Saol tatlım teşekkür ederim. Biz oto koltuğu şeklinde aldık mecburiyetten. Arabayla gezer ederiz diye. Mecburiya arabada. Evde kullanmayada büyük teyzesi aldıBen oto koltugu almadim henuz ev tipi anakucagina ve pusette kullanacagimBebek arabasindada tabi :) Herkese lazim bisi olmayabilir zaten resim attim ki gor diye
Senin paylaşımını görünce aklıma geldi zaten. İnşallah yoluna girer. Moral çok önemli.Ahhhhhhh ahhhhhh bu bilgiyi 2 hafta önce verseydin canımm çok işime yarardı.. şimdi kendime meyve yasağı koydum..2 hafta yemicem, karın ölçüsü normale dönerse sonraki haftalarda yoğurtla denerimm.. tşk ler
Ahahah demi demi :) hepsi bir arada çıksın kurtulalım:) temmuz başında da kızım gelcek onu ayrı kutlayalım ama dimi teyzesi :)Anam siz haziran 1de bi pasta alin hepsini toptan kutlayin :))) Bu nasil bir tesadüftür :)) Koca bir pasta lazim..
Canım ben de bakıyorum emzirme yastığı. E bebekten almayı düşünüyodum ama internetten baktım hepsiburada da falan çok daha uygun fiyatı.15 tl falan fark var.Bakayim canim alacagim c emzirme yastigi 50-60 tl bisi,makas fazla acilmazsa alabilirim.
Aa takvim neden ileri? Ne kadar zaman sonra çağırdıki seni canım. Sakin sakinsorma ya doktora gitmeme baya var bi sorun görmediği için heralde ama sanci falan olur die tırsıyorum Allahtan bu takvim 2 3 gun ileri.
ıyıymıs canım kan akımları neden gerı bılmıyoruz bısey demedı ınsallah saglıklı bır bebektır endokrın de ben hashımato hasstasıyım tsh yuksektır ama duzene sokmustuk smdı yukselmıs ılacı artırdık ıyı kı gıtmısım bugun
Saol tatlım teşekkür ederim. Biz oto koltuğu şeklinde aldık mecburiyetten. Arabayla gezer ederiz diye. Mecburiya arabada. Evde kullanmayada büyük teyzesi aldı
Canim sen nisa hastanesine mi gidiyordunAmin canım hepimizin insallah sen medipole mi gidiyordun
Sanırım ben yinede risk alıp ali ekptesten alıcam:)Canım 63 cm yazıyor. Benimkinde 60 yazıyordu muhtemelen aynıdır.
Bu arada yeni yaşın ve evlilik dönümün şimdiden kutlu olsun :)
İnşallah bebişin uslu durur ve hepsini gönlünüzce kutlarsınız. Bizim de 19 mayısta ilk evlilik yıldönümümüzdü tatil ayrldık 18 i sabah yola çıkacaktık küçük bey kıskandı heralde 17 si gece hastaneye yatırdı beni sıpa :) ondan beri de yatıyorum. Ağustosta bende otuz olucam ona çok hevesliyim allahtan doğmuş olacak ama yine de bir yarmazlık bekliyorum çınar beyden
İnşallah canım hepimiz sağlıkla zamanında kavuşalım inşallah:) doğsunlar da gidemediğimiz tatillerin hesabını sorarız onlara. Isırmadık yer bırakmıycam o poposunda yiycem heryeriniSanırım ben yinede risk alıp ali ekptesten alıcam:)
Canım benim çok teşekkür ederim. Ay deme deme yaramazlık yok uslu dursun. Nisan sonuna bizde tatil ayarladık ve bizde önceki gece hastanedeydik. Seyahat yasaklandı hattasrahat verdi. Dinlendik geçti neyseki. Şimdi 35.haftaya girdim bundan sonraki hedefim 37i geçmek. Sende geçersin inşallah sağlıkla
Emzirme yastigi 15 tl ucuz,anakucagi bel destegi de 15 tl daha ucuzdu.30 tl fark oluyor.Sagol canim ben de oradan alayim.Ebebekte 150 tl ustu alisverise 35 tl parafpuan veriyor diye kotayi doldurup oradan mi alayim demistim ama boyle daha uygun oluyor.Canım ben de bakıyorum emzirme yastığı. E bebekten almayı düşünüyodum ama internetten baktım hepsiburada da falan çok daha uygun fiyatı.15 tl falan fark var.
Mycey in kini beğendim ben.diğerleri daha yumuşak geldi ban?dolgusu yetersiz yani.
canım sen de uzulme bısey olmaz karın ılerde olan cok ınsan var benımkı de zayıf bebek olsun uzulmuycem hanı zekada falan problem olmasın ona takıyorm Ama insallah bebeklerımız su mubarek gunde ettıgımız dualardan saglıkla dogacaklarCanım üzülme herşeyde vardır bi hayır.. doğup elimize almadan bebeklerimizi nasıl olduklarını bilemiyoruz.. bende dünden beri karnı biraz büyük çıktı diye üzülüyorum.. kendime kızıyorum, az yemem gereken şeyleri çok tükettim.. inşaallah bebişimde doğunca şeker sorunu çıkmaz, yoksa kendimi hiç affetmem
saol canım artık yapcak bısey yok dogunca gorcem trıoıdde de yuksek bıle cıksa bu haftalarda bebege zarar vermezmıs insallah ıyı cıkar senın deİnsallah canım iyidir sen kontrollerine düzenli devam et.. bende tiroid ilacı kullanıyorum bugün kan verdim bakalım nasıl çıkacak.
Tatlım benim çok çok teşekkür ederim. Hepimiz mutlu olalım inşallah :)
Saol tatlım benim. Ay ne güzelmiş erken doğum günü kutlamaları :)
Aynen banada öyle dedi doktor stres yaptıkca artar şekerin rahat ol mutlaka dediSenin paylaşımını görünce aklıma geldi zaten. İnşallah yoluna girer. Moral çok önemli.
Aynen canım.ben yeni fark ettim oranın daha uygun olduğunu bundan sonra alacaklarımız için bakarız artık.Emzirme yastigi 15 tl ucuz,anakucagi bel destegi de 15 tl daha ucuzdu.30 tl fark oluyor.Sagol canim ben de oradan alayim.Ebebekte 150 tl ustu alisverise 35 tl parafpuan veriyor diye kotayi doldurup oradan mi alayim demistim ama boyle daha uygun oluyor.
Amin canım benim çok teşekkür ederim :)Mutlu yılların olsun canım bebişinle sevdiklerinle hep beraber
Benimde ağrı çıkıyor nstde ama dediğin gibi rahim ağzı iyi şükür. Saol haber verdiğin için. Maşallah minnoşuna biz doğunca büyüteceğiz onları. Benimde 3-7 temmuz arası olacak. Ben 3 temmuz diye dişünüyorumBen de doktordan geldim simdi nst de sanci cikti ama tek basina bi anlam ifade etmez dedi doktor.kafasi cok buyuk bu coocugun ya 3 hafta ilerde cikiyor bacak da 2 hafta geri olunca 1 aydan fazla fark cikiyo aralarinda.kilosu 2300 olmus Y Yellu dun konusmustuk ya ama normal dedi kilosu icin.bu arada 2 temmuz dogum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?