2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın anneler,
benimde midem yanıyor kahvaltı ve yemek sonrası..akşamlarıda sırt ağrılarım çok oluyor..el parmaklarımda uyuşmaya başladı..her hafta yeni birşeyler oluyor vücudumuzda..

Günaydın anneler,
benimde midem yanıyor kahvaltı ve yemek sonrası..akşamlarıda sırt ağrılarım çok oluyor..el parmaklarımda uyuşmaya başladı..her hafta yeni birşeyler oluyor vücudumuzda..

Günaydın anneler,

Günaydın canım al benden de o kadar son zamana geldiğimizden midir nedir çay bile içemez oldum midemin yanmasından şu mide ilaçlarını da kullanmak istemiyorum o daha çok midemi bulandırıyor

Amanınnnnn oda ne Ne kaldı sezeryana?
23 gün kaldi

hic abartmadan en sadesinden alacagim mama sandalyesini :) O devasa buyuklukte olanlardan almaycagim valla yazik gunah o kadar parada vermem zaten. Sonra bu ne cok yer kapliyor diye herkes atip portatif kucugunden aliyor zaten

Ne mutlu sana canım ama 30 yaş bana çok ürkütücü geldi ya hala alışamadım

Günaydın Guzel Anneler..
Yarın 1 Haziran çogumuzun aylardır bekledigi ay.. Sonunda 9 ay bitiyor ve yavrularimiza kavuşacagiz Allahin izniyle insallah..

Ne çok badireler atlattık topikce ama çok şükür acı kayiplarimiz olmadi aceleci minnaklarimizda oldu ama cok sükür sagliklilar büyüyorlar..

Bu ay hayırla gelsin hepimize güzel anilar biriktirecegimiz hayatımızın en güzel ayı olsun Hakkını versin sabırla heyecanla bekledigimizin.. Temmuzda dogum yapacaklar icinde son ay

Haziran senin icin önemli bir aymış zaten :)) Bizde bir anlami yoktu ama simdi coook anlami olacak hepimizin arasinda 5 ay fark oluyor dogum gunlerimiz icin ocak-haziran-Kasim :))
Birde 30 yaş sendromlu oluyor 31e daha cabuk alisiyorsun :)

Merhaba anneler biz hala hastanedeyiz kızım baska hastanede ben baska hastanede gündüzleri görmeye gidiyorum oksijeni kesmişler kendi kendine nefes alıyormus benden enfeksiyon geçtiği icin antibiyotik alıyor ciğerlerinde enfeksiyon varmıs zature dediler ama tedaviye cevap veriyormus sarılık olmus mama ile besleniyor sütümden enfeksiyon geçebilir diye sağıp atıyoruz hiç emzirememekten korkuyorum benım enfeksiyon değerim düşmüyor bitürlü ilac dozunu arttırsalarda crp enfeksiyonu cıkıyor sürekli ameliyat yerimde sürekli yoğun akıntı ikinci bir operasyon gözüküyor gibi cok korkuyorum bu kez kızım icin cok korkuyorum bizim için dua edermisiniz anneler biranönce toparlanıp evimize gidelim iyiki normal doğum olmus yoksa sezeryan olsaydım birde ordan bi akıntı olucaktı Allah bir şekilde veriyor kolaylığını normal doğum avantajını pek yaşayamadım ameliyat yerinden ama buna şükür dünden beri ilk defa kendim kalkabildim yataktan kendimi tükenmiş hissediyorum stres yapmak istemiyorum sütüm etkilenmemesi icin sağıyorum ama emzirebilcekmiyim bilmiyorum güçlü olmaya calısıyorum ama gücüm yok kimseye bişey belli etmemeye calısıyorum size icimi dökmek istedim belkide üzdüm hakkınızı helal edin benım ve kızım icin dua edebilirmisiniz

Onu kesinlikle al oğluma 5 aylıktı aldık şimdi 35 oldu tepe tepe kullanıyoruz mama sandalyesi olarak kullanıyorum oyun, aktivite sandalyesi olarak kullanıyorum. O olmasaydı evi pislik götürürdü ona oturmadan eline hiçbir yiyecek vermiyorum düşünüyorum da ev nasıl çikolata olurdu ya hem yatma özelliğini de çok kullandım mutfakta iş yaparken ona oturtup yanıma alıyordum bazen üzerinde uyuya kalıyordu hemen olduğu yerde yatırıyordum uykuya devam ediyordu

Reactions: SGd
Şu mubarek gunlerde simdi hepimiz senin icin ve kizin icin bir ayetel kursi okuruz insallah Rabbimde icimizden birinin duasini duyar ve ikinizde biran once sagliginiza kavusup eve donersiniz.
Dualar boş cevrilmez bu ayda inaniyorum iyi olacaksiniz sende boyle dusun insallah kisa surede evinizde olursunuz canim..

Canım Allah yardımcınız olsun biran önce sağlığınıza kavuşun da koynuna al kuzunu şu mübarek günlerde Rabbim sağlıkla imtihan etmesin dualarımdasınız inşallah

23 gün kaldi

hic abartmadan en sadesinden alacagim mama sandalyesini :) O devasa buyuklukte olanlardan almaycagim valla yazik gunah o kadar parada vermem zaten. Sonra bu ne cok yer kapliyor diye herkes atip portatif kucugunden aliyor zaten
Bilmiyorum canim,belki oyle kucuk almak lazim.Balkona cikarsam bebisi balkonun yarisinda o oturacak zaten.

Günaydın tatlı anneler :) takipteyim her zaman yazamıyorum. 2 hafta önce adet olacakmışım gibi ağrı ve sancılarla dr gittim. NST ye girdim Doğum sancısı çıkmadı şükür ama rahim ağzı ölçüm ideal hep 4 cm ken 3.4 cm çıktı. Haftam da denk geldiği için analık iznine ayrıldım planım 5 hafta daha çalışmaktı ama bebişin başka planları varmış demekki:) neyse 4 gün sonra tekrar gittiğimde 2,5 cm e düşmüştü yani erken Doğum riski var dediler.:/ adalat,progestan ve ciğer geliştirici iğne verdi en azından 34 ü atlatalım diye hedef koyduk ama inş 37 ye varırım en azından.. sizler ne durumdasınız benim gibi kısalma yaşayan var mı? Evden çıkmadım günlerdir yatıyorum

Benim mutfak salon birlesik alirsam mutfak masasindaki sandalyeleri cikarip mama sandalyesini koymam lazim ya da bir koseye yerlestirecegim ama dedigin gibiyse deger.Bebegi ozgur birakmak istiyorum ama cok da etrafi batirmasin.Orada iyi olur.

Allah yar ve yardımcınız olsun. Tez zamanda sağlık sıhhat ihsan etsin. Bugünleri unutursunuz inşAllah Melekler yanıbaşınızdan ayrılmasın

Al_pi fotosunu koymus canim,bir bak oraya.

Az kaldi canim,acilis konusmasini yapmaya basladin.Beni heyecan,ter basti yine:)Hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…