2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten çok güzelmiş canım fotoda da yeterince güzel bence allah huzurla sağlıkla giymeyi nasip etsin :)

Canim adi ne olarak geciyor?C emzirme yastigina da kullanisli diyorlar.1,5 ay kala gereksiz masraf yapmayayim diyorum.
Sleepwool stillkissen/pregnancy and breastfeeding pillow diye geçiyor canım. Büyükçe ama içi şekil alabilen materyalden bir C yastık. Ben iki aydır kullanıyorum evde tahtım oldu :))) Eğer hem emzirme hem hamile yastığını ayrı ayrı almayı düşündüysen tek seferde bu mantıklı. Yok zaten düşünmüyorsan boşa masraf yapmaya gerek yok. Dediğin gibi az zaman kaldı.

Ben beğendim , çok şık çıkar bu fotolarda.

maşallah gelişimi önde bebek insanın içini rahatlatıyor. bizim de detaylı ultrason dışında fotoğrafımız yok. sağlıkla doğsunlar da.. kilosu nasıl bebeğinin canım? senle günlerimiz yakın bu yüzden merak ettim.

Çok şıkmış canım.

Canın doktoruna sormalısın o zaman.. yüz şişmesi neyden kaynaklı bilmiyorum

Bakayim canim alacagim c emzirme yastigi 50-60 tl bisi,makas fazla acilmazsa alabilirim.

Bi göster bakalım canım kan akımları iyi miymiş. Endokrinde hangi değerin yüksek çıktı, ne için gitmiştin
ıyıymıs canım kan akımları neden gerı bılmıyoruz bısey demedı ınsallah saglıklı bır bebektır endokrın de ben hashımato hasstasıyım tsh yuksektır ama duzene sokmustuk smdı yukselmıs ılacı artırdık ıyı kı gıtmısım bugun

aynen canım kafa ölçumlerı gerı ama dıerlerı de gerı kalmıstı bugun ondan doppler ıstedı ama kan akımları normal cıktı beslenmesınde sıkıntıda yok ınsallah kendınden bır problem yoktur yapacagım bırsey yok dedıgın gıbı onlar soyluyor ben uzuluyorum sadece hersey allahtan

Kızlar meyvenin şekerinden etkilenmemek için yoğurt veya sütle beeraber yiyin. Gebelik şekeri çıkan bir arkadaşım diyet yaparken öyle yapıyordu. Aklıma gelmişken paylaşayım dedim.

Çntna yedek koyarsın olmadı giydirirsin yada bi battaniye daha alırsın çift saralarsın hastanesine ortamına görede değişiyor sanırım ben bir kaç yedek alıcam zaten ne olur olmaz die çift çift giydirirlerse kirlense filan hava sıcak olacak ama odalar normaldir heralde artık duruma göre ayrlıcam

akşam kasılmalar hareketlenmeler benim karnım epey hareketliydi ve çok fena acımıştı yırtıp çıkacak sandım doktora gittik aa ne duyalım dönmüş yine önde çıktı biraz diyetini sakın bozma dedi ölçümleri çok kfnıza takmayın ilk ölçtü 2750 gösterdi makine noluyo ya dedi bu kadar nasıl olur tekrar ölçelim dedi sonra 2300 çıktı ay biran noluyo dedim doktorda şok oldu milim farkla ne kadar kilo fark etti herhafta gidicem bundn sonra hepimiz hep iyi haberler alalım inş

Kızlar meyvenin şekerinden etkilenmemek için yoğurt veya sütle beeraber yiyin. Gebelik şekeri çıkan bir arkadaşım diyet yaparken öyle yapıyordu. Aklıma gelmişken paylaşayım dedim.
Ahhhhhhh ahhhhhh bu bilgiyi 2 hafta önce verseydin canımm çok işime yarardı.. şimdi kendime meyve yasağı koydum.. 2 hafta yemicem, karın ölçüsü normale dönerse sonraki haftalarda yoğurtla denerimm.. tşk ler

Canım üzülme herşeyde vardır bi hayır.. doğup elimize almadan bebeklerimizi nasıl olduklarını bilemiyoruz.. bende dünden beri karnı biraz büyük çıktı diye üzülüyorum.. kendime kızıyorum, az yemem gereken şeyleri çok tükettim.. inşaallah bebişimde doğunca şeker sorunu çıkmaz, yoksa kendimi hiç affetmem

Canım benim çok çok geçmiş olsun. Dualarım seninle ve bebeğinle. İnşallah senin enfeksiyonun geçer bebeğini sağlıklıca emzirebilirsin ve sağlıkla evinize gidersiniz biran önce

İyi düşün iyidir canım inş geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…