- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Tatlim bu Ramazan ayinda bir suru hamile insallah dualarimiz kabul olur.Allah sana ve bebegine saglikli uzun omurler,acil sifalar versin.Merhaba anneler biz hala hastanedeyiz kızım baska hastanede ben baska hastanede gündüzleri görmeye gidiyorum oksijeni kesmişler kendi kendine nefes alıyormus benden enfeksiyon geçtiği icin antibiyotik alıyor ciğerlerinde enfeksiyon varmıs zature dediler ama tedaviye cevap veriyormus sarılık olmus mama ile besleniyor sütümden enfeksiyon geçebilir diye sağıp atıyoruz hiç emzirememekten korkuyorum benım enfeksiyon değerim düşmüyor bitürlü ilac dozunu arttırsalarda crp enfeksiyonu cıkıyor sürekli ameliyat yerimde sürekli yoğun akıntı ikinci bir operasyon gözüküyor gibi cok korkuyorum bu kez kızım icin cok korkuyorum bizim için dua edermisiniz anneler biranönce toparlanıp evimize gidelim iyiki normal doğum olmus yoksa sezeryan olsaydım birde ordan bi akıntı olucaktı Allah bir şekilde veriyor kolaylığını normal doğum avantajını pek yaşayamadım ameliyat yerinden ama buna şükür dünden beri ilk defa kendim kalkabildim yataktan kendimi tükenmiş hissediyorum stres yapmak istemiyorum sütüm etkilenmemesi icin sağıyorum ama emzirebilcekmiyim bilmiyorum güçlü olmaya calısıyorum ama gücüm yok kimseye bişey belli etmemeye calısıyorum size icimi dökmek istedim belkide üzdüm hakkınızı helal edin benım ve kızım icin dua edebilirmisiniz
arkadaşlar adet sancısı gibi ağrım var bunlar yalancı sancı mı?
O ana kıcagı bezleri kimse onermedi bana iki ay kullanılabiliormuş anca puset daha mantıklı bnde arabayı pusetli aldım oyuzdnİyi akşamlar kızlar bi konuda danışmak istedim biliyorsunuz allah kısmet ederse bizim ikiz şimdilik ikiz arabasi akmiyacagiz ömrümüz varsa bahara alacağız acaba 2 pusetmi alsak yada ana Kucağı gibi olanlar bezden olandanmi alsak
Az kaldi canim,acilis konusmasini yapmaya basladin.Beni heyecan,ter basti yine:)Hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alalim.
Hım güzelmiş. Ama benim oto koltuğunun kendinden var böyle minderi. Bununkoyacak yer yokkiEki Görüntüle 2002690 Y Yellu canim bu benim aldigim pusette kullan anakucaginin icinde kullan bebek arabasinda kullan
Amin canim dun biraz hastane cantasini hazirladim azcik heyecan basti benide :) Ama hala sanki cok varmis gibi geliyor alti ustu 23 gunum var halbuki :)Az kaldi canim,acilis konusmasini yapmaya basladin.Beni heyecan,ter basti yine:)Hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alalim.
Bana güzelliklerle geliyor 30 yaş inşallah böylede geçer canımNe mutlu sana canım ama 30 yaş bana çok ürkütücü geldi ya hala alışamadım
Ben oto koltugu almadim henuz ev tipi anakucagina ve pusette kullanacagimHım güzelmiş. Ama benim oto koltuğunun kendinden var böyle minderi. Bununkoyacak yer yokki
Evet anlamı büyük haziran ayının. Babalar günüde bu ayda eşimin doğum günüde :) olsun lohusa depresyonuyla geçiştiririm 30 yaş sendromunuda :)Haziran senin icin önemli bir aymış zaten :)) Bizde bir anlami yoktu ama simdi coook anlami olacak hepimizin arasinda 5 ay fark oluyor dogum gunlerimiz icinocak-haziran-Kasim :))
Birde 30 yaş sendromlu oluyor 31e daha cabuk alisiyorsun :)
Anam siz haziran 1de bi pasta alin hepsini toptan kutlayin :))) Bu nasil bir tesadüftür :)) Koca bir pasta lazim..Evet anlamı büyük haziran ayının. Babalar günüde bu ayda eşimin doğum günüde :) olsun lohusa depresyonuyla geçiştiririm 30 yaş sendromunuda :)
Sizinde ne güzel olmuş 5 te senin uğurlu rakamın olsun
Bu yan yatis yastığı gerçekten yararlı mi kullanılır mi acaba?Ayy ben daha bisi almam ana kucagi var puset var karyola var sepet besik var daha ne olsunBirde hamile yastigi aldim boş yere 70 tl bayildim o var onuda yanima yatirirken kullanirim onuda .. Yan yatis yastigi da aldim ev yastik yatak doldu :)) Annem gelirse kizim bu ne diycek ..
Allah yardımcınız olsun canım. Inşallah en kısa sürede ikiniz de toparlanir çıkarsınız. Dualarım sizinle..Merhaba anneler biz hala hastanedeyiz kızım baska hastanede ben baska hastanede gündüzleri görmeye gidiyorum oksijeni kesmişler kendi kendine nefes alıyormus benden enfeksiyon geçtiği icin antibiyotik alıyor ciğerlerinde enfeksiyon varmıs zature dediler ama tedaviye cevap veriyormus sarılık olmus mama ile besleniyor sütümden enfeksiyon geçebilir diye sağıp atıyoruz hiç emzirememekten korkuyorum benım enfeksiyon değerim düşmüyor bitürlü ilac dozunu arttırsalarda crp enfeksiyonu cıkıyor sürekli ameliyat yerimde sürekli yoğun akıntı ikinci bir operasyon gözüküyor gibi cok korkuyorum bu kez kızım icin cok korkuyorum bizim için dua edermisiniz anneler biranönce toparlanıp evimize gidelim iyiki normal doğum olmus yoksa sezeryan olsaydım birde ordan bi akıntı olucaktı Allah bir şekilde veriyor kolaylığını normal doğum avantajını pek yaşayamadım ameliyat yerinden ama buna şükür dünden beri ilk defa kendim kalkabildim yataktan kendimi tükenmiş hissediyorum stres yapmak istemiyorum sütüm etkilenmemesi icin sağıyorum ama emzirebilcekmiyim bilmiyorum güçlü olmaya calısıyorum ama gücüm yok kimseye bişey belli etmemeye calısıyorum size icimi dökmek istedim belkide üzdüm hakkınızı helal edin benım ve kızım icin dua edebilirmisiniz
100ml eczaneden aldigim icin hem de hastanenin tam karşısındaki eczane.sonradan baktim internette 200ml 100 tl miş.cnm 200 ml mi 100 tl 100 ml mi?
ben kusar döner yutar bogulur diye korkuyorum o yuzden bu yastikla yan yatar dönme olasiligi olmaz diye aldim.Bu yan yatis yastığı gerçekten yararlı mi kullanılır mi acaba?
Benim aldigim araba koltuğunda kendisinden var.ekstradan bisey almak gerekir mi kiSen ana kucagi destegi dedigime bakma,ne diyorlardi ona hani yenidogan bebegi arabanin pusetine koyuyorlar,bebek ortada toplaniyor ya rahat etsin,ortada toplanmasin diye destek koyuyorsun.Ana kucagi destegi mi,puset destegimi bisi deniyordu.
merhablar bende medicalpark fatihte doğum yapmayı dşünüyorum nasıldı memnun kaldınızmı çok merak ediyorum doğum yapan birilerini arıyorum orda ayşegül hanıma gidiyorum bende hemşirelerin ebelerin tavırları nasıldıYok canım, Fatih MedicalPark
Doğru aslında ama bebeklerin sırt üstü yatmalari daha saglikli diyorlar bide bu reflu yatağı ve gaz yastığı gerçekten gerekli mi? Çok soru sordum amaben kusar döner yutar bogulur diye korkuyorum o yuzden bu yastikla yan yatar dönme olasiligi olmaz diye aldim.
En azindan ikide bir yataktan acaba dondümü acaba kustumu diye tedirgin olmam diye düşündüm aldim.
sorma ya doktora gitmeme baya var bi sorun görmediği için heralde ama sanci falan olur die tırsıyorum Allahtan bu takvim 2 3 gun ileriAy buarada senin takvimi gördükçe ben heyecanlanıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?