Canım benim lierac bitmek üzere bu kez de mustela alayım diye internette dolaşırken mustela nın serumuna rastladım mutlaka daha etkilidir onu alacağım ben. İstersen sen de bi bak:) teşekkürler teyzesi.şimdiye kadar yağ kullandım hep.ilk zamanlar aktardan aldım.sonra karnım biraz çıkınca palmers kakao yağı kullandım.sonra hindistan cevizi yağına geçtim.çatlaklar yeni olmaya başladı şimdiye kadar hiç yoktuİnşallah liearac işe yarar
Yok yok yok benim ki 4.5 olacak demedi doktorOy maşallah bebişlere .
Canim yalanci sancida agri olmaması lazim sadece karninin tümü bir anda sertleşip kabarip sonrada yavaşça inmesi yalanci sancidir. Bu arada nefesin kesilebilir. 25. Haftadan beri yalanci kadilmalarim var perinatolog boyle demişti. Bu kasilmalar saatte 5 i geçerse doktora. Günde 10-15 olması normal fakat nst te bağlanan gerek.arkadaşlar adet sancısı gibi ağrım var bunlar yalancı sancı mı?
Ya o sıcakta pijamanın üstüne bişeyde giyemeyiz o yüzden altımızdan çok aşırıda belli olmasa iyi olur gelen giden olcakYarin bi deneyip yazarim, bende herkes önermişti görünce attim sepete, cantama ped normal don koyacak ama bende huyluyum
Hassas ölçü değil ozaman o çünkü çorap bile olmaması lazım yağ kas su oranını öğrenebilmesi için. Tatlı yememekle sütün kesilmesinin bir alakası yok canım. Bol su yeşillik ve protein. Ve şekersiz komposto bunlar yeterAyakkabiyla olctu hep beni. Peki süt kesilmesi olmazmış demi ? Bazıları tatlı yemezsen sütün olmaz diyor o konuda ne dedi
Belli olcani sanmam ama deniyecem bi, kullananlar memnundu potluk olursa kotuYa o sıcakta pijamanın üstüne bişeyde giyemeyiz o yüzden altımızdan çok aşırıda belli olmasa iyi olur gelen giden olcak
Dün benimde vardı canım hatta sızlıyodu çok canım yanıyodu. Nstde ağrı çıktı yine ama rahim boyu uzun olduğu için sıkıntı yok dedi doktorarkadaşlar adet sancısı gibi ağrım var bunlar yalancı sancı mı?
Rahim boynu kaç sizinDün benimde vardı canım hatta sızlıyodu çok canım yanıyodu. Nstde ağrı çıktı yine ama rahim boyu uzun olduğu için sıkıntı yok dedi doktor
Gavisconun 3 türü var eczaneye hamile olduğunu söylediysen onlar uygun olanını veriyorGaviscon kullaniyorumda doktora danışmadan sıkıntı olurmu
Haber edersen deneyince çok mutlu olurum.Belli olcani sanmam ama deniyecem bi, kullananlar memnundu potluk olursa kotu
10 gün önce 5 ti ama dün sormayı unuttum. Benim 29.haftadan sonra uzadı rahim boyu herkesin kısalır ama ilginç işte herşeyim:)Rahim boynu kaç sizin
Hmm tamam o zaman:) teşekkür ederim :)Hassas ölçü değil ozaman o çünkü çorap bile olmaması lazım yağ kas su oranını öğrenebilmesi için. Tatlı yememekle sütün kesilmesinin bir alakası yok canım. Bol su yeşillik ve protein. Ve şekersiz komposto bunlar yeter
Liearac i yeni aldım 100 tl verdimCanım benim lierac bitmek üzere bu kez de mustela alayım diye internette dolaşırken mustela nın serumuna rastladım mutlaka daha etkilidir onu alacağım ben. İstersen sen de bi bak
Ne demek rica ederimHmm tamam o zaman:) teşekkür ederim :)
Canım ana kucağı mutlaka al çok işini görür. Dışarı çıkmayacağız diyorsan arabaya gerek yok ama doktora yada çok yakın akrabaya falan giderken nasıl götüreceksin?İyi akşamlar kızlar bi konuda danışmak istedim biliyorsunuz allah kısmet ederse bizim ikiz şimdilik ikiz arabasi akmiyacagiz ömrümüz varsa bahara alacağız acaba 2 pusetmi alsak yada ana Kucağı gibi olanlar bezden olandanmi alsak
Maşallah güzelmiş allah tamamina erdirsin cnm10 gün önce 5 ti ama dün sormayı unuttum. Benim 29.haftadan sonra uzadı rahim boyu herkesin kısalır ama ilginç işte herşeyim:)
Normal taksi aracımiz var ikiz bebek arabasi çok büyük kışa kadar küçük olacaklar kışın dışarı çıkılmaz arabayi bahara daha mantikli buluyorum.yinede bakalım kendimi tutabilirsem almiyacamCanım ana kucağı mutlaka al çok işini görür. Dışarı çıkmayacağız diyorsan arabaya gerek yok ama doktora yada çok yakın akrabaya falan giderken nasıl götüreceksin?
Seher bende arabayi inşallah yaza alaçam ama puset şart canim disari cikinca bi hastane falan olayinda arabada nasil tutacaksin, ha arabaniz yoksa bile araba için olmayanlarda ayni sağlam iyi duruyor daha korunakli. Bezden olanlar ev içi olabilir ama kisin disari için uygun degil.İyi akşamlar kızlar bi konuda danışmak istedim biliyorsunuz allah kısmet ederse bizim ikiz şimdilik ikiz arabasi akmiyacagiz ömrümüz varsa bahara alacağız acaba 2 pusetmi alsak yada ana Kucağı gibi olanlar bezden olandanmi alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?