2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canim bizimde göstermiyor doğumda gorcez napalm :)

Ben de doktordan geldim simdi nst de sanci cikti ama tek basina bi anlam ifade etmez dedi doktor.kafasi cok buyuk bu coocugun ya 3 hafta ilerde cikiyor bacak da 2 hafta geri olunca 1 aydan fazla fark cikiyo aralarinda.kilosu 2300 olmus Y Yellu dun konusmustuk ya ama normal dedi kilosu icin.bu arada 2 temmuz dogum

Son düzenleme:
Doğru aslında ama bebeklerin sırt üstü yatmalari daha saglikli diyorlar bide bu reflu yatağı ve gaz yastığı gerçekten gerekli mi? Çok soru sordum ama
Çocuna göre değişiyo gazlı bebeği olan arkadaşlrım memnundu ama işte çocuğa göre bı yastıklar minderler anakucağı filan değişiyo kimisi çok kullanıyor kimisi hiç kullanmadan kaldırıyor

Tamam inşallah Zihni'mi çok yormayacağım elimden geldiğince bu olaya Çok teşekkür ediyorum desteğin için
Ne demek tatlım Allah büyük neyi çok irdelersek ordan fire veriyoruz artık haftakarimiz da ilerledi güzel düşün kendini yorma uzun yürüyüşler yapma ama hasta gibi de gezme sakin

Al_pi canım doğum yaptıktan bebeği iki kat mi giydirecez ben tek olarak ayarladım yani içine citcitli kisa kollu,corap verecem ekstra..
Uzun kollu ve altına başka bişey lazımmı.
Üstün içinde beyaz zıbın gibi bişey çıkmadımı hast çıkışlarında var altın içinede aldım ben ayaksız bir iç ama giydirirlermi bilmiyorum oğlumda tek vermiştim hemşire getirince bi kat daha giydirin dedi ama tek giydirenlerde var hiç bilemedim bende

Nedenini bir turlu bulamıyoruz kac kere test yaptilar buyuk tuvaletime kadar bakildi idrar yolu enfeksiyonu falan yaparmis ama yok cikmiyor pazartesi yine yapildi temiz cikti kültür de yarın cıkîcak ama kesin ondada bisey cıkmaz kac kere yaptirdim sancilar dogumu tetikliycegi ve rahimin acilmasini saglıycagi icin yatıcaksın heo diyor doktor

Ne demek tatlım Allah büyük neyi çok irdelersek ordan fire veriyoruz artık haftakarimiz da ilerledi güzel düşün kendini yorma uzun yürüyüşler yapma ama hasta gibi de gezme sakin
Evet ya bak onu çok yapıyorum enerjim düştü toparlanmam lazım hızla psikolojik anlamda

Yok canım sadece kısa kollu citcitli cıktı..
Ben almış bulundum sonra farkettim olmadigino..
Olmazsa alırım e bebekte vardı sanki.
Altina nasıl bişey alabiliriz ki acaba..cok sıcak olmaz mi..
Bakalım çok soğuk gibi olursa giydiririz yedekte götürelim biseyler

Allah yardımcın olsun çok şükür testlerin temiz.. inşAllah sağlıkla kolaylıkla sonuçlanır herşeyin

Canim adi ne olarak geciyor?C emzirme yastigina da kullanisli diyorlar.1,5 ay kala gereksiz masraf yapmayayim diyorum.

Allah yardımcın olsun çok şükür testlerin temiz.. inşAllah sağlıkla kolaylıkla sonuçlanır herşeyin
Kızlar artık bebişlerimiz büyük. Doktor nasıl diyorsa öyle yapmak gerek bence. Ben biraz kendimi yordum dün yordum dediğim de eşim yemek yaparken mutfakta oturdum yanında. Gece acısı çıktı. Ayağa kalkınca rahim ağzına Ağırlık yaptıkları için kasılmalarımız artıyor. Dikkat edin kendinize. Sayılı gün çabuk geçer. İyi olsunlar da doktor yat diyorsa yatalım.
bulut29

Gaby benim bir arkadasimin bebegine de gerilik var hatta kafasi cok kucuk spina... bir hastalik soylemisler.Hicbir seyi yok cocugun.Iki yasinda su an.Yaptiracagin testleri yaptir,alacagin onlemi al.Bu saatten sonra Allah butun aksiliklerden ,kederlerden bizi,bebegimizi korusun,yapacagimiz bir sey yok.Gelen Allahtan geliyor.

Bende artık oturamaz oldum yemegi zor yiyorum biraz fazla oturuyum hemen sancı giriyor ayakta duruncada oyle yatarken de arada girip cıkıyor yatıcaz baska caremiz yok yeterki senin dedigin gibi iyi olsunlar acele etmesinler zamaninda gelsinler

Bugun zar zor gecelik,pijama icin tavsiye edilen bir magazaya gittim.Daha once bir gecelik,bir pijama almistim ama foto cekimine gore bisi bulamastim.Internetten Barina nin bir sabahlikli pijama takimini buldum,magazada da gordum,onu alacagim.Bir de acayip guzel bisi buldum,aldim.Su Ask-i Memnu da Bihter in geceliklerini tasarlayan kadin,Sevinc Urkmez lohusa kolleksiyonuna girmis.Tasarim urunler yapiyor.Su ana kadar gordugum en guzel sabahlikli gecelik takimi.Fotosunu koyuyorum da normalde fotodakinden cok daha guzel.Foto cekiminde bunu giyecegim.

Eklentiler

• IMG-20170531-WA0012.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…