2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlim bu Ramazan ayinda bir suru hamile insallah dualarimiz kabul olur.Allah sana ve bebegine saglikli uzun omurler,acil sifalar versin.

Bnmkide öyle iki gundur ama doğum sancısı aynı aralıkta oluo mesela
arkadaşlar adet sancısı gibi ağrım var bunlar yalancı sancı mı?
O ana kıcagı bezleri kimse onermedi bana iki ay kullanılabiliormuş anca puset daha mantıklı bnde arabayı pusetli aldım oyuzdn

Az kaldi canim,acilis konusmasini yapmaya basladin.Beni heyecan,ter basti yine:)Hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alalim.
Amin canim dun biraz hastane cantasini hazirladim azcik heyecan basti benide :) Ama hala sanki cok varmis gibi geliyor alti ustu 23 gunum var halbuki :)

Hım güzelmiş. Ama benim oto koltuğunun kendinden var böyle minderi. Bununkoyacak yer yokki
Ben oto koltugu almadim henuz ev tipi anakucagina ve pusette kullanacagim Bebek arabasindada tabi :) Herkese lazim bisi olmayabilir zaten resim attim ki gor diye

Evet anlamı büyük haziran ayının. Babalar günüde bu ayda eşimin doğum günüde :) olsun lohusa depresyonuyla geçiştiririm 30 yaş sendromunuda :)
Sizinde ne güzel olmuş 5 te senin uğurlu rakamın olsun

Anam siz haziran 1de bi pasta alin hepsini toptan kutlayin :))) Bu nasil bir tesadüftür :)) Koca bir pasta lazim..

Bu yan yatis yastığı gerçekten yararlı mi kullanılır mi acaba?

Allah yardımcınız olsun canım. Inşallah en kısa sürede ikiniz de toparlanir çıkarsınız. Dualarım sizinle..

Bu yan yatis yastığı gerçekten yararlı mi kullanılır mi acaba?
ben kusar döner yutar bogulur diye korkuyorum o yuzden bu yastikla yan yatar dönme olasiligi olmaz diye aldim.
En azindan ikide bir yataktan acaba dondümü acaba kustumu diye tedirgin olmam diye düşündüm aldim.

Sen ana kucagi destegi dedigime bakma,ne diyorlardi ona hani yenidogan bebegi arabanin pusetine koyuyorlar,bebek ortada toplaniyor ya rahat etsin,ortada toplanmasin diye destek koyuyorsun.Ana kucagi destegi mi,puset destegimi bisi deniyordu.
Benim aldigim araba koltuğunda kendisinden var.ekstradan bisey almak gerekir mi ki

ben kusar döner yutar bogulur diye korkuyorum o yuzden bu yastikla yan yatar dönme olasiligi olmaz diye aldim.
En azindan ikide bir yataktan acaba dondümü acaba kustumu diye tedirgin olmam diye düşündüm aldim.
Doğru aslında ama bebeklerin sırt üstü yatmalari daha saglikli diyorlar bide bu reflu yatağı ve gaz yastığı gerçekten gerekli mi? Çok soru sordum ama

Kızlar doktordan geldim özel uzak araştırma evimin yanında diye rapor çıkarmaya gittim muayene dakika sürmedi boy kilo hiçbişey demedi ekranı bile görmedim nst ye girdim onunla ilgili bile yorum yapmadı bebeğin hareketleri yavaslarsa hemen acile geliyorsun dedi onun dışında iki hafta sonra kontrol dedi ama tek kelime ettirmedi sıradaki hastaya geçti sonuç olarak raporumu aldım tek kar bu oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…