Beterin beteri var haline şükret dostum diye bir şarkı var canim.ben ilk 3 aydan sonra sürekli yatıyorum.kizimda da öyleydi.artik psikoloji falan kalmadı ben de.hele kaslar desen iki adım atayım oluyorum yorgunluktan.dun hastaneye gittim doğum izni almaya yorgunluktan mahvoldum.Canım valla öyle deme ben de çalışmama rağmen iki akşam üstüste eve geldik mi bunalırdım. :) artık sıpa sadece evin reisi değil benim de annem sanki. Dün azcık sıkıldım dedim gece dedi höd git yat
Çok bunaldığım doğrudur ama yapacak bişey yok buralarda takılıyorum :)
basindan beri mi boyleydi, atak mi yapti ? bizimki de bir hafta onde ve genelde gelisimi bir kac gun onde oluyordu hep. Doktor bir sey demediyse sıkıntı yoktur herhaldekızlar merhaba. bugun kontrole gıttım. gelişimi iki hafta öndeymiş. aranızda benim gibi olan var mı? ters bile yoktur inşallah.
Fazile hanıma gidiyorum bende nagihan hanimin baska bir ismi daha varmi gecen acilde beni o muayne etti galiba ama ilk ismi farkliydi galiba yada ben baska biriyle karistiriyorumBen de Medipol mega nagihan hanıma gidiyorum. Sen hangi dr gidiyorsun
Bende o tarihi istiyorum canim doktor 6,7,8 temmuz demisti bana okadar beklerse iyi olucakBen de 07.07.2017 olsun istiyorum, olabilir belki, birdahaki kontrolde netlesir.oglumun doğum tarihi 02.11.11 o güzel oldu..Sağlıkla gelsinler de bunlar çok önemli değil.
Gununu kararlastir da sana guzel bir saat bulalim :)aslında 7 sini çok istiyorum gittiğimde soracaktım ama acil gidince hiçbirşey gelmiyor aklımıza. Sen astrolojiyle çok ilgilisin:) 3 rakamı uğurlu geldiya bana ondan 3ü olsun istiyorum
10 gun onceden aliyorlar canim.Dr u degistirdim biliyorsun dogum tarihhini eski dr 7 gun one almisti,bu da 3 gun one aldi.Yani muhtemel normal dogum tarihi 21'i.10 gun onceden aliyorlar.En son o zamana birakir.Bilmiyorum bizim hastane mi boyle?Sizinkiler normal dogum tarihini bekliyor mu?Bence bekletir. Mesela benim 7sinde alırsa 5 gün önce 3 ünde alırsa 9 gün önce olacak. Seninde olabilir gayet
Bana da temmuzun ilk haftası dedi,4,5,6,7 olabilir dedi, hakkımızda hayırlısı canım. Senle aynı görünüyor doğum tarihimiz, bakalım kimin önce olacak.Bende o tarihi istiyorum canim doktor 6,7,8 temmuz demisti bana okadar beklerse iyi olucak
Ah kıyamam sana ya :) çok sıpa olcak desene :) ne güzel her hAfta çağırmış doktorun. Bidahaki gittiğimde 35+3 olucam yine 2 hafta sonra gel derse doğuma geleyim istersen dicem :)new mother
Sabah sabah ne maceralar yaşadık. Benim uykusuz kızın uyuyacağı tuttu ne yaptim ettimse uyandiramadik. Doktor nstyi begenmedim dedi. Ciktik yuruduk epey bol sekerli cay ve meyve suyu ictik zorla hanfendiyi uyandirdikiki defa 30 goren sanci oldu. Ama dr normal dedi. Sonraki kontrol ne zaman dedim her hafta gelcejsin dedi ama bugun o 30 olunca kasilmayi farkettim biraz. Sanirim doguma hazirliklar basladi. İnsallah azcikta hizli kilocuklari alsinlar
Cıkcıkcık sus bakim olmıcak öyle bişey erken bize daha çok. Bizden büyükler varBakalım kadir gecesi yada bayramda doğuran olcak mı, ay bi de biz olurmuşuz o şanslilar doktorumuzda tatilde o hafta
Allah sabır versin tatlım haklısın büyük konuşmuyorum :) sıpa sözü dinle :)Canım valla öyle deme ben de çalışmama rağmen iki akşam üstüste eve geldik mi bunalırdım. :) artık sıpa sadece evin reisi değil benim de annem sanki. Dün azcık sıkıldım dedim gece dedi höd git yat
Çok bunaldığım doğrudur ama yapacak bişey yok buralarda takılıyorum :)
Doktor saat maat dinler mi kız deli :) sezeryanda bide aç olman gerekiyor uzunca süre. Gün ortasına kadar nasıl dayanılır. Üzerine birde 5 saat sonra birşeylee veriyorlarGununu kararlastir da sana guzel bir saat bulalim :)
Bilemedimki çevremde denk geldikleriminde genelde sezeryanını 39.haftada yaptılar. Bizimde öyle olacak inşallah. Hatta 7.sini beklerse 40.haftaya girmiş olucaz:)10 gun onceden aliyorlar canim.Dr u degistirdim biliyorsun dogum tarihhini eski dr 7 gun one almisti,bu da 3 gun one aldi.Yani muhtemel normal dogum tarihi 21'i.10 gun onceden aliyorlar.En son o zamana birakir.Bilmiyorum bizim hastane mi boyle?Sizinkiler normal dogum tarihini bekliyor mu?
Bilemedimki çevremde denk geldikleriminde genelde sezeryanını 39.haftada yaptılar. Bizimde öyle olacak inşallah. Hatta 7.sini beklerse 40.haftaya girmiş olucaz:)10 gun onceden aliyorlar canim.Dr u degistirdim biliyorsun dogum tarihhini eski dr 7 gun one almisti,bu da 3 gun one aldi.Yani muhtemel normal dogum tarihi 21'i.10 gun onceden aliyorlar.En son o zamana birakir.Bilmiyorum bizim hastane mi boyle?Sizinkiler normal dogum tarihini bekliyor mu?
Gerçekten çok zor canım allah yardımcın olsun. Dışardan bakınca insanlar ay ne güzel yat işte ne var diye bakıyorlar ama öyle değil. Tahmin edebiliyorum ne kadar bunalmış olabileceğini. Sağlıkla keyifle yatmak başka zorunluluk başka. Ben de ilk başlarda iki ay kadar yattım kalktım iki ay işleri hallettim derken tekrar yatırdı sıpa. :) Allahtan alışverişimi hazırlığımı tamamlamıştım. Napalım bize de böyle nasip oldu. Zor olan şeyler güzel ve kıymetlidirBeterin beteri var haline şükret dostum diye bir şarkı var canim.ben ilk 3 aydan sonra sürekli yatıyorum.kizimda da öyleydi.artik psikoloji falan kalmadı ben de.hele kaslar desen iki adım atayım oluyorum yorgunluktan.dun hastaneye gittim doğum izni almaya yorgunluktan mahvoldum.
Ama seni çok iyi anlıyorum doğum öncesi böyle olacağını bildiğim halde kendini hazırlayamamışım yatmaya.senin aniden gelişim bir durum olunca sıkılmam cok doğal canim.ama dedigdediğin gibi sıkıldım deyip ters bir durum olunca da insan vicdan yapi yor.saglikla doğsunlar da daha yatalım yapacak bir sey yok.
Bi taraftan vicdan yapiyorum 2 aylikken okula baslicam kaynanam bakacak dogunca da buyutemicemBenimde ağrı çıkıyor nstde ama dediğin gibi rahim ağzı iyi şükür. Saol haber verdiğin için. Maşallah minnoşuna biz doğunca büyüteceğiz onları. Benimde 3-7 temmuz arası olacak. Ben 3 temmuz diye dişünüyorum
Özeldemi çalışıyorsun. Ücretsiz izin imkanın yokmuBi taraftan vicdan yapiyorum 2 aylikken okula baslicam kaynanam bakacak dogunca da buyutemicem
Benimkisi de ilk dafe nstde hareket etti bu kez doktor ultrason randevusu al haftaya dedi acaba bacak boyu ya da kafasindan dolayi mi diye iskillendim simdi de.ay bu bebeler gelcek ama omrumuzden ömür gitti yeminle.saglikla gelsinler denew mother
Sabah sabah ne maceralar yaşadık. Benim uykusuz kızın uyuyacağı tuttu ne yaptim ettimse uyandiramadik. Doktor nstyi begenmedim dedi. Ciktik yuruduk epey bol sekerli cay ve meyve suyu ictik zorla hanfendiyi uyandirdikiki defa 30 goren sanci oldu. Ama dr normal dedi. Sonraki kontrol ne zaman dedim her hafta gelcejsin dedi ama bugun o 30 olunca kasilmayi farkettim biraz. Sanirim doguma hazirliklar basladi. İnsallah azcikta hizli kilocuklari alsinlar
Sagol canim.haklisin dışardan gören oh ne guzel dinlen sonra bulamazsın bu g7nleri diyor.ne yapalım sağlıkla doğsunlar sonradan gezeriz bizde.bu arada hic alışveriş falan yapmadım.bizimkiler hastane çıkışı bir kaç parça eşya aldı.gerisini doğumdan sonra halledicem ben deGerçekten çok zor canım allah yardımcın olsun. Dışardan bakınca insanlar ay ne güzel yat işte ne var diye bakıyorlar ama öyle değil. Tahmin edebiliyorum ne kadar bunalmış olabileceğini. Sağlıkla keyifle yatmak başka zorunluluk başka. Ben de ilk başlarda iki ay kadar yattım kalktım iki ay işleri hallettim derken tekrar yatırdı sıpa. :) Allahtan alışverişimi hazırlığımı tamamlamıştım. Napalım bize de böyle nasip oldu. Zor olan şeyler güzel ve kıymetlidirallah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin de sıkılsak da idare edicez. Doğumdan sonra bebişlerimizi de alır gezeriz acısını çıkarırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?