2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ikı hafta nerdeyse fark çok geldi bana öğleden sonra bi rahatkatayim kendimi inşallah doktorum müsait olur bakar
canım kendı doktorundan baskasınamı baktırdın ben de bugun baska doktor baktı zaten gerılıgımız vardı ama artmıs sanırım 32 olmalıydık 30 hafta cıvarındayız doppler ıcın acıl yazdı eger sıra varsa onu beklıorum hıc kendı doktorum kotu bısey soylememıstı canım cok skıldı beklıyorum

İnşallah canım.. yatmak çok zor geliyor ama yavrular için katlanacağız artık Rabbim sabredenlerden ve sonunda kazanıp mutlu olanlardan eylesin bizi
İnşallah canım. Sağlıkla gelsinler de dün geceden sonra şikayet etmiycem yattığım için. Yeterki uslu dursunlar yatarız kaç haftaysa.

İnşallah bu günleri de atlatacaksınız canım.. iyileşip evinize geçeceksiniz.. süt için de canını sıkma sen sağmaya devam et. Emzirebilirsin belki sakin kal o konuda.

canım benim rahim agzı uzunlugu 24.haftada 2.7 cm e dustu ama zamanla uzama oldu ve su an 3.5 cm ben hıc kafama takmıyorum 2hafta 2.7cm le gezdım daha bebegım mınnakken o senı sakın korkutmasın

Al_pi canım doğum yaptıktan bebeği iki kat mi giydirecez ben tek olarak ayarladım yani içine citcitli kisa kollu,corap verecem ekstra..
Uzun kollu ve altına başka bişey lazımmı.

Canım hem hamile yastığı hem de emzirme yastığı olarak kullanılabilenler var. Benim aldığım öyle, şuan otururken bele ve sırta destek, yatarken de karın altına be bacak arasına kullanıyorum. Bebek doğunca da emzirirken kullanacağım. Almayı düşünüyorsan bunlara bak bir istersen.

Al_pi canım doğum yaptıktan bebeği iki kat mi giydirecez ben tek olarak ayarladım yani içine citcitli kisa kollu,corap verecem ekstra..

Çıtçıtlı body, bez, çorap, alt üst takım yeterl canım. Battaniyeye saracaklar zaten. Şapka eldiven istersen onları da koyarsın. Tek kat yeterli

Canım endişe etme bebeğini kucağına alınca herşey daha güzel olur, sana da iyi gelir ona da eminim.. inşallah ikiniz de iyi olur evinize dönersiniz en kısa zamanda Rabbim yardımcınız olsun.. biz sana sende bizlere dua et

kızlar hemsirelere vermek için hastane çıkışının tulumunu koydum ben tabi icine ic zibin ve çıtçıtlı badide koydum ama acaba tulum giydirirler mi onden citcitli yoksa altüst takim isterler

Olur canım neden olmasın hatta bence tulum daha iyi göbeği filan olacak, belinde lastik olmamış olur. Hem yaz bebeği, tek parça daha rahat olur sanırım.

Canım çektie tabi ne olur ne olmaz tedbirli olmakta fayda var. Kilosu çok düşük gelmedi bana, seninle günlerimiz aynı. Bizim de 1 hafta önce 1650ydi şuan da çok değişmemiştir doktor iyi demişti. Sonuçtan bizleri de haberdar et canım

canım benim rahim agzı uzunlugu 24.haftada 2.7 cm e dustu ama zamanla uzama oldu ve su an 3.5 cm ben hıc kafama takmıyorum 2hafta 2.7cm le gezdım daha bebegım mınnakken o senı sakın korkutmasın
Moral oldun bana saolasın inşallah benim de uzar. Hiç düşünmemiştim uzayabileceğini, yatmadın mı hiç ? Korkudan dışarı adım atamıyorum

Canım allah yardîmcınız olsun rabbim ikinizede şifa versin şu mübarek günlerin yüzü hurmetine insallah biran önce saglıklarınıza kavusur evladinla evinize cıkarsınız

Canım benim Allah tüm sıkıntılarda güç kuvvet versin sana ve miniğe inşallah. Dualarım sizinle, kendini hiç yalnız hissetme biz burda ne güne duruyoruz, birbirimize destek olmak ve paylaşmak için... Çevrene güçlü durabiliyorsun demekki o direnç senin içinde mevcut. İnşallah en yakın zamanda şimdi içini daraltan ne varsa hepsi geçecek.

kızlar hemsirelere vermek için hastane çıkışının tulumunu koydum ben tabi icine ic zibin ve çıtçıtlı badide koydum ama acaba tulum giydirirler mi onden citcitli yoksa altüst takim isterler
Niye giydirmesinler ki bence daha kolay olur :) bende tulum verecegim ama icine zibin koyacagim citcitli badi fazla olur diye dusunuyorum.
Bende aynisini yaptim canim iz zibin ve ustune tulum corap sapka eldiven bez battaniye bu kadar.

Apandist daha mi ağrıliydi sence? Bende apandist amaliyatı oldum karin ağrısı yerlere yatırmıştı beni çok feciydi

Sana da kızına da Allah acil şifalar versin canım.Sabret,dua et, ümitsizliğe kapılma.Allaha şükür bebeğine ve sana birşey olmadan doğum yaptın.Bu sıkıntılı günler de geçer.Ama sen güçlü ol.İnşallah sen de kızın da sağlığınıza kavuşur evinize dönersiniz. Allah yar ve yardımcın olsun

Bi sorun yoktur inşallah canım, cihazdan ve ölçen kişiden de kaynaklanabilir.Ben o yüzden başka dr.a gitmiyorum hiç, aynı cihaz ve aynı dr.olcuyor karsilastiriyor.

Çektir bence de canım, belki yanlış olculmustur, benim dr.um ölçen kişiden de değişebilir diyodu ölçümler. Bi sorun yoktur inşallah canım.

Selam kızlar benim gibi yüzü şişen var mı ? Birde şekerim düşüyor ya çok kötü oluyorm bayılacak gibi resmen pilim bitiyor canım bişey de yemekm istemiyor zorla yiyiorum kendime gelmek için hava hafif ısındı İstanbul da benim de geldi keçiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…