2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadarmış o ay ne güzrlmiş yaaa

Bana da 6 Temmuzdan sonra olabilir dedi 11 i istiyorum.Enerjiler cok guzel o gun.Neden 7 sini dusunmuyorsun?07.07.2017 olur,James Bond gibi kizin olur :)Dr 11 i kabul etmezse 7 sine israr edecegim ben de:)

Bana da 6 Temmuzdan sonra olabilir dedi 11 i istiyorum.Enerjiler cok guzel o gun.Neden 7 sini dusunmuyorsun?07.07.2017 olur,James Bond gibi kizin olur :)Dr 11 i kabul etmezse 7 sine israr edecegim ben de:)
Günün enerjisine nasıl bakıyorsun benim 25.10 oğlum 25.09 eşim 1.11 bunuda 1 twmmuz istiyordum ama ben enerjiden filan değil uyumdan ama cumartesiye denk geliyor sanırım olırmu olmazmı bilemiyorum nasip artık

7 si çok güzel. Ben de çok dikkat ederim tarihlere. Sezeryan olursa bende 17.07.2017 düşünmüştüm ama şimdi temmuzu beklesin de razıyım hepsine

Canım oto koltuğunu hangi marka model aldın? Doğduktan sonra bende alacağım hiç bilmiyorum fikir olsun bana
Maxicosi aldık tatlım. Biraz pahalıydı 500tlydi sma arabasını alırken 2.ürüne %40 indirim vardı 295 tlye denk geldi. 1.5yaşına kadar kullanılıyor ve tuv onaylı uçakta geçen nadir oto koltuklarından.

Günün enerjisine nasıl bakıyorsun benim 25.10 oğlum 25.09 eşim 1.11 bunuda 1 twmmuz istiyordum ama ben enerjiden filan değil uyumdan ama cumartesiye denk geliyor sanırım olırmu olmazmı bilemiyorum nasip artık
Canim googleye ucretsiz dogum haritasi yazarsan astroloji servisi cikar.Oraya muhtemel dogum tarihini saatini girersen yorum cikiyor.Oradan bakabilirsin.Takip ettigim astrologlar var oradan da bakiyorum.Gunes saatini isaretlerken +3 yapacaksin ona dikkat et.Bi de yorumlarda saturn asla ama asla 2. ve 7. evin ustune gelmesin.Maddiyatta ve es bulmada zorluk verir.Jupiter 1,2,5,10. eve gelsin sansli yerlesimler.

Amin inşallah tatlım. Isır tabi hakkındır hakkımızdır valla kız :) seneye onla bolbol gezcez inşallah. Senin işin daha zormuş ben yatamam dayanamam heralde çok hareketliyim uslu dursun yoksa obacacıklarını mıncırırım :)

Ben de 07.07.2017 olsun istiyorum, olabilir belki, birdahaki kontrolde netlesir.oglumun doğum tarihi 02.11.11 o güzel oldu..Sağlıkla gelsinler de bunlar çok önemli değil.

Canım günaydın. Nstde sancı çıkması tek başına birşey değilmiş. Açılman yoksa ve rahim uzunluğu iyise istirahat önerecektir bana öyle oldu
new mother
Sabah sabah ne maceralar yaşadık. Benim uykusuz kızın uyuyacağı tuttu ne yaptim ettimse uyandiramadik. Doktor nstyi begenmedim dedi. Ciktik yuruduk epey bol sekerli cay ve meyve suyu ictik zorla hanfendiyi uyandirdik iki defa 30 goren sanci oldu. Ama dr normal dedi. Sonraki kontrol ne zaman dedim her hafta gelcejsin dedi ama bugun o 30 olunca kasilmayi farkettim biraz. Sanirim doguma hazirliklar basladi. İnsallah azcikta hizli kilocuklari alsinlar

Canım valla öyle deme ben de çalışmama rağmen iki akşam üstüste eve geldik mi bunalırdım. :) artık sıpa sadece evin reisi değil benim de annem sanki. Dün azcık sıkıldım dedim gece dedi höd git yat
Çok bunaldığım doğrudur ama yapacak bişey yok buralarda takılıyorum :)

Ah o vicdan azabı bende de var iki hafta dikkat etmedim meyveyi çok yedim göbek çevresi fazla çıktı şekerden hemwn etkilenmiş oysaki ilk hamile olduğumdan beri dikkat ediyordum ilk cocugumda da vardı o yüzden şimdi yediklerimin pismanligi var inşallah bidaha ki kontrol e dengelerim

kızlar merhaba. bugun kontrole gıttım. gelişimi iki hafta öndeymiş. aranızda benim gibi olan var mı? ters bile yoktur inşallah.

aslında 7 sini çok istiyorum gittiğimde soracaktım ama acil gidince hiçbirşey gelmiyor aklımıza. Sen astrolojiyle çok ilgilisin:) 3 rakamı uğurlu geldiya bana ondan 3ü olsun istiyorum

1 i cumartesi diye biliyorum 3 ü pazartesi olması lazım

17 si esimin dogum gunu,o gun olsaydi cok anlamli olacakti ama bekletmez dr.Normal dogum surecine de girebilirim o zamana kadar.
Bence bekletir. Mesela benim 7sinde alırsa 5 gün önce 3 ünde alırsa 9 gün önce olacak. Seninde olabilir gayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…