2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Y Yellu doğum günün kutlu olsun canım.. eşin ve yeni aile üyenizle huzur doly bir önür diliyorum.. benimde eşimin doğum günü.. kızımla birlikte hediye almaya gittik..şükür bulabildik bişeyler..

canım bugun 1650 ydi demekkı bır hafta gerılık var anlamadım cektırdım doppler kan akımlarına baktı 2 dakka doktora gostercem sonucu bır de nst dedı onu beklıyorum ınsallah sorun olmaz

Y Yellu sizin için her açıdan bu derece önemli olan haziran ayını toptan tebrik ediyorum. 3ünüze her daim mutluluklar diliyorum.

Çektir bence de canım, belki yanlış olculmustur, benim dr.um ölçen kişiden de değişebilir diyodu ölçümler. Bi sorun yoktur inşallah canım.
cektırdım canım doktoru beklıyorum bı gerılık var ama cok ufak bebek dedı ınsallah bı sorun olmaz dedıgın gıbı ekdokrınolojıdede degerım cok yuksek cıktı suan yuksek tehlıkelı dedi bugun hepsı ustuste walla yıprandım

Benim gibi ne kadar çok yatan sancı ceken arkadaşımız varmıs allah hepimizin yardımcısı olsun insallah en azından 36 yı bitirmek nasip olsun hepimize gerilik cıkan arkadaslar kendinizi strese sokmayin benim oglumdada gerilik vardi hamileyken cok stres yaptirdilar bana 2hastaneye birden gidiyordum sonunda stresten erken dogum oldu ve yavrumun kilosu gayet yerinde dogdu kuveze bile girmedi lutfen stres yapmayin insallah toparlarlar

Çok teşekkür ederim tatlım :) evet resmen uğurlu rakamım değişti :) hep 30umda anne olmak istemişimdir genç kızlığımdan beri şükür Rabbim nasip etti hemde en güzel zamanında
Mutlu yılların olsun canım bebişinle sevdiklerinle hep beraber

Rahim ağzı uzunluğunda kısalma sende de mi var canım ne zamandır yatıyorsun 2 hafta oldu benim 2,5 cm diye

Rahim ağzı uzunluğunda kısalma sende de mi var canım ne zamandır yatıyorsun 2 hafta oldu benim 2,5 cm diye
Kısalma yok canım 4cıktî doktor iyi dedi acılmada yok ben tam 2aydır yatıyorum sancılardan 2kere hastaneye yattim 3kere acile gittim serumlar yedim progestan kullaniyorum surekli yatiyorum ve bol su 4lt ye cikardi doktor bıktîm hep dogum yapıyorum saniyorum kıvranıyorum hergun agrım var zaten onlara dayanıyorum ama bazen duzenli ve sık sık vuruyor o durumlarda hastanede alîyoruz solugu

canım bugun 1650 ydi demekkı bır hafta gerılık var anlamadım cektırdım doppler kan akımlarına baktı 2 dakka doktora gostercem sonucu bır de nst dedı onu beklıyorum ınsallah sorun olmaz

Bi göster bakalım canım kan akımları iyi miymiş. Endokrinde hangi değerin yüksek çıktı, ne için gitmiştin

Sebebi neymiş? Ben de sancıları hep bebeklerin rahim ağzına baskı yapmasına bağlıyordum, senin de hikayen farklı..Sana da çok geçmiş olsun Rabbim ağrılarını dindirsin inşAllah az kaldı meleklerimizi kucağımıza sağlıkla kolaylıkla alalım günlerimiz de aynı, bakalım hangimize önce sürpriz yapacak ufaklıklar

Senin de allah yardımcın olsun canım. Bu kasılmalar sancılar kokutmasa bizi de sadece yatsak keşke. Allah zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize

Moral oldun bana saolasın inşallah benim de uzar. Hiç düşünmemiştim uzayabileceğini, yatmadın mı hiç ? Korkudan dışarı adım atamıyorum
uzar tatlım bende bılmıyordum bende kısalma olmaz i,nşallah diye dua ediyordum uzama olmaya baslayınca dr um rahım spesifik birsey hersey olabılır demişti ve ınan aklımdan çıkarınca acayıp fark etti uzunluk hiç korkma ben ılk zaman 4 gun raprluydum ama evde bıle full yatıs yapmadım sadece agır kaldırmmaya anı egilip dogrulmamaya ozen gosterdım o zaman bıle 2.7 c m den 2.9cm e yukseldı sonra 3.6 lara çıktı kasma sakın kendını ben işe bile dervam ettim hala calısıyorum da dıkkatlı ol ama pimpirikli olma

Tamam inşallah Zihni'mi çok yormayacağım elimden geldiğince bu olaya Çok teşekkür ediyorum desteğin için

canım içtiğin ilaçlarda bir değişiklik var mı ?? benim yüzüm şiştiğinde kalsiyum ilacına alerjim çıktı ve bıraktım sonra indi.. genelde ellerim şişiyor benim..

Rabbim şı mübarek günler hatrına tez zamanda sağlığınıza ve birbirinize kavuştursun inş

bugun kontrolumuz vardi, kizimizin gelişimi öndeymis çok şükür. Kasik, kaburga ve sirt agrilarimi sordum, bundan sonra normal dedi. Yüzünü net hic goremiyoruz, 3d resim de vermedi. elimizde hatira bi fotograf olmayacak bu gidisle. Sonraki kontrol 20gun sonra.

canım içtiğin ilaçlarda bir değişiklik var mı ?? benim yüzüm şiştiğinde kalsiyum ilacına alerjim çıktı ve bıraktım sonra indi.. genelde ellerim şişiyor benim..
Yok ilaç değişikliğim olmadı ama son aya girince geçen hamileliktede olmuştu dolaşım bozukluğu oluyor galiba tam bir ayım kaldı daha ne kadar şişebilir bir karın ikiz mi diyorlar yok diyorum belli olmaz diyor kadınlar :))

Niye giydirmesinler ki bence daha kolay olur :) bende tulum verecegim ama icine zibin koyacagim citcitli badi fazla olur diye dusunuyorum.
Bende aynisini yaptim canim iz zibin ve ustune tulum corap sapka eldiven bez battaniye bu kadar.
Tamamdir canım bebek üşür iki kat falan giydirin diye okumuştum bende senin ayarladigin gibi ayarladım.
Üşüyor gibi olurlarsa iki kat giydiririz

İnanılmaz zorlanıyorum iki dakka ayakta bişey yapmaya gelmiyor içimden neler yapmak geliyor kalkıyorum vucut yok anam yat aşağı diyor

Tamamdir canım bebek üşür iki kat falan giydirin diye okumuştum bende senin ayarladigin gibi ayarladım.
Üşüyor gibi olurlarsa iki kat giydiririz
Bence battaniye de olacagi icin yeterli olacaktir. Zaten odaya yanimiza gelecek bakariz sonra duruma gore giydiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…