2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da gobek 6 gun onde dedi ama genel olarak onde oldugu icin pek takilmadim.Hurmaya taktim ben de,meyve de yiyorum.Bu c.ertesi gidip bir baktirayim dr a.

Bana da gobek 6 gun onde dedi ama genel olarak onde oldugu icin pek takilmadim.Hurmaya taktim ben de,meyve de yiyorum.Bu c.ertesi gidip bir baktirayim dr a.
Canım bizim kızda normalde 7-10 gün arası önde çıkıyordu, bende gebelik şekeri çıktığı için her iki haftada da diyabet dr gidiyordum.. ileri olması şekerle alakalı çıkmıyordu. kafa ve karın ölçümlerimiz hep normaldi, ilkdefa karın bölgemiz biraz önde çıktı...ve dr bebeğe biraz fazla şeker gitmiş dedi...hep meyveden oldu, şimdi içim içimi yiyor,, keşke abartmadan yeseydim diye..

Kızlar fasulye yatak alan varmı? Gittiğim yerlerde onu götürürüm diye düşündüm bebeği yatırmak için sanırım kafaya koydum alicam

Ins. Normale doner canim dedigin gibi yemege dikkt et saglikla gelsin bebisler

Canım benim üzme kendini. Bidahaki kontrole kadar dikkat et düzelecektir. Ben kilo almıyo diye üzüldüm sende önde diye kafana takma. İnan kendimize yapıyoruz sadece. Doktor birşey dedimi bu duruma peki?

ya ANAKUCAĞI alan var mı aranızda ben cok heveslendim yorumları okuyunca çok işe yaradığını duydum ama biraz pahalı geldi bazıları sizler ne düşünüyorsunuz?
bende istiyorum ama karar verip şunu alayım diyemedim...hani şöyle 100 e 150 tl gibi fiyatlarda olanlardan 6 ay için fazla bi para veremem....

arkadaşlar adet sancısı gibi ağrım var bunlar yalancı sancı mı?
bende de oluyor dinlenince geçiyor...dr a dedim dinlenince geçiyorsa dinlen dedi ama 1 saati bulduğu oluyor

Normal taksi aracımiz var ikiz bebek arabasi çok büyük kışa kadar küçük olacaklar kışın dışarı çıkılmaz arabayi bahara daha mantikli buluyorum.yinede bakalım kendimi tutabilirsem almiyacam
Arabada nasıl taşıyacaksın? Arabayla gideriz biyerlere diyosan oto koltuğuda olabilen ana kucaklarından al derim. Ben evde duramayan biri olduğumdan küçük diye eve hapsetmem kendimi biliyorum

Cnm öyle düşünme üzme kendini de bebeğide stres ve üzüntü daha da arttırıyor şekeri ben 2 aydır aımav stresinde idim sınavı verdim ertesi gün fenalaştım stresden şekerim yükselmiş. Bebeğin suyu nasıl acaba bugun doktorum suyun fazla olmaması önemli dedi birde hemoğlobina1c diye bir test yaptı 3 ayın kan şekeri ortalaması imiş o iyi çıktı bebeği etkilemedi dedi sende yaptır istersen o testen. İnşallah herşey yoluna girer.

Kafayı yiyecegim fasülye yatak da nedir Hergün bi yatak ceşiti çıkıyor

Yataklarin en sağlıklısı reflu kolik kan dolaşımı ve kafa duzlesmesinde destekleyici bi yatak...

Mesela yatılı gittigim yerlerde onu götürürüm diyede düşündüm veya herzaman besiginde yatmaz herhalde ona yatırırım yanimda uyur mışıl mışıl

Valla bende reflü yatağı ve fasülye yatağı ilkkez burdan duydum :)

Ben de ilk duyduğumda tuhaf gelmişti canım:))Eki Görüntüle 2002526
Ayy ben daha bisi almam ana kucagi var puset var karyola var sepet besik var daha ne olsun Birde hamile yastigi aldim boş yere 70 tl bayildim o var onuda yanima yatirirken kullanirim onuda .. Yan yatis yastigi da aldim ev yastik yatak doldu :)) Annem gelirse kizim bu ne diycek ..

Uzulme canim su andan itibaren yemezsin meyveyi,doguma kadar duzene girer.

Yatagini,ahsap besigini,park yatagini,ev tipi ana kucagini,pusetini,yan yatis yastigini aldim.Hamile yastigi almadim,almam da:)Ince yastik koyuyorum karnimin altina.Emzirme yastigi ile sevi bebek ana kucagi destegi alacagim,onlar kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…