2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Beterin beteri var haline şükret dostum diye bir şarkı var canim.ben ilk 3 aydan sonra sürekli yatıyorum.kizimda da öyleydi.artik psikoloji falan kalmadı ben de.hele kaslar desen iki adım atayım oluyorum yorgunluktan.dun hastaneye gittim doğum izni almaya yorgunluktan mahvoldum.

Ama seni çok iyi anlıyorum doğum öncesi böyle olacağını bildiğim halde kendini hazırlayamamışım yatmaya.senin aniden gelişim bir durum olunca sıkılmam cok doğal canim.ama dedigdediğin gibi sıkıldım deyip ters bir durum olunca da insan vicdan yapi yor.saglikla doğsunlar da daha yatalım yapacak bir sey yok.

kızlar merhaba. bugun kontrole gıttım. gelişimi iki hafta öndeymiş. aranızda benim gibi olan var mı? ters bile yoktur inşallah.
basindan beri mi boyleydi, atak mi yapti ? bizimki de bir hafta onde ve genelde gelisimi bir kac gun onde oluyordu hep. Doktor bir sey demediyse sıkıntı yoktur herhalde

Ben de Medipol mega nagihan hanıma gidiyorum. Sen hangi dr gidiyorsun
Fazile hanıma gidiyorum bende nagihan hanimin baska bir ismi daha varmi gecen acilde beni o muayne etti galiba ama ilk ismi farkliydi galiba yada ben baska biriyle karistiriyorum

Ben de 07.07.2017 olsun istiyorum, olabilir belki, birdahaki kontrolde netlesir.oglumun doğum tarihi 02.11.11 o güzel oldu..Sağlıkla gelsinler de bunlar çok önemli değil.
Bende o tarihi istiyorum canim doktor 6,7,8 temmuz demisti bana okadar beklerse iyi olucak

Bence bekletir. Mesela benim 7sinde alırsa 5 gün önce 3 ünde alırsa 9 gün önce olacak. Seninde olabilir gayet
10 gun onceden aliyorlar canim.Dr u degistirdim biliyorsun dogum tarihhini eski dr 7 gun one almisti,bu da 3 gun one aldi.Yani muhtemel normal dogum tarihi 21'i.10 gun onceden aliyorlar.En son o zamana birakir.Bilmiyorum bizim hastane mi boyle?Sizinkiler normal dogum tarihini bekliyor mu?

Bende o tarihi istiyorum canim doktor 6,7,8 temmuz demisti bana okadar beklerse iyi olucak
Bana da temmuzun ilk haftası dedi,4,5,6,7 olabilir dedi, hakkımızda hayırlısı canım. Senle aynı görünüyor doğum tarihimiz, bakalım kimin önce olacak.

Ah kıyamam sana ya :) çok sıpa olcak desene :) ne güzel her hAfta çağırmış doktorun. Bidahaki gittiğimde 35+3 olucam yine 2 hafta sonra gel derse doğuma geleyim istersen dicem :)

Allah sabır versin tatlım haklısın büyük konuşmuyorum :) sıpa sözü dinle :)

Bilemedimki çevremde denk geldikleriminde genelde sezeryanını 39.haftada yaptılar. Bizimde öyle olacak inşallah. Hatta 7.sini beklerse 40.haftaya girmiş olucaz:)

Bilemedimki çevremde denk geldikleriminde genelde sezeryanını 39.haftada yaptılar. Bizimde öyle olacak inşallah. Hatta 7.sini beklerse 40.haftaya girmiş olucaz:)

Gerçekten çok zor canım allah yardımcın olsun. Dışardan bakınca insanlar ay ne güzel yat işte ne var diye bakıyorlar ama öyle değil. Tahmin edebiliyorum ne kadar bunalmış olabileceğini. Sağlıkla keyifle yatmak başka zorunluluk başka. Ben de ilk başlarda iki ay kadar yattım kalktım iki ay işleri hallettim derken tekrar yatırdı sıpa. :) Allahtan alışverişimi hazırlığımı tamamlamıştım. Napalım bize de böyle nasip oldu. Zor olan şeyler güzel ve kıymetlidir allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin de sıkılsak da idare edicez. Doğumdan sonra bebişlerimizi de alır gezeriz acısını çıkarırız

Bi taraftan vicdan yapiyorum 2 aylikken okula baslicam kaynanam bakacak dogunca da buyutemicem

Merhaba güzel anneler..
Bi haftadır fena halde gribe yakalandım o kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu işte. Çok şükür ki bol vitaminli sulu beslenerek ilaç almadan ve dinlenerek atlattım.
Bugün ebebekte bayağı bi indiri vardı. Joie park yatak ve joie bebek arabası aldım. Daha öncede incelemistim 600 tl indirimli almış oldum ikisini. Park yatağa bayıldım. Hem alt değiştirme ünitesi var hem ana Kucağı gibi çıkan ve sallanan yatağı var. Iyi ki acele etmemişim. Hala park yatak düşünen varsa tavsiye ederim.
Bebek arabası içinde cift taraflı istiyordum ama pusetliler dışında cift taraflı bulamamıştım puset 9. Aya kullanıldığı içinde alnak işime gelmedi ama bu araba cift tarafli olunca kaçırmak istemedim.

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-31-21-18-48-1.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2017-05-31-21-18-51-1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2017-05-31-21-20-35-1.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2017-05-31-21-21-17-1.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar dalin ürünleri nasıl öneriyor musunuz? Ben de sampuanı var kokusundan dolayı aldım ama saglık acısından nasıl acaba eger bir sorun yoksa pisik kremi vs de alcam

Benimkisi de ilk dafe nstde hareket etti bu kez doktor ultrason randevusu al haftaya dedi acaba bacak boyu ya da kafasindan dolayi mi diye iskillendim simdi de.ay bu bebeler gelcek ama omrumuzden ömür gitti yeminle.saglikla gelsinler de

Sagol canim.haklisin dışardan gören oh ne guzel dinlen sonra bulamazsın bu g7nleri diyor.ne yapalım sağlıkla doğsunlar sonradan gezeriz bizde.bu arada hic alışveriş falan yapmadım.bizimkiler hastane çıkışı bir kaç parça eşya aldı.gerisini doğumdan sonra halledicem ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…