Haber verdiğin için çok saol canım acaba aynı boyutlarda mı kiKızlar iyi geceler herkese.
Bizim fil ebebekte 89.90 tl ye düşmüş uygulamasında gördüm şimdi. Ali babadan beklemek istemeyenler için fiyat uygun geldi haber vermek istedim
Kıyamam sana ya:) emzirme yastığı almamışsın bak o eksik ve büyk nimetmiş :)Ayy ben daha bisi almam ana kucagi var puset var karyola var sepet besik var daha ne olsunBirde hamile yastigi aldim boş yere 70 tl bayildim o var onuda yanima yatirirken kullanirim onuda .. Yan yatis yastigi da aldim ev yastik yatak doldu :)) Annem gelirse kizim bu ne diycek ..
Ay ben eczanede 100mline 100tl fiyat aldım. Gerçekten öyle ama internet alışverişinde tekstil hariç hepsiburadayı tek geçerim. Sorunsuz teslim ve kargo. Ay reklam yapar gibi oldu :) ama ne aldıysam çok düzgün geldiBu sefer internetten alamadim,eczaneye gittim bayagi fazla odemisim.Her seyi netten alacaksin ya.Bir gecelik sordum magazada Barina nin netteki fiyatiyla 60 tl fark var.
Ana kucağı desteği ne kızYatagini,ahsap besigini,park yatagini,ev tipi ana kucagini,pusetini,yan yatis yastigini aldim.Hamile yastigi almadim,almam da:)Ince yastik koyuyorum karnimin altina.Emzirme yastigi ile sevi bebek ana kucagi destegi alacagim,onlar kaldi.
Amanınnnnn oda neBenim takvim 36 mı olmuş
Üzme kendini kuzum. Bak kızında bu sefer stresnden etkilenecek. Ben kafama taktım kilosunu sonra kızımı üzdüm diye vicdan azabı çekiyorum dünden beri. İnşallah pazartesi güzel sonuçlar alırsın tatlımCanım normal şeker ölçümlerim iyi gidiyor ama yediğim meyvelerin şekeri komple bebeğe gitti galiba.. dr dikkat etmemi söyledi..2 hafta sonra tekrar kontrol var..pzt de diyabet dr da randevum var..bakalım o karın ölçüsü için ne diyecek beklicem artık
Canım günaydın. Nstde sancı çıkması tek başına birşey değilmiş. Açılman yoksa ve rahim uzunluğu iyise istirahat önerecektir bana öyle olduSahur sonrası uyuyamadım yine. İyice şiştim artık yatmak falan çok zorluyor. Eşim bana bakıp bakıp gülüyo. Karpuz varmış gibi duruyor dimi diyorum kaç karpuz diyordoktorum ısrarla bugün nstye cagırdı sancımı var niye çağırıyo diye taktım galiba biraz kafama inşallah sancı falan yoktur. Sabah erkenden gidicez
maşallah canim hepsi birarada nice mutlu yıllariniz olsun inşallah :)Günaydın annişkolar. Babayı yolculadıktan sonra uyku tutmadı :) bugün 35.haftaya girdik nerdeeennnn nereyeeekasık ağrılarımla başa çıkmaya çalışıyorum. Bide heyecanlıyım 6 gün sonra doğum günüm. 8 gün sonrada evlilik yıl dönümümüz hem 30 oluyorum hem 3.yılımızı bitiriyoruz hemde en önemlisi 3 kişi oluyoruz bu yeni yaşımda. 3ü bir arada mutluluk diye buna derim ben
Dogru diyorsun canim,ev dolu zaten,iste ozeniyorsun.Alpi kocaman hamile yastigi almis ona pisman :)Benimki kucuk c emzirme yastigi olacak,cok yer kaplamiyor.Ne yer kaplayacak biliyor musun.Mama sandalyesi.Bazilarinda yatma ozelligi var,annem ondan al diyor ama kapladigi alan cok fazla.O emzirme yastığı o kadar gereksiz ki sonraAl_pi gibi pişman olursun kolunun altına bir kırlent koysan yetiyor hatta ona bile ihtiyaç olmayacak boşuna evi doldurma bence karar senin
Mutlu yaslar canim simdiden.3 senin ugurlu rakaminmis,enerjisi cok cok iyi gelmis :)Allah mutlulugunuzu daha da artirsin canim.Günaydın annişkolar. Babayı yolculadıktan sonra uyku tutmadı :) bugün 35.haftaya girdik nerdeeennnn nereyeeekasık ağrılarımla başa çıkmaya çalışıyorum. Bide heyecanlıyım 6 gün sonra doğum günüm. 8 gün sonrada evlilik yıl dönümümüz hem 30 oluyorum hem 3.yılımızı bitiriyoruz hemde en önemlisi 3 kişi oluyoruz bu yeni yaşımda. 3ü bir arada mutluluk diye buna derim ben
Valla ya adamlar yuzde 50 kar ediyor.Eczaci olmak varmis ama bilincli tuketici de almaz ki.Dun babam internetten aldigin da sahte olabilirdi,uzulme diyor.Kozmetikte sahtecilik cok yapiyorlarmis.Eczanelerde kontrol oluyormus ama trendyoldan alsam bile en az 30 tl az kazik yiyecektim.O site guvenilirdir.Ay ben eczanede 100mline 100tl fiyat aldım. Gerçekten öyle ama internet alışverişinde tekstil hariç hepsiburadayı tek geçerim. Sorunsuz teslim ve kargo. Ay reklam yapar gibi oldu :) ama ne aldıysam çok düzgün geldi
Sen ana kucagi destegi dedigime bakma,ne diyorlardi ona hani yenidogan bebegi arabanin pusetine koyuyorlar,bebek ortada toplaniyor ya rahat etsin,ortada toplanmasin diye destek koyuyorsun.Ana kucagi destegi mi,puset destegimi bisi deniyordu.Ana kucağı desteği ne kız
Çok saol tatlım inşallahmaşallah canim hepsi birarada nice mutlu yıllariniz olsun inşallah :)
Çok teşekkür ederim tatlım :) evet resmen uğurlu rakamım değişti :) hep 30umda anne olmak istemişimdir genç kızlığımdan beri şükür Rabbim nasip etti hemde en güzel zamanındaMutlu yaslar canim simdiden.3 senin ugurlu rakaminmis,enerjisi cok cok iyi gelmis :)Allah mutlulugunuzu daha da artirsin canim.
Trendyolda emin ol çok kaliteli bir site. Yıllardır alışweriş yapaım. Üzerinde koruma bandı varsa ve açılmamışsa korkacak birşey yok canımVa
Valla ya adamlar yuzde 50 kar ediyor.Eczaci olmak varmis ama bilincli tuketici de almaz ki.Dun babam internetten aldigin da sahte olabilirdi,uzulme diyor.Kozmetikte sahtecilik cok yapiyorlarmis.Eczanelerde kontrol oluyormus ama trendyoldan alsam bile en az 30 tl az kazik yiyecektim.O site guvenilirdir.
Ay valla anlamadım kıx. Zaten oto koltuğu şeklindeki ana kucaklark yeni doğanlara uygun değilmi? Benim aldığım ev tipi anakucağının üzerinde yeni doğan için ayrıca puflu minder koymuşlar çok güzel. Öyle birşeymiSen ana kucagi destegi dedigime bakma,ne diyorlardi ona hani yenidogan bebegi arabanin pusetine koyuyorlar,bebek ortada toplaniyor ya rahat etsin,ortada toplanmasin diye destek koyuyorsun.Ana kucagi destegi mi,puset destegimi bisi deniyordu.
Ay buarada senin takvimi gördükçe ben heyecanlanıyorum yamaşallah canim hepsi birarada nice mutlu yıllariniz olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?