2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyamam sana ya:) emzirme yastığı almamışsın bak o eksik ve büyk nimetmiş :)

Bu sefer internetten alamadim,eczaneye gittim bayagi fazla odemisim.Her seyi netten alacaksin ya.Bir gecelik sordum magazada Barina nin netteki fiyatiyla 60 tl fark var.
Ay ben eczanede 100mline 100tl fiyat aldım. Gerçekten öyle ama internet alışverişinde tekstil hariç hepsiburadayı tek geçerim. Sorunsuz teslim ve kargo. Ay reklam yapar gibi oldu :) ama ne aldıysam çok düzgün geldi

Üzme kendini kuzum. Bak kızında bu sefer stresnden etkilenecek. Ben kafama taktım kilosunu sonra kızımı üzdüm diye vicdan azabı çekiyorum dünden beri. İnşallah pazartesi güzel sonuçlar alırsın tatlım

Günaydın kızlar ben raporumu alıcam hem kontrole gidicem bakalım kızım napiyo dün akşamdan beri sağ tarafıma toplanıp duruyor bel ve kasık ağrım var onu da dicem üç gündür de ne yesem kustum hamileliğin başına döndüm sanki bişey yediğimde bulantı başlıyor

Canım günaydın. Nstde sancı çıkması tek başına birşey değilmiş. Açılman yoksa ve rahim uzunluğu iyise istirahat önerecektir bana öyle oldu

Günaydın annişkolar. Babayı yolculadıktan sonra uyku tutmadı :) bugün 35.haftaya girdik nerdeeennnn nereyeee kasık ağrılarımla başa çıkmaya çalışıyorum. Bide heyecanlıyım 6 gün sonra doğum günüm. 8 gün sonrada evlilik yıl dönümümüz hem 30 oluyorum hem 3.yılımızı bitiriyoruz hemde en önemlisi 3 kişi oluyoruz bu yeni yaşımda. 3ü bir arada mutluluk diye buna derim ben

maşallah canim hepsi birarada nice mutlu yıllariniz olsun inşallah :)

O emzirme yastığı o kadar gereksiz ki sonra Al_pi gibi pişman olursun kolunun altına bir kırlent koysan yetiyor hatta ona bile ihtiyaç olmayacak boşuna evi doldurma bence karar senin
Dogru diyorsun canim,ev dolu zaten,iste ozeniyorsun.Alpi kocaman hamile yastigi almis ona pisman :)Benimki kucuk c emzirme yastigi olacak,cok yer kaplamiyor.Ne yer kaplayacak biliyor musun.Mama sandalyesi.Bazilarinda yatma ozelligi var,annem ondan al diyor ama kapladigi alan cok fazla.

Mutlu yaslar canim simdiden.3 senin ugurlu rakaminmis,enerjisi cok cok iyi gelmis :)Allah mutlulugunuzu daha da artirsin canim.

Va
Valla ya adamlar yuzde 50 kar ediyor.Eczaci olmak varmis ama bilincli tuketici de almaz ki.Dun babam internetten aldigin da sahte olabilirdi,uzulme diyor.Kozmetikte sahtecilik cok yapiyorlarmis.Eczanelerde kontrol oluyormus ama trendyoldan alsam bile en az 30 tl az kazik yiyecektim.O site guvenilirdir.

Ana kucağı desteği ne kız
Sen ana kucagi destegi dedigime bakma,ne diyorlardi ona hani yenidogan bebegi arabanin pusetine koyuyorlar,bebek ortada toplaniyor ya rahat etsin,ortada toplanmasin diye destek koyuyorsun.Ana kucagi destegi mi,puset destegimi bisi deniyordu.

Mutlu yaslar canim simdiden.3 senin ugurlu rakaminmis,enerjisi cok cok iyi gelmis :)Allah mutlulugunuzu daha da artirsin canim.
Çok teşekkür ederim tatlım :) evet resmen uğurlu rakamım değişti :) hep 30umda anne olmak istemişimdir genç kızlığımdan beri şükür Rabbim nasip etti hemde en güzel zamanında

Trendyolda emin ol çok kaliteli bir site. Yıllardır alışweriş yapaım. Üzerinde koruma bandı varsa ve açılmamışsa korkacak birşey yok canım

Sen ana kucagi destegi dedigime bakma,ne diyorlardi ona hani yenidogan bebegi arabanin pusetine koyuyorlar,bebek ortada toplaniyor ya rahat etsin,ortada toplanmasin diye destek koyuyorsun.Ana kucagi destegi mi,puset destegimi bisi deniyordu.
Ay valla anlamadım kıx. Zaten oto koltuğu şeklindeki ana kucaklark yeni doğanlara uygun değilmi? Benim aldığım ev tipi anakucağının üzerinde yeni doğan için ayrıca puflu minder koymuşlar çok güzel. Öyle birşeymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…