Ne kadarmış o ay ne güzrlmiş yaaaBugun zar zor gecelik,pijama icin tavsiye edilen bir magazaya gittim.Daha once bir gecelik,bir pijama almistim ama foto cekimine gore bisi bulamastim.Internetten Barina nin bir sabahlikli pijama takimini buldum,magazada da gordum,onu alacagim.Bir de acayip guzel bisi buldum,aldim.Su Ask-i Memnu da Bihter in geceliklerini tasarlayan kadin,Sevinc Urkmez lohusa kolleksiyonuna girmis.Tasarim urunler yapiyor.Su ana kadar gordugum en guzel sabahlikli gecelik takimi.Fotosunu koyuyorum da normalde fotodakinden cok daha guzel.Foto cekiminde bunu giyecegim.
Bana da 6 Temmuzdan sonra olabilir dedi 11 i istiyorum.Enerjiler cok guzel o gun.Neden 7 sini dusunmuyorsun?07.07.2017 olur,James Bond gibi kizin olur :)Dr 11 i kabul etmezse 7 sine israr edecegim ben de:)Benimde ağrı çıkıyor nstde ama dediğin gibi rahim ağzı iyi şükür. Saol haber verdiğin için. Maşallah minnoşuna biz doğunca büyüteceğiz onları. Benimde 3-7 temmuz arası olacak. Ben 3 temmuz diye dişünüyorum
Günün enerjisine nasıl bakıyorsun benim 25.10 oğlum 25.09 eşim 1.11 bunuda 1 twmmuz istiyordum ama ben enerjiden filan değil uyumdan ama cumartesiye denk geliyor sanırım olırmu olmazmı bilemiyorum nasip artıkBana da 6 Temmuzdan sonra olabilir dedi 11 i istiyorum.Enerjiler cok guzel o gun.Neden 7 sini dusunmuyorsun?07.07.2017 olur,James Bond gibi kizin olur :)Dr 11 i kabul etmezse 7 sine israr edecegim ben de:)
Bana da 6 Temmuzdan sonra olabilir dedi 11 i istiyorum.Enerjiler cok guzel o gun.Neden 7 sini dusunmuyorsun?07.07.2017 olur,James Bond gibi kizin olur :)Dr 11 i kabul etmezse 7 sine israr edecegim ben de:)
Maxicosi aldık tatlım. Biraz pahalıydı 500tlydi sma arabasını alırken 2.ürüne %40 indirim vardı 295 tlye denk geldi. 1.5yaşına kadar kullanılıyor ve tuv onaylı uçakta geçen nadir oto koltuklarından.Canım oto koltuğunu hangi marka model aldın? Doğduktan sonra bende alacağım hiç bilmiyorum fikir olsun bana
Canim googleye ucretsiz dogum haritasi yazarsan astroloji servisi cikar.Oraya muhtemel dogum tarihini saatini girersen yorum cikiyor.Oradan bakabilirsin.Takip ettigim astrologlar var oradan da bakiyorum.Gunes saatini isaretlerken +3 yapacaksin ona dikkat et.Bi de yorumlarda saturn asla ama asla 2. ve 7. evin ustune gelmesin.Maddiyatta ve es bulmada zorluk verir.Jupiter 1,2,5,10. eve gelsin sansli yerlesimler.Günün enerjisine nasıl bakıyorsun benim 25.10 oğlum 25.09 eşim 1.11 bunuda 1 twmmuz istiyordum ama ben enerjiden filan değil uyumdan ama cumartesiye denk geliyor sanırım olırmu olmazmı bilemiyorum nasip artık
Amin inşallah tatlım. Isır tabi hakkındır hakkımızdır valla kız :) seneye onla bolbol gezcez inşallah. Senin işin daha zormuş ben yatamam dayanamam heralde çok hareketliyimİnşallah canım hepimiz sağlıkla zamanında kavuşalım inşallah:) doğsunlar da gidemediğimiz tatillerin hesabını sorarız onlara. Isırmadık yer bırakmıycam o poposunda yiycem heryeriniSeninki yine iyiymiş benimki işini yarım bırakmadı doğuma kadar yatıcam artık kalkmak yok Uslu uslu durur inşallah senin kuzun da
17 si esimin dogum gunu,o gun olsaydi cok anlamli olacakti ama bekletmez dr.Normal dogum surecine de girebilirim o zamana kadar.7 si çok güzel. Ben de çok dikkat ederim tarihlere. Sezeryan olursa bende 17.07.2017 düşünmüştüm ama şimdi temmuzu beklesin de razıyım hepsine
Ben medipol megaya gidiyorum gecenlerde gece sancılanınca hastanede o gece hic yer yokmus nisaya sevk ettiler beni 1gece orada kaldımCanim sen nisa hastanesine mi gidiyordun
Canım günaydın. Nstde sancı çıkması tek başına birşey değilmiş. Açılman yoksa ve rahim uzunluğu iyise istirahat önerecektir bana öyle oldu
Canım valla öyle deme ben de çalışmama rağmen iki akşam üstüste eve geldik mi bunalırdım. :) artık sıpa sadece evin reisi değil benim de annem sanki. Dün azcık sıkıldım dedim gece dedi höd git yatAmin inşallah tatlım. Isır tabi hakkındır hakkımızdır valla kız :) seneye onla bolbol gezcez inşallah. Senin işin daha zormuş ben yatamam dayanamam heralde çok hareketliyimuslu dursun yoksa obacacıklarını mıncırırım :)
Ah o vicdan azabı bende de var iki hafta dikkat etmedim meyveyi çok yedim göbek çevresi fazla çıktı şekerden hemwn etkilenmiş oysaki ilk hamile olduğumdan beri dikkat ediyordum ilk cocugumda da vardı o yüzden şimdi yediklerimin pismanligi var inşallah bidaha ki kontrol e dengelerimCanım üzülme herşeyde vardır bi hayır.. doğup elimize almadan bebeklerimizi nasıl olduklarını bilemiyoruz.. bende dünden beri karnı biraz büyük çıktı diye üzülüyorum.. kendime kızıyorum, az yemem gereken şeyleri çok tükettim.. inşaallah bebişimde doğunca şeker sorunu çıkmaz, yoksa kendimi hiç affetmem
aslında 7 sini çok istiyorum gittiğimde soracaktım ama acil gidince hiçbirşey gelmiyor aklımıza. Sen astrolojiyle çok ilgilisin:) 3 rakamı uğurlu geldiya bana ondan 3ü olsun istiyorumBana da 6 Temmuzdan sonra olabilir dedi 11 i istiyorum.Enerjiler cok guzel o gun.Neden 7 sini dusunmuyorsun?07.07.2017 olur,James Bond gibi kizin olur :)Dr 11 i kabul etmezse 7 sine israr edecegim ben de:)
1 i cumartesi diye biliyorum 3 ü pazartesi olması lazımGünün enerjisine nasıl bakıyorsun benim 25.10 oğlum 25.09 eşim 1.11 bunuda 1 twmmuz istiyordum ama ben enerjiden filan değil uyumdan ama cumartesiye denk geliyor sanırım olırmu olmazmı bilemiyorum nasip artık
Bence bekletir. Mesela benim 7sinde alırsa 5 gün önce 3 ünde alırsa 9 gün önce olacak. Seninde olabilir gayet17 si esimin dogum gunu,o gun olsaydi cok anlamli olacakti ama bekletmez dr.Normal dogum surecine de girebilirim o zamana kadar.
Ben de Medipol mega nagihan hanıma gidiyorum. Sen hangi dr gidiyorsunBen medipol megaya gidiyorum gecenlerde gece sancılanınca hastanede o gece hic yer yokmus nisaya sevk ettiler beni 1gece orada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?