2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben oto koltugu almadim henuz ev tipi anakucagina ve pusette kullanacagim Bebek arabasindada tabi :) Herkese lazim bisi olmayabilir zaten resim attim ki gor diye
Saol tatlım teşekkür ederim. Biz oto koltuğu şeklinde aldık mecburiyetten. Arabayla gezer ederiz diye. Mecburiya arabada. Evde kullanmayada büyük teyzesi aldı

Senin paylaşımını görünce aklıma geldi zaten. İnşallah yoluna girer. Moral çok önemli.

Anam siz haziran 1de bi pasta alin hepsini toptan kutlayin :))) Bu nasil bir tesadüftür :)) Koca bir pasta lazim..
Ahahah demi demi :) hepsi bir arada çıksın kurtulalım:) temmuz başında da kızım gelcek onu ayrı kutlayalım ama dimi teyzesi :)

Bakayim canim alacagim c emzirme yastigi 50-60 tl bisi,makas fazla acilmazsa alabilirim.
Canım ben de bakıyorum emzirme yastığı. E bebekten almayı düşünüyodum ama internetten baktım hepsiburada da falan çok daha uygun fiyatı.15 tl falan fark var.
Mycey in kini beğendim ben.diğerleri daha yumuşak geldi ban?dolgusu yetersiz yani.

İnsallah canım iyidir sen kontrollerine düzenli devam et.. bende tiroid ilacı kullanıyorum bugün kan verdim bakalım nasıl çıkacak.

Saol tatlım teşekkür ederim. Biz oto koltuğu şeklinde aldık mecburiyetten. Arabayla gezer ederiz diye. Mecburiya arabada. Evde kullanmayada büyük teyzesi aldı

Canım oto koltuğunu hangi marka model aldın? Doğduktan sonra bende alacağım hiç bilmiyorum fikir olsun bana

Sanırım ben yinede risk alıp ali ekptesten alıcam:)
Canım benim çok teşekkür ederim. Ay deme deme yaramazlık yok uslu dursun. Nisan sonuna bizde tatil ayarladık ve bizde önceki gece hastanedeydik. Seyahat yasaklandı hattasrahat verdi. Dinlendik geçti neyseki. Şimdi 35.haftaya girdim bundan sonraki hedefim 37i geçmek. Sende geçersin inşallah sağlıkla

İnşallah canım hepimiz sağlıkla zamanında kavuşalım inşallah:) doğsunlar da gidemediğimiz tatillerin hesabını sorarız onlara. Isırmadık yer bırakmıycam o poposunda yiycem heryerini Seninki yine iyiymiş benimki işini yarım bırakmadı doğuma kadar yatıcam artık kalkmak yok Uslu uslu durur inşallah senin kuzun da

Emzirme yastigi 15 tl ucuz,anakucagi bel destegi de 15 tl daha ucuzdu.30 tl fark oluyor.Sagol canim ben de oradan alayim.Ebebekte 150 tl ustu alisverise 35 tl parafpuan veriyor diye kotayi doldurup oradan mi alayim demistim ama boyle daha uygun oluyor.

canım sen de uzulme bısey olmaz karın ılerde olan cok ınsan var benımkı de zayıf bebek olsun uzulmuycem hanı zekada falan problem olmasın ona takıyorm Ama insallah bebeklerımız su mubarek gunde ettıgımız dualardan saglıkla dogacaklar

İnsallah canım iyidir sen kontrollerine düzenli devam et.. bende tiroid ilacı kullanıyorum bugün kan verdim bakalım nasıl çıkacak.
saol canım artık yapcak bısey yok dogunca gorcem trıoıdde de yuksek bıle cıksa bu haftalarda bebege zarar vermezmıs insallah ıyı cıkar senın de

Saol tatlım benim. Ay ne güzelmiş erken doğum günü kutlamaları :) eşininde doğum günü kutlu olsun. Allah hepbirlikte mutlu olmanızı nasip etsin

Aynen canım.ben yeni fark ettim oranın daha uygun olduğunu bundan sonra alacaklarımız için bakarız artık.

Benimde ağrı çıkıyor nstde ama dediğin gibi rahim ağzı iyi şükür. Saol haber verdiğin için. Maşallah minnoşuna biz doğunca büyüteceğiz onları. Benimde 3-7 temmuz arası olacak. Ben 3 temmuz diye dişünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…