2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim lierac bitmek üzere bu kez de mustela alayım diye internette dolaşırken mustela nın serumuna rastladım mutlaka daha etkilidir onu alacağım ben. İstersen sen de bi bak

arkadaşlar adet sancısı gibi ağrım var bunlar yalancı sancı mı?
Canim yalanci sancida agri olmaması lazim sadece karninin tümü bir anda sertleşip kabarip sonrada yavaşça inmesi yalanci sancidir. Bu arada nefesin kesilebilir. 25. Haftadan beri yalanci kadilmalarim var perinatolog boyle demişti. Bu kasilmalar saatte 5 i geçerse doktora. Günde 10-15 olması normal fakat nst te bağlanan gerek.

Yarin bi deneyip yazarim, bende herkes önermişti görünce attim sepete, cantama ped normal don koyacak ama bende huyluyum
Ya o sıcakta pijamanın üstüne bişeyde giyemeyiz o yüzden altımızdan çok aşırıda belli olmasa iyi olur gelen giden olcak

Ayakkabiyla olctu hep beni. Peki süt kesilmesi olmazmış demi ? Bazıları tatlı yemezsen sütün olmaz diyor o konuda ne dedi
Hassas ölçü değil ozaman o çünkü çorap bile olmaması lazım yağ kas su oranını öğrenebilmesi için. Tatlı yememekle sütün kesilmesinin bir alakası yok canım. Bol su yeşillik ve protein. Ve şekersiz komposto bunlar yeter

Hmm tamam o zaman:) teşekkür ederim :)

Canım benim lierac bitmek üzere bu kez de mustela alayım diye internette dolaşırken mustela nın serumuna rastladım mutlaka daha etkilidir onu alacağım ben. İstersen sen de bi bak
Liearac i yeni aldım 100 tl verdim bitsin de alternatifleri degerlendiririm canım cok sağol :)

İyi akşamlar kızlar bi konuda danışmak istedim biliyorsunuz allah kısmet ederse bizim ikiz şimdilik ikiz arabasi akmiyacagiz ömrümüz varsa bahara alacağız acaba 2 pusetmi alsak yada ana Kucağı gibi olanlar bezden olandanmi alsak

Canım ana kucağı mutlaka al çok işini görür. Dışarı çıkmayacağız diyorsan arabaya gerek yok ama doktora yada çok yakın akrabaya falan giderken nasıl götüreceksin?

Kızlar bugün dr kontrolümüz vardı.. bütün herşeyimiz normal ama karın bölgemiz 2 hafta büyük çıktı.. bebeğe biraz şeker fazla gitmiş.. moralim bozuldu.. en son 2 hafta önce hem diyabet drum hem kadın drum herşey normal demişti.. ama 2 haftadır sıcaktan yemek yemiyordim, meyveye yönelmiştim malesef zararını bugün tescillemiş olduk... inşaallah 2 hafta sonraya herşey normale döner.. bizim gibi karın bölgesi büyük çıkan varmı?? An itibariyle meyveyi yasakladım kendime.. kızımız yine poposunu dönmüştü.. mıralim bozulunca, boy kilo bişey sormadık, hatta ultrason bilgi kağıdını almayı bile unutmuşum

Canım ana kucağı mutlaka al çok işini görür. Dışarı çıkmayacağız diyorsan arabaya gerek yok ama doktora yada çok yakın akrabaya falan giderken nasıl götüreceksin?
Normal taksi aracımiz var ikiz bebek arabasi çok büyük kışa kadar küçük olacaklar kışın dışarı çıkılmaz arabayi bahara daha mantikli buluyorum.yinede bakalım kendimi tutabilirsem almiyacam

Seher bende arabayi inşallah yaza alaçam ama puset şart canim disari cikinca bi hastane falan olayinda arabada nasil tutacaksin, ha arabaniz yoksa bile araba için olmayanlarda ayni sağlam iyi duruyor daha korunakli. Bezden olanlar ev içi olabilir ama kisin disari için uygun degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…