- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
Gerçekten çok güzelmiş canım fotoda da yeterince güzel benceBugun zar zor gecelik,pijama icin tavsiye edilen bir magazaya gittim.Daha once bir gecelik,bir pijama almistim ama foto cekimine gore bisi bulamastim.Internetten Barina nin bir sabahlikli pijama takimini buldum,magazada da gordum,onu alacagim.Bir de acayip guzel bisi buldum,aldim.Su Ask-i Memnu da Bihter in geceliklerini tasarlayan kadin,Sevinc Urkmez lohusa kolleksiyonuna girmis.Tasarim urunler yapiyor.Su ana kadar gordugum en guzel sabahlikli gecelik takimi.Fotosunu koyuyorum da normalde fotodakinden cok daha guzel.Foto cekiminde bunu giyecegim.
Sleepwool stillkissen/pregnancy and breastfeeding pillow diye geçiyor canım. Büyükçe ama içi şekil alabilen materyalden bir C yastık. Ben iki aydır kullanıyorum evde tahtım oldu :))) Eğer hem emzirme hem hamile yastığını ayrı ayrı almayı düşündüysen tek seferde bu mantıklı. Yok zaten düşünmüyorsan boşa masraf yapmaya gerek yok. Dediğin gibi az zaman kaldı.Canim adi ne olarak geciyor?C emzirme yastigina da kullanisli diyorlar.1,5 ay kala gereksiz masraf yapmayayim diyorum.
Ben beğendim , çok şık çıkar bu fotolarda.Bugun zar zor gecelik,pijama icin tavsiye edilen bir magazaya gittim.Daha once bir gecelik,bir pijama almistim ama foto cekimine gore bisi bulamastim.Internetten Barina nin bir sabahlikli pijama takimini buldum,magazada da gordum,onu alacagim.Bir de acayip guzel bisi buldum,aldim.Su Ask-i Memnu da Bihter in geceliklerini tasarlayan kadin,Sevinc Urkmez lohusa kolleksiyonuna girmis.Tasarim urunler yapiyor.Su ana kadar gordugum en guzel sabahlikli gecelik takimi.Fotosunu koyuyorum da normalde fotodakinden cok daha guzel.Foto cekiminde bunu giyecegim.
bugun kontrolumuz vardi, kizimizin gelişimi öndeymis çok şükür. Kasik, kaburga ve sirt agrilarimi sordum, bundan sonra normal dedi. Yüzünü net hic goremiyoruz, 3d resim de vermedi. elimizde hatira bi fotograf olmayacak bu gidisle. Sonraki kontrol 20gun sonra.
Çok şıkmış canım.Bugun zar zor gecelik,pijama icin tavsiye edilen bir magazaya gittim.Daha once bir gecelik,bir pijama almistim ama foto cekimine gore bisi bulamastim.Internetten Barina nin bir sabahlikli pijama takimini buldum,magazada da gordum,onu alacagim.Bir de acayip guzel bisi buldum,aldim.Su Ask-i Memnu da Bihter in geceliklerini tasarlayan kadin,Sevinc Urkmez lohusa kolleksiyonuna girmis.Tasarim urunler yapiyor.Su ana kadar gordugum en guzel sabahlikli gecelik takimi.Fotosunu koyuyorum da normalde fotodakinden cok daha guzel.Foto cekiminde bunu giyecegim.
Canın doktoruna sormalısın o zaman.. yüz şişmesi neyden kaynaklı bilmiyorumYok ilaç değişikliğim olmadı ama son aya girince geçen hamileliktede olmuştu dolaşım bozukluğu oluyor galiba tam bir ayım kaldı daha ne kadar şişebilir bir karınikiz mi diyorlar yok diyorum belli olmaz diyor kadınlar :))
Tesekkur ederim canim,daha guzellerini sen giy insallahGerçekten çok güzelmiş canım fotoda da yeterince güzel benceallah huzurla sağlıkla giymeyi nasip etsin :)
Bakayim canim alacagim c emzirme yastigi 50-60 tl bisi,makas fazla acilmazsa alabilirim.Sleepwool stillkissen/pregnancy and breastfeeding pillow diye geçiyor canım. Büyükçe ama içi şekil alabilen materyalden bir C yastık. Ben iki aydır kullanıyorum evde tahtım oldu :))) Eğer hem emzirme hem hamile yastığını ayrı ayrı almayı düşündüysen tek seferde bu mantıklı. Yok zaten düşünmüyorsan boşa masraf yapmaya gerek yok. Dediğin gibi az zaman kaldı.
Tesekkur ederim tatlim,ben de bayildim :)Çok şıkmış canım.
ıyıymıs canım kan akımları neden gerı bılmıyoruz bısey demedı ınsallah saglıklı bır bebektır endokrın de ben hashımato hasstasıyım tsh yuksektır ama duzene sokmustuk smdı yukselmıs ılacı artırdık ıyı kı gıtmısım bugunBi göster bakalım canım kan akımları iyi miymiş. Endokrinde hangi değerin yüksek çıktı, ne için gitmiştin
aynen canım kafa ölçumlerı gerı ama dıerlerı de gerı kalmıstı bugun ondan doppler ıstedı ama kan akımları normal cıktı beslenmesınde sıkıntıda yok ınsallah kendınden bır problem yoktur yapacagım bırsey yok dedıgın gıbı onlar soyluyor ben uzuluyorum sadece hersey allahtanGaby benim bir arkadasimin bebegine de gerilik var hatta kafasi cok kucuk spina... bir hastalik soylemisler.Hicbir seyi yok cocugun.Iki yasinda su an.Yaptiracagin testleri yaptir,alacagin onlemi al.Bu saatten sonra Allah butun aksiliklerden ,kederlerden bizi,bebegimizi korusun,yapacagimiz bir sey yok.Gelen Allahtan geliyor.
Çntna yedek koyarsın olmadı giydirirsin yada bi battaniye daha alırsın çift saralarsın hastanesine ortamına görede değişiyor sanırım ben bir kaç yedek alıcam zaten ne olur olmaz die çift çift giydirirlerse kirlense filan hava sıcak olacak ama odalar normaldir heralde artık duruma göre ayrlıcamYok canım sadece kısa kollu citcitli cıktı..
Ben almış bulundum sonra farkettim olmadigino..
Olmazsa alırım e bebekte vardı sanki.
Altina nasıl bişey alabiliriz ki acaba..cok sıcak olmaz mi..
Bakalım çok soğuk gibi olursa giydiririz yedekte götürelim biseyler
Ahhhhhhh ahhhhhh bu bilgiyi 2 hafta önce verseydin canımm çok işime yarardı.. şimdi kendime meyve yasağı koydum..Kızlar meyvenin şekerinden etkilenmemek için yoğurt veya sütle beeraber yiyin. Gebelik şekeri çıkan bir arkadaşım diyet yaparken öyle yapıyordu. Aklıma gelmişken paylaşayım dedim.
Canım üzülme herşeyde vardır bi hayır.. doğup elimize almadan bebeklerimizi nasıl olduklarını bilemiyoruz.. bende dünden beri karnı biraz büyük çıktı diye üzülüyorum.. kendime kızıyorum, az yemem gereken şeyleri çok tükettim.. inşaallah bebişimde doğunca şeker sorunu çıkmaz, yoksa kendimi hiç affetmemaynen canım kafa ölçumlerı gerı ama dıerlerı de gerı kalmıstı bugun ondan doppler ıstedı ama kan akımları normal cıktı beslenmesınde sıkıntıda yok ınsallah kendınden bır problem yoktur yapacagım bırsey yok dedıgın gıbı onlar soyluyor ben uzuluyorum sadece hersey allahtan
Canım benim çok çok geçmiş olsun. Dualarım seninle ve bebeğinle. İnşallah senin enfeksiyonun geçer bebeğini sağlıklıca emzirebilirsin ve sağlıkla evinize gidersiniz biran önceMerhaba anneler biz hala hastanedeyiz kızım baska hastanede ben baska hastanede gündüzleri görmeye gidiyorum oksijeni kesmişler kendi kendine nefes alıyormus benden enfeksiyon geçtiği icin antibiyotik alıyor ciğerlerinde enfeksiyon varmıs zature dediler ama tedaviye cevap veriyormus sarılık olmus mama ile besleniyor sütümden enfeksiyon geçebilir diye sağıp atıyoruz hiç emzirememekten korkuyorum benım enfeksiyon değerim düşmüyor bitürlü ilac dozunu arttırsalarda crp enfeksiyonu cıkıyor sürekli ameliyat yerimde sürekli yoğun akıntı ikinci bir operasyon gözüküyor gibi cok korkuyorum bu kez kızım icin cok korkuyorum bizim için dua edermisiniz anneler biranönce toparlanıp evimize gidelim iyiki normal doğum olmus yoksa sezeryan olsaydım birde ordan bi akıntı olucaktı Allah bir şekilde veriyor kolaylığını normal doğum avantajını pek yaşayamadım ameliyat yerinden ama buna şükür dünden beri ilk defa kendim kalkabildim yataktan kendimi tükenmiş hissediyorum stres yapmak istemiyorum sütüm etkilenmemesi icin sağıyorum ama emzirebilcekmiyim bilmiyorum güçlü olmaya calısıyorum ama gücüm yok kimseye bişey belli etmemeye calısıyorum size icimi dökmek istedim belkide üzdüm hakkınızı helal edin benım ve kızım icin dua edebilirmisiniz
Yaklaşık 1.5aydır bendede oluyor arada canım. Bilimsel olrak açıklanamamış ama olabiliyormuşGunaydinlar herkese
Kızlar bugün iki seferdir bebek kipirdarken karnımdan çıt sesi geliyor inşallah problem yoktur dimi
Gördüm gördüm canım çok saolAl_pi fotosunu koymus canim,bir bak oraya.
İyi düşün iyidir canım inş geçmiş olsunıyıymıs canım kan akımları neden gerı bılmıyoruz bısey demedı ınsallah saglıklı bır bebektır endokrın de ben hashımato hasstasıyım tsh yuksektır ama duzene sokmustuk smdı yukselmıs ılacı artırdık ıyı kı gıtmısım bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?