2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yatagini,ahsap besigini,park yatagini,ev tipi ana kucagini,pusetini,yan yatis yastigini aldim.Hamile yastigi almadim,almam da:)Ince yastik koyuyorum karnimin altina.Emzirme yastigi ile sevi bebek ana kucagi destegi alacagim,onlar kaldi.
hamile yastigi buyuk olandan aldim bi halta yaramadi kucuk aldim cook memnunum :) Minder gibi bir tarafi ince. Emzirme yastigi almadim ama aldigim hamile yatagi kullaniliyo bide alt acmanin yastigida kola geciyor.
ana kucagi destegi de aldim Ama o cok iyi beli duz oluyo yamulmuyo pusette simdilik o sonra anakucagina gececek.

Canım benimde öyle çıkmıştı şekerim çıkto yalnız benim dşyet yapınca düzeldi şekerli hiçbirşey yemiyorum günde iki porsiyon meyve yiyebiliyorum ama muz gibi tatlı olanlar yasak bide normal ekmek makarna pirinç patetes havuç yasak kızartma tarzıda tüketmiyorum şuan iyi gidiyoruz

Canım benim üzme kendini. Bidahaki kontrole kadar dikkat et düzelecektir. Ben kilo almıyo diye üzüldüm sende önde diye kafana takma. İnan kendimize yapıyoruz sadece. Doktor birşey dedimi bu duruma peki?
Canım normal şeker ölçümlerim iyi gidiyor ama yediğim meyvelerin şekeri komple bebeğe gitti galiba.. dr dikkat etmemi söyledi..2 hafta sonra tekrar kontrol var..pzt de diyabet dr da randevum var..bakalım o karın ölçüsü için ne diyecek beklicem artık

Gazlı bebeği olanlar reflü yatağından çok öemnun kullanan arkadaşlar oldu benim oğlumda çok gazlıydı bilmiyordum böyle bir minder olduğunu içinde kiraz çekirdekleri varmış sıcak tutması için bende yağlayıp ütüde bez ısıtıp atletinin üstüne koyuyordum sıcak tutması için yine almam heralde ama uğraşmak istwmeywnler için iyi yada henüz fazla minder yastık almayanlar için

Canım ben 4.aydan beri kullanıyorum ve aklıma geldikçe sürüyorum bazen günde 2-3 defa oluyor ilk defa duydum ya

Canım bana o test 13 haftalıkken yapılmıştı.. ve dr kalıcı şeker oldadığını deper iyi demişti... anne ve babamda şeker hastası olduğu için bana şeker yüklemesi 13. Haftada yapıldı o tarihten itibaren yememe içmeme dikkat ediyordum.. herşey yolundaydı.. sıcaklardan dolayı yemek yiyemiyorum,meyveyide oldum olası sevmişimdir,şimdide çeşit çeşit meyveler çıktı..eşim getirdi, kendiside yemiyor bende ziyan olmasın diye tabak tabak yedim yani.. bende pzt diyabet dr dan HbA1c testini tekrarlamasını isteyim ..

Gözün aydın maşallah kuzuna Rabbim sağlıkla hayırlı doğum nasip etsin

Puseti ben anakucağı gibide kullandım evde oyuncaklar takıyordum çok eğleniyordu kolunu bazen ayana doğru bazen yukarı dikiyordum bazen ayanla vırup ses çıkmasına gülüyordu bazen elinle ağzına götürmeye çalışıyordu ben yemek yaprken mıtfakta filan çok rahat ettim hemde taşıma için iyi ama çok ağır olanlardan alma derim düşünürsende taşımak zulme dönüşüyor hayta bebeği kilolu olan arkadaşlarım puseti ayrı bebeği ayrı taşıyolardı aadece gitti yerde kullanıyordu

Dikkat edersen düzelir benim 280 şekerle düzeldi sende şekerde çıkmamış üzülme hiç

Evt ana kucagi destegi almak lazim,onemli o.

Canim ebebekten jioe markali araba aldim cek vardi cekin birine otokoltugu gibi olan anakucagi denk geliyordu digerinide parali o sekilde aldim evdede kullanabiliyormussun onlari umarim kullanisli olur.

Aynen canım ya, ilkte ilk heves ben de herseyi almıştım, o kadar çok kiyafet vardı ki hepsi 1-2 kere giyilmis yepyeni, ablamın oğlu oldu ona verdim.Abartmamak lazım evde yer kalmıyor sonra.

Aynen canım ya, ilkte ilk heves ben de herseyi almıştım, o kadar çok kiyafet vardı ki hepsi 1-2 kere giyilmis yepyeni, ablamın oğlu oldu ona verdim.Abartmamak lazım evde yer kalmıyor sonra.
Sanirim abartmadigim tek sey kiyafet :) Gardolabinda asili 3-5 bisi var gerisi de cekmecede iki uc alt pijama lazim olursa kizimla alirim halalr teyzeler almis dogumda getirirler

Sahur sonrası uyuyamadım yine. İyice şiştim artık yatmak falan çok zorluyor. Eşim bana bakıp bakıp gülüyo. Karpuz varmış gibi duruyor dimi diyorum kaç karpuz diyor doktorum ısrarla bugün nstye cagırdı sancımı var niye çağırıyo diye taktım galiba biraz kafama inşallah sancı falan yoktur. Sabah erkenden gidicez

Yatagini,ahsap besigini,park yatagini,ev tipi ana kucagini,pusetini,yan yatis yastigini aldim.Hamile yastigi almadim,almam da:)Ince yastik koyuyorum karnimin altina.Emzirme yastigi ile sevi bebek ana kucagi destegi alacagim,onlar kaldi.
O emzirme yastığı o kadar gereksiz ki sonra Al_pi gibi pişman olursun kolunun altına bir kırlent koysan yetiyor hatta ona bile ihtiyaç olmayacak boşuna evi doldurma bence karar senin

Bende oğlum için uyandım 6:30da eşimi uyandırmam lazım uykuya kalmayalım diye uyumadım acaba kalkıp yürüyüşmü yapsam yarım saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…