohusa pedi nasıl birşeymiş canımy?
Diyetisyenim 40ı çıkar çıkmaz başladı ama ben henüz 40 günde düzenimi oluşturabileceğimi düşünmüyorum. Sonuçta uyku yeme düzenimiz değişecek. Birde 4 aya kızımda büyür alışkanlıkları oluşur birbirimize alışırız. Ayakkabılı ölçüm olmazki. Benim diyetisyenim çorabı bile çıkartıyor. Birde hep sabah gidiyodum bi ara akşam gittim bikere aynı şekilde değerlendirmedi. Sabah ve akşam arasında bile 1kilo rahat farkediyorAcaba 40 i çıktığı an başlasak sutumuz kesilir mi ? Bende diyetisyen e gidiyordum devlet hastanesine ama o kadar kötü ki aşağılıyor sürekli benk sesini yukselterek konuşuyor..ilk gittiğimde bot vardı ayağında havalar ısındı spor giydim gittim ne kadar saçma ya böyle şey mi olur dedi bağırdı ilk başta hangi ayakkabı varsa onunla gelmek zorundasın böyle değerlendiremem seni dedi .söylemediniz bana böyle bir şey dedim söylemem gerekmiyor düşündeydin dedi .. bende gitmiyorum artık o yüzden aklıma takılanları da soramıyorum
Ben rahat edemem sanırım ya. Bide aldığım gecelik ve pijama takımları baya baya ince çok belli etmezmiGiyin at külot, içinde ped var ben aldim e bebekten.
Merhaba anneler bugun oğluşu gördüm daha doğrusu göremedim çünkü ayak parmağını emiyordu yüzünü kapatmıştı nasıl tatlı tatlı emiyordu maşallah 3 kilo üzerini gördük boyumuzda uzun olacak inşallah bende şeker var diyordm ama doktor bugun bir test yaptı normal çoktı bebek şekerden etkilenmemiş dedi içim rahat etti suyu da iyi dedi genetik olabilit kilosu dedi 4 üzeri doğar büyük ihtimal dedi çatı muayenesine göre bakarız doğum şekline dedi. 4100 normal doğum yaptırdıgım hastalar var dedi.bizden haberler böyle.
Yarin bi deneyip yazarim, bende herkes önermişti görünce attim sepete, cantama ped normal don koyacak ama bende huyluyumBen rahat edemem sanırım ya. Bide aldığım gecelik ve pijama takımları baya baya ince çok belli etmezmi
Kendini beğenmiş yani devlet hastanesi ya mecburuz biz ona o yüzdenNe mal doktorlar var ya saçını başını yolasım geldi bir öğretmen olarak.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Nemrut insanlardan uzak tutsun inşallah.
Hayırlısı olsun inşallah benim bebisye biraz kilolu ama insallah saglikli bir sekilde dogum yaoariz .bende 4.5 kilo doğmuşum genetik dedi35+3 üz cnm bu doktor yaptırıyor 2 hafta sonra çatı muayenesi yapınca belli olur dedi bakalım hayırlısı
Ayakkabiyla olctu hep beni. Peki süt kesilmesi olmazmış demi ? Bazıları tatlı yemezsen sütün olmaz diyor o konuda ne dediDiyetisyenim 40ı çıkar çıkmaz başladı ama ben henüz 40 günde düzenimi oluşturabileceğimi düşünmüyorum. Sonuçta uyku yeme düzenimiz değişecek. Birde 4 aya kızımda büyür alışkanlıkları oluşur birbirimize alışırız. Ayakkabılı ölçüm olmazki. Benim diyetisyenim çorabı bile çıkartıyor. Birde hep sabah gidiyodum bi ara akşam gittim bikere aynı şekilde değerlendirmedi. Sabah ve akşam arasında bile 1kilo rahat farkediyor
Oy maşallah bebişlere .Hayırlısı olsun inşallah benim bebisye biraz kilolu ama insallah saglikli bir sekilde dogum yaoariz .bende 4.5 kilo doğmuşum genetik dedi
Evet cnm aralıklarına dikkat et bnm de oluyor 35 den sonra hatta günde 2 kere sorguluyor doktor hazırlık yapıyor bebek dedi bugünarkadaşlar adet sancısı gibi ağrım var bunlar yalancı sancı mı?
İyi akşamlar benim midem çok yanıyor ne yapabilirim yanmasından yemek yiyemiyom
Gaviscon kullaniyorumda doktora danışmadan sıkıntı olurmuGaviscon veya rennie duo şurup kullanabilirsin canım..
Gaviscon kullaniyorumda doktora danışmadan sıkıntı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?