- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
canım bugun 1650 ydi demekkı bır hafta gerılık var anlamadım cektırdım doppler kan akımlarına baktı 2 dakka doktora gostercem sonucu bır de nst dedı onu beklıyorum ınsallah sorun olmazCanım çektie tabi ne olur ne olmaz tedbirli olmakta fayda var. Kilosu çok düşük gelmedi bana, seninle günlerimiz aynı. Bizim de 1 hafta önce 1650ydi şuan da çok değişmemiştir doktor iyi demişti. Sonuçtan bizleri de haberdar et canım
cektırdım canım doktoru beklıyorum bı gerılık var ama cok ufak bebek dedı ınsallah bı sorun olmaz dedıgın gıbı ekdokrınolojıdede degerım cok yuksek cıktı suan yuksek tehlıkelı dedi bugun hepsı ustuste walla yıprandımÇektir bence de canım, belki yanlış olculmustur, benim dr.um ölçen kişiden de değişebilir diyodu ölçümler. Bi sorun yoktur inşallah canım.
Mutlu yılların olsun canım bebişinle sevdiklerinle hep beraberÇok teşekkür ederim tatlım :) evet resmen uğurlu rakamım değişti :) hep 30umda anne olmak istemişimdir genç kızlığımdan beri şükür Rabbim nasip etti hemde en güzel zamanında
Rahim ağzı uzunluğunda kısalma sende de mi var canım ne zamandır yatıyorsun 2 hafta oldu benim 2,5 cm diyeBenim gibi ne kadar çok yatan sancı ceken arkadaşımız varmıs allah hepimizin yardımcısı olsun insallah en azından 36 yı bitirmek nasip olsun hepimize gerilik cıkan arkadaslar kendinizi strese sokmayin benim oglumdada gerilik vardi hamileyken cok stres yaptirdilar bana 2hastaneye birden gidiyordum sonunda stresten erken dogum oldu ve yavrumun kilosu gayet yerinde dogdu kuveze bile girmedi lutfen stres yapmayin insallah toparlarlar
Kısalma yok canım 4cıktî doktor iyi dedi acılmada yok ben tam 2aydır yatıyorum sancılardan 2kere hastaneye yattim 3kere acile gittim serumlar yedim progestan kullaniyorum surekli yatiyorum ve bol su 4lt ye cikardi doktor bıktîm hep dogum yapıyorum saniyorum kıvranıyorum hergun agrım var zaten onlara dayanıyorum ama bazen duzenli ve sık sık vuruyor o durumlarda hastanede alîyoruz soluguRahim ağzı uzunluğunda kısalma sende de mi var canım ne zamandır yatıyorsun 2 hafta oldu benim 2,5 cm diye
canım bugun 1650 ydi demekkı bır hafta gerılık var anlamadım cektırdım doppler kan akımlarına baktı 2 dakka doktora gostercem sonucu bır de nst dedı onu beklıyorum ınsallah sorun olmaz
Sebebi neymiş? Ben de sancıları hep bebeklerin rahim ağzına baskı yapmasına bağlıyordum, senin de hikayen farklı..Sana da çok geçmiş olsun Rabbim ağrılarını dindirsin inşAllah az kaldı meleklerimizi kucağımıza sağlıkla kolaylıkla alalımKısalma yok canım 4cıktî doktor iyi dedi acılmada yok ben tam 2aydır yatıyorum sancılardan 2kere hastaneye yattim 3kere acile gittim serumlar yedim progestan kullaniyorum surekli yatiyorum ve bol su 4lt ye cikardi doktor bıktîm hep dogum yapıyorum saniyorum kıvranıyorum hergun agrım zaten onlara dayanıyorum ama bazen duzenli ve sık sık vuruyor o durumlarda hastanede alîyoruz solugu
Senin de allah yardımcın olsun canım. Bu kasılmalar sancılar kokutmasa bizi de sadece yatsak keşke. Allah zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimizeKısalma yok canım 4cıktî doktor iyi dedi acılmada yok ben tam 2aydır yatıyorum sancılardan 2kere hastaneye yattim 3kere acile gittim serumlar yedim progestan kullaniyorum surekli yatiyorum ve bol su 4lt ye cikardi doktor bıktîm hep dogum yapıyorum saniyorum kıvranıyorum hergun agrım var zaten onlara dayanıyorum ama bazen duzenli ve sık sık vuruyor o durumlarda hastanede alîyoruz solugu
uzar tatlım bende bılmıyordum bende kısalma olmaz i,nşallah diye dua ediyordum uzama olmaya baslayınca dr um rahım spesifik birsey hersey olabılır demişti ve ınan aklımdan çıkarınca acayıp fark etti uzunluk hiç korkma ben ılk zaman 4 gun raprluydum ama evde bıle full yatıs yapmadım sadece agır kaldırmmaya anı egilip dogrulmamaya ozen gosterdım o zaman bıle 2.7 c m den 2.9cm e yukseldı sonra 3.6 lara çıktı kasma sakın kendını ben işe bile dervam ettim hala calısıyorum da dıkkatlı ol ama pimpirikli olmaMoral oldun bana saolasıninşallah benim de uzar. Hiç düşünmemiştim uzayabileceğini, yatmadın mı hiç ? Korkudan dışarı adım atamıyorum
Tamam inşallah Zihni'mi çok yormayacağım elimden geldiğince bu olayauzar tatlım bende bılmıyordum bende kısalma olmaz i,nşallah diye dua ediyordum uzama olmaya baslayınca dr um rahım spesifik birsey hersey olabılır demişti ve ınan aklımdan çıkarınca acayıp fark etti uzunluk hiç korkma ben ılk zaman 4 gun raprluydum ama evde bıle full yatıs yapmadım sadece agır kaldırmmaya anı egilip dogrulmamaya ozen gosterdım o zaman bıle 2.7 c m den 2.9cm e yukseldı sonra 3.6 lara çıktı kasma sakın kendını ben işe bile dervam ettim hala calısıyorum da dıkkatlı ol ama pimpirikli olma
Selam kızlar benim gibi yüzü şişen var mı ? Birde şekerim düşüyor ya çok kötü oluyorm bayılacak gibi resmen pilim bitiyor canım bişey de yemekm istemiyor zorla yiyiorum kendime gelmek için hava hafif ısındı İstanbul da benim de geldi keçiler
Rabbim şı mübarek günler hatrına tez zamanda sağlığınıza ve birbirinize kavuştursun inşMerhaba anneler biz hala hastanedeyiz kızım baska hastanede ben baska hastanede gündüzleri görmeye gidiyorum oksijeni kesmişler kendi kendine nefes alıyormus benden enfeksiyon geçtiği icin antibiyotik alıyor ciğerlerinde enfeksiyon varmıs zature dediler ama tedaviye cevap veriyormus sarılık olmus mama ile besleniyor sütümden enfeksiyon geçebilir diye sağıp atıyoruz hiç emzirememekten korkuyorum benım enfeksiyon değerim düşmüyor bitürlü ilac dozunu arttırsalarda crp enfeksiyonu cıkıyor sürekli ameliyat yerimde sürekli yoğun akıntı ikinci bir operasyon gözüküyor gibi cok korkuyorum bu kez kızım icin cok korkuyorum bizim için dua edermisiniz anneler biranönce toparlanıp evimize gidelim iyiki normal doğum olmus yoksa sezeryan olsaydım birde ordan bi akıntı olucaktı Allah bir şekilde veriyor kolaylığını normal doğum avantajını pek yaşayamadım ameliyat yerinden ama buna şükür dünden beri ilk defa kendim kalkabildim yataktan kendimi tükenmiş hissediyorum stres yapmak istemiyorum sütüm etkilenmemesi icin sağıyorum ama emzirebilcekmiyim bilmiyorum güçlü olmaya calısıyorum ama gücüm yok kimseye bişey belli etmemeye calısıyorum size icimi dökmek istedim belkide üzdüm hakkınızı helal edin benım ve kızım icin dua edebilirmisiniz
Yok ilaç değişikliğim olmadı ama son aya girince geçen hamileliktede olmuştu dolaşım bozukluğu oluyor galiba tam bir ayım kaldı daha ne kadar şişebilir bir karıncanım içtiğin ilaçlarda bir değişiklik var mı ?? benim yüzüm şiştiğinde kalsiyum ilacına alerjim çıktı ve bıraktım sonra indi.. genelde ellerim şişiyor benim..
Tamamdir canım bebek üşür iki kat falan giydirin diye okumuştum bende senin ayarladigin gibi ayarladım.Niye giydirmesinler ki bence daha kolay olur :) bende tulum verecegim ama icine zibin koyacagim citcitli badi fazla olur diye dusunuyorum.
Bende aynisini yaptim canim iz zibin ve ustune tulum corap sapka eldiven bez battaniye bu kadar.
Bence battaniye de olacagi icin yeterli olacaktir. Zaten odaya yanimiza gelecek bakariz sonra duruma gore giydiririz.Tamamdir canım bebek üşür iki kat falan giydirin diye okumuştum bende senin ayarladigin gibi ayarladım.
Üşüyor gibi olurlarsa iki kat giydiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?