- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
cnm 200 ml mi 100 tl 100 ml mi?Liearac i yeni aldım 100 tl verdimbitsin de alternatifleri degerlendiririm canım cok sağol :)
Bana da gobek 6 gun onde dedi ama genel olarak onde oldugu icin pek takilmadim.Hurmaya taktim ben de,meyve de yiyorum.Bu c.ertesi gidip bir baktirayim dr a.Kızlar bugün dr kontrolümüz vardı.. bütün herşeyimiz normal ama karın bölgemiz 2 hafta büyük çıktı.. bebeğe biraz şeker fazla gitmiş.. moralim bozuldu.. en son 2 hafta önce hem diyabet drum hem kadın drum herşey normal demişti.. ama 2 haftadır sıcaktan yemek yemiyordim, meyveye yönelmiştim malesef zararını bugün tescillemiş olduk... inşaallah 2 hafta sonraya herşey normale döner.. bizim gibi karın bölgesi büyük çıkan varmı?? An itibariyle meyveyi yasakladım kendime.. kızımız yine poposunu dönmüştü.. mıralim bozulunca, boy kilo bişey sormadık, hatta ultrason bilgi kağıdını almayı bile unutmuşum
Canım bizim kızda normalde 7-10 gün arası önde çıkıyordu, bende gebelik şekeri çıktığı için her iki haftada da diyabet dr gidiyordum.. ileri olması şekerle alakalı çıkmıyordu. kafa ve karın ölçümlerimiz hep normaldi, ilkdefa karın bölgemiz biraz önde çıktı...ve dr bebeğe biraz fazla şeker gitmiş dedi...hep meyveden oldu, şimdi içim içimi yiyor,, keşke abartmadan yeseydim diye..Bana da gobek 6 gun onde dedi ama genel olarak onde oldugu icin pek takilmadim.Hurmaya taktim ben de,meyve de yiyorum.Bu c.ertesi gidip bir baktirayim dr a.
Ins. Normale doner canim dedigin gibi yemege dikkt et saglikla gelsin bebislerKızlar bugün dr kontrolümüz vardı.. bütün herşeyimiz normal ama karın bölgemiz 2 hafta büyük çıktı.. bebeğe biraz şeker fazla gitmiş.. moralim bozuldu.. en son 2 hafta önce hem diyabet drum hem kadın drum herşey normal demişti.. ama 2 haftadır sıcaktan yemek yemiyordim, meyveye yönelmiştim malesef zararını bugün tescillemiş olduk... inşaallah 2 hafta sonraya herşey normale döner.. bizim gibi karın bölgesi büyük çıkan varmı?? An itibariyle meyveyi yasakladım kendime.. kızımız yine poposunu dönmüştü.. mıralim bozulunca, boy kilo bişey sormadık, hatta ultrason bilgi kağıdını almayı bile unutmuşum
Kafayı yiyecegim fasülye yatak da nedirKızlar fasulye yatak alan varmı? Gittiğim yerlerde onu götürürüm diye düşündüm bebeği yatırmak için sanırım kafaya koydum alicam
Canım benim üzme kendini. Bidahaki kontrole kadar dikkat et düzelecektir. Ben kilo almıyo diye üzüldüm sende önde diye kafana takma. İnan kendimize yapıyoruz sadece. Doktor birşey dedimi bu duruma peki?Kızlar bugün dr kontrolümüz vardı.. bütün herşeyimiz normal ama karın bölgemiz 2 hafta büyük çıktı.. bebeğe biraz şeker fazla gitmiş.. moralim bozuldu.. en son 2 hafta önce hem diyabet drum hem kadın drum herşey normal demişti.. ama 2 haftadır sıcaktan yemek yemiyordim, meyveye yönelmiştim malesef zararını bugün tescillemiş olduk... inşaallah 2 hafta sonraya herşey normale döner.. bizim gibi karın bölgesi büyük çıkan varmı?? An itibariyle meyveyi yasakladım kendime.. kızımız yine poposunu dönmüştü.. mıralim bozulunca, boy kilo bişey sormadık, hatta ultrason bilgi kağıdını almayı bile unutmuşum
Çok şükür canım cümlemizi inşallahMaşallah güzelmiş allah tamamina erdirsin cnm
bende istiyorum ama karar verip şunu alayım diyemedim...hani şöyle 100 e 150 tl gibi fiyatlarda olanlardan 6 ay için fazla bi para veremem....ya ANAKUCAĞI alan var mı aranızda ben cok heveslendim yorumları okuyunca çok işe yaradığını duydum ama biraz pahalı geldi bazıları sizler ne düşünüyorsunuz?
bende de oluyor dinlenince geçiyor...dr a dedim dinlenince geçiyorsa dinlen dedi ama 1 saati bulduğu oluyorarkadaşlar adet sancısı gibi ağrım var bunlar yalancı sancı mı?
Arabada nasıl taşıyacaksın? Arabayla gideriz biyerlere diyosan oto koltuğuda olabilen ana kucaklarından al derim. Ben evde duramayan biri olduğumdan küçük diye eve hapsetmem kendimi biliyorumNormal taksi aracımiz var ikiz bebek arabasi çok büyük kışa kadar küçük olacaklar kışın dışarı çıkılmaz arabayi bahara daha mantikli buluyorum.yinede bakalım kendimi tutabilirsem almiyacam
Ben hepsi buradadan 200mli 100tlye alıyordum lierac kullanırkencnm 200 ml mi 100 tl 100 ml mi?
Valla bende reflü yatağı ve fasülye yatağı ilkkez burdan duydum :)Kafayı yiyecegim fasülye yatak da nedirHergün bi yatak ceşiti çıkıyor
Cnm öyle düşünme üzme kendini de bebeğide stres ve üzüntü daha da arttırıyor şekeri ben 2 aydır aımav stresinde idim sınavı verdim ertesi gün fenalaştım stresden şekerim yükselmiş. Bebeğin suyu nasıl acaba bugun doktorum suyun fazla olmaması önemli dedi birde hemoğlobina1c diye bir test yaptı 3 ayın kan şekeri ortalaması imiş o iyi çıktı bebeği etkilemedi dedi sende yaptır istersen o testen. İnşallah herşey yoluna girer.Canım bizim kızda normalde 7-10 gün arası önde çıkıyordu, bende gebelik şekeri çıktığı için her iki haftada da diyabet dr gidiyordum.. ileri olması şekerle alakalı çıkmıyordu. kafa ve karın ölçümlerimiz hep normaldi, ilkdefa karın bölgemiz biraz önde çıktı...ve dr bebeğe biraz fazla şeker gitmiş dedi...hep meyveden oldu, şimdi içim içimi yiyor,, keşke abartmadan yeseydim diye..
Kafayı yiyecegim fasülye yatak da nedirHergün bi yatak ceşiti çıkıyor
Valla bende reflü yatağı ve fasülye yatağı ilkkez burdan duydum :)
Yataklarin en sağlıklısıreflu kolik kan dolaşımı ve kafa duzlesmesinde destekleyici bi yatak...
Mesela yatılı gittigim yerlerde onu götürürüm diyede düşündüm veya herzaman besiginde yatmaz herhalde ona yatırırım yanimda uyur mışıl mışıl
Ayy ben daha bisi almam ana kucagi var puset var karyola var sepet besik var daha ne olsunBen de ilk duyduğumda tuhaf gelmişti canım:))Eki Görüntüle 2002526
Uzulme canim su andan itibaren yemezsin meyveyi,doguma kadar duzene girer.Canım bizim kızda normalde 7-10 gün arası önde çıkıyordu, bende gebelik şekeri çıktığı için her iki haftada da diyabet dr gidiyordum.. ileri olması şekerle alakalı çıkmıyordu. kafa ve karın ölçümlerimiz hep normaldi, ilkdefa karın bölgemiz biraz önde çıktı...ve dr bebeğe biraz fazla şeker gitmiş dedi...hep meyveden oldu, şimdi içim içimi yiyor,, keşke abartmadan yeseydim diye..
Bu sefer internetten alamadim,eczaneye gittim bayagi fazla odemisim.Her seyi netten alacaksin ya.Bir gecelik sordum magazada Barina nin netteki fiyatiyla 60 tl fark var.Ben hepsi buradadan 200mli 100tlye alıyordum lierac kullanırken
Yatagini,ahsap besigini,park yatagini,ev tipi ana kucagini,pusetini,yan yatis yastigini aldim.Hamile yastigi almadim,almam da:)Ince yastik koyuyorum karnimin altina.Emzirme yastigi ile sevi bebek ana kucagi destegi alacagim,onlar kaldi.Ayy ben daha bisi almam ana kucagi var puset var karyola var sepet besik var daha ne olsunBirde hamile yastigi aldim boş yere 70 tl bayildim o var onuda yanima yatirirken kullanirim onuda .. Yan yatis yastigi da aldim ev yastik yatak doldu :)) Annem gelirse kizim bu ne diycek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?