hamile yastigi buyuk olandan aldim bi halta yaramadi kucuk aldim cook memnunum :) Minder gibi bir tarafi ince. Emzirme yastigi almadim ama aldigim hamile yatagi kullaniliyo bide alt acmanin yastigida kola geciyor.Yatagini,ahsap besigini,park yatagini,ev tipi ana kucagini,pusetini,yan yatis yastigini aldim.Hamile yastigi almadim,almam da:)Ince yastik koyuyorum karnimin altina.Emzirme yastigi ile sevi bebek ana kucagi destegi alacagim,onlar kaldi.
Canım benimde öyle çıkmıştı şekerim çıkto yalnız benim dşyet yapınca düzeldi şekerli hiçbirşey yemiyorum günde iki porsiyon meyve yiyebiliyorum ama muz gibi tatlı olanlar yasak bide normal ekmek makarna pirinç patetes havuç yasak kızartma tarzıda tüketmiyorum şuan iyi gidiyoruzCanım bizim kızda normalde 7-10 gün arası önde çıkıyordu, bende gebelik şekeri çıktığı için her iki haftada da diyabet dr gidiyordum.. ileri olması şekerle alakalı çıkmıyordu. kafa ve karın ölçümlerimiz hep normaldi, ilkdefa karın bölgemiz biraz önde çıktı...ve dr bebeğe biraz fazla şeker gitmiş dedi...hep meyveden oldu, şimdi içim içimi yiyor,, keşke abartmadan yeseydim diye..
İnşaallah canım..doğuma kadar tamamen meyveyi çıkartcam . şurda ne kaldı zaten.. iri bebekte istemiyorum.. sağlıcakla doğsalar da hepimiz rahatlasakIns. Normale doner canim dedigin gibi yemege dikkt et saglikla gelsin bebisler
Canım normal şeker ölçümlerim iyi gidiyor ama yediğim meyvelerin şekeri komple bebeğe gitti galiba.. dr dikkat etmemi söyledi..2 hafta sonra tekrar kontrol var..pzt de diyabet dr da randevum var..bakalım o karın ölçüsü için ne diyecek beklicem artıkCanım benim üzme kendini. Bidahaki kontrole kadar dikkat et düzelecektir. Ben kilo almıyo diye üzüldüm sende önde diye kafana takma. İnan kendimize yapıyoruz sadece. Doktor birşey dedimi bu duruma peki?
Ayy ben daha bisi almam ana kucagi var puset var karyola var sepet besik var daha ne olsunBirde hamile yastigi aldim boş yere 70 tl bayildim o var onuda yanima yatirirken kullanirim onuda .. Yan yatis yastigi da aldim ev yastik yatak doldu :)) Annem gelirse kizim bu ne diycek ..
Canım ben 4.aydan beri kullanıyorum ve aklıma geldikçe sürüyorum bazen günde 2-3 defa oluyor ilk defa duydum yaKantoron cok guclu bir yag.Dr erken doguma neden olabilir diyor.Iki farkli dr da ayni seyi dedi.Aktar da kantoron icin cok guclu,arada bir kullan dedi.7. tup lieraci aldim.Bir tup bir ay yetiyor.8. tupu de alirim,dogumdan sonra da kullanmak lazmmis bir sure ama asil kantoronu dogumdan sonra kullanacagim.Haritaya donen basenlerimi duzeltir mi bilmem tabi.
Canım bana o test 13 haftalıkken yapılmıştı.. ve dr kalıcı şeker oldadığını deper iyi demişti... anne ve babamda şeker hastası olduğu için bana şeker yüklemesi 13. Haftada yapıldı o tarihten itibaren yememe içmeme dikkat ediyordum.. herşey yolundaydı.. sıcaklardan dolayı yemek yiyemiyorum,meyveyide oldum olası sevmişimdir,şimdide çeşit çeşit meyveler çıktı..eşim getirdi, kendiside yemiyor bende ziyan olmasın diye tabak tabak yedim yani..Cnm öyle düşünme üzme kendini de bebeğide stres ve üzüntü daha da arttırıyor şekeri ben 2 aydır aımav stresinde idim sınavı verdim ertesi gün fenalaştım stresden şekerim yükselmiş. Bebeğin suyu nasıl acaba bugun doktorum suyun fazla olmaması önemli dedi birde hemoğlobina1c diye bir test yaptı 3 ayın kan şekeri ortalaması imiş o iyi çıktı bebeği etkilemedi dedi sende yaptır istersen o testen. İnşallah herşey yoluna girer.
Gözün aydın maşallah kuzuna Rabbim sağlıkla hayırlı doğum nasip etsinMerhaba anneler bugun oğluşu gördüm daha doğrusu göremedim çünkü ayak parmağını emiyordu yüzünü kapatmıştı nasıl tatlı tatlı emiyordu maşallah 3 kilo üzerini gördük boyumuzda uzun olacak inşallah bende şeker var diyordm ama doktor bugun bir test yaptı normal çoktı bebek şekerden etkilenmemiş dedi içim rahat etti suyu da iyi dedi genetik olabilit kilosu dedi 4 üzeri doğar büyük ihtimal dedi çatı muayenesine göre bakarız doğum şekline dedi. 4100 normal doğum yaptırdıgım hastalar var dedi.bizden haberler böyle.
Dikkat edersen düzelir benim 280 şekerle düzeldi sende şekerde çıkmamış üzülme hiçCanım normal şeker ölçümlerim iyi gidiyor ama yediğim meyvelerin şekeri komple bebeğe gitti galiba.. dr dikkat etmemi söyledi..2 hafta sonra tekrar kontrol var..pzt de diyabet dr da randevum var..bakalım o karın ölçüsü için ne diyecek beklicem artık
Evt ana kucagi destegi almak lazim,onemli o.hamile yastigi buyuk olandan aldim bi halta yaramadi kucuk aldim cook memnunum :) Minder gibi bir tarafi ince. Emzirme yastigi almadim ama aldigim hamile yatagi kullaniliyo bide alt acmanin yastigida kola geciyor.
ana kucagi destegi de aldimAma o cok iyi beli duz oluyo yamulmuyo pusette simdilik o sonra anakucagina gececek.
Canim ebebekten jioe markali araba aldim cek vardi cekin birine otokoltugu gibi olan anakucagi denk geliyordu digerinide parali o sekilde aldim evdede kullanabiliyormussun onlari umarim kullanisli olur.İyi akşamlar kızlar bi konuda danışmak istedim biliyorsunuz allah kısmet ederse bizim ikiz şimdilik ikiz arabasi akmiyacagiz ömrümüz varsa bahara alacağız acaba 2 pusetmi alsak yada ana Kucağı gibi olanlar bezden olandanmi alsak
Aynen canım ya, ilkte ilk heves ben de herseyi almıştım, o kadar çok kiyafet vardı ki hepsi 1-2 kere giyilmis yepyeni, ablamın oğlu oldu ona verdim.Abartmamak lazım evde yer kalmıyor sonra.Ayy ben daha bisi almam ana kucagi var puset var karyola var sepet besik var daha ne olsunBirde hamile yastigi aldim boş yere 70 tl bayildim o var onuda yanima yatirirken kullanirim onuda .. Yan yatis yastigi da aldim ev yastik yatak doldu :)) Annem gelirse kizim bu ne diycek ..
Sanirim abartmadigim tek sey kiyafet :) Gardolabinda asili 3-5 bisi var gerisi de cekmecede iki uc alt pijama lazim olursa kizimla alirim halalr teyzeler almis dogumda getirirlerAynen canım ya, ilkte ilk heves ben de herseyi almıştım, o kadar çok kiyafet vardı ki hepsi 1-2 kere giyilmis yepyeni, ablamın oğlu oldu ona verdim.Abartmamak lazım evde yer kalmıyor sonra.
O emzirme yastığı o kadar gereksiz ki sonraYatagini,ahsap besigini,park yatagini,ev tipi ana kucagini,pusetini,yan yatis yastigini aldim.Hamile yastigi almadim,almam da:)Ince yastik koyuyorum karnimin altina.Emzirme yastigi ile sevi bebek ana kucagi destegi alacagim,onlar kaldi.
Bende oğlum için uyandım 6:30da eşimi uyandırmam lazım uykuya kalmayalım diye uyumadım acaba kalkıp yürüyüşmü yapsam yarım saatSahur sonrası uyuyamadım yine. İyice şiştim artık yatmak falan çok zorluyor. Eşim bana bakıp bakıp gülüyo. Karpuz varmış gibi duruyor dimi diyorum kaç karpuz diyordoktorum ısrarla bugün nstye cagırdı sancımı var niye çağırıyo diye taktım galiba biraz kafama inşallah sancı falan yoktur. Sabah erkenden gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?